Jihadisten-rekrutering in de Nederlandse steden

Screenshot_25

De jihadistische islam en terrorisme in het algemeen werkt als een magneet op de enorme hoeveelheid moslims van deze planeet. Korancursussen, internaten en moskeeactiviteiten zijn explosief toegenomen. Een toenemend aantal in Nederland wonende moslims blijkt in deze moskeeën ideologische een religieuze trainingen/studies te volgen, wat leidt tot het huidige Jihadisme en export daarvan.

Gesubsidieerde Turks-Arabische Jihadisten hebben hun radicale ideeën niet verlaten maar juist verder uitgebreid. Nationaal islam is een nieuw politieke fenomeen geworden tegen Nederland. Terwijl verraders van buitenhof proberen te vertellen dat ze een mooie beschaving aan het stichten zijn! De schaamteloze oude garde islamiseert zelf, de bende sukkels vinden dat deze islamitische extremisten nobele doelen hebben! Welke mongool gelooft dit ooit? Er is geen islamitische beschaving of iets wat daarvoor door zou kunnen gaan. En in plaats van te kijken naar de extremisten daar, zouden we eens moeten kijken naar de extremisten hier. Dit islamitische doel wordt ook nagestreefd door Timmermans´ vrienden van Saoedi-Arabië en Qatar. Frans Timmermans maar smeken, kruipen en knielen voor de Saoedische financiers van deze bloeddorstige doodseskaders.

Lees verder>>>
(h/t vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

26 reacties op Jihadisten-rekrutering in de Nederlandse steden

 1. Yvonne van Cleef zegt:

  Hij kruipt niet alleen;hij financieert dat tuig ook nog!Van ons geld,dat dan weer wel!Vuile tyfus nsb,er!

  Like

 2. maria zegt:

  Timmerfrans is er sinds gisteren achter dat er “Nederlandse” jihadstrijders actief zijn bij ISIS. Dat wisten wij al meer dan twee jaar. Bewijs voor het inhouden van uitkeringen voor jihadisten heb ik ook niet gezien. Maar het gaat nu wel erg snel en Timmerfrans loopt weer eens (bewust) achter de feiten aan. Want je druk maken over het door Saoedi-Arabië gefinancierde ISIS gaat niet samen met bukken voor diezelfde koning. Maar je wel druk maken over nederzettingen….
  Die moskee op de pica kan ik vanuit mijn zolderraam zien en binnenkort waarschijnlijk ook horen. Die Turken weten feilloos de weg binnen de Amsterdamse politiek en subsidies!

  Like

 3. jans zegt:

  Timmermans is grote Obama fan. Het zijn beide socialistische guttmenschen die moordende religie mooi praten om zo hun eigen schuldgevoel te compenseren.

  Like

 4. Syrier/assyrier zegt:

  Ik heb vanmiddag de burgervader een brief geschreven aangaande de activiteiten van de turken in onze wijk.Hij heeft mij direct te kennen gegeven dat hij mijn brief in behandeling neemt.
  Mijn overtuiging is dat de bevolking zelf te tam is geworden en geen kennis van zaken heeft t.a.v moslims en hun terreur-ideologie.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Syrier/assyrier: 02.27. uur. Inderdaad is onze bevolking te tam geworden. Ze gaan niet meer de straat op, om onze belangen te verdedigen. We kunnen gerust spreken van een ZOMBIE bevolking, totaal gehersenspoeld door de linkse media, en de politiek correcte en linkse partijen. Kom daar maar eens doorheen. Zo gaan we het niet redden tegen de Islam.

   Like

  • Henk.V zegt:

   ”Mijn overtuiging is dat de bevolking zelf te tam is geworden en geen kennis van zaken heeft t.a.v moslims en hun terreur-ideologie.”
   Deze conclusie klopt !

   Deze ”onwetendheid” is in zekere zin van overheidswege bevorderd, omdat politiek correct er een gewoonte van heeft gemaakt dat men de bevolking nagenoeg nooit volledig en correct over zeer belangrijke zaken informeert .In plaats daarvan worden er onophoudelijk via de media allerlei afleiders aangeboden,vormen van verstrooiing die geestelijke luiheid ,desinteresse en verregaande oppervlakkigheid zeer in de hand werken.
   Van onafhankelijke media die aan vrije nieuwsgaring doen is nauwelijks nog sprake.

