Een stukje uit een artikel van Douglas Murray

Screenshot_26

Douglas Murray

…Uiteraard, peilingen als deze moeten met een zekere mate van voorzichtigheid worden bekeken. Mensen zijn notoir onbetrouwbaar in hun inschatting van hoe zij zich over een jaar gedragen. Maar er is veel aan deze cijfers dat veel duidelijk maakt. In de afgelopen dagen en maanden heb ik gesproken met een aantal UKIP-kiezers dat mij iets vergelijkbaars heeft verteld. Veel, maar niet alle, zijn voormalige conservatieve kiezers. Sommigen waren ooit lid. En hun boodschap is opvallend consistent. Ze zijn zat van politici van elke soort die beter zeggen te weten wat de kiezers denken dan de kiezers zelf denken te weten.

En nee, ze staan er op, ze “protesteren” niet. Ze uiten hun legitieme bezorgdheid over de richting waar dit land naar toe gaat. En ze zijn niet alleen blij, maar voelen zich gesterkt door het vinden van een fatsoenlijke politieke partij die hun bezorgdheid deelt en dat ook uitdrukt. In een tijd waarin de conservatieve partij een beroep doet op per post stemmen om ervoor te zorgen dat zijn resterende aanhangers daadwerkelijk stemmen, is het opvallend dat UKIP-kiezers positief enthousiast zijn over de stembuservaring…

Bron:
www.spectator.co.uk
Auteur: Douglas Murray

Vertaald uit het Engels door:
Vederso
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, UKIP. Bookmark de permalink .

4 reacties op Een stukje uit een artikel van Douglas Murray

 1. Theresa Geissler zegt:

  Nou, dat is dan mooi. Als de UKIP nou nog eens een béétje immigratie- en Islamkritischer wordt, of er althans meer blijk van gaat geven, zijn we helemààl stikgelukkig.
  Mocht die ontwikkeling niet waarneembaar worden, dan blijven we met smart wachten op het moment waarop de Britse kiezer nog eens gaat beseffen, wat hij wel niet bezit met Paul Weston en Liberty GB……..

  Like

 2. Yvonne van Cleef zegt:

  Wat ik inderdaad niet begrijp is dat UKIP zich totaal niet kritisch uitlaat over moslims/islam.Terwijl Engeland zucht onder het juk van beiden en er hele wijken niet meer toegankelijk zijn voor niet moslims,en scholen in vliegende vaart geislamiseert worden!

  Like

 3. Avidia zegt:

  Ik zou stemmen op Paul Weston, een sympathieke man met een beschaafd uiterlijk, niet dat dat altijd iets zegt, maar het is wel aangenaam, op een beschaafde manier zet hij de puntjes op de I

  Like

 4. lucky bee zegt:

  Mischien wordt Groot Brittanie door de vede tussen Shiieten en Soenieten geredt?Gods wegen zijn ondoorgrondelijk.Dit geldt geloof ik voor Frankrijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s