Irakese ‘vrijheidsstrijders’ blijken rondtrekkende moordenaars

Screenshot_53

Duizenden Irakezen ontvluchten het ISIS-geweld

(Door: Afshin Ellian)

De politieke islam in de vorm van het moslimterrorisme is vooralsnog de grootste winnaar van de Arabische storm. Waar zijn nu deskundigen die ons wilden wijsmaken dat de opstandelingen nobele doelen nastreefden?

De Arabische ‘lente’ verspreidt haar giftige vruchten in de steden en dorpen van het Midden-Oosten. Het islamitische terrorisme is de duistere kracht die is voortgekomen uit de Arabische storm. We staan aan de vooravond van een lange periode van gewelddadige en vooral zinloze conflicten. Het tijdelijke succes van het jihadistische geweld in Irak prikkelt de fantasie van alle jihadisten in Libië, Afghanistan, Syrië, Mali en elders.

VARA-geklets

U ziet geen politiek correcte deskundigen meer in het Journaal of het verlengstuk daarvan, Nieuwsuur. Er zijn geen dansende meisjes op de tafel van het VARA-geklets om ons ervan te doordringen dat de opstandelingen vrijheid en democratie nastreven. De politieke islam in de vorm van het islamitische terrorisme is vooralsnog de grote winnaar van de Arabische storm. De islamitische revolutie brengt terreur voort. Terreur is het wezen van een revolutie die niet een regime, maar de mensheid wil veranderen.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Barbarisme, Hypocrisie, Irak, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, kalifaat, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, mainstream-media, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme. Bookmark de permalink .

12 reacties op Irakese ‘vrijheidsstrijders’ blijken rondtrekkende moordenaars

 1. Tempelier. zegt:

  Politieke islam ? islam is politiek, de koran staat er vol mee, er is maar 1 islam dus. En voor de titel zou ik gekozen hebben voor kalifaatstrijders.

  Like

 2. Vederso zegt:

  CNN; ze hebben weer een topic;

  Like

 3. Jean zegt:

  Als morgen een oliepijpleiding bezet wordt, nog niet afgesloten maar bezet, dan is morgenavond de UNO, NATO, NAVO en alles wat we hebben richting oliepijplijn om die te beschermen.
  Momenteel worden duizenden burgers verkracht, verminkt, vermoord en geen enkel westers land komt in verzet zelfs die pipo van Rome niet hij heeft wel tijd om met laf moordenaarstuig aan tafel te zitten!
  Waarom niet overgaan tot totale uitroeiing van dat barbaars tuig?
  Waarom niet nu starten met alle moslims uit Europa te verdrijven? Of is het soms wachten tot dergelijke praktijken ook hier plaatsvinden? Wachten op E.T. is gelijk met wachten op de dood, een slappere lul is onvindbaar in heel Europa, niet voor niets noemde Farage hem natte dweil, het is zelfs nog erger die dweil moet opgeborgen worden in een afgesloten container samen met zijn moslimvriendjes.
  Mensen laten we samen, we zijn met 500.000.000 burgers in Europa, de macht overnemen van dat misdadig links gespuis, orde op zaken stellen en dat moordenaarstuig uitroeien zodat Afrikaners veilig in Afrika kunnen leven, Europeanen in Europa, Aziaten in Azië, dat is voor iedereen een Win Win situatie, door het corrupt politiek gespuis waar ik nota bene elke dag steeds meer walging voor heb zal dat niet gebeuren dus moeten wij ze verwijderen en onze wereld herstellen ter voorkoming van barbaars geweld, in een democratie worden de regels bepaald door de burgers en de ambetantenaren zijn er om ze uit te voeren.

  Like

 4. lucky bee zegt:

  Alle deskundige zijn op het ogenblik bezig met de Voetbal WK in Brazillie.

  Like

 5. Vederso zegt:

  Obama’s onnavolgbare buitenland politiek; Robert Spencer;

  http://pjmedia.com/blog/3-obama-contradictions-revealed-by-the-debacle-in-iraq/3/

  Like

 6. Jan zegt:

  De Gek: “The world is less violent than it has ever been. It is healthier than it has ever been. It is more tolerant than it has ever been. It is better fed then it’s ever been. It is more educated than it’s ever been.”

  Like

 7. Jan zegt:

  O jé, verspreking: Hillary: American Political System “Most Brutal In The World”

  Like

 8. Jan zegt:

  Judge Jeanine over de juntaleider:

  Romney voorspelde in 2007 wat zou gebeuren als men zich zomaar zou terug trekken, zoals de Gek nu heeft gedaan, maar de politiek correcten moesten zo nodig selecteren op huidskleur omdat het dan lijkt dat zij geen racisten zijn

  Like

 9. Jan zegt:

  De SS was een product van het nazisme en ISIS een product van de islam. Dus Ellian, hou je geleuter aub bij je

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s