Verbijsterende antwoorden minister Timmermans – geen rem op salarissen voor Palestijnse terroristen en thuiszittende ambtenaren

Screenshot_19

Officiële Facebook pagina van Fatah – de partij van president Abbas: er zijn drie Joodse ratten (tieners) gevangen.

Uit antwoorden van PvdA-minister van Buitenlandse Zaken Timmermans op Kamervragen blijkt dat minister Timmermans niet wil optreden tegen het financieren van salarissen en bonussen voor Palestijnse terroristen.

Momenteel krijgen Palestijnse terroristen, die in Israëlische gevangenissen zitten of zaten, een salaris betaald van de Palestijnse Autoriteit. Hoe meer Joden gedood, hoe langer de gevangenisstraf, des te hoger het salaris en de bonus. Voor de zwaarste terroristen loopt dit op naar een niveau van het salaris van een Palestijnse generaal of staatssecretaris.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", antisemitisme, Appeasement, Barbarisme, demoniseren, Islam, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Moslims, Nederland, PvdA, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

28 reacties op Verbijsterende antwoorden minister Timmermans – geen rem op salarissen voor Palestijnse terroristen en thuiszittende ambtenaren

 1. Monalisa zegt:

  ZIE MIJN BETOOG ELDERS HIER OP.

  Like

 2. Monalisa zegt:

  Verbijsterende antwoorden minister Timmermans – geen rem op salarissen voor Palestijnse terroristen en thuiszittende ambtenaren Realpredictor dit had ik nog niet gelezen van je, maar dit zegt al genoeg waarom die armoe er is, het moet wel betaald worden,

  Like

  • fleckie zegt:

   op 3l maart 2014, stond op de SITE v.d.hr.Bron…..’Het echte GAZA, dat de media je nooit zullen laten zien’, [de moeite waard om NOGMAALS te BEKIJKEN]

   Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  En onze senioren mogen BARSTEN, van de gore LUL RUTTE en de LUL SAMSOM! We worden met de dag harder “genaaid”, door dit crapuul. Ik heb geen enkel respect meer voor de SMEERLAPPEN van de POLITIEK! Aan de hoogste boom opknopen, dat zou hun verdiende loon zijn!

  Like

  • Monalisa zegt:

   Tom maak je niet druk, denk om je bloeddruk.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Monalisa: 08.20. uur. U heeft gelijk, maar ik krijg een “rode waas”, voor de ogen, als ik zie en hoor hoe wij belogen worden door de Vereniging Van Dieven en hun handlangers van de Partij van de Afbraak.

    Like

  • Louisa zegt:

   Ja mijnheer, ik krijg die zelfde rode waas , maar hier onder elkaar rode wazen uitwisselen helpt niet zie mijn commentaar:
   Zoek alle fractievoorzitters uit de TK op, en leg daar je ei.

   Like

 4. delamontagne zegt:

  Verbijsterende antwoorden mini……………. Wat mij ook verbijsterde: ” de glimlach die op dat smoelwerk van die pales…… = Arabische vrouw (moordenares van 9 kin deren, ) verscheen, TOEN zij tezamen met anderen was vrijgelaten, te horen kreeg dat ze niet 3 maar 9 Israelische kinderen had gedood. ( ik kan me in de beide getallen vergissen, maar het onderlinge verschil was nogal groot ).
  WAAR IK ME NIET IN VERGIS ( en in gedachten zie ik ,t blijde gezicht zo voor me……) , haar glimlach dat ze dus zoveel MEER kinderen had vermoord.
  Naar zulke mensen ( mensen ?????????????? ) gaat dus ook dat geld EN timmerhans vindt ,t goed.

  Like

 5. Henk.V zegt:

  Er is nog nooit iemand in de Nederlandse politiek geweest die ik zo diep verafschuwde als het reptiel dat nu aan onze buitenlandse betrekkingen vorm moet geven.
  Hoe is het mogelijk dat deze doorregen antisemiet onbeschaamd zijn gang kan blijven gaan, net zo vlot onwaarheden verkondigend in de Tweede Kamer, terwijl hij moordenaars van Joden ruimhartig steunt in woord en daad, terwijl NIEMAND hem kennelijk kan afstoppen??.
  Onze politieke elite is totaal verleugend en moreel gedegenereerd. Vreselijk is dit.