   Ik zou de politiek correcte stroming willen voorzien van het stempel ”vervrouwelijkt ” en daar bedoel ik mee dat er een vorm van softheid is geslopen in het denksysteem van de mensen die het politiek correcte ”ideaal” vorm willen geven.

   Deze zachtheid wil eventueel nog wel nota nemen van kwaad dat zich in de samenleving mogelijk ontwikkelt , maar daarbij laat men het hooguit bij een voorzichtig in kaart brengen ervan.
   Daarbij moet de leidende gedachte haast wel zijn dat je kunt beheersen wat je ziet als je het maar in de gaten blijft houden.

   Deze methode paste men ook al toe bij het drugsprobleem.De oplossing was gedogen, met andere woorden :het deugt allemaal niet, maar je moet het kwaad in vaste banen leiden (reguleren) en op die manier krijg je er uiteindelijk greep op.
   Maar dat heeft er in geval van drugs juist toe geleid dat Nederland op het gebied van productie en expert van geestverruimende pillen een grootmacht is geworden!

   Dezelfde methode laat men ook op de islam los.Onze AIVD houdt alles in het oog, beweert de overheid.Maar, is dan de vraag :wat doe je dan met die informatie?

   Uit Syrië terugkerende ISIS aanhangers (die ervaring hebben opgedaan in het ombrengen van tegenstanders!) laat men volstrekt ongemoeid, alsof het om toeristen gaat. Met zachte hand moeten ze weer worden overgehaald om zich weet te voegen in een democratisch systeem waarvan de ”strijders voor de democratie” niets willen weten.
   Onze overheid faalt in het verdedigen van land en volk!

   Wie wil begrijpen wat het doel van de islam is zou eens moeten rondkijken in het Londense stadsdeel Tower Hamlets waar de meerderheid van de bevolking moslim is .
   Daar heerst de sharia met ALLES wat daar onder valt .
   http://en.wikipedia.org/wiki/Sharia_patrols_%28London%29

   Dit gebied heeft zich werkelijk volledig aan het gezag van de Britse overheid onttrokken . Het is een staat in de staat geworden en men dreigt met grof geweld wanneer men deze situatie wil normaliseren.
   Tower Hamlets staat model voor veel meer wijken in de grote Britse steden.. Hetzelfde proces speelt zich ook af in Zweden, Duitsland ,België en Frankrijk! (‘no go areas’)

   En aan al deze gevallen kunnen wij zien dat een land , stad, of streek onherkenbaar verandert wanneer moslims er werkelijk de dienst gaan uitmaken.

   Onze overheid maakt een gruwelijke misrekening, met betrekking tot het islamitische volksdeel. Men gaat er van uit dat daar zoiets als een oprechte wil bestaat om volledig participerend op te gaan in een verdraagzame samenleving waarin werkelijk vrijheid van mening en opvatting bestaat en waar iedereen vrij is in zijn of haar doen en laten.
   Tower Hamlets leert ons iets heel anders!

   Toen de dreiging van de tweede wereldoorlog naderbij kwam was het de toenmalige Minister President Colijn die in een radiotoespraak het volk geruststelde : “”Gaat u maar rustig slapen…”

   Dezelfde reflex zien wij nu opnieuw. Alle gevaar wordt van hogerhand ontkend of gebagatelliseerd..De relatie tussen islam en gevaar mag niet worden gelegd.
   Onze overheden geloven in constructieve vormen van overleg met degenen die uiteindelijk het land willen overnemen.
   De geest van Neville Chamberlain waart onverzwakt rond.

   En intussen biedt men het gerustgestelde volk brood en spelen aan. Wij moeten niet zo moeilijk doen en zo zwaar op de hand zijn.
   Het leven is mooi en de aanblik van oranje is prettig, onder het genot van een glas bier en verder zijn er ook grote festivals waar een mens heel gelukkig van wordt.

   En ondertussen werven de salafisten jihadisten in hum moskeeën.
   Een overheid met ruggengraat zou de imams het land uit moeten zetten, de moskeeën sluiten en die eventueel tot aan de grond toe afbreken.

