Gaza: Drie Israëlische jongeren ontvoerd

Screenshot_46

(Vertaling: E.J. Bron)

De ongelukkige, door het Westen bejubelde en erkende vereniging van Hamas en Fatah werpt haar eerste vruchten af sinds in het begin van deze maand de Palestijnse eenheidsregering onder leiding van minister-president Rami Hamdallah werd beëdigd. De Palestijnse “Islamitische Jihad” in Gaza, een verdragspartner van deze alliantie, heeft drie joodse jongeren ontvoerd om gevangen Palestijnse terroristen mee vrij te chanteren.

De jonge mannen zijn studenten van een Yeshiva, een Talmoedhogeschool, waar zij zich bezighouden met de bestudering van de Thora, in het bijzonder met de Talmoed. De Israëlische minister-president Benjamin Netanyahu bevestigde intussen de ontvoering. Hij sprak in het begin van de Sabbat met de ouders van de ontvoerde jongens: “Ik zeg u dat we alles zullen doen wat de staat Israël kan doen om uw kinderen – die ook onze kinderen zijn – terug te brengen naar huis.”

HaOlam bericht:

Met gejuich hebben in Israël gevangen zittende “Palestijnse” terroristen gereageerd op het nieuws dat er drie Israëlische jongeren worden vermist.

In de nacht naar vrijdag zijn Israëlische veiligheidstroepen het contact met de drie jonge studenten (…) kwijtgeraakt. (…) In plaats van “Palestijnse” terreurbendes te ontwapenen, gaf het regime in Ramallah er de voorkeur aan een zo nauw mogelijk bondgenootschap met hen te zoeken.

Israëlische veiligheidstroepen zoeken naar de vermisten, van wie eentje vermoedelijk een Amerikaans paspoort heeft. Straatblokkades moeten voorkomen dat ze weggesleept worden naar Gaza. Daar “regeert” Hamas, waar de nieuwe “Palestijnse regering” weinig aan veranderen wil. (…)

Het was Hamas gelukt om de in 2007 met geweld naar Gaza ontvoerde Gilad Shalit meer dan vijf jaar lang “veilig” te “verstoppen”. Pas in oktober 2011 kwam hij in ruil tegen een vroegtijdige vrijlating van meer dan 1000 “Palestijnse” terroristen vrij.

Intussen werd Israël zaterdag weer beschoten vanuit de Gazastrook.

Die Welt” schrijft:

Intussen werd Israël zaterdag weer bestookt met raketten uit de Gazastrook. Volgens informatie van het Israëlische leger werd het zuiden van Israël getroffen door een raket uit de door de radicale Palestijnse beweging Hamas gecontroleerde Gazastrook, die geen schade aanrichtte. Israël beschoot daarop volgens informatie van beide zijden doelen in het zuiden van de Gazastrook. Ook hierbij raakte niemand gewond.

En het Westen? Hulpeloos schouderophalen. Islam is vrede. Droomt verder…

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, Barbarisme, Gazastrook, IDF, Islam, Israël, Israël-vijandigheid, Jihad, Jodenhaat, Moslims, Rotzakken, Westen. Bookmark de permalink .

36 reacties op Gaza: Drie Israëlische jongeren ontvoerd

 1. Clara Klein zegt:

  weer een walgelijke barbaarse terroristen daad, vannacht ook nog 8 raketten uit Gaza afgevuurd.
  Israel lechaim!

  Like

 2. breget zegt:

  De onzichtbare strijders voor de islamitiche wereld bezetters , zijn de Europeanse regeringsleiders met aanvoering van de moslim Obama de ontkrachter van Amerika en zijn bevolking.

  Like

 3. BertG. zegt:

  Vervolg. Ze zijn er wel mee bezig.

  Israël zet groots in bij de zoektocht naar drie vermiste tieners. Het leger heeft afgelopen nacht ongeveer tachtig Palestijnen opgepakt op de Westoever. Volgens Palestijnse bronnen zijn er al ruim honderd mensen gearresteerd, onder wie enkele parlementariërs van de Hamas-beweging.
  http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2014/06/arrestaties_om_ontvoering_isra.html

  Like

 4. baksteen zegt:

  Het kan 5 jaar duren, het kan 10 jaar duren, maar dit gaat een flink aantal moslimleiders van hamas/fatah hun leven kosten heb ik zo’n idee.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Nu is mijn arabisch niet meer zo goed, als het NOOIT geweest is.,dus de onderschriften kan ik niet lezen. Maar diezelfde beelden kon je 13 jaar geleden ook zien uit dezelfde contreien. Ze moesten toen met veel gejuig/vlaggen en zoete lekkernijen, vieren
   dat hun geloofs-broeders kort ervoor in N.Y.C 3000 ongelovige-honden,cq varkens hadden omgebracht.
   Precies dezelfde foto,s……………

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @delamontagne: 13.11. uur. Inderdaad, ik heb zelf gezien dat dat MAROKKANENTUIG STOND TE DANSEN OP STRAAT, na de aanslag op de TWIN TOWERS. En wat deed de LAMLUL BALKENENDE, die HUICHELAAR bezocht de HAATHUTTEN!

