Parijs: Burgers lynchen zigeuner

Screenshot_1

(Vertaling: E.J. Bron)

In heel Europa zijn zigeuners niet bijzonder welkom, want waar ze opduiken, zijn de burgers bang hun have en goed te verliezen, omdat het uit ervaring tot de rijk geschakeerde bijzonderheden van deze etniciteit behoort om geen duidelijk onderscheid te maken tussen “dijn” en “mijn”. In een voorstad van Parijs, een brandhaard in Pierrefitte-sur-Seine, heeft men nu het recht in eigen handen genomen en een 16-jarige zigeuner gelyncht, die nu in coma in het ziekenhuis ligt. De jongere werd vrijdag bewusteloos in een winkelwagentje gevonden.

De “Standard” bericht:

Hij werd daarvoor door een tiental mensen, die hem voor een inbraak in een woning verantwoordelijk maakten, met geweld weggesleept en in een kelder zwaar mishandeld. Zijn moeder alarmeerde de politie, omdat zij haar zoon miste. Hij woonde samen met zijn familie en andere Roma in een kamp rondom een verlaten huis.

Michel Fourcade, de burgemeester van de stad Pierrefitte-sur-Seine, zei dat de desbetreffende jongere de weken daarvoor herhaaldelijk door de politie was verhoord met betrekking tot inbraken in de wijk. De inbraken zorgden bij buurtbewoners voor woede. In Frankrijk komen steeds opnieuw spanningen met groepen Roma voor, die vaak in illegale kampen aan de rand van de steden wonen.

Roma hebben kamp ontruimd

De bewoner Ion Vardu zei dat de Roma drie weken geleden plotseling waren opgedoken. Na de aanval op de jongere hadden ze echter onmiddellijk hun kamp ontruimd. Maandag lagen er op hun voormalige woonplek alleen nog hier en daar kledingstukken en matrassen.

Waar de politiek niet kan of niet bereid is in te grijpen, kan het helaas heel snel tot zulke overvallen komen, want de burger is het op zeker moment zat om door de volksverradersvertegenwoordigers aan het lijntje te worden gehouden.

Bron:
http://www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", Criminaliteit, Frankrijk, Multiculti, Roma en Sinti. Bookmark de permalink .

24 reacties op Parijs: Burgers lynchen zigeuner

 1. Jan zegt:

  Hoe heet dit ook alweer? Risico van het vak.

  Like

 2. Yvonne van Cleef zegt:

  Ik kijk er niet van op;vroeg of laat blijft burgers niets anders over dan het heft in eigen handen te nemen>De vraag is niet of,maar wanneer!Burgers zijn het zat om uitgeknepen,bespuugd,bedreigd,bestolen,afgeslagen en soms zelfs verkracht te worden!Regering ontkent of doet het af als “incident”en verbiedt de politie adequaat te reageren!Dan vind ik het niet gek als burgers er zelf een eind aan proberen te maken!Heel normaal,zelfs!

  Like

 3. Erik zegt:

  Met het niet nakomen van de verdedegingsverplichting door de staat, lokt zij eigenrichting uit.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  16 jaar, dat is wel erg, ja. En eigen rechter spelen mag niet, nee. Maar als er sprake is geweest van meerdere inbraken en de politie verdomt het om krachtiger in te grijpen, dan kun je je voorstellen, dat zo ’n buurt massaal door het lint gaat.
  Die Roma stelen omdat ze zo ’n vreselijke minachting hebben voor “burgers.’ Met ‘burgers’ hebben ze niets te maken, maar tegelijkertijd moeten die ‘burgers’ zich wel van alles door ze laten welgevallen!
  En als het dan escaleert hebben die ‘burgers’ het opeens gedaan? Nee, zo simpel ligt het ècht niet!
  Roma zijn verschrikkelijke rotlui en verbeteren zullen ze ook niet, want het zit er immers al sinds eeuwen bij ze ingebakken om te jatten, te bedriegen en schade aan te richten. Niets mee te beginnen en in ‘burgers’ kunnen ze zich niet inleven.
  Alleen dít maakte indruk, want ze zijn er vandoor gegaan. -En hebben trouwens die knul zonder één spoor na te laten achtergelaten in dat ziekenhuis; dat is ook weer echt des Roma ‘s!
  Laat ik maar weer ophouden: Ik blijf dat slag abominabel vinden!

