Vrijdag: Pro-ISIS demonstratie in Den Hagistan!

Screenshot_24

Attentie, dames en heren AIVD/MIVD. Listen carefully, vie vil say zis unly wunce & this message wil self-destruct after reading. Jullie missie, mochten jullie er voor kiezen onze tip op te volgen, is de volgende: aankomende vrijdagmiddag, na het middaggebed in de moskee, staat er een pro-ISIS (tevens anti-Sjiieten) demonstratie gepland bij de ambassade van Irak in Den Haag. Dat staat te lezen op de Facebook van Shaam al-Ghareeba, het digitale clubhuis voor “Nederlandse” Syriëgangers. De oproep vloeit voort uit een poster die onder andere op Twitter rondgaat en waarop staat te lezen dat het vrijdag ‘dag van mondiale steun’ is voor ISIS.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Appeasement, Barbarisme, Dhimmitude, Islam, islamofascisme, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, Nederland, Overheid, politici. Bookmark de permalink .

69 reacties op Vrijdag: Pro-ISIS demonstratie in Den Hagistan!

 1. Monalisa zegt:

  METEN HET LAND UITGOOIEN DAAR ZITTEN WE NIET OP TE WACHTEN.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Het gaat maar door, dag aan dag met de HAATBAARDEN. En nogmaals de PvdA,CDA,VVD,D66, zijn de partijen die ervoor verantwoordelijk zijn! Deze GEITENEUKERS zullen tzt, graag bereid zijn, om ook ons een kopje kleiner te maken. Schande voor de hele PLEURIS POLITIEK in Nederland, behalve de PVV en de SGP. De rest vindt de ISLAMISERING van Nederland prima!

  Like

 3. roger catrysse zegt:

  Niet te geloven waar gaan we naartoe Krijgen zij de toelating om te betogen? Ik vind dat men al deze betogers zou moeten oppakken en thuis alles controleren want dat zijn volgens mij allemaal potentiële gevaarlijke gekken

  Like

  • exter39 zegt:

   zelfs die vlaggen moeten hier streng verboden zijn , een jasje van een motorclub word verboden , en een vlag van een oorlogsmisdaden club mag, stapelgek is deze regering aan het worden, of bang, broekschijters.

   Like

 4. danny zegt:

  Het wordt nu echt eens tijd voor harde meedogenloze tegenacties! Dit loopt de spuigaten uit.

  Like

 5. realist zegt:

  gaat de overheid tolerant zijn voor het intolerante of hebben ze toch nog enig normen en waarden besef en gaan ze er het leger op afsturen? dit gaat om sympathisanten van massa executies en andere cultureel verrijkende activiteiten. zulke gevaren moeten kost wat kost uit europa verdreven worden. dit is een uitgelezen kans voor de gematigde moslims om zich eens te laten horen

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @realist: 21.43. uur, op 16/6. U spreekt over gematigde moslims, realist. Nou, ik zal U op een briefje geven, dat deze even gevaarlijk zijn als de andere moslims. In principe heb ik nog nooit een MOSLIM horen protesteren tegen de perfiditeit van de KORAN! Ergo, de ISLAM heeft niets van gematigdheid!

   Like

 6. Joost Visser zegt:

  Vergunning?

  Like

  • danny zegt:

   Geen vergunning wat mij betreft, maar verbieden die demonstratie. Het gaat om opruien en oproepen tot geweld en dat is strafbaar volgens onze wet.

   Like

 7. johannes zegt:

  helemaal met je eens Tom

  Like

 8. Jade zegt:

  Site lijkt uit de lucht gehaald te zijn…

  Like

 9. Yvonne van Cleef zegt:

  Oppakken,registreren en dezelfde dag nog vliegtuig retour waar zij,ouders,grootouders ooit vandaan zijn gekomen.En gelijkertijd:grenzen potdicht,anders staan ze er volgende week weer!Uitkeringen en inboedels verbeurd verklaren om de onkosten te dekken!En families uiteraard meesturen!Welke gek geeft hier een vergunning voor af?Ook maar meesturen!Een stel mariniers inhuren;die doen de klus graag en goed!Gloeiende,wat ben ik boos;Isis wordt hier gewoon gefaciliteert!Kun je nagaan waar we door “geregeerd”worden!Geen woorden voor!