    Like

 5. bigljohn zegt:

  Dit krijg je nu met al die koehandel en handjes-geklap met die zogenaamde Palestijnse Staat. En weer wordt er onderhandeld, en weer worden er hele hordes Palestijnse criminelen vrijgelaten. De Palestijnse Staat had al jaren geleden totaal vernietigd moeten zijn. Iedere andere oplossing is gewoonweg idioot te noemen. Gelijk aan problemen uitstellen door zich telkens te bezatten, of bij kiespijn bergen aspirines te slikken, om vervolgens te weigeren om naar de tandarts te gaan.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bigLjohn: 15.11. uur. Dat ben ik geheel met je eens, John. Palestijnen en Arabieren-moslims- hebben slechts een agenda, het vermoorden van alle Joden, en de verovering van Israël! Daarna zullen ze met ons WENSEN af te rekenen. Maar de vuile ploert en verrader OBAMA, en de smerige RODEN van de EUSSR, helpen dat gore TUIG ook nog van alle kanten. ISRAËL SHALOM!

   Like

 6. Jan zegt:

  Hamas kan niet zonder Israëlische producten. Hier Ismael Haniyeh:

  Like

 7. Jan zegt:

  Fatah Facebook nav de ontvoering van de 3 jongens: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=708851302484714&set=a.408417995861381.83523.408411429195371&type=1&theater

  Ik dacht dat Facebook kritisch was wat antisemitisme betreft, maar duidelijk zit de klad er in.

  Like

 8. Harry zegt:

  Binnenkort staat die hele isis bende voor de deur van Israël .
  Hopelijk hebben ze genoeg hogedrukbommen om miljoenen van die gekken uit te roeien zonder zelf schade op te lopen .
  De aanwas van islamitische gekken ontwikkelt zich in schrikbarend tempo .
  Ze zijn als zandkorrels in de woestijn , er is een eindeloze voorraad .
  En wat hebben de Amerikanen nou uiteindelijk bereikt ?
  Vele miljarden gespendeerd en zodra ze hun hielen lichtten werd de ruimte meteen weer ingenomen door de religieuze gekken .
  Eén Saddam Hoessein was wél in staat om de boel onder controle te houden .
  Geen lieverdje , maar hadden ze hem maar laten zitten !
  Stomme donders !

  Like

 9. maria zegt:

  Vanavond in het NOS journaal me weer doodgeërgerd aan Monique Hoogstraten. Want Hamas terroristen noemen is toch wel even erger dan het kidnappen/vermoorden van drie tieners. Walgelijk! Ik hoop dat ze die jongens snel terugvinden en het lot van Galid Shalit ze bespaard blijft. Het werd trouwens pas “nieuwswaardig” toen Netanyahu Hamas erbij betrok. Voor de rest niets te vinden op de NL-media.

  Like

 10. fleckie zegt:

  onder ‘de linkse Israelvijandigheid, op 11 .6.j.l..kan men onder reactie no.9. de ‘waarschuwing’van Leon de Winter lezen, o.a.over hoe moslems een gijzeling ‘mogen’ plegen.

  Like

 11. Jan zegt:

  Jerusalem miffed at EU silence over kidnapping

  EU foreign policy chief Catherine Ashton’s failure to quickly condemn the kidnappings of Naphtali Fraenkel, Gil-Ad Shaer and Eyal Yifrach has “not gone unnoticed,” diplomatic sources in Jerusalem said on Monday.

  The officials said that while the US, Canada, Great Britain, Spain, United Nations Secretary-General Ban Ki-moon and the International Committee of the Red Cross all condemned the kidnappings by Sunday, as of Monday afternoon there was no statement from Ashton or her office.
  An official at the EU delegation in Tel Aviv told The Jerusalem Post that strong reaction was expected later on Monday.
  http://www.jpost.com/Pillar-of-Defense/Jerusalem-miffed-at-EU-silence-over-kidnapping-359503

  Socialisten, de eeuwige antisemieten.

  Like

 12. fleckie zegt:

  men kan zich af en toe afvragen hoe het toch mogelijk is geweest dat Obama president is geworden van een overwegend?christelijk?land,(de geheime diensten zijn anders toch zo goed op de hoogte van bepaalde ‘overwegingen’ bij div.burgers, (of zouden de Saoudies hierin een handje geholpen kunnen hebben?, vooral toen het masker v.Obama, [als moslem] verwijderd was,nadat hij zijn tweede ambtstermijn begonnen was?

  Like

 13. Jan zegt:

  Gilad Shaar, Naftali Frenkel and Eyal Yifrach ontvoerd door de bende van Aubu Mazen, Fatah

  Fatah-linked terrorists claim abduction of three teenagers
  Group says boys are being held safely, will only be returned for thousands of prisoners
  http://www.timesofisrael.com/fatah-linked-terrorists-claim-abduction-of-three-teenagers/

  Like

 14. Jan zegt:

  De mongool van de VN laat weer eens van zich horen:

  UN Chief Ban Ki-moon Equates Kidnapping to Israeli Defense
  UN Chief Ban Ki-moon compared the Israeli air strike against an active Hamas/Salafi Jihad terrorist to the kidnapping of 3 Israeli children.

