Laat ze elkaar vermoorden

Screenshot_44

(Door: Mike Konrad – Vertaling: vederso)

Ik weet het, ik weet het, de recente veroveringen van ISIS (Islamitische Staat van Irak en Syrië) hebben iedereen bang gemaakt. Ongetwijfeld zal de islamofiele regering zich ermee willen bemoeien en de islam van zichzelf willen redden. Laat ik pleiten voor een koers waarin iedereen in Amerika zich kan vinden; links en rechts; van militaristen tot pacifisten: Laat de moslims elkaar vermoorden. Nadat de regering heeft geblunderd in Benghazi, in de Arabische Lente en Syrië, heeft de Hemel een laatste kans geboden om alles recht te zetten. Het is voor de regering bijna onmogelijk om het te verknallen. Alles wat ze moet doen, is niets doen.

Ja, niets!

ISIS (Islamitische Staat van Irak en Syrië) is momenteel een grote groep van misdadigers met geweren. Ze hebben geen marine, geen luchtmacht, met uitzondering van een paar bemachtigde helikopters, die zij binnenkort stuk maken. De enigen die ze kunnen bedreigen zijn hun mede-moslims. Als ze Irak veroveren, who cares? Ze zullen binnenkort de Levant in de zevende eeuw doen veranderen.

En dit is voor ons een probleem? Oké, de olieprijzen kunnen voor een tijdje stijgen, maar ze zullen hun olie moeten verkopen, omdat ze niets anders voor de export te produceren hebben en niet een van de producten van de moderne industrie kunnen maken. Ondertussen zullen de hoge prijzen het binnenlandse boren en de productie van onze bijna grenzeloze reserves die in leisteen liggen opgeslagen, aanmoedigen, tot het punt waar we zelf een belangrijke olie-exporteur zullen worden.

Deze moedjahedien zijn niet in staat de wapens die ze al hebben goed te onderhouden. Wapens hebben onderhoud nodig. Wapens moeten worden geolied, gereinigd en opgewaardeerd. Onderhoud houdt van het verkrachten, plunderen en het hakken van hoofden af. Binnen twee jaar zullen ze elkaar afslachten met kromzwaarden en roestige AK-47’s.

De president van Irak, Maliki, heeft om hulp van de VS gevraagd. Oh echt?

Screenshot_40

Irak heeft er op aangedrongen in zijn land een islamitische grondwet in te voeren; tegen ons advies in en nu wil hij Amerikaanse hulp. Voor wat? Dat de sjiieten van Irak wapens kunnen blijven transporteren naar Syrië en Hezbollah in Libanon?

Als ons ministerie van Buitenlandse Zaken mannen en vrouwen met intelligentie had in plaats van liefde voor de koran, dan zouden ze Maliki vertellen dat onze hulp op vier voorwaarden zou worden verleend:

1) Weg met de islamitische grondwet en in plaats daarvan het opzetten van een seculiere staat.

2) Erken Israël.

3) Naturaliseren van de Palestijnen.

4) Verbreek de banden met Iran.

Als Maliki nee zegt, zeggen wij: “Fijn, dan heb je jouw islamitische staat. We zijn niet van plan te beslissen van welke soort”.

Hij heeft geen keus. Het maakt niet uit wat hij beslist, het Westen wint. Mocht ISIS het overnemen, zal Iran worden afgesneden van de landroutes naar het Syrië van Assad en Libanon’s Hezbollah. Hoe heeft het Westen daar pijn van?

Screenshot_41

Tuurlijk! Irak kan ten onder gaan. De soennitische officieren in het Irakese leger zullen niet vechten voor een sjiietische Irakese staat. In feite vechten al veel soennitische officieren mee met ISIS. De sjiieten, louter voetvolk, zijn er niet op voorbereid om de beter opgeleide soennieten te bestrijden. So what?

Wanneer dieven ten onder gaan, bloeien eerlijke mensen op. Wanneer moslims ten onder gaan,  bloeit de beschaving op. Neem deze ​​hint uit de Schrift. God vertelt ons iets.