  Like

 10. Cathja zegt:

  Een demonstratie moet altijd officieel aangevraagd worden. Ik wil wel eens weten of dat nu ook is gebeurd, en zo ja, is er dan toestemming gegeven? Deze demonstratie heeft niets te maken met vrije meningsuiting, want dit is reclame maken voor moord en doodslag op onschuldige mensen!
  Ik hoop dat de overheid een ferme reactie zal geven in de richting van de demonstranten, want gekker moet het hier niet worden! Dit moeten we gewoon verbieden.

  Like

  • danny zegt:

   ‘Deze demonstratie heeft niets te maken met vrije meningsuiting, want dit is reclame maken voor moord en doodslag op onschuldige mensen!’
   Dat is oroepen tot moord en doodslag en dat is volgens onze wet strafbaar.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @danny: 10.13. uur. Precies, Danny. Maar omdat moslims vrindjes zijn van: PvdA,VVD,CDA,D66,GL,CU mogen zij deze haat in ons land verspreiden.

    Like

   • Willie zegt:

    Danny , alleen WIJ zijn strafbaar , onze licht getintten mogen ALLES uitsteken :wordt het dan geen hoof tijd om fuck the law te zeggen ???

    Like

 11. Avidia zegt:

  Nou, maak je borst maar nat, ben benieuwd of er politie aanwezig is, zoals bij onze vreedzame demonstraties. Men verwacht van ons dat we buiten ons boekje gaan, zullen ze dat ook doen met deze gasten????

  Like

 12. lucky bee zegt:

  Mischien is het leuk om te zien dat Hizbullah en ISIS elkaar afmaken , ook in ons land?Mischien moeten ze de politie op vacantie sturen?

  Like

 13. BertG. zegt:

  Heb het CIDI weer iets om zich bij aan te sluiten en om MEER, MEER, MEER te scanderen.
  Ze komen er nog wel achter wie hun echte vijanden zijn en dat is niet Geert.

  Like

 14. Edwin Lauxen zegt:

  Tot 1896 had Nederland nauwelijks wapenwetgeving. In dat jaar werd een verbod op het dragen van wapens (alle wapens) afgekondigd om de mogelijkheid te creëren stroperij aan te pakken.

  Van oorsprong was het verbod op vuurwapens in Nederland (zoals vervat in de Vuurwapenwet 1919) bedoeld om de positie van de overheid veilig te stellen.

  Die maakte zich in 1918 grote zorgen over de vele wapens die door vluchtelingen uit het oorlogsgebied werden meegenomen, vooral toen Pieter Jelles Troelstra in die periode de revolutie predikte.

  De Nederlandse overheid was bang voor een Bolsjewistische revolutie.

  Men besloot daarom maatregelen te nemen om de vuurwapens “die revolutiewapens bij uitstek” uit de handen van het volk te halen.

  LET OP………… :

  In de notulen van de behandeling in de Tweede Kamer in 1918 kan men lezen dat deze wet bedoeld was om “vuurwapens te houden uit de handen van vuile socialisten”.

  Toen twee jaar daarna het volk de trouw aan de regering toonde door op Prinsjesdag de paarden van de gouden koets uit te spannen en de koets zelf te trekken, was dat geen aanleiding om die wet in te trekken.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Wet_wapens_en_munitie

  Like

  • Willie zegt:

   Yep, en WIE zijn nu de vuile socialisten ????? ZIJ ZELF !! Of men t hier graag hoort of niet : op een bepaalde moment zal de wet toch overtreden moeten worden ,willen de gewone mensen die (hedendaagse) VUILE SOCIALISTEN hun klotedingen kunnen overleven

   Like

   • Willie zegt:

    Tiens, no reply hierop ?? Teveel schijtlaarzen in NL , ze doen hun broek al vol als ze nog maar horen dat er iets minder braaf moet gedaan worden

    Like

   • danny zegt:

    @Willie
    Ik ben verre van een schijtlaars ( ik verdiep me al 15 jaar in de islam, je hoeft mij niet te vertellen hoe verdorven de islam is, en wat ons te wachten staat en dat er wat aangedaan moet worden, maar dat doe je niet door idioten dingen de ruimte in te slingeren en mensen die ook tegen de islam zijn hier op een stoere manier af te kraken) laat dat duidelijk zijn. Wtf ben je dan helemaal wel. Wat mij betreft een arrogante blaaskaak. Wees blij dat er een site als deze bestaat. Als het je hier niet bevalt en je ons schijtlaarzen vindt, wat doe je hier verdomme dan druiloor.

