Hoe de media, met voorop de NOS, ons burgers hebben misleid inzake de ware identiteit van de “Polderjihadisten”

Screenshot_18

(Door: E. van Lith)

Gisteravond zat Marielle Tweebeeke in Nieuwsuur (kijkluister vanaf 00:40) met een verwrongen gezicht van ongeloof tegenover professor Bakker, hoogleraar Terrorisme, de vele moordpartijen van ook de Nederlandse  Jihadisten in Irak te bekijken en het ongeloof op haar gezicht sprak boekdelen. Hoeveel terrorist kun je zijn? Hadden Pim Fortuyn, Geert Wilders en zelfs ook Assad dan toch gelijk ?

Hoe anders stonden dezelfde mediagezichten nog maar enkele maanden geleden tijdens ditzelfde Nieuwsuur (kijkluister vanaf 38:00) van 21 oktober 2013 tegenover deze Jihadisten, onder wie de opvallend voorbeeldige Marokkaan Hakim uit Arnhem. Hakim was recent opgepakt door de Duitse politie in een auto vol met legerspullen, en de verslaggevers vroegen zich in de docu af of dit oppakken niet iets te ver was gegaan. Hakim was namelijk een uitermate betrouwbare, hulpvaardige jongen, hoffelijk en loyaal, althans volgens zijn Kickbox schoolhouder Fred Royers, en was voorbeeldig en optimaal ingeburgerd. Volgens Twan Huys een getalenteerde kickbokser die ook nog eens succesvol was in medejongeren helpen, en ondanks dat hij als verdachte werd opgepakt, blijft hij nog steeds ‘onze Hakim’. Hakim was nogal gedreven in het leren van de vecht technieken, dat wel.

Volgens diezelfde professor Bakker zou Hakim gewoon naar Syrië willen gaan om net als in Arnhem gewoon ook daar anderen te helpen. Het was het beeld wat de goed willende journalisten ons maar al te graag van de Syriëgangers wilden geven.

Maar wie als burger momenteel de verschrikkelijke misdaden ziet die door diezelfde Hakim’s worden aangericht en luistert naar de steeds maar groeiende aantallen Neder-Jihadisten die zich aansluiten bij deze ISIS-terreureenheden in Irak kan zich achteraf alleen maar weer verbazen over zoveel gespeelde naïviteit en over het feit dat blijkbaar op deze wijze de ware aard van Hakim en zijn bondgenoten simpelweg verzwegen en zowaar bewust verbloemd lijkt te worden door vrijwel alle mediaredacties. Blijkbaar dienden we als burgers maar te geloven dat de Syriëgangers het allemaal niet zo slecht bedoelden en dat we ze na hun strijd terug in de polder vooral moesten omarmen.

Maar nu het volkomen uit de hand loopt en PvdA-minister Frans Timmermans, heeft u hem naast zijn geweeklaag over Wilders ook gehoord over het gevaar van deze Jihadisten, in de Kamer ter verantwoording wordt geroepen, kunnen ook blijkbaar deze NOS-reporters  er niet meer omheen om toe te geven hoe moorddadig blijkbaar dus ook deze jongeren zijn.

Het geeft aan hoe gevaarlijk de gekleurde invloed is van staatsmedia, en de vraag is of we ons als burgers deze politiek gekleurde NOS-desinformatie nog langer kunnen permitteren, voordat het te laat is. Het gevaar van een binnenlandse aanslag door deze volgens Nieuwsuur zo voorbeeldige Jongeren, zoals recent in Brussel, lijkt inmiddels eerder een kwestie van weken dan maanden.

Maar terwijl de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding al maandenlang signalen afgeeft, lopen de linkse media en politici bij voorkeur liever polariserend achter Wilders , Le Pen en Assad aan in plaats van het ware gevaar eens te willen benoemen. Wie pakt deze leugenaars nu eindelijk eens aan….

Door:
E. van Lith
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Appeasement, Barbarisme, Censuur, Desinformatie, Hypocrisie, Irak, Islam, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, mainstream-media, Moslims, NOS, Rotzakken, Syrië, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

42 reacties op Hoe de media, met voorop de NOS, ons burgers hebben misleid inzake de ware identiteit van de “Polderjihadisten”

 1. Jean zegt:

  Wie pakt die leugenaars nu eens aan? WIJ.