  Like

  • Jean zegt:

   Henk,
   Noemt u politiekers ‘elite’?
   Elite is iets wat respect afdwingt, bij die vuiligheid zowel in Nederland als in Vlaanderen loopt er niemand rond die nog maar 0.001% respect afdwingt om nog maar te zwijgen over verdienen.
   Zelden zoveel lafaards in een kamer zien zitten. Er vallen dagelijks ergens in de wereld bommen mar helaas nooit op de plaatsen waar wij ze graag zouden zien vallen, als eerste de aquaium in Brusselallahbath, in een klap een gigantische kanker uitgeschakeld.
   Het ergste tot op heden is toch wel het feit dat de mensen die msdadigers a la timmermans ongeetoord hun misdaden laten voortzetten met alle schadelijke gevolgen voor eigen volk.
   “Het kan verkeren” zei Bredero jaaaaaaaren geleden.

   Like

 6. Yvonne van Cleef zegt:

  Hier ga je toch van over je nek;ik heb het 3x moeten lezen,omdat ik niet kon geloven wat ik las!Die vent heeft veel bloed aan zijn handen!Hoe kan hij nou terroristen voorzien van een riant inkomen?Gewetenloze hond,dat hij er is!Kunnen we niet met zijn allen een tribunaal organiseren;dan is hij de eerste die mag hangen!Wat een ontzettend schofterig personage!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Yvonne van Cleef: 23.25. uur, op 16/6. Zie ook mijn reactie op 21.46. uur. Ik ben het helemaal met je eens, Yvonne. En wat mij betreft, mogen de politici van CDA,VVD,D66, rest van de PvdA, allemaal aan de hoogste boom gehangen worden. Zij zijn AANSPRAKELIJK voor de ontstane ROTSITUATIE in NEDERLAND, de verraders!

   Like

  • Jean zegt:

   Yvonne,
   Als totaal onafhankelijke stel ik mijn kanditatuur om het voorzittersschap van het volkstribunaal.
   Na 25 sec spreekt nooit nog iemand over die lafaard.

   Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    Dat dat er moet komen staat vast als een paal boven water!En van mij mag u de voorzitter zijn!

    Like

 7. Avidia zegt:

  Ik ben verbijsterd!!!! Even bijkomen ——– Wat haat ik die man, wat haat ik de PVDA, maar vooral die man met zijn schijnheilige rot smoel, ons geld even uitdelen aan moordenaars, erger kan haast niet, ik kan er wel om janken. Wat een landverrader, moet opgehangen worden aan de hoogste boom, dat deden ze vroeger met landverraders.

  Like

 8. lucky bee zegt:

  Hoogste tijd dat wij de Marxisten van de macht verwijderen , en ook de liberalen zijn niet kosher.(Pechtold en de D66)

  Like

 9. Jean zegt:

  Hoelang mag die klootzak timmerman de boel nog verder verzieken?
  Heeft hij soms een moslimholbewoner in huis?

  Like

 10. Theodoor zegt:

  Mijn waarschijnlijk te simpele conclusie is dat Nederland onder druk van de linkse partijen de “oorlog” tegen Israël op gang houdt
  Wat een klein aantal linkse maloten al niet bereiken kunnen in zo’n slap aangestuurd landje als Nederland, vreselijk!

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Met dit kabinet gaat het linkse geld uitdelen aan criminelen, terroristen, moordenaars en dictators gewoon door, het zijn en blijven hielenlikkers van de islamieten.
  SOCIALISM:
  A GREAT IDEA……
  ‘TIL YOU RUN OUT OF OTHER PEOPLE’S MONEY
  En dan gaat de belasting, de BTW of de accijns omhoog !!!