    Like

   • Willie zegt:

    Blaaskaak Danny ??? Ik hoor niks anders dan geblaas : jij rekent nog veel teveel op de wet en de overheid ,dat zal je zuur opbreken ,geloof me

    Like

 15. Tempelier. zegt:

  Tja en dan kan de tegen partij daarna naar de Al soenna mosselkeet om deze in de fik te steken.

  Like

 16. Yvonne van Cleef zegt:

  Ja,maar daar zal dan wel iemand de opdracht voor moeten geven!Niet dus!

  Like

 17. Aegolius cs zegt:

  Vroeger, in een héél andere tijd, hadden we Damslapers die het Nationaal monument volgens menigeen met hun aanwezigheid onteerden. Mariniers veegden met hun koppels de Dam weer schoon.

  Ik vraag me af welke oud-marinier zijn tanden verbijt in zijn leren riem bij het zien van de adhesie betuiging door “vrije moslims” die het ISIS te Den Haag menen te moeten steunen?!

  Nog afgezien omtrent het verkrijgen van mogelijke toestemmingen, laat de vriendelijke islamaanhangers hun maskers vallen en duiden zich als voorstanders van massamoordenaars. Uiteraard conform het strijdboek “de koran”.

  En de dorpsgek, Timmermans, wellicht het gehele kabinet (regering?), poogt met het door laten gaan van deze islambijdrage, een wit voetje te behalen bij Saoedi-Arabië i.v.m. de Widers sticker.

  De adviezen van menig reaguurder kan volstaan met registreren en onmiddellijke uitzending naar het land van herkomst. Een mogelijk begin dat enigszins tot ’n bestuurbaar NL kan leiden.

  Anders…….. U hoopt misschien maar de tijden zijn echt veranderd!

  Like

 18. de 13de imam zegt:

  Zolang er maar geen prinsenvlaggen in beeld komen vindt links Nederland dit prima.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @de 13de imam: 17.16. uur. Precies wat U zegt. Maar figuren als een Timmerfrans en Rutte, en Bea Bilderberg, “Willem de Overbodige”, met zijn “TANGOMARIETJE”, hebben niks met ONS gewone NEDERLANDERS! Alles voor hun eigen belang, de belangen van de EUSSR,Bilderberg en de NWO!

   Like

 19. Monalisa zegt:

  Aegolius cs daar zaten wij ook tussen als gewone winkel burger maar het NS station wert ook leeg geveegd, pratich hoe deze manen dat deden.

  Like

 20. Willie zegt:

  Juist V for Vendetta aan t kijken , moest iedereen hier ook s doen , dan weten jullie wat te doen ipv keyboard te blijven verneuken ,hehehhe

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   @Willie

   Ik begin het een beetje beu te worden. Je vindt jezelf nogal stoer kennelijk. Wat heb jij tot nu toe persoonlijk tegen de islamisering gedaan behalve een toetsenbord “verneuken”. Eerlijk…..

   Webmaster

   Like

   • Willie zegt:

    webmaster, wat ik al gedaan heb ?? Dwarsligger gespeeld , al heel mn leven lang , veel nagedacht , de mensen proberen hun ogen te openen in publiek(jawel! , dat durf ik ) en me zeker niet laten doen zoals velen : voor de rest koop ik niks bij islamieten , als ik er ergens tegenkom die teveel over hun little mo bezig zijn zal ik t hen wel zeggen ,vlakaf . Dus zeker niet t dun langs mn pijpen laten lopen zoals velen in Europa doen . En tot nu toe heb ik geen fisiek geweld mogen ondervinden : maar geloof me op mn woord : die zullen t hard hebben om dat na te kunnen vertellen
    Is dat voldoende voor U ???