Ze vonden de Filistijnen in totale verwarring, zij sloegen elkaar met hun zwaarden. Samuel 1, vers 14:20.

Welnu, Iran is bang.

De Wall Street Journal meldt dat Iran twee bataljons van de Iraanse Revolutionaire Garde stuurde om de Irakese regering te helpen in haar strijd tegen de Islamitische Staat in Irak en Syrië (ISIS). Dit is enorm belangrijk, zo niet geheel verwonderlijk, gezien de tussenkomst van Iran in Syrië. Iran heeft de macht om ISIS  in een open strijd te verpletteren. Maar Iraanse interventie zou ook het conflict in Irak veel erger kunnen maken. – VOX

Iran heeft daar last van. Iran zal moeten beslissen tussen het bewapenen van Hezbollah of de sjiieten in Irak. En dat zou het Westen pijn doen? Hoe?

Andere bronnen melden dat Iran opgeroepen heeft tot internationale hulp om ISIS te verpletteren. Iran heeft onze hulp nodig! De natie die 35 jaar lang een lange neus maakte naar het Westen wil nu onze hulp?

Iraniërs pleiten voor een internationale reactie op het ISIS-geweld – Al Monitor

Laat ze om Russische hulp vragen, of Chinese hulp. Ik weet zeker dat de Russen en Chinezen meer dan blij zullen zijn om hun volken doelwit van islamitische wraak te maken. Niets maakt moslimgroep A kwader dan dat ze weet dat je de islamitische groep B geholpen hebt. En als de Russen of de Chinezen ingrijpen, goed voor hen. Misschien zal het internationaal terrorisme zijn woede op het oosten richten. Vertel hen dat het zal zijn als met de Tsjetsjenen, maar dan erger.

Als Iran werkelijk wanhopig is om haar aanvoerlijnen door het sjiietische Irak te redden om Assad te redden, zouden we een deal kunnen sluiten.

Screenshot_43

U wilt onze hulp. Wij willen dat de Israëli’s uw kerncentrales komen inspecteren; of je kunt zelf gaan vechten met je medemoslims. Vertel hen: “Denk aan de eerste Irak-Iran oorlog.” Maak het aanbod publiek. Geen hulp totdat de eerste Israëlische technicus uit de fabriek in Isfahan komt en zegt: “Helemaal schoon”.

Vertel hen van te voren dat ze moeten stoppen met het helpen van Hezbollah. Vertel hen dat we dat op prijs zouden stellen.

Tegelijkertijd moeten we alle Euro-islamitische mannen aanmoedigen om mee te vechten en als ze weg zijn, trekken we hun recht op terugkeer naar het Westen in. Vertel hen: “Allah Wants You” en stuur ze met halalvlees en genoeg wapens om het Midden-Oosten nog eens honderd jaar in rep en roer te houden.

Waarom is dit een probleem? Zelfs als ISIS het kalifaat vestigt, zal het snel genoeg naar de zevende eeuwse technologie terug keren.

Jordanië is bang. Het zou overrompeld kunnen worden. Vermoedelijk is het een westers georiënteerde staat, die rudimentaire vormen van democratie heeft. Natuurlijk, eerwraak en vrouwen slaan zijn nog steeds niet verboden en … Jordanië weigert meer Palestijnen op te nemen.

Tijd om een ​​deal te maken. Laat ons Monty Hall nemen en laat hem de Jordaniërs (en ook de Saoedi’s) vertellen, dat als ze niet voor Deur #1kiezen, wat er achter Deur #2 en Deur#3 zit niet mooi zal zijn. Het zal niet de mooie Carol Merrill zijn.

En wat zit er achter Deur #1?

Als ze onze hulp willen:

1) Saoedi’s en Jordaniërs moeten beginnen Palestijnen te naturaliseren.

2) Werkelijk seculiere staten worden.