  Like

  • danny zegt:

   Daar zal het wel op uitdraaien ben ik bang Jean. Verwacht van onze regering helemaal niets meer wat dat betreft.

   Like

  • exter39 zegt:

   Wij ja , maar we laten onze kansen steeds liggen , schrijf nu eens op welke partijen , deze en andere onrechtvaardigheden goed keuren of er niks aan doen, daar ga je dan toch niet op stemmen , maar ga wel op de partijen stemmen die wel hun mond open doen , maar GA stemmen.

   Like

 2. roger catrysse zegt:

  Zolang Wilders in Nederland geen meerderheid heeft niemand en zeker de linkse pers niet

  Like

 3. Fred zegt:

  De leugenaars worden aangepakt door degenen die zij altijd en overal verdedigd hebben.
  Die 1700 en waarschijnlijk veel en veel meer afgeslachte mensen zijn daarvan het trieste voorbeeld. En er zullen nog vele voorbeelden volgen. Ook hier in Nederland.
  Maar deze leugenaars zijn zo ontzettend fout geprogrammeerd dat ze nog steeds in de ontkenningsfase verkeren.
  Ze zien het gewoonweg niet.
  En nee, het is geen opzet.
  Het is de ultieme vorm van hersenspoeling en zelfhypnose.
  Een gewelddadige aanslag in Nederland met veel slachtoffers zal misschien, zeker is dat geenszins, hun oogjes een beetje openen.
  Zolang ze moordenaars verheerlijken en mensen die minder, minder, minder roepen op de meest gore manier demoniseren zal hun kromme inzicht niet veranderen.
  Maar we blijven hoop koesteren.

  Like

  • Igor zegt:

   Zelfs een aanslag zal niet helpen Fred. Die hersenspoeling is al in gang gezet in het basisonderwijs en daarna verder tot en met het voortgezet en universitair onderwijs, en dus ook de school voor journalisten. En dan niet alleen tijdens de studie, maar ook in hun vrije tijd via MSM en NPO.
   Dit gebeurde hetzelfde en op dezelfde stiekeme subtiele manier in de Sovjet unie en ook bij diverse sektes. De roden hebben dit goed bestudeerd en ook toegepast.
   Resultaat??
   Zien we nu dagelijks om ons heen, de zombies die niet meer stemmen, en s’avonds voor de buis zitten te staren naar hotter than my d., gtst, DWDD, P&W, en nog zo’n stelletje zogenaamde cabaretiers met allemaal hetzelfde achterlijke thema n.l. de mensen zo dom mogelijk houden, zodat zij allemaal zo veel mogelijk kunnen graaien en zakkenvullen.
   Ik zie het helaas somber in.

   Like

 4. bobzelf zegt:

  ziende , blind !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  want dit doe je toch niet per ongeluk ??????????????

  Like

 5. Joke Bosman zegt:

  die hele regerings kliek hier en die viespeuken in brussel het eu zooitje moeten allemaal er uit gegooit worden afzetten die smerige bende liegen en bedriegen

  Like

 6. Duinsnip zegt:

  Zolang de leider van de United Gaystates of Gaymerica, de wereldleider van Sodom en Gomorra, de Islam een respectabele godsdienst noemt, is de zaak volkomen hopeloos. Schei maar uit met klagen, want het wordt nog veel erger, Lukas 17: 26-37.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Het is een smerig samenspel van de RODE KROMROEPEN, de NOS =STAATSJOURNAAL, en de geheel LINKS gelijkgeschakelde MSM en PERS. Hoe eerder deze OMROEPEN en PERS kapot gaan, hoe beter! En de hele politieke kliek, van links tot rechts!

  Like

 8. JooJootje zegt:

  Ik heb begrepen dat er bij het omleggen van een kopstuk van isis een stel usb sticks met namen en paspoorten zijn gevonden.
  Wat gaat Nederland doen als er later om uitlevering van misdadigers tegen de menselijkheid wordt gevraagd.
  Wil Nederland in het rijtje geplaatst worden van terroristenlanden die terroristen ondersteund en helpt onderduiken.
  Met volledige medewerking van onze overheidsambtenaren?
  Ik zie onze stoere politie niet snel die gasten op verzoek van Interpol aanhouden daar zijn ze te slap voor ze hebben alleen ervaring met redelijk vredelievende mensen lastig vallen.