  Following repeated missile launches from Gaza into Israel, as well as a plot to take down a helicopter, the IAF struck back, taking out Hamas policeman and rocket terrorist Mohammed Awar last Wednesday. Also injured in the strike was Awar’s human shield, his 7 year old nephew, who died on Saturday.
  http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:txmihtMbCo0J:www.jewishpress.com/news/breaking-news/un-chief-ban-ki-moon-equates-kidnapping-to-israeli-defense/2014/06/15/+&cd=8&hl=nl&ct=clnk&gl=nl&client=opera

  Like

 15. Jan zegt:

  Arabische jongen Mohammad Zoabi, familie van antisemiet Hanin Zoabi, bedreigt omdat hij zich uitspreekt tegen de ontvoering:

  http://www.timesofisrael.com/threats-against-israeli-arab-teen-who-slammed-kidnapping/

  Hanin Zoabi (‘Israël heeft geen recht op veiligheid’) zat ook op de Mavi Marmara
  vanaf 2:20

  Like

 16. Jan zegt:

  In een nieuw artikel van Caroline Glick schrijft zij over het smerige rol van de media om de ontvoering van de jongens in eigen schoenen te schuiven, om vervolgens deze verder op te voeren als gezocht wordt naar de jongens, want het zoeken zou de verhouding tussen Joden en Palestijnen verder verslechteren.
  Schuldig zijn ook de zogenaamde artiesten met hun antisemitische producten zoals John Adams’ ‘The Death of Klinghoffer’ (1) waarin sympathie getoond wordt voor de moordenaars en terroristen. De uitzending is afgelast maar de voorstellingen gaan gewoon door.
  Eeen veeg uit de pan krijgen ook de Amerikaanse Joden met hun lakse houding tegenover de toenemende hetze die zij vaak ook nog eens steunen.
  Ignoring the Elephant; http://carolineglick.com/ignoring-the-elephant/

  1. http://www.wiesenthal.com/site/apps/nlnet/content2.aspx?c=lsKWLbPJLnF&b=7929811&ct=11668903

  Met cancels simulcast of anti-Israel opera, proceeds with live showings
  http://www.jns.org/news-briefs/2014/6/18/met-cancels-hd-transmission-of-anti-israel-opera-proceeds-with-live-showings#.U6GTupRdXfI=

  Like

 17. Jan zegt:

  En geen woord van de juntaleider in Washington over de ontvoering door de terroristen. Wel verzoeken de woordvoerders voor ‘terughoudendheid’ van de regering om de verhouding met Hamas niet te verzieken. Dit uit de mond van betaalde beroepsleugenaar Psaki:

  US Urges ‘Restraint’ in Search for Kidnapped Teenagers
  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/181908#.U6J8O8b2Ygl

  Like

 18. Jan zegt:

  Meretz (debiele club als de PvdA of SP): Het zoeken naar de ontvoerde jongens is niets anders dan de PA straffen.

  MK Zehava Galon, head of the leftist Meretz party, claimed on Wednesday that the IDF’s Operation Brother’s Keeper, launched after three teenagers were kidnapped by terrorists, is no longer effective.

  Galon claimed that the operation has strayed away from its original purpose and now is used by Israel solely to punish the Palestinian Authority.

  “We have to say it straight out: Operation Brother’s Keeper is losing any connection to its original purpose, which was bringing the kidnapped boys home, and is becoming an operation with an agenda of punishment against the Palestinian Authority,” she wrote on her Facebook page.
  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/181917#.U6J_Asb2Ygk

  Like

 19. Jan zegt:

  PA (van de ‘gematigde’ Abu Mazen) valt CNN aan tijden pro-Hamas bijeenkomst
  http://www.jpost.com/Operation-Brothers-Keeper/WATCH-Palestinian-Authority-police-assault-CNN-reporter-cameraman-during-pro-Hamas-rally-360072

  Like

 20. Jan zegt:

  De reactie van de Verenigde Nazi’s op de ontvoering van de drie Joodse jongeren: “Israël heeft zich gedeisd te houden, het land wordt bevolkt door criminelen en moordenaars en wat de jongens betreft, dat van ontvoering van kolonisten sprake is, blijkt nergens uit.”

  (Instemmend knikken van Hijmans en Meulenbelt)

  Like

  • Jan zegt:

   Reactie van de vrienden van Timmermans:

   Like

   • Jan zegt:

    Deze video is niet langer beschikbaar vanwege een auteursrechtclaim door mohammed mabeil issa elkhateib.

    Wat is youtube ofwel google toch een ontiegelijke kutorganisatie, een die een vies slijmerig spoor achterlaat naar de reet van allah

    Like

 21. Jan zegt:

  Israel on Thursday named the two ‘Palestinians’ responsible for the kidnapping of teenagers Naftali Frenkel, Gilad Shaar and Eyal Yifrach. They are Marwan Kawasmeh (29) and Amar Abu-Eisha (33).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s