3) Hun vrouwen beschermen.

Wees er openhartig over. Natuurlijk zullen ze het er niet mee eens zijn. Dus laat ze het uitvechten. Wanneer het Midden-Oosten in brand staat, moeten Poetin en China worden aangemoedigd om in te grijpen. Niets doet wereldrijken sneller ondergaan dan te proberen om de moslims te temmen. Wij zullen eraan ontsnappen en daarmee onze eigen ondergang ontlopen.

Als onze regering op enigerlei wijze ingrijpt, zou het dom zijn. In de afgelopen twee jaar heeft onze regering in het Midden-Oosten keer op keer geblunderd met betrekking tot Libië, Morsi, Sisi, Arabische lente, etc.

Dit keer is het zo gemakkelijk.

Alles wat de regering moet doen is … NIETS!

Het is zo simpel. De Hemel heeft de regering een laatste kans geboden om voor zichzelf voor verlossing te zorgen door niets te doen. Als de regering ingrijpt, zal het duidelijk worden gezien als een poging om de islam nogmaals tegen te werken.

Laat de sjiieten en soennieten elkaar vermoorden. In de woorden van wijlen burgemeester Ed Koch: “Een aanmoediging voor diegene die verliest.”

Screenshot_45

Bron:
www.americanthinker.com
Auteur: Mike Konrad

Vertaald uit het Engels door:
Vederso
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Irak, Islam, Midden-Oosten, Moslims, sjiieten, soennieten, Syrië, Terrorisme, VS. Bookmark de permalink .

24 reacties op Laat ze elkaar vermoorden

 1. Charles Martel zegt:

  De enige oplossing op lange termijn is die ‘psychose’ gewoon te verbieden en alle subsidies af te schaffen. Wat nu in Syrië en Iraq gebeurt, zal ons lot zijn binnen 10 jaar. Verdwaasde politici en journaille huurlingen, stopt a.u.b. onmiddellijk alle medewerking. Jullie zijn medeschuldig!

  Like

 2. VarAway zegt:

  PERFECT verhaal/relaas, laat dat Martin Bosma maar eens voorlezen in de Tweede Kamer en laat ons dan genieten van de besmuikte glimlachjes van onze slinkse kamerleden, die ongemakkelijk zitten te schuifelen op hun 100% kalfslederen zeteltjes…
  Het zal hen pijn doen eindelijk eens de WAARHEID te horen over dit achterlijke en
  middeleeuwse zandbak volk van verkrachtende hoofd of hand of vingers afhakkende TUIG.
  Ik hoop het nog te beleven, bij leven en welzijn: de totale ineenstorting van het HELE Midden Oosten en N.Afrika. Met uitzondering van Israel, de parel der democratie en vrouwenemancipatie.

  Like

 3. Driek zegt:

  U heeft dit zeer mooi en intelligent neergeschreven, meneer Mike Konrad, vooral Samuel 1, vers 14:20 vind ik knap gevonden, ben blij dat er nog mensen zijn die Bijbelkennis hebben.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Uitstekend, hoor: IK heb er niets tegen.
  Maar ik heb het niet voor het zeggen, hè…..
  Maak het al die lui, die het voor het zeggen hebben maar eens duidelijk: DIE bemoeien zich er steeds opnieuw weer mee.
  Kennelijk willen die niet, dat de monsters elkaar afmaken. Verborgen agenda, waarschijnlijk.