  Like

 12. Louisa zegt:

  Wij zijn het met elkaar eens dat dit walgelijk is.
  Maar de reacties hier, het gescheld, het geschreeuw, dat helpt niet.
  Het enige resultaat is dat EJBron de mond wordt gesnoeid door het MDI, zoals hij zelf al aangaf.
  Ik stel dus voor dat u de moeite neemt van alle politieke partijen in de TK de fractievoorzitters aanschrijft.
  Want wij zijn nog altijd een democratie en dus beste mensen…
  SCHRIJF ALLE FRACTIES/VOORZITTERS AAN EN VRAAG HEN OM VERANTWOORDING, EN SCHELDT HIER NIET Langer, want dan vernederen wij ons tot het zelfde niveau als die achterlijken in het MO.

  Like

 13. Louisa zegt:

  Dus beste mensen, Kijk bij “Alle fractievoorzitters Tweede Kamer” Het zijn er veertien, zij staan op alfabetische volgorde, Ik heb het net opgezocht en morgen ( ik moet even mijn gedachten goed en scherp op een rij zetten en de juiste woorden bedenken) gaat er van mij een mail uit naar onze Volksvertegenwoordiging.
  DOET U MEE ?
  Want nogmaals, dit is volgens mij toch echt de beste manier.
  Ik zou ook graag zien dat Mark Flutte gestoken wordt door een horzel , maar dat helpt toch niet echt !

  Like

 14. Louisa zegt:

  Ik heb zojuist 18 kantjes uitgedraaid:
  Ministerie van BUIZA, Aan de Voorzitter van DE TK, Antwoorden van Minister Timmerfrans op vragen vanuit de TK.Gedateerd 13 juni j.l. Hun referentie: DAM2014-300112.
  Lees, laat het tot je doordringen (ik moet dat nog doen) en confronteer alle fractievoorzitters hiermee.
  Voorzien van je eigen commentaar.
  Het lijkt allemaal pietepeuterig en ambtelijk, maar zolang onze parlementaire democratie nog werkt, lijkt mij dit toch echt de enige , juiste weg .!!!!!!!!!!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Louisa:19.08. uur, op 17/6. Het is uw goed recht, om dat te doen. Maar ik verwacht daar niets van. In het verleden heb ik dat ook gedaan, naar de Tweede Kamer schrijven, met name over een mogelijkheid voor ons Nederlanders om een BINDEND REFERENDUM te mogen krijgen over de EU. Het antwoord van het CDA, maakte mij al droevig, ze WILLEN er niets van weten, omdat…let op: zij vonden dat dan alleen maar voor- en tegenstemmers op af kwamen. En zo’n onnozel antwoord krijg je dan. Nu succes ermee,Louisa!

   Like

 15. Louisa zegt:

  Wat ik heb uitgedraaid is het stuk waar Likud NL. het over heeft !

  Like

 16. fleckie zegt:

  in het NIW van 16.5.2014 schreef dhr.Manfred Gerstenfeld,publicist en vicevoorzitter v.d.denktank ‘Jerusalem Center for Public Affairs, …..IN 2013 verscheen van zijn hand:
  “Het VERVAL-JODEN in een stuurloos Nederland”.
  ‘..[op de stelling’de communistische en fascistische trekken v.Europa’] in het NIW v.16.5.2014,: ‘Radicaal mis’……’De Europese Unie heeft vaak een negatieve rol gespeeld’ . ‘Europa is in veel opzichten een decadent werelddeel,dat zich valselijk humanitair voordoet.Normen en waarden zijn vervaagd.De situatie is verergerd door de massale niet-selectieve immigratie van moslims,waaronder disproportioneel veel racisten, antisemieten en anti-democraten.De Europese Unie heeft in deze ontwikkeling vaak een negatieve rol gespeeld.Een dergelijke omgeving kan in het algemeen niet goed zijn voor Joden…………….Opinieonderzoeken geven verder indicatie dat er veel radicaal mis is met Europa.Daaruit blijkt dat tientallen procenten v.d.Europese Joden hun identiteit in de publieke sfeer verbergen en/of bang zijn slachtoffer te worden van antisemitische aanvallen.De valse extreme beschuldigingen tegen Israel beinvloeden bij beduidende percentages v.d.bevolking het imago v.d.Joden. In Nl.heeft meer dan 38% v.d.bevolkin het zwaar antisemitische waanidee dat Israel de Palestijnen aan het uitroeien is. Elders in Europa is dit percentage veelal nog hoger.Dit soort gevoelens richt zich gedeeltelijk al tegen bewuste Joden en op den duur ook tegen anti-Israelische Joden en Joodse zelfhaters.
  De wijdverbreide algemene mening dat de Europese Unie afgeschaft moet worden,schiet door. Dat de macht v.d.ondemocratische Brusselse bureaucratie teruggedrongen moet worden,lijkt duidelijk. Of een Jood in dit Europa wil wonen is echter een persoonlijke keuze,die naast Joods bewustzijn mede bepaald wordt door factoren zoals beroepsmogelijkheden,familiebanden en aanpassingscapaciteiten’.#########################################################