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Uit uw woorden in uw comments op te maken, valt dit eigenlijk een beetje tegen. Ik begreep daar meer uit dat u als een soort “Rambo” in “shariazones” tekeer zou gaan. Dan valt bovenstaande een beetje tegen. U doet eigenlijk niets meer dan wij hier op de site proberen. Mensen wakker schudden.

    Webmaster

    Like

   • danny zegt:

    Ik zou zeggen wat let je willie doe eens wat aan de islamisering in plaats van alleen stoere taal. Verder dan je toetsenbord rammen, kom je niet. Ben het geheel eens met heer Bron.

    Like

   • danny zegt:

    Rustig, meneer Bron. Als het te gortig gewoon bannen, zou ik zeggen, maar dat laat ik aan u over. Dit is al de tweede keer in korte tijd dat u waarschuwt. Willie moet hier nu mee stoppen voor de site straks de lucht uit moet. Dat moeten we niet hebben.

    Like

   • Baas zegt:

    En wat heb jij gedaan? Of beter nog: wat heeft het teweeg gebracht? Ik bedoel een paar blogposts schrijven en een paar pamfletjes uitbrengen zal je ook geen nobel prijs opleveren.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Ik doe het niet voor de Nobelprijs, wijsneus.

    Like

   • BertG. zegt:

    @Baas, maar blijkbaar toch interessant genoeg voor jou om hier terecht te komen, uit al die andere duizenden site die er bestaan, iets te lezen en daar commentaar op te geven.
    Dan zal er toch iets zijn wat jouw geboeid heeft, anders sla je zo iets meteen weer over en hop naar de volgende site.
    Ben van jouw trouwens nog geen enkele inspanning tegen gekomen wat een dagelijkse krant gehaald heeft. Om kwam je alleen even langs om te kankeren.
    Daar ga je geen prijs mee winnen hoor.

    Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Willie ik ben maar een eenvoudige tokkie kan je mij vertellen wat ik moet doen om in jouw voetsporen te kunnen treden.?

   Like

   • Willie zegt:

    Joop , gewoon je eigen ding doen en je voorzien van allerlei nuttige materialen
    kijk hier maar s , de lijst kan je nog wel aanvullen of je eigen keus maken
    http://preppers.nl/ en vooral op eigen verdediging richten, zal zeker nog nodig worden : groeperingen kan je missen, die doen toch niks

    Like

 21. Willie zegt:

  Ook nog : U zou echt eens die V for Vendatta moeten kijken ;politiek is t zelfde als hier : leugenachtige dictatuur , iedereen wordt dom en bang gehouden , overheidsgeweld etc , echt aanrader

  Like

  • danny zegt:

   @ willie
   ja ken die film. Goede film. Maar films zijn films. De realiteit is helaas ietsje gecompliceerder, maar dat er tegen de islam en zijn aanhangers ingegrepen moet worden, is duidelijk daar zijn we het hier allemaal mee eens, lijkt mij.
   Maar dat gaat vroeg of laat ook wel gebeuren, niet door de roverheid, maar door de burgers. Het is een kwestie van tijd.

   Like

   • Willie zegt:

    Danny,Kijk dan maar naar t topic over die lynchpartij in Parijs , daar staat men blijkbaar al een eindje verder dan hier in t koele noorden,niet ? Maar zolang men dat hier niet durft te beginnen zullen we helaas verder ons moeten laten doen door de overheid en de ”vredes religie, en die lachen zich echt kreupel over ons , die zeikerds, geloof me vrij

    Like

 22. Jan zegt:

  Spanje arresteert acht islamofascisten die ronselden

  Aangezien zij in oorlog zijn met ons is executie op zijn plaats.

  Like

 23. gielah zegt:

  Zouden er vroeger ook verzetsmensen zijn geweest die voornamelijk mede-verzetsmensen afzeikten?

  Like

 24. danny zegt:

  Heftige promotiefilm van ISIS. Niet voor tere zieltjes!

  Like

 25. danny zegt:

  Helaas you tube heeft de film wegens overdadig geweld gebanned.