  Like

 9. Joost Visser zegt:

  Maar ze kunnen het niet nalaten toch enige twijfel proberen te zaaien: ´we weten niet waar en wanneer het filmpje gemaakt is´. Gelukkig was de prof niet politiek correct en deed gewoon zijn werk: voorlichting.

  Like

 10. Guus D zegt:

  Het antwoord op de laatste vraag: Wij, zoals Joan ook al zegt.
  Hoe? Door met z’n allen aangifte te doen van het opzettelijk FEITEN en MENINGEN , door elkaar heen en zonder onderscheid, als nieuws te gegeven, ook nog eens met door ons betaalde centen.

  In Hongarije mag dit so wie so niet:
  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/06/08/gericht-in-ungarn-tv-sender-darf-jobbik-partei-nicht-rechtsextrem-nennen/

  Wie? Discussie?

  Like

 11. jantjeuitnl zegt:

  ‘Wij’ doen helemaal niets, noppes, nada. Alleen een beetje typen op de computer.

  Like

  • danny zegt:

   @jantje

   Het is allemaal niet zo makkelijk zoals jij wellicht denkt. De meeste mensen hebben ook nog familie en gezin. Maar wat mij betreft mag de pleuris hier uitbreken. Ik ben er klaar voor. Kom maar op.

   Like

 12. Theodoor zegt:

  Elk normaal denkend mens, niet links denkend dus, heeft dit al jaren geleden aan zien komen.
  De links denkende mens was en is maar met paar dingen bezig en dat is belastinggeld in een bodemloze put smijten en zijn/haar loopbaan en dan weegt geen kritiek hebben op de leiding van je club heel zwaar.

  De niet nadenke kiezer stemt automatisch zoals hij altijd gestemd heeft, weinig grote veranderingen dus in de Kamer onderling een beetje links stuivertje wisselen. Daarbij komt dat de staatsomroep ook nog in linkse handen is. Het kan dus niet slechter.
  U denkt toch niet dat naast de PVV en de GPV er nog een politicus/partij is die nu gaat zeggen en nu is het afgelopen met dat vreemd volk, we sluiten om te beginnen alle haatnesten ( moskeeën) omdat we geen islamitische toestanden hier in Nederland willen hebben.

  Like

 13. Yvonne van Cleef zegt:

  O.K.,maar wie,of wat moet je dan op welke grond aanklagen?Ik heb al zo vaak geroepen om een goede advocaat om het zooitje in Den Haag aan te klagen en van het pluche te krijgen;maar er heeft er zich nog nooit een gemeld!Ik ben bang dat we het toch echt zelf zullen moeten gaan doen.Alleen weet ik nog niet hoe!

  Like

 14. bigljohn zegt:

  Op radio 5 vanavond 16-06-2014 was een discussie over de polder jihadisten. Er werd gesproken met ouders van deze jongens die in een diepe put gevallen waren toen hun zoon naar Syrie ging, en ook nadien toen hij terugkwam. Deze jongens zouden opgevangen en geresocialiseerd moeten worden, terwijl alleen de misdadigers onder hun zouden opgesloten moeten worden….Terwijl het in feite allemaal zware criminelen zijn die in vreemde krijgsdienst zijn geweest, waar onze Wet het volgende over zegt; Artikel 15, lid 1; Het Nederlanderschap gaat voor een meerderjarige verloren; indien hij zich vrijwillig in vreemde krijgsdienst begeeft van een staat die betrokken is bij gevechtshandelingen tegen het Koninkrijk dan wel tegen een bondgenootschap waarvan het Koninkrijk lid is. Voornoemde staatsgevaarlijke criminelen worden gekoesterd als pasgeboren baby’tjes, terwijl in feite de electrische stoel nog te goed voor hun is !