  Like

  • fleckie zegt:

   NIW 15.7.1994. HOE ARM IS DE PLO. Het slagen v.d. autonomie is afhankelijk v.d.economische ontwikkeling in GAZA en op de Westelijke Jod=rdaanoever:ARAFAT gaat met de pet rond. Heeft de PLO zelf GEEN GELD?.Door Rachel Ehrenfeld.
   ‘Money makes the world go round’.PLO-leider J.Arafat wordt niet moe de zegeningen v.d.dollar voor zijn volk te bezingen.Al maanden roept”,staat in het rappor hij de voorstanders v.h.vredesproces op hun steun in klinkende munt om te zetten.Bij elk bezoek van Mister Palestine aan een buitenlands staatshoofd wijst hij op de slechte financiele toestand v.d.PLO.Er zou geen geld zijn om de palestijnse politieagenten te betalen,laat staan om een palestijns staatsapparaat op te bouwen. Westerse donorlanden hebben voor de komende 5 jaar vijf miljard gulden toegezegd………..Maar de PLO is niet zo behoeftig als zij beweert te zijn.De Britse Nationale Misdaad Onderzoek Service [NMOS] bracht vorig jaar een onderzoeksrapport uit over criminele organisaties die een bedreiging vormen voor de nationale veiligheid van Groot Brittannie.”het conglomeraat van palestijnse bewegingen onder de paraplu v.d.plo is het rijkst van alle terroristische groeperingen staat in het rapport.’Hun internationale bezittingen worden geschat op acht a tien MILJARD AMERIKAANSE dollar ,enhun jaarlijkse inkomen op zo’n anderhalf a twee MILJARD dollar’. De NMOS waarschuwt dat de plo nog steeds wordt ‘gefinancierd en bijgestaan door buitenbeentjes als Libie en Irak’. Zij concludeert verder dat de plo haar criminele activiteiten’zal voortzetten’,steun van radicale staten zal blijven ontvangen en dat’fraude-centra in Londen en Frankrijk worden gebruikt om de financien v.d.plo te regelen………..De rijkdom v.d.plo heeft Arafat er niet van weerhouden om MILJARDEN DOLLAR te vragen,die hem door WESTERSE LEIDERS zijn beloofd als beloning voor CONCESSIES in het VREDESPROCES met ISRAEL.Arafat zegt dat deze miljarden NODIG ZIJN om de economie v.d.toekomstige Palestijnse staat op te bouwen.Maar terwijl de PLO zelf in het verleden rijkdommen vergaarde,werden de armoede en het gebrek aan economische ontwikkeling in de Gaza-strook en op de Westelijke Jordaanoever d.d.leiding genegeerd.In plaats daarvan verrijkt de plo-top uitsluitend zichzelf.Zo zou Ja.Arafat als een rasechte miljardair 12 huizen en 3 vliegtuigen bezitten………..Ruim een jaar geleden,toen de fraudeleuze BCCI,de Luxemburgse Bak of Credit and Commerce International [Bank voor Krediet en Internationale Handel] werd geblokkeerd,stonden de kranten bol v.d.schandalige details over bankrekeningen v.terroristen en terroristische organisaties.De BCCI-aandelen waren voor 77% in handen v.d.vorstenhuizen van Aboe Dhabi en de Verenigde Arabische Emiraten.Misdaadbestrijdingsorganisaties hebben ook vele andere Europese en Amerikaanse banken geidentificiteerd die voor de PLO en andere terreurorganisaties rekeningen beheren. ……….Door de publiciteit rond de BCCI kwam het publiek te weten dat de Aboe Nidal Organisatie [ANO] en de plo rekeningen hadden bij de Luxemburgse bank.Ook werd onthuld dat de BCCI joint venture-contracten voor de plo regelde.Samed.de economische tak v.d.plo,investeerde met steun v.d.BCCI in LANDBOUWBEDRIJVEN,de VOEDSELINDUSTRIE,OLIERAFFINADERIJEN en SCHOENFABRIEKEN in samenwerking met ALLERLEI REGERINGEN zoals die van POLEN,HONGARIJE,ROEMENIE,de VOORMALIGE DDR, de VOLKSREPUBLIEK KONGO,MALI,SYRIE,JORDANIE,SOEDAN,SOMALIE,JEMEN,ZAIRE, en OEGANDA.