  Like

 26. Jan zegt:

  Je krijgt mensen zomaar niet zo gek zich voor ’n geloof op te offeren ..gaat wel wat meer aan vooraf , maar moreel verval , politieke wanorde en armoe zijn wel de veroorzakers .Laat islam daar nou zelf voor zorgen , door haar intolerantie en oorlogszucht om enig geloof in welk land dan ook te kunnen worden. Als je dit vaak genoeg schrijft en herhaalt heeft dat net zoveel effect als letterlijk ergens voor je ‘ vrijheid’ vechten . Hier elkaar voor rotte vis uitmaken speelt alleen maar die islamradicalen in de kaart en heeft hier niemand wat aan .

  Like

  • danny zegt:

   Precies. Samen sta je sterk. Dus mekaar niet afzeiken, terwijl je tegen het zelfde strijd, namelijk de islamisering van Nederland. Laat dat goed tot ons doordringen mensen. Anders zijn we verloren. Gewoon door strijden en wakker schudden.

   Like

 27. vctleman zegt:

  MOSKEE EN JIHAD

  Moskee als de belangrijkste basis voor de Jihad reist overal de grond uit..In de moskeeën opgevoed en getrainde nieuwe generaties die een plekje willen veroveren, nemen deel aan de islamitische jihad!

  VEEL MOSKEEN IN NEDERLAND VALLEN EEN VOOR EEN IN HANDEN VAN ISIS, AL-NUSRA , AL-QAIDA MILLI GORUS, SALAFISTEN BEWEGINGEN,…

  Na de Irakse Succes van Jihadisten, worden deze bewegingen in Nederland populairder dan ooit. Veel imams en moskeen kiezen de kant van hardere lijn.
  Stop bouw van nieuwe moskeen in Nederland. Moskeebouw is een belangrijke voorbereidende fase van Jihad zelf…Met nog 700 nieuwe moskeen kunnen de Jihadisten hun strijd eerder beginnen …

  De geplande bouw van 674 nieuwe moskeëen zullen de kern gaan vormen van de totstandkoming van een nieuwe, parallelle Islamitische maatschappij in Nederland.

  Bij de geplande bouw van een enorme moskee in Amsterdam zou een soort nieuwe kernreactor worden tegen de Nederlanders die niet willen bekeren tot de islam. 

  Als we naar de ontwerp kijken, zie we dat de minaretten op de raketten lijken!.
  De koepel van de westermoskee van Job Cohen lijkt echt op een kernreactor.

  Jihad roept nu uiteindelijk schrikbeelden op van islamitische geweld. Er bestaan verschillende vormen en fases van Jihad, moskeebouw is een belangrijke stap voor de jihad, dit is afbakening, waarin opvoeding en training beoefend kan worden. Verschillende middelen van Jihad zonder moskee niet kunnen getest worden.
  De namen van nieuw gebouwde moskeeën zijn ook niet bepaald in harmonie met de zogenaamd geruststellende ‘islam is vrede’ slogan. Veel moskeeën krijgen de namen van Islamitische krijgsheren, zoals Fatih Sultan Mehmet, veroveraar van Constantinopel. Dat vormt onmiskenbaar een onderdeel van hun agenda…De moslims willen niet alleen hun aanwezigheid kenbaar maken, maar deze ook versterken en uitbreiden. 

  Soldaten van Allah en kazernes voor de Jihad! Saoedi-Arabië, qatar hebben t nu openlijk verklaard de islamitische terreurgroep ISIS te steunen..

  Hoe meer moskeen in Nederland, hoe meer islamitische jihad strijders die klaarstaan om
  terreuracties te plegen. En zij tobben over kinderen en jeugdigen die van diverse kanten (op islamitische scholen, in hun moskee, via andere extremistische organisaties) worden blootgesteld aan de propaganda van de islamitische krijgsheren.

  Daarnaast lachen de moslims de autoriteiten gewoon uit door bijvoorbeeld bouwvoorschriften aan hun laars te lappen. Bij een moskee in Utrecht werden 41 meter hoge minaretten gebouwd, terwijl 24 meter was toegestaan. Ook de koepel was 4 meter hoger dan de bouwvergunning.

  Liberale jihad bestaat niet, liberale moskee is ondenkbaar!