  Like

 5. ieznogoud zegt:

  Ik dacht zelf eerst aan een variant van: we hebben er niets te zoeken, dus laat ze het onderling maar uitvechten. Maar zoals het hier verwoord is, uitstekend!
  Gewoon niets doen. Al die voorstellen/voorwaarden, die op zich wel goed zijn, kunnen achterwege blijven want de trots v.d. moslim verbiedt het aannemen daarvan.
  Dus moorden ze elkaar uit en dat betekent dan dat er minder vluchtelingen deze kant op kunnen komen, mits de regeringen v.d. Europese staten slim genoeg zijn om de rest die als vluchteling deze kant opkomen, gewoon buiten de deur te houden. Een soort win win situatie zeg maar.
  Laat natuurlijk onverlet dat er veel onschuldigen vermoord gaan worden. Dat is op zich niet toe te juichen, maar helaas voor de halve islamitische wereld, kan die niet in Europa wonen. Daar hebben we er namelijk al veel te veel die het leven in Europa verzieken.
  Voor de westerlingen die daar wonen, als je het islamitische leven daar zo geweldig vindt, neem dan nu ook het gewelddadige aspect van dat leven maar voor lief. Westerlingen hebben daar namelijk niets te zoeken en degene die zijn vrouw en kinderen meeneemt naar die wereld, of de vrouw die zelf daarheen verhuist, met of zonder man en/of kinderen, moeten dan nu maar op de blaren zitten. Iedereen kon dit namelijk al jaren van tevoren zien aankomen.
  De westerse wereld en de islamitische wereld zijn eenvoudigweg niet compatibel, en hun eigen bevolkingen evenmin.

  Like

 6. Infidel Pride zegt:

  Allemaal leuk en aardig maar de schrijver gaat er wel even aan voorbij dat het M-O (vooral Syrië/Irak) niet alleen uit moslims bestaat.
  ISIS en al die andere groeperingen slachten echt niet alleen hunzelf af.
  De eerste gemeenten van de volgers van Yeshua (van +/- 100 na Chr) bevinden zich ook in die regio.
  Wat ISIS wil beslaat ook delen van Libanon en daar zitten ook veel christenen/andersdenkenden.
  En wat te denken van Israël (Jeruzalem veroveren staat heel hoog op het verlanglijstje) en de Joden die daar wonen?

  De schrijver let niet goed op wat die gasten van ISIS allemaal zeggen of zingen.
  Spanje en Jeruzalem o.a. komen voor in hun liederen.
  Hun hun gang laten gaan betekent heel veel ellende en bloed en dat beperkt zich echt niet alleen tot het M-O (SA steunt ook boko-haram of al-shabaab/in Afrika)
  Het is dan wachten totdat de ‘W’ van ‘World’ in de aanduiding verschijnt.

  De gedachten zijn leuk maar als ‘niks doen’ de oplossing zou zijn, hadden we dat al moeten doen bij het ondertekenen van de verdragen van de rechten van de mens.
  Die hebben we nu eenmaal getekend en niks doen staat gelijk aan ‘instemmen’.
  En dat wil de westerse samenleving niet.

  -Als je goed hebt opgelet zie je de brieven van Albert Pike in vervulling gaan.-

  Like

 7. Yvonne van Cleef zegt:

  Als ze elkaar daar tot de laatste moslim afmaken en het westen zo verstandig is de andere kant op te kijken,krijgen wij ook eindelijk wat meer rust!Hoeven we alleen het islamprobleem in Europa nog op te ruimen!Ik kan van het Midden oosten echt niet meer wakker liggen;ze doen maar!

  Like

 8. roger catrysse zegt:

  Ze kunnen elkaar(de moslims) niet genoeg uitmoorden en hoe meer moslims van hier naar daar vertrekken hoe beter maar ze mogen nooit meer terugkomen en zo vermindert ook het aantal Marokkanen in Nederland