   DE BCCI HIELP DE PLO OOK BIJ DE AANKOOP VAN LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJEN EN BELASTINGVRIJE winkels in diverse landen.Het zijn nevenactiviteiten die handig samengingen met terroristische activiteiten,omdat ze de plo en haar aanhangers in staat stelden ONOPVALLEND terroristen,WAPENS EN DRUGS te vervoeren.Deze ‘investeringsstrategie’werd ontworpen door George Hallak,een ervaren Libanese oplichter,berucht bij internationale misdaadbestrijders wegens het ritselen van illegale vliegtuigtickets en valse reisdocumenten.Een rapport uit 1991 v.d.Eenheid voor Terrorisme en Onconcentionele Oorlogsvoering v.h.Amerikaanse Congres beschrijft gedocumenteerd hoe Hallak de plo hielp met het opzetten van CALEDONIEN AIRLINES in Beiroet en de aankoop van MALDIVE AIRWAYS.
   Het PLO-belang in vliegmaatschappijen en belastingvrije winkels lijkt verbonden met haar belngen in de DRUGSHANDEL,die voor de bevrijdingsbeweging altijd een belangrijke manier is geweest om aan cash geld te komen.De plo heeft een partner-ship in NIGERIA AIRWAYS en is eigenaar v.d.belastingvrije winkel NURATALA MOHAMMED INTERNATIONAL AIRPORT in LAGOS. Ook heeft de PLO AIR ZIMBABWE en KENYA AIIRWAYS onder controle en de belastingvrije winkel op Jomo Kenyatta Airport in NAIROBI. In Nicaragua bezit de plo naast 25% v.d.nationale luchtvaartmij.Aeronica-overgenomen v.d.Sandinistische regering-ook de belastingvrije winkel op Aeropuerto Internacionale Las Nercedas,……….Door de onthullingen in het BCCC-rapport werd ook duidelijk dat de plo en de Aboe Nidal Organisatie een commercieel netwerk voor grijze wapentransacties beheerden vanuit het Intraco-gebouw in het POOLSE WARSCHAU. In Oost-Duitsland leidde de plo de onderneming Zibado,die wapens en andere;gebriksvoorwerpen’exporteert. Na de Golfoorlog werd het politieke bankroet v.d.plo in brede kring verward met het idee dat de organisatie geld nodig had.De PLO-leiding- die voor,tijdens en na de Golfoorlog Saddam Hoessein krachtig steunde-ontmoette in 1993 in het Soedanese Khartoem vertegenwoordigers v.HAMAS en HEZBOLLA. De drie partijen stelden een verklaring van samenwerking op,waarin de nadruk lag op de noodzaak MEER GELD BINNEN TE SLEPEN om de intifada te kunnen opvoeren. De Tunesische minister v.Binnenlandse Zaken Abdala Kael brandmerkte deze internationale bijeenkomst van terroristen als een nieuwe vorm van ”grensoverschrijdende’ georganiseerde misdaad”.Voordat de inkt op het verdrag v.Khartoem droog was,werd Mohammed Salah,een genaturiseerde Arabische Amerikaan,in Israel gearresteerd,en als een militaire leider van Hamas geidentificiteerd.Hij had een koffer bij zich met 600.000 dollars in kleine coupures voor de Palestijnse Vrijheid Vechters’. Na de handdruk tussen Arafat en Rabin in Washington gaf Hamas een pro-PLO -verklaring uit Niettemin wordt Hamas in de Westerse media constant geportretteerd als een onverzoenlijke vijand van Arafats vredesonderhandelingen.Het is de zoveelste uiting v.d.rolverdeling in de ‘good cop en de bad cop’,waar terroristische groeperingen om bekend staan…………De meeste Westerse belastingbetalers zijn waarschijnlijk wel bereid iets te betalen voor vrede in het Mi-Oosten,maar het vredesproces hoeft niet zo kostbaar te zijn als de plo wil doen geloven. Westerse LEIDERS zijn het a.d.belastingbetalers verplicht de waarheid te vertellen, en hard met de plo te onderhandelen.Liquideer de fondsen die de plo duidelijk verzamelde om oorlog te voeren en terreur uit te oefenen;probeer te achterhalen hoeveel MILJARDEN guldens de plo decennia lang van de Golfstaten en andere naties ontving en geef het geld een vreedzame bestemming. Als de Westerse leiders dat eisen,zijn wij misschien bereid over hulp te praten#######################
   Rachel Ehrenfeld is auteur van ‘Narcoterrorisme’ en ‘Evil Money;Encounters Along the Money Trail’. Bovenstaand artikel verscheen eerder in het Amerikaanse dagblad The Wall Street Journal.
   #####################################################################

