Spaanse politie pakt ISIS-ronselaars op

Screenshot_14

Terroristen van ISIS in Irak

De Spaanse politie heeft een terreurcel opgerold die zich bezighield met het rekruteren van strijders voor de jihadistische terreurorganisatie Isis (Islamitische Staat in Irak en de Levant) in Syrië en Irak. Er zijn acht mensen opgepakt.

Hoofd van de terreurcel was een oud-gevangene van de Amerikaanse basis Guantánamo. Hij was in 2001 opgepakt in Afghanistan, en woonde nu in Spanje. Volgens de website van de Spaanse krant El País komen de opgepakte verdachten uit Marokko, Spanje en Argentinië.

Lees verder>>>
(h/t Miesje)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, Moslims, Terrorisme. Bookmark de permalink .

7 reacties op Spaanse politie pakt ISIS-ronselaars op

  1. Yvonne van Cleef zegt:

    In Guantanamo Bay zaten onschuldigen?Nou,dat zien we dus!

    Like

  2. roger catrysse zegt:

    Ze hadden hem daar beter gehouden en niet vrij gelaten

    Like

  3. fleckie zegt:

    waarom hebben die lui altijd die arafat–sjaals-doeken voor hun smoelen, (bang dat ze herkend worden) dan HECHTEN ze toch a.h.leven, en willen nog niet op weg naar de hun beloofde maagden?

    Like

  4. Die gaan wel de grens over naar Nederland, hierr krijgen ze geld op hun bank voor het afslachten: http://eunmask.wordpress.com/2014/06/16/isis-jihadisten-rukken-op-in-nederland/

    Like

    • Yvonne van Cleef zegt:

      Links en koppensnellers zijn dus vriendjes,naar nu bekend is!Beiden zwaar gesubsidieerd!En in dit klote-land kan en mag dat allemaal!Je schaamt je onderhand om een Nederlandse te zijn!

      Like

  5. bigljohn zegt:

    Lees verder betekent hier inloggen met een Google account. Rare boel ! Maar wat die ronselaars betreft, dit is slechts een opmaat tot Islamitische guerilla praktijken in heel Europa. Die aanslag op het Joods museum in Antwerpen was slechts een proefballonnetje. Peanuts vergeleken wat ons de komende jaren te wachten staat. Ingaan op de steeds verdergaande eisen van de radicale Moslims, of anders….

    Like

Plaats een reactie