   De overheid van een land dat zichzelf respecteert en voldoende eigenwaarde heeft , moet het zwaard dat men heeft maar eens effectief gaan gebruiken

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Onze webmaster heeft deze keer kennelijk maar het comment het comment gelaten, maar de INHOUD is niettemin weer eens artikel-fähig, Henk! Bravo!
    En dat toch heus als comment, dus even voor de vuist weg getikt; ongelofelijk!

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    De webmaster had geen tijd Theresa!! Helaas. Henk V. geeft me vast nog wel meer kansen! 😉

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Henk.V 17 juni 2014 om 11:25

    Een schitterend commentaar dat de vinger op de zere plek legt.
    Wij worden volledig door de islam onder de voet gelopen omdat het suffe volk belangrijker dingen aan het hoofd heeft dan de ernstige islamproblematiek, nl.: voetbal, feestjes, zoethoudertjes op tv en dat ‘koningshuis’ hier.
    Zolang dat ‘oranje’ ‘koningshuis’ nog wordt aanbeden, valt er niets te bereiken voor mensen die een realistische zienswijze hebben.

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Henk V: 11.25. uur. Perfect verwoord, Henk!

    Like

   • felix zegt:

    Wordt het niet eens tijd voor een hulpmoderator? Het is maar een suggestie hoor !!

    Like

   • Willie zegt:

    Geen ”gruwelijke” misrekening : wel doordacht ja !!!

    Like

 5. Pingback: Jihadganger ! (2) | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

 6. lucky bee zegt:

  Gaan Turken tegen Arabieren knokken?Wat leuk!Twee met de zelfde tereur ideologie opgevoedt?Dat is Spannender als James Bond, of Steven Seagal.

  Like

 7. vanhetgoor zegt:

  Prachtig verwoord: “Welke mongool gelooft dit ooit? Er is geen islamitische beschaving of iets wat daarvoor door zou kunnen gaan.”

  We leven nu in een tijdperk waarin we veel dingen kunnen leren. Nu is het moment om onderzoek te doen naar hoe de menselijke geest verziekt kan worden en hoe agitatoren en querulanten te werk gaan. Recent heb ik de film “the Lord of the Flies” bekeken, en daarin is een een maatschappij die ontspoort. Waar jongens het spel spelen van de macht. Aan die ellende kwam een eind toen zij door de beschaafde wereld weer werden opgehaald, anders was het dood en ellende geworden. We zien het vaker in half ontwikkelde maatschappijen dat er een doodscultus ontstaat. Net als nu bij de moslims, men koketteert met de dood omdat men het eigenlijk niet begrijpt. Op dit moment kan er nog onderzoek worden gedaan naar de geestelijke afwijkingen van de moslim, binnenkort kan dat niet meer! De reden is niet omdat deze kwaadaardigheid de overhand zal krijgen maar omdat deze troep alleen maar kan doorzetten totdat er een punt van verzadiging is bereikt. Terreur en angst hebben alleen zin als men er bang voor is, als er een kleine kans bestaat dat men slachtoffer gaat worden. Bij een 100% onderdrukking hoeft men niet bang meer te zijn, dan heeft men toch niets te verliezen, dan heeft terreur geen zin meer, sterker nog; als terreur de overhand krijgt in het maatschappelijk leven dan is er niets meer dat de vrijheidstijd in de weg staat. Men kan dom blijven en afwachtend de terreur ondergaan, maar dan is er geen stok achter de deur meer, de dood is zeker dus dan maar in verzet komen, want dan heeft men nog een kans!

  Like

 8. breget zegt:

  Het is de hoogste tijd dat het paard van troje de grens sluit voor zijn islamitiche vrienden eenmaal daar gevochten niet meer binnen onze grenzen .

  Like

 9. Jean zegt:

  Denkt u dat die smerige vuile adder timmermans alleen maar smeekt, kruipt en knielt voor die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij? M.i. staat hij er constant met de broek o de enkels, incl. onderbroek. Bah wat een vuil ongedierte wordt met belastingsgeld oderhouden.

