Femke Halsema en haar moslima’s (6)

Screenshot_10

Koran, soera 5, vers 33: “De vergelding dergenen die oorlog tegen Allah en Zijn boodschappers voeren en er naar streven wanorde in het land te scheppen, is slechts dat zij gedood of gekruisigd worden, of dat hun handen en hun voeten de ene rechts en de andere links, worden afgesneden, of dat zij het land worden uitgezet. Dat zal voor hen een schande in deze wereld zijn en in het Hiernamaals zullen zij een grote straf ontvangen.”

(Door: Martien Pennings)

Heb ik na de bespreking van de vorige afleveringen – hier 1, hier 2, hier 3, hier 4 en hier 5 – van “Seks en de Zonde” waarin Femke Halsema op zoek was naar de allerindividueelste expressie van de allerindividueelste vrouwelijke islam-emotie óók over aflevering zes nog iets te zeggen?

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Femke Halsema en haar moslima’s (6)

 1. Rick zegt:

  Oh jeetje. Hebben ze nu ook al islamitische bouwpakketten!??

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Het moet voor U toch wel heel moeilijk zijn, zo vlak in de buurt van die
  Femke Hallal, te moeten wonen.
  Mevr. Theressa verweet me een beetje ik het een “entertainment”-programma noemde. Dit was sarcastisch bedoeld. ZIJN ER nu echt mensen in NL die door dit programma ingelicht menen te zijn in de is=lam ?
  “”Als het Westen in de ontkenning blijft en het Kwaad niet definieert, is het Westen verloren.
  “”
  Wat is mezelf vaak afvraag:”wanneer komt het omslag-punt ?”.

  Like

 3. lucky bee zegt:

  Femke Halsema kan alleen geloven hoe wreed de islam is als ze zelf deze wreedheid moet ,mee maken.In discusie met haar is alleen jammer voor je tijd.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Op de ‘spirituele’ Site Nieuwwij staan anders genoeg reacties van moslima’s -Nederlandse bekeerlingen- die helemààl niet zo enthousiast zijn over dit meesterwerk van het famke Femke, zij het dan nog weer om iets andere redenen dan wij.
  Sommigen gaan zelfs zover om haar een ‘Wildersiaanse’ gedachtengang of iets in die richting toe te dichten! Kun je zien, hoe betrekkelijk alles is!
  Tja, haar slotconclusie luidt inderdaad, dat de islam hervormbaar zou zijn en het ligt voor de hand, dat bepaalde die-hards daar nou niet direct op zitten te wachten. Nee, óók de vrouwen niet.
  Eén zat er nota bene uit te leggen op welke gronden de straffen voor,bijvoorbeeld, overspel (steniging, 80 slagen voor wie zelf geen partner had enz.) gerechtvaardigd waren! Dat ZIJ er zelf niet voor vreesde omdat ze, getrouwd en moeder, niet dàcht aan overspel, waarna het inmiddels overbekende riedeltje volgde, dat een dergelijke wetgeving verre te verkiezen viel boven de situatie in Nederland, waar ‘vrouwen alleen maar hun kleren uitgetrokken werden ter bevrediging van de mànnelijke lust’ Ja,hoor, het zal wel weer; tot nog toe nooit van zo ’n figuur gehoord of ze ook nog gelooft in het bestaan van de vróuwelijke lust, maar enfin…. Hoe dan ook, het toverspiegelbeeld dat het Femke ze probeert voor te houden, hoeft duidelijk niet zo van ze.
  Nou, ik durf te beweren, dat wij hier zulks al làng doorhebben!
  Dat kindvrouwtje heeft er in haar GroenLinkse Goedmenselijkheid een motie doorgedrukt, die de islamisering vrij spel geeft, in de verwachting, dat de moslims deze geste op dezelfde manier zouden beantwoorden en kwijlend van erkentelijkheid uit zichzelf aan het integreren zouden slaan. En dat de moslima ’s zich eigener beweging zouden gaan bevrijden, geïnspireerd door hun westerse zusters! In feite -dàt kan ze niet verbergen- heeft ze met de islam net zo weinig op als welke Linksmens ook, maar net als de rest wíl ze maar blijven geloven, dat er met ‘begrip’ wónderen te verrichten zijn. Dat heeft ze zich ingeprent en dat verdómt ze los te laten. Vandaar ook deze infantiele documentaire.
  En: Dat kan toch allemaal, allemaal, allemaal, allemaal maar in Nederland…..(Het team van Farce Majeure kon indertijd van zulk soort toestanden weliswaar nog niet drómen, maar ze legden meer realiteitszin aan de dag dan deze GL- representante!)
  Nou ja, het wanproduct is nu ten einde, de beproeving is volbracht. En wat het Famke Femke betreft…. Ach, wat zal ik zeggen?
  Sommige natuurverschijnselen moet je aanschouwd hebben, wil je er in geloven……

  Like

 5. Yvonne van Cleef zegt:

  Ik heb even helemaal genoeg van islam;en van Femke had ik lang geleden al genoeg;bah,bah!

  Like

 6. Jean zegt:

  Zijn dat soms onderdelen van fennemaka? Hopelijk…

  Like

 7. D.Day zegt:

  Martien, alweer een schitterende beschrijving. Mijn complimenten, hoe jij het beschrijft drukt precies het gevoel uit dat ik kreeg bij het kijken naar deze totaal overbodige tv-serie.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Nederland op zijn smalst. Door de RODEN verandert in een compleet GEKKENGESTICHT!

  Like

 9. Avidia zegt:

  Die Femke is een missfiguur, een walgelijk figuur, met haar ahum tussen iedere regel, wat heeft deze vrouw eigenlijk bereikt???? Niets, helemaal niets, een stel idioten als volgers, een idioot als opvolger, laat me niet lachen, een non partijtje met een grote smoel die geen antwoord krijgt.

  Like

 10. Jan zegt:

  Duitse Halalsema, ook groen en met grote bek en voortdurend liegen: moskeeën branden als fakkels, uitsluiting blablabla en overal doorheen kwaken en kwekken

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s