  Like

  • BertG. zegt:

   Iedereen blijft het maar over dat Artikel 15, lid 1 hebben. In vreemde krijgsdienst treden.
   Dat is al jaren geleden aangepast i.v.m. Turkse soldaten die “verplicht” in hun thuisland in het leger moeten. Ook Israëliërs gaan soms terug om zich aan te sluiten.
   Met alles is allang rekening gehouden.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bigLjohn: 00.27. uur. Zo is het, John. Maar de politici van VVD,PvdA,CDA en D66, zullen de problemen met de MUZELMENSEN nooit oplossen, nooit! Daar ZIJ deze moeilijkheden hebben bewerkt!

   Like

 15. Avidia zegt:

  Joke Bosman zegt:

  Joke, dit denk al heel lang, we worden belogen en bedrogen en geroofd, het is allemaal meer dan erg, alles gebeurt op eigenbelang, mensen worden slachtoffers, houd je hart maar vast, er gebeurt nog veel meer, en die linkse vinden alles prima, zolang ze zelf niet het slachtoffer worden, maar geloof me, zij zijn de eerste die slachtoffer worden.

  Like

 16. Avidia zegt:

  En trouwens die Tweebeeke , is een marionet, die aan touwtjes hangt, nooit ooit iemand gezien die zo koelbloedig de meest verschrikkelijke berichten weer geeft, een persoon zonder gevoel, overgeven! Wat een verschrikkelijke vrouw.

  Like

 17. Syrier/assyrier zegt:

  Ik zei het op dag een dat ze misdaden tegen de mensheid aan het plegen waren met hun onthoofdingen en ontvoeringen van vredelievende mensen waaronder veel christenen.Ik ken mensen en twee bischoppen die langer dan een jaar ontvoerdt zijn.

  Like

 18. lucky bee zegt:

  Ik ken de islam te goed om de leugens van Twan Huys en vele anderen, te kunnen geloven.Net als voor ons de bijbel , geloven de moslims de Koraan en a Hadith, als de woord van Allah en de dood, en wij in de weg van het eeuwige leven van Jezus Christus.naar de Vader.

  Like

  • danny zegt:

   Ik geloof dat er einde kan komen aan die barbaarse islam in de Westerse wereld. Als we maar genoeg willen en het keihard aanpakken. Van de regeringen hoeven we op dit punt niets te verwachten. Vroeg of laat zullen de burgers het zelf moeten opknappen en laten we dan gelijk goed doen.

   Like

  • BertG. zegt:

   lucky, zij geloven ook in het eeuwige leven hierna. Juist het leven hier vinden ze maar niks en kan niet vlug genoeg beëindigt worden. Om daarna helemaal los te gaan.
   Een leven waarin je volop maagden en wijn om je heen hebt zolang en zoveel je maar wilt.

   Like

 19. Jan zegt:

  Zelfde gebeurt in de VS:
  Kerry, terwijl ISIS voor Baghdad’s poorten ligt: “Global warming is een te grote bedreiging om geen aandacht aan te schenken”

  Compleet gestoord.

  Like

 20. Het zal in Nederland wel weer hetzelfde zijn als altijd : als het kalf verdronken is, dempt men de put ! Ik vraag me af : zou er geen mogelijkheid zijn de verantwoordelijke politici publiekelijk verantwoording aan het volk af te laten leggen, ipv wat onduidelijk gemompel onder soortgenoten in de tweede kamer die elkaar de hand boven het hoofd houden ? Zij zijn uiteindelijk diegenen die ons willens en wetens in deze puinzooi hebben doen terechtkomen. Slecht bestuur moet strafbaar zijn, desnoods voor een volksgericht…….tjonge, wat blijven er dan weinig over!

  Like

 21. Jan zegt:

  Acteur James Woods over de Gek:

  Like

 22. HEEFD ALLEMAAL GIN ZIN DIE REACTIE DE REGERINGWERKT ZAMEN MET DIE BENDE

  Like

 23. johan zegt:

  Lucky Bee en dat is het grote en onoverbrugbare verschil. Daarom is er geen dialoog mogelijk met de islam ideologie

  Like

 24. frans zegt:

  34 jaar geleden zat ik in het midden oosten in dienst en zag dit toen al aankomen ,Werd tegengesproken valt wel mee .Je zie het nu we gaan naar de kloten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s