  De bouw van mega moskeeën, gefinancierd door de machthebbers van allerlei externe mogendheden die het woord democratie nog moeten uitvinden, moet onmiddellijk stoppen. Gesponsord vanuit Saoedie-Arabië, Iran, Marokko, Turkije, Pakistan, gelobbyd door infiltranten (bv de Milli Gorus, Diyanet, Güllen beweging), gaat het hier niet alleen om een religieuze zaak. De islam is op de eerste plaats een politieke ideologie, die in de hele wereld verderf zaait. De islam is een anti-democratisch en anti-westers denksysteem dat langs democratische weg onze samenleving tracht binnen te sluipen, om het van binnen uit te hollen en te vernietigen, om uiteindelijk de boel over te nemen. Dit is echt een duivelse actie van de Moslims. 

  Al-Nusra, Al Qaida, ISIS, Milli Gorus enzovoorts worden door de moslimlanden gesteund, bewapend en betaald…
  De oorlog gaat niet om mensen, maar om geld/macht. salafisten willen meer controle in het midden-oosten…De Moslim landen beginnen significante fondsen naar Turkije en Marokko te sluizen en ontwikkelen instellingen om hun eigen propaganda te verspreiden, inclusief het opzetten van Koranscholen en liefdadige organisaties. Zij halen ook Turken en Marokkanen voor training naar midden-oosten, om zo een nieuwe generatie radicale predikers te scheppen die geschoold waren in een rigide interpretatie van de islam. Dezen worden officieel als imams bekrachtigd in Turkije en Marokko en vervolgens door herkomstlanden naar Europa en Azië gestuurd om de islam te verspreiden.
  Stop massaal met het betalen van roofbelastingen tbv het Islamisme en het overnemen van het land door de Brusselse bureaucraten en de jihadisten.

  Gesubsidieerde mensen worden nog agressiever, en denken dat het vanzelfsprekend is dat ze gepamperd worden. Hun leven wordt leeg en zinloos, daardoor vallen ze ten prooi aan gevaarlijke ideologieën.

  Maar bovenal: er komen er steeds meer van, want volgens de wetten van de natuur betekent meer te gemakkelijk toegankelijk voedsel, meer nakomelingen. Dus nog meer Moslims in Nederland…Nergens gaat zoveel subsidie heen als naar de zogenaamde Moslimgemeenschappen en zie wat het resultaat is verloedering, criminaliteit en dit is in een sneller dan snel tempo toegenomen nadat Jihadisten de intrek in deze wijken namen.

  De explosieve groei van het aantal mensen in het gesubsidieerde gebieden (en dichterbij huis, de gesubsidieerde gelukszoekers) is hiervoor tekenend. En iedereen weet hoe goed het ze gaat. En wat voor problemen het voor de subsidieverstrekkers oplevert.
  Het wordt tijd dat er eens een paar miljoen tegenaan gegooid gaat worden om bekeerlingen te deprogrammeren en uit de stront te halen. zwakkelingen moet worden uitgelegd dat de islam is bedoeld om domme mensen voor de gek te houden en tot slaaf te maken.
  De verspreiding van het Jihadisme in Nederland is al decennia aan de gang…Deze strijd heeft alles te maken met de olierijkdom van Saoedi-Arabië, de bakermat van deze stroming. Olie dollars worden gebruikt vaak voor de bouw van moskeeën en het opzetten van een koloniale religieuze infrastructuur in Nederland.
  Saoedi-Arabië speelt een actieve rol in de islamitische groei, via de oprichting van zendingsorganisaties en heeft bekeerlingen nodig in het gastland en gelijktijdig heeft Nederlandse overheid zich opgemaakt om te buigen en te knipmessen voor chanterende oliesjeiks.
  Moskee bouwers, jihadisten beweren dat het huidige moskeen het aantal bezoekers niet kan huisvesten en eisen nog grotere moskeen.