   Like

   • fleckie zegt:

    ‘DANS MACABRE ROND ARAFATS MILARDEN’.DOOR G.PH.MOK, Z.L .NIW 8.4.2005…………….DICTATOR MOEGABE v.ZIMBABWE is door zo ongeveer de halve wereld veroordeeld omdat hij zijn jongste’verkiezingswinst’behaald heeft door stembusvervalsing.omkoperij,bedreigingen en wat niet al. De economie van zijn prachtige en met onnoemelijke rijkdommen gezegende land,dat bovendien een florerende agrarische sector heeft bezeten,is onder de bezielende leiding v.Moegabe totaal ineengestort.Blanke boeren zijn vermoord,anderen van hun land getrapt en nu lijdt de bevolking honger………..Een merkwaardige troost moet het voor de onderdanen v.d.Palestijnse Autoriteit zijn te weten dat een deel v.d.ENORME SOMMEN die hun aanbeden Arafat heeft weggefoezeld juist in Zimbabwe zijn geinvesteerd,onder meer in koffieplantages,en dat daaruit behoorlijke rendementen vloeien.Moegabe ziet deze Aeabische investeringen als ‘broederhulp’ en beschouwt zich een fan van de ‘palestijnse revolutie’.Het is een boeiende vraag hoe gelukkig MAHMOED ABBAS hiermee kan zijn in het besef dat lang niet al het geld dat in Zimbabwe is belegd,rendement oplevert voor het palestijnse Investerings Fonds[PIF]waaraan onder Arafat de poen is onttrokken.MILJARDEN heeft wijlen Jasser verduisterd en het is maar al te bekend dat zijn in PARIJS RESIDERENDE WEDUWE Soeha Arafat in stevige onmin leeft met de Palestijnse Autoriteit omdat fikse sommen aan haar zijn toegevallen en zij forse erfdelen voor zichzelf en haar dochter blijft opeisen………..De afgelopen maand werd door de afgezant v.d.Wereldbank bij de PA in samenwerking met ABBAS’minister v.Financien Salam Fayyed onthuld dat naast een ‘verantwoorde somma van VIER MILJARD DOLLAR’ op rekeningen van wijlen Arafat nu ook de verblijfplaats van nog eens ruim VIER MILJARD aan door twee naaste medewerkers van Arafat gedane geheime investeringen is achterhaald.Die medewerkers waren zijn financieel adviseur Mohammed Rashid,die kantoor houdt in LONDEN,en de in ATHENE zetelende zakentycoon Samer Choeri.Tijdens de conferentie over palestijnse hervormingen in Londen heeft Condoleezza Rice bits tegen MAHMOED ABBAS gezegd dat de DONORLANDEN,onder wie bovenal AMERIKA,voorlopig geen grote bedragen schenken ten bate v.d.beoogde hervormingen:”U beschikt al over al het geld dat u nodig hebt om de economische situatie in de palestijnse autoriteit te veranderen’.Een uitspraak waarop helaas het nodige valt af te dingen.Want weten WAAR ZICH DE GELDEN BEVINDEN EN EROVER KUNNEN BESCHIKKEN IS NIET HETZELFDE.PA-PREMIER ACHMED `KOREIA, wiens handtekening nodig zou zijn om desinvesteringen oftewel het terughalen van gelden mogelijk te maken,heeft ABBAS er onmiddellijk van beschuldigd dat hij wilde ‘zwichten voor Amerikaans-Britse dictaten die voor deze landen de weg zouden