  Like

 9. M.A.L. Sion zegt:

  Het poneren en onderbouwen van theorieën is een fraaie bezigheid. Als alles wat hier in scene wordt gezet uitkomt zitten we goed. Maar …… we zitten al met 50 miljoen moslims in Europa opgescheept.
  Een groot aantal daarvan zal echt niet bereid zijn om zich bij ISIS te voegen. Velen zullen het ook niet kunnen. Geïndoctrineerd als ze zijn zullen ze ook de ideologie islam niet los willen en kunnen laten.
  We kunnen met veel overtuigingskracht aan hen trachten uit te leggen dat ALLAH niet bestaat, dat Mohammed een fantast (en op een aantal terreinen een verschrikkelijke crimineel) was en dat de KORAN een verzinsel is. Ze zullen er niet aan willen.
  Maak hun moskeeën met de grond gelijk en verbiedt samenkomsten om zogenaamd te bidden. Dat is het minste wat we kunnen doen. Niet mee wachten. Morgen beginnen. Door de gebeurtenissen in het Midden Oosten is de tijd er nu rijp voor. Pak die kans.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Hoe meer er daar sneuvelen -de booslims- hoe beter voor ons. De ISLAM is een smerige vuile NAZI IDEOLOGIE avant la lettre! Iedere dode booslim, is een goede booslim! Sorry dat ik zo denk, maar ik ben compleet MOSLIMMOE!!

  Like

 11. guusvelraeds zegt:

  De oplossing voor de meest Lastige problemen zit hem altijd in de vereenvoudiging. Mensen die wiskunde in hun pakket hebben gehad weten dat. In het dagelijkse leven is het niet anders. Het lezen van dit artikel is een verademing. Altijd terug koppelen naar de kern van de zaak. De kern van de zaak van de islam is A) religieus geïndoctrineerde gewelddadigheid. B) irrationeel fanatisme. C) Altijd en overal onderdrukking andersdenkenden. Meer is het niet en meer kun je er ook niet van maken. Te veel nuanceren en mitsen en maren is een slechte raadgever en is een typische eigenschap van allen die we doorgaans laf plegen te noemen. De islam apologeten onder ons hebben zich inmiddels suf genuanceerd en enkelen onder hen hebben hiermee ten koste van de samenleving ook nog een stevige boterham verdiend. De meest simpele ziel op straat vertelde het jaren geleden al in het voorbij gaan. Laat ze toch begaan die moslims, laat ze zich onder elkaar de koppen inslaan. Fatsoenlijke samenlevingen opbouwen is een verantwoordelijkheid van volkeren zelf. Het humaan geëmancipeerde westen is niet verantwoordelijke voor de ellende in het Midden Oosten en ook niet voor de ellende in Afrika en de rest van wat we ooit de derde wereld noemden. Na duizenden miljarden weggegooide ontwikkelingsgelden mag je niet meer spreken van schuld en de slavernij werd in het westen ook al 150 jaar geleden afgeschaft. Maar in de derde wereld tiert ondertussen de slavernij nog weelderig door terwijl in Nederland een decadente en volledig overbodige Zwarte Pieten discussie gevoerd wordt. De blanke man treft geen blaam, integendeel. We zijn nu op een punt gekomen dat we alle verantwoordelijkheid terug moeten geven aan de mislukte staten zelf. Zij zijn nu aanzet en alle asielzoekers kunnen in alle eer en geweten terug gestuurd worden met het advies “”Ga heen en bouw je eigen natie op””. Met andere woorden kom niet hier bij ons de boel verzieken, uitvreten en op termijn als we niet uitkijken ook nog overnemen. De handen aftrekken van de islam zal ertoe bijdragen dat deze kanker gaat imploderen. De islam kan alleen bestaan als ze kan roven en plunderen want het is een leeg omhulsel dat door dezelfde roof en uitbuiting poogt haar lege omhulsel te vullen. Het ondersteunen van de islam op welke manier ook maakt je moreel medeverantwoordelijk voor alle islamitische barbarij zowel hier als in de rest van de wereld.

  Like

 12. aquarius4422 zegt:

  Waar de ISIS mee bezig is doen Moslims al 14 eeuwen ten koste van 270 miljoen doden.
  Dat is ook de rede dat de Islamitische wereld geestelijk nog steeds in de middeleeuwen vertoeft.
  En daar zal de eerst volgende decennia ook geen verbetering in komen.