  Like

 10. Thomasson zegt:

  Dat het aantal Jihadisten onder moslimallochtonen zich met de dag als vloeien op hondenvacht vermeerderen, is niet nieuw. Dat was te verwachten, is te verwachten en zal in de toekomst niet anders worden. De vraag is: hoe willen onze zombie –leiders met dit vraagstuk omgaan? Wat zouden ze doen als de kannibalen uit Syrië weer naar huis komen? Krijgen ze therapie op de kosten van de staat? Mogen ze ook in Nederland van een lekkere portie autochtoon hart genieten? Met of zonder sambal? Ja! Het is niet altijd Hallal, maar de Syrië-gangers zijn wat gewend!. In “Elsevier” staat, dat men is bezorgd over de toestand in Irak. Het plan is om – wie weet hoeveel? – Irakezen in Nederland op te nemen:
  http://www.elsevier.nl/Politiek/nieuws/2014/6/Groot-deel-Nederlandse-jihadstrijders-aangesloten-bij-ISIS-1542605W/
  Hoeveel arme oude donders zouden uit hun stulpje in een bejaarden- of verzorgingshuis weg gesodemieterd worden om plaats te maken voor toekomstige terroristen? (ze moeten eerste in het Nederlandse klimaat rijpen). http://www.nujij.nl/algemeen/eindhoven-gooit-ouderen-uit-tehuis-plaatsmaken.28272270.lynkx
  Over de EU hoeven wij niets te vragen. Iedere vier jaar wordt er een grootschalige “corruptie- en graaiconcours” gehouden (net als de “Elizabeth Concours” in België voor muziektalenten). De grootste hufters en aanstormend jong talent graaiers, mogen ons in de Europese Parlement vertegenwoordigen.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @Thomasson: 16.26. uur. Nu weet ik het zeker, heel de EUSSR heeft van EUROPA een GEKKENGESTICHT gemaakt, waar KRANKZINNIGEN de REGERINGEN vormen, en waar in NEDERLAND HET HOOFDKANTOOR VAN STAAT! Verder uiteraard geheel met U eens!

  Like

 12. Ellen Konne zegt:

  ISLAM VERDEDIGEN VERSUS JIHAD BESTRIJDEN!

  Het is een paradigma-probleem. 

  Moslims in Nederland delen met elkaar hun afschuw voor de Nederlandse cultuur. Ze dragen doelbewust provocerende kledij (hoofddoek, boerka etc…) en houden zich strikt aan de anti-Nederlandse ideologie/cultuur. Het ligt voor de hand dat de samenbindende kracht van de moslims erg groot is. De ‘gewone’ maatschappij moet er doorgaans weinig van hebben, en naarmate de maatschappij meer als vijandig wordt ervaren zullen de jihadisten hechter worden. Het gevaar van deze twee complementaire ontwikkelingen schuilt daarin het vermogen tot kritische reflectie op de duur volledig wegvalt.

  Elke ideologie kan bestreden worden met een alternatieve ideologie. Een middeleeuwse ideologie/cultuur kan niet bestreden worden met een steentijdperk ideologie. Politici en opiniemakers proberen islamitische politieke ideologie te verdedigen om jihadisten te bestrijden! middeleeuwse islam kan niet bestreden worden met de lege hoofden van regeringleiders en opiniemakers die onafgebroken oproepen om islam te faciliteren. Hierdoor is de maatschappij in de ban van islamitische radicale ideologie, die zich baseert op een letterlijke uitleg van de Koran. Dit islamisme is weer de meest succesvolle ideologie waardoor in Nederland geboren moslimjongeren een perspectief aangeboden krijgen!
  Een keuze voor radicaal Islamitisch gedachtegoed is dan niet slechts een keuze voor een overtuiging of een geloof. Oude garde heeft geen enkele vooruitgang geboekt in het gebied van filosofie en wetenschap en heeft een mentale vacuüm gecreëerd, zodat nieuwe generatie moslimjongeren hun identiteit dan met het onderschrijven van dogma’s of denkbeelden van middeleeuwse toestanden:soldaten godsdienst, non-stop oorlog, moskeen met de hoge minaretten etc…
  Nihilistische bewegingen van de jaren 60 die nu hun achterlijke beleid/filosofie dicteren, hebben uiteindelijk een “goed islam” uitgevonden die beter is dan de ISIS islam! Precies deze transformatie heeft het Europese zelfvertrouwen blijvend aangetast. Nihilisten van oude garde zijn niet beter dan de islamisten. Achterlijke opinie en beleidsmakers bieden dus niks voor moslimjongeren. Jongeren die horen dat hun islam en koran goed is, worden massaal jihadist!