vrijmaken PALESTIJNSE FONDSEN over te nemen.Vervolgens `zijn.laat ons zeggen om persoonlijke veiligheidsredenen,de meeste v.d.elf bestuursleden v.h.PIF afgetreden.Dit gebeurde de afgelopen week pal nadat ABBAS er in het kader van zijn akkoord met HAMAS en ISLAMITISCHE JIHAD me akkoord is gegaan dat deze bewegingen voor 40% deel hebben a.d.PA-FINANCIEN. ………..Geen wonder dat de in Syrie woonachtige PLO-chef FAROEK KADDOEMI in een brief op poten aan ABBAS hier fel bezwaar aantekende. Wat dan nog te zwak is uitgedrukt,want Kaddoemi verbood ABBAS de gelden zelfs maar aan te raken,al helemaal voordat er op de 28e april a.s.op de Westoever lokale verkiezingen zijn gehouden en op de 17e juli parlementaire verkiezingen. Achter die stembusstrijd speelt zich nu al een gevecht af tussen de verschillende hoofde van ‘veiligheidsdiensten’die niet alleen hun machtsposities-zelfs ten koste van het gezag v.ABBAS – willen behouden,maar bovendien de ambitie hebben als bestuursleden zitting te nemen in het PALESTIJNSE INVESTERINGS FONDS.
    De laatste tijd heeft ABBAS als president de doodstraffen bevestigd voor van collaboratie met Israel en ‘het verschaffen van informaties aan buitenlandse mogendheden’beschuldigde gevangenen.Dit laatste heeft hij natuurlijk gedaan omdat hij daarmee het beleid van Arafat wil voortzetten-een beleid dat wereldwijd opvallend weinig bekritiseerd wordt, de PA blijkt zelfs in dit opzicht bij ‘s-werelds politici nog steeds opvallend als heilige koe te worden beschouwd.Maar belangrijker is dat ABBAS er tevens

    schrik mee wil aanjagen tegen ondermijning van zijn gezag,De andere kant van diezelfde medaille is dat in de GAZASTROOK fundamentalistische bendes nu juist v.mening zijn dat ABBAS te traag is met het bevestigen en laten uitvoeren v.doodvonnissen. Mede daarom is zelfs een groep zwaarbewapende palestijnen in Gaza het gebouw v.d.Wetgevende Vergadering binnengedrongen.Naderhand stelde het Al Mezan Centrum voor Mensenrechten dat het hier ging om familieleden v.palestijnen die bij ‘gewelddadige incidenten ‘zijn gedood.Misschien.Dat het gezag v.ABBAS wankelt staat,met de PA-MILJARDEN als inzet,hoe dan ook vast.#####################

    Like

 17. Jan zegt:

  Hoe de Amerikaanse junta excuus vindt om Hamas te steunen: Hitlery Clinton: Hamas is een ‘technocratische’ organisatie

  “I think it’s a holding position,” Clinton said, describing Obama’s stance. “And the reason it’s a holding position is that the makeup of this joint [Fatah-Hamas] enterprise are largely technocrats. They’re academics and they’re business people. They don’t represent sort of, what you might call hard-core Hamas leadership.”
  http://www.breitbart.com/Big-Peace/2014/06/16/Hillary-Hamas-Officials-Largely-Technocrats

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s