Nederlandse extremisten melden zich massaal aan bij ISIS

Screenshot_32

En die lui worden dus door 73% van de Nederlandse moslims gezien als ‘helden.’

Minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans heeft vandaag mopperend toegegeven dat veel Nederlandse jihadisten zich hebben aangesloten bij ISIS, de extremistische organisatie die zelfs in de ogen van Al Qaeda teveel onschuldige Arabieren afslacht.*

Hij liet dat weten in een brief aan de Tweede Kamer. De Telegraaf legt uit:

Hij zegt daarin niet om hoeveel Nederlanders het gaat. Wel meldt Timmermans dat Nederland maatregelen neemt en heeft genomen om te voorkomen dat Nederlanders naar het buitenland reizen om zich bij groeperingen als ISIS aan te sluiten.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Nederlandse extremisten melden zich massaal aan bij ISIS

 1. Tom Hendrix zegt:

  O de moslimkontkruiper Timmerfranz, van de Partij van de Allahtonen, moet maatregelen nemen. Whoehahahaha, dat kan die LAKEI van de ARABIEREN en MOSLIMS helemaal niet, gezwegen van RUBBEREN RUTTE en de LOSERS Teeven en Opstelten met mattie Plasterk. Er zal NIET EEN effectieve maatregel genomen worden, omdat juist de VVD en de PvdA, samen met D66 en het CDA, er debet aan zijn, dat we deze creaturen hier in huis hebben. Deze partijen hebben vanaf 1972 ervoor gezorgd dat de moslims massaal Nederland mochten binnenkomen, daarbij tevens hun halve dorp meeslepend. En daar moeten we iets van verwachten? Dan kunnen we wachten tot Pasen en Pinksteren op een dag vallen. Dus forget it. We zullen zelf in actie moeten komen!

  Like

  • Pieter zegt:

   Euh Tom… vergis je niet hoor, de dag dat pasen en pinksteren op 1 dag gaan vallen, komt met rasse schreden dichterbij.
   Laten we redelijk blijven met elkander; Nederland ontkerstent dermate snel dat het gezien de opbouw van de bevolking eigenlijk al raar, en feitelijk discriminerend! is dat wij mohammedanen opleggen zich te voegen naar christelijke feestdagen!
   Dus pasen en pinksteren op 1 dag en er ontstaat ruimte voor bijv. suikerfeest, dag der mohammedaanse eenheid, allahdag of verzin maar wat.
   Cultureel heel aanvaardbaar en Didi Samson heeft het al aangekondigd: het moet eerlijker!
   Als afsluiter van de dag nog een stukje cultuur: Een volk dat voor de Islam zwicht, verliest meer dan hoofd en handen, daar dooft het licht…

   Like

  • exter39 zegt:

   Nog in heel mijn leven niet zo,n laffe regering , in besluiteloosheid spannen ze helemaal de kroon , niemand durft te zeggen iedereen die van hier vertrekt naar het oosten om daar de wapens op te nemen , en te gaan moorden , komt er hier niet meer is , en je familie sturen we er achter aan , want die zijn mede de oorzaak , dat ze gegaan zijn.

   Like

 2. Lis zegt:

  Het staat al op heel veel sites genoemd, maar dit zijn geen Nederlanders. Ze verwerpen de westerse cultuur, spugen op hun Nederlandse nationaliteit en paspoort en willen alleen maar dat er een umma komt. Dit soort verwerpelijk uitschot hoort de term ‘Nederlander’ (of Belg of Duitser of Zweed) niet te krijgen. Dat is een belediging voor de echte Nederlanders.

  Like

 3. janfreak zegt:

  Laat ze maar gaan, maar dan wel nooit meer in ons land toelaten. Ze meteen statenloos verklaren want die hebben maar één idee in hun kop, de wereld in één groot kalifaat te veranderen. Je ziet wat er in Irak gebeurt, als iemand niet een vers uit de Koran op kan zeggen wordt hij meteen vermoord.

  Like

 4. Marnix Valke zegt:

  Wat een laffe kloothommel is die timmerfrans toch,waarom geen harde maatregelen?in plaats van dat PVDA gedoogbeleid???

  Like

 5. Leo zegt:

  Aan U Allen: Wie in vrede wil ( blijven !! ) leven BEREIDT zich ten strijde voor !
  Straks is het te laat met de jihad ook in UW straat. ( Brussel is het eerste bewijs van het begin )
  Van de “overheid ” ? en haar organen hoeft u NIETS, maar dan ook NIETS te verwachten.
  Zij zijn de EERSTE die de pleiterik nemen naar een warm Caraibisch gebied waar zijn hun ( van U gestolen) poen AL LANG hebben gedeponeerd en een luxe onderdak REEDS hebben veilig gesteld voor HUN toekomst

  ZEKER WETEN !!

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Bij wie de Shiieten zich melden, is ons nog steeds onbekend; Bij de seculiere Atta Turk of de Aya tollah’s?beslist niet bij Erdogan hij is een soeniet.

  Like

 7. Theodoor zegt:

  Fout Timmermans, in plaats van tegenhouden, gewoon laten vertrekken maar wel het Nederlands paspoort innemen van deze valse Nederlanders.

  Trouwens noem eens 1 ding waar de PvdA wel iets goed doet voor de echte Nederlanders. De prognoses zeggen toch genoeg, nietwaar.

  Like

 8. BertG. zegt:

  Nou, zal ik ’t dan maar verklaren, alle zijn uitwissel studentjes, die keihard daar ergens in een moskeet hun studie beoefenen. Enkel om alleen het ware geloof te leren kennen.

  Er bestaat toch helemaal geen ander doel in je leven als je een moslim bent.
  Dat is precies de reden waarom ze er zijn. In dienst van allah, en zo 24 uur p.d. je dag doorbrengen. Dan heb je het begrepen.

  Like

 9. tjonge zegt:

  wat ik niet snap is dat die gasten bij terugkomst in nl niet als zijnde moordenaars berecht worden ?
  die isis is geen erkende krijgsmacht maar een clubje religekkies, dus als jij er voor kiest om te gaan moorden voor een NIET erkende krijgsmacht/religekkies, dan ben je heel simpel een moordenaar m.i.

  of ben je in nederland geen moordenaar als je in het buitenland moorden pleegt ?

  wie kan mij dit uitleggen ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s