  Terwijl er sprake is van een grote dreiging van jihadisten ‘die zich beroepen op islamitisch fundamentalisme als inspiratie’. Oftewel, op de koran, beweert oude garde, dat de islam als religie niet mag worden verward met islamitisch fundamentalisme als ideologie.
  Terwijl fundamentalisme simpelweg uit de islam voorkomt, propageert bestuurlijke macht dat islam en de koran geen voedingsbodem zijn voor de Jihadisten. Echter, zowel de religie als de ideologie zijn gebaseerd op de koran! 

  Hoe het handelen, de doelstelling ondermijnt.

  Oude garde heeft geen idee over de ontwikkeling proces van de islam, ze verdedigen niet de normen en waarden van het westerse cultuur als alternatief, maar blijven propageren dat de islam goed is! Lage intellectuele oefening en het verdediging van islamitische ideologie, maakt bestrijding van jihadistische gedachtegang onmogelijk. In Nederland geboren Moslims krijgen van oude garde te horen dat hun islamitische geloof/ideologie eigenlijk beter is dan de westerse ideologie. Onder de motto, “islam is goed. IS is niet goed”, worden kinderen gestimuleerd toch “de ware islam” te zoeken. Als gevolg, zien we razendsnelle groei van IS en andere Al-Qaeda georiënteerde bewegingen in Nederland.
  De meerderheid van de immigranten is islamitisch, soennieten die een steeds groter percentage van de bevolking van grootsteden vormen, worden ondersteunt in de naam van de democratie! Regeringsleiders proberen islamitische politieke ideologie te verdedigen om jihadisten te bestrijden! Van indoctrinatie van onze kinderen op school, tot (beroeps)moslims in de politiek, tot het bouwen van moskeeën, tot het trainen van imams, tot het misleiden van de niet-islamitische burgers over de positieve bijdrage van islam aan de westerse gemeenschap. In plaats van politieke ideologie van de strijders te bestrijden, bestrijden de EU beleidsmakers kritiek op die ideologie zelf en wordt islam toch gefaciliteerd als een ideale ideologie/geloof!
  Soennitische /salafistische jeugd kiest uiteindelijk toch voor de Jihadisme, bovendien gaan ze meerderheid vormen in Nederland!

  In plaats van een eigen ideologie/ filosofie, eigen normen en waarden te verdedigen, onderwerpt politieke elite zich aan een vijandelijke ideologie en stelt dat de overheids instellingen moeten strijden tegen het fenomeen ‘Islamophobia’. Een term die is bedacht door de Salafistische islamisten, ten einde kritiek op islam mondiaal de kop in te drukken, terwijl in alle moslimlanden westerse ideologieën wettelijk verboden zijn! Vanuit corrupte instanties zoekt men inmiddels naar juridische mogelijkheden om kritiek op islam te verbieden en strafbaar te stellen. Zie gemeente Gouda en georganiseerde aangiftes actie tegen Geert Wilders!
  Opiniemakers en politici mogen zich dus niet kritisch uiten over islam, omdat dit het niet-bestaande fenomeen islamofobie stimuleert.

  Collaborateurs!

  Islam is een allesomvattend politiek systeem, dat ieder aspect van het menselijk bestaan bepaalt. Een onderscheid tussen religie en ideologie is niet gegrond. Islam is meer ideologie dan religie, maar krijgt alle ruimte om de westerse wereld te veroveren, dankzij de juridische vrijheid van godsdienst en dankzij de collaborerende elite.

  Met Vriendelijke Groeten,

  Victor Leman, Florac Bosch, H. Westerdam, S. Leobergen, Arto Troyer, S. E Konne, A. Thores, L. H. Dekker. W. Karmann, N. Korser, H. Vlaams, Berna Akker, R. E. Zycke, Adriana T., E. Born

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s