  Like

 13. Igor zegt:

  Alhoewel Mike Konrad gedeeltelijk gelijk heeft, is dit commentaar toch weer met een Amerikaanse visie en gedachte neergeschreven.
  Waarom weer de Russen en Chinezen erbij halen, als zijnde de kwade geniussen, en dan die landen dus de klappen laten opvangen. Ik hoor deze Mike niets zeggen over door wiens bemoeienissen deze slachtingen zijn ontstaan te beginnen met Libië wat nu een goddeloze puinhoop is, dan de steun aan de moslimbroeders van Morsi, die ook maar gelijk begonnen met slachtingen, toen was Syrië aan de beurt, dus de zoveelste Amerikaanse miskleun van Hussein O., Dankzij de Russen is daar dan toch maar het leven van vele Sji’iten, Alewieten, Orthodoxen en Christenen gespaard.
  Deze Mike Conrads kijkt een beetje teveel door de bril van de Mc Cain’s van de USA. en dat is toch wel in strijd met de waarheid.
  ISIS heeft de beschikking over 1 miljard en 620 miljoen dollar, naast de vele van ja,ja Amerika gekregen wapens.
  Beetje hypocriet Konrads uw reactie. Obama heeft zijn eigen rode lijn overschreden. Obama jullie president heeft de fout gemaakt om de butchers te steunen. Obama heeft de revolutie in Oekraïne georchestreerd door een wettige president te verjagen en er in Polen opgeleide fascisten voor in de plaats te zetten met het bescheiden bedrag van 5 miljard. Maar daar hoor ik Konrads niet over, alleen beschimpen van Rusland en China ligt hem beter.
  Nogmaals Konrads, deze hele islamitische ellende is ontstaan door de verkeerde handelwijze van JULLIE ISLAMITISCHE PRESIDENT en de hele jaknikkende meute er omheen.

  Like

  • Vederso zegt:

   Lees het artikel nog maar eens een keer, het staat er wel. Konrad praat deze Vs-regering niet schoon, hij heeft het over “keer op keer blunderen” o.a. wat betreft Libië.

   Like

 14. lucky bee zegt:

  Helemaal mee eens : GOD’S WEGEN ZIJN ONDOORGRONDELIJK.

  Like

 15. dutchess43 zegt:

  @Igor; Ik ben het helemaal eens met jouw reactie.

  Like

 16. Tempelier. zegt:

  Alles mooi en aardig , maar intussen ga ik me vast voorbereiden, dit blijft niet in het MO.

  Like

 17. win zegt:

  slimme man die konrad

  Like

 18. paulzwueste zegt:

  Eindelijk eens een hoog intelligent volmaakt helder oordeel over de huidige zorgwekkende situatie en een volmaakt strategisch antwoord hierop. Chappeau! Compliment! Ik ben er van overtuigd dat het Westen eenmaal deze strategie zal volgen. De oplossing is zo geniaal eenvoudig: “maak gebruik van de werkelijk abdominale zwakte van de tegenstander op het gebied van vermogen een politieke centrale macht op te bouwen die de massa kan verbinden en begeleiden. Wat overblijft is uitsluitend tactische chaos. Dit en alléén dit… herkennen we elke dag opnieuw. Zowel in de islamitische thuislanden, alwaar deze totalitaire levensvorm de basis vormt van hun samenlevingen, als bij de immigranten in het Westen. Louter primitieve agressie die weliswaar zijn impact heeft, maar juist daardoor massale weerstand bij de ontwikkelde volkeren in het Westen zal oproepen, en die uiteindelijk zal leiden tot een volledige beteugeling van de islam alhier.
  Koppel hieraan de in het Westen dagelijks voortschrijdende technogische vindingen op het gebied van nieuwe en alternatieve energiebronnen, vergelijk dit met het onvermogen van de arabische volkeren om hierin mee te gaan en de toekomst wordt met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid voorspelbaar. Wat over zal blijven is de vraag hoe wij dan om zullen moeten gaan met die op geestelijk en materieel gebied achtergebleven honderden miljoenen mensen die in het zand van hun woestijnen zijn blijven steken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s