  Oude garde prominenten vinden islamitische activiteiten in Nederland geen enkele probleem, dus de bouw van haatketen zal gewoon doorgaan, net als de import van miljoenen kanslozen. 
  De Al_nusra, ISIS, AL_Qaida militanten in deze moskeen (imams en geestelijken) smoren de ware leven in bezetting trainingen die geïnstrueerd wordt vanuit de Politiek Islam, en tegenwoordig wordt bekrachtigd door de Jihadisten uit moslimlanden.

  moslimjongeren zijn gek op het geweld, vreselijke slachtingen! Geweld tegen de niet-moslims onder moslimjongeren komt natuurlijk door het Islamitisch geloof en door de anti- westerse opvoeding.

  De waarheid is echter dat de overheid juist het probleem vormt: torenhoge belastingen, bonussen, nog meer investeren in improductieve, destructieve moslimmaatschappij, ontmantelen van huidige beschaving via zeer achterlijke uitstoot van Turkije en Marokko is nog steeds aan de gang…

  Het is bekend dat de moslims alleen een gesloten frequentie volgen en dit is een ultieme strijdmethode voor externe mogendheden die miljoenen op deze manier opsluiten in een andere land en vervolgens sturen via hun eigen frequenties: Dit is het beste militaire werkwijze om een vreemde land van binnenuit ten val te brengen. 

  Moslims luisteren alleen naar hun eigen commando: ” je hebt hier een moskee en een TV schotel! Wacht gewoon af.”

  Zo doende worden we overstroomd door ongeschoolde moslims die makkelijk te beïnvloeden zijn door fundamentalistische imams of door hoger geschoolde jonge moslims die de lager geschoolde moslims gebruiken als een machtsbasis voor een loopbaan in de politiek, bij de overheid, onderwijs, journalistiek en non gouvernementele organisaties. Dit leidt tot een kunstmatige uiterst gevaarlijke demografische crisis zoals Europa nog nooit heeft gekend sinds de volksverhuizingen uit de vierde en vijfde eeuw. Het heeft vele eeuwen geduurd voordat Europa zich herstelde van deze barbaarse invallen. 

  Niettemin zinkt de financiële steun uit moslimlanden in het niet vergeleken met de steun van de bedreigde Europese landen zelf die over de laatste dertig jaar duizenden miljarden bedraagt aan uitkeringen, subsidies en infrastructuur voor de vele miljoenen islamitische immigranten. 

  Deze reusachtige steeds toenemende geldstromen lokken talloze profiteurs die de islam verdedigen en propageren om die geldstromen, de basis van hun inkomen en loopbanen veilig te stellen. Voorbeelden hiervan zijn: Personeel van gesubsidieerde instellingen, anti discriminatie bureaus, multiculturele instellingen, sociale diensten, zogenaamd wetenschappelijke instellingen en onderzoekers. 
  Bouwbedrijven, architecten, voor de bouw van huizen, wegen, moskeeën en instellingen voor de groeiende allochtone bevolking. 

  De massa-immigratie van antiwesterse Moslims naar Europa moest al 35 jaar geleden gestopt zijn! Maar onze ministers, burgemeesters en wethouders die nu zelf ook moskeen en islamscholen openen, schoolboeken onder Islamitische supervisie laten schrijven, willen blijkbaar dit proces op allerlei manieren toch voortzetten totdat de Moslims plaatselijk of nationaal een meerderheid krijgen. 
  Als de regering niet wenst in te grijpen kunnen er wel eens grote problemen ontstaan, maar laat die Brusselse elite, jihadisten vrienden, geitenwollensokken dragers vooral hun kop in t zand blijven steken.

  Het feest is nu afgelopen. Dit zijn net de vraagstukken die via referenda zouden moeten opgelost worden. 

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @vctleman: 15.47. uur. Klopt van A tot Z, maar dat weten de meeste reageerders, op dit blog van Hr. Bron, al langer dan vandaag. Feitelijk zou U de VERRADERS van PvdA,VVD,CDA en uiteraard D66, met deze WETENSCHAP MOETEN CONFRONTEREN! Deze partijen en hun politici zijn SCHULDIG aan de SPRINKHANENPLAAG der MOSLIMS hier te lande! Bekijkt U ook maar onder de knop: HET PROJECT, daar staan dezelfde conclusies!

   Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Natuurlijk blijven die de kop in het zand steken,zij verdienen er aan en niet zo misselijk ook!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s