Terroristen richten bloedbad aan in kustplaats Kenia

Screenshot_13

Bij een aanval van terroristen op onder meer hotels in de Keniaanse kustplaats Mpeketoni zijn tientallen doden gevallen. De islamitische extremisten schoten om zich heen en staken gebouwen in brand.

Mpeketoni ligt in de buurt van het eiland Lamu, een populaire bestemming onder toeristen. Volgens het Rode Kruis zijn er zeker 48 doden gevallen.

Dood

De aanval begon zondagavond, toen inwoners van de stad keken naar het WK voetbal. De aanslagplegers reden met een gekaapt busje door de kustplaats en zaaiden dood en verderf.

Ze zouden lukraak hebben geschoten tijdens urenlange vuurgevechten. De groep gooide explosieven in hotels en stak hotels in brand.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in christenhaat, Christenvervolging, Islam, Kenia, Terrorisme. Bookmark de permalink .

15 reacties op Terroristen richten bloedbad aan in kustplaats Kenia

 1. Yvonne van Cleef zegt:

  Kan er dan nooit een dag voorbij gaan zonder die vuiligheid?En,natuurlijk,zijn het weer de christenen die het moeten ontgelden!Flikker toch eindelijk ALLE moslims het land uit en fik die haathutten af.Vergelding heet zoiets!Bij hun:eerwraak!

  Like

 2. dgneree zegt:

  Kenia, had Barack Obama in zijn jeugd daar niet ontroerd geluisterd naar de oproep tot gebed vanaf de muezzin? Martien Pennings herinnerde daaraan.
  O, wacht… het heeft met de Islam natuurlijk niets te maken.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nee, de islamitische inspiratie heeft hij, dacht ik, opgedaan in zijn Indonesische jaren met zijn moeder en stiefvader. (Die Ann Dunham wist ze wèl uit te kiezen, de mannen, bedoel ik.)
   Maar Obama Sr. kwam natuurlijk wèl uit Kenia.

   Like

 3. paulzwueste zegt:

  Terrorisme op de plaats waar het thuishoort.

  Like

 4. roger catrysse zegt:

  Ik zou zeggen ipv naar Kenia te gaan komt naar Blankenberge het is er een stuk veiliger en er zijn nog niet (voorlopig) teveel islamieten

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  De aanslag vorig jaar in dat winkelcentum was ook al in Kenia: in Nairobi.
  Zo direct duikt de naam van Samantha Lewthwaite weer op! Die is toch nog steeds spoorloos, dacht ik….?

  Like

 6. Republikein zegt:

  Het is bar en boos,
  Boko Haram doet mee met WK Brasil, ze noemen zich Nigeria.
  Typisch vind ik dat er een speler meedoet met de naam Onazi!
  Toeval?

  Like

 7. bigljohn zegt:

  Ze bedienen zich steeds van andere namen. Boko Haram, al Shabaab, Al Quaida, Jihad strijders, gematigde NL Moslims, waarvan 75 % pro Jihad is….. Maar ze hebben een ding gemeen; De vernietiging van de menselijke beschaving welke ingeruild moet worden voor een Sharia terreur bewind !

  Like

 8. Avidia zegt:

  In mijn jeugd werd ik onderwezen over de duivel en God. Als ik alles zo lees, weet ik waar de duivel dominant is, hij wil ondergang en dominantie, nou, dat lezen we dagelijks, dus je weet waar het vandaan komt. Lekker volk!

  Like

 9. BertG. zegt:

  Ik krijg steeds meer het idee dat er zelfs in de 2de WO niet eens zoveel over de bezetter werd gepraat als dat we nu tegenwoordig doen over de moslims.
  Ik beweer niet dat dat niet erg was maar heb ook het idee dat deze bedreiging veel en veel groter is. Hier zit helemaal niemand tussen met maar een klein beetje geweten of gevoel.
  Elke dag weer en dit al jaren lang en het wordt steeds erger.

  Like

  • Driek zegt:

   Bert. zegt: Ik krijg steeds meer het idee dat er zelfs in de 2de WO niet eens zoveel over de bezetter werd gepraat als dat we nu tegenwoordig doen over de moslims.

   Nu, beste meneer Bert, wij waren tijdens de oorlogsjaren de ganse dag met die rot moffen bezig, en dat was om lijf en goed te beschermen. Maar wij hadden toch allemaal in ons achterhoofd het zekere of vage weten, dat het KWAAD op den duur overwonnen zou worden, en met de islam ligt dat wel eventjes anders. Want stel dat de islam grijpt naar de wereldheerschappij, dan zijn de vluchtwegen voor ons allen zeer beperkt, want die Mohammedanen zitten nu overal. En ze zijn dagelijks in beeld met hun veroveringsoorlogen. Met de Duitse overheersing ging het in 1943 al bergafwaarts, en Hitler was toen nog maar twaalf jaar aan de macht. Met die moslims zitten we al vanaf de jaren zeventig opgescheept, en daar komt voorlopig geen einde aan. Ik ben bang dat ze het einde der dagen gaan inluiden.

   Like

 10. Driek zegt:

  @Sorry, typefout, Hitler was in 1943 tien jaar aan de macht.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s