  Like

  • tjonge zegt:

   “En eigen rechter spelen mag niet”

   theresa, het zal juist tijd worden dat wij hier en overal in europa voor eigen rechter gaan spelen, DAT is de enige manier om van die gore islam met zijn 5e colonne af te komen !

   de tijd van diplomatie zijn we allang gepasseerd…

   Like

   • Wans Horst zegt:

    Theresa is ook die mening toegedaan 🙂

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Tot die conclusie kom ik uiteindelijk toch ook. Wel helemaal uitlezen, graag!
    Toegegeven: Het beeld van één zo ’n 16-jarige knul, die door zo ’n 10 man tegelijk wordt aangepakt doet je wel even slikken…..
    Maar ik besef heus wel, dat-ie het niet aan zweetvoeten te danken had.. Het IS rotvolk en ze hebben de ‘burgers’ met rust te laten, dat is de waarheid.

    Like

  • sam zegt:

   Buiten de reeds opgesomde “eigenschappen”, stonden zij er vroeger ook voor bekend om kinderen te roven. Vroeger hielden mensen hun kinderen thuis als er Roma-zigeuners in de buurt waren.
   Is in het begin van dit jaar in Griekenland aan het licht gekomen, bij een zogenaamde Roma migrantengezin. Die hadden toch een blond kindje van 4 jaar waarvoor zij geen uitleg konden geven. Dat kindje sprak zelfs helemaal niet de Roma-taal. Er zijn toen sterke vermoedens geuit, door de autoriteiten, dat zij het kindje in de prostitutie wilden laten belanden.,
   De personen die de jongen in elkaar hebben geslagen, zullen wel geen Noord-Afrikanen zijn. Beide soorten moeten elkaar helemaal niet hebben. En Roma blijven liefst zo ver mogelijk weg van Noord-Afrikanen. De Noord-Afrikanen zouden trouwens brandbommen op zo’n tentenkamp gooien, da’s namelijk hun manier van “spreken”

   Like

  • paulzwueste zegt:

   @Theresa. En dan moet je weten dat er lieden zijn die beweren dat die zigeuners zo zijn geworden omdat ze niet mogen en kunnen werken. Hier op deze site nog gelezen hoor. Raar hè. Misschien heb je het dan toch niet helemaal bij het juiste eind?…

   Like

 5. tjonge zegt:

  meteen de islam ook op dezelfde manier aanpakken ?
  komt het misschien toch nog goed….

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @tjonge: 21.23. uur. De ISLAM is een even groot, zelfs groter probleem dan deze Roma!
   Maar dat de burgers het eens zat zijn, dat kon men verwachten. De politiek komt niet met oplossingen, maar maakt de problemen alleen maar groter! Dit gaat eens mis!

   Like

   • tjonge zegt:

    kan mij niet snel genoeg mis gaan tom, op naar den haag en de valbijl mee !!!
    en daarna door naar brussel !!!

    Like

   • Wans Horst zegt:

    Interessant concept, dit wegtrekken van ongewenste elementen als het volk van zich laat horen en de regeringsleiders geen stokje voor jouw stem kunnen steken, zoals in 2005 door ’t CDA en sindsdien bij iedere aanvraag van Wilders voor een referendum door de VVD.

    Like

   • Jean zegt:

    Tjonge,
    Eerst naar Brussel want daar verzamelt zich het grootste krapuul op onze kosten.

    Like

 6. roger catrysse zegt:

  Als binnenlandse zaken (Politie, gerecht gendarmerie enz.) zijn plichten niet doet of niet kunnen doen kan deze feiten zich voordoen en dan neemt de bevolking het recht in eigen handen

  Like

 7. volkegem zegt:

  Een voorstad van Parijs, een brandhaard…die burgers waren ongetwijfeld geen brave autochtonen. Heel waarschijnlijk weer opgeschoren schorem met getinte huid. Daaraan zie je ook dat die bevolkingsgroep er andere gewoontes op nahoudt als ze ‘boos’ zijn. En geruststellend is dat niet echt.

  Like

 8. Jade zegt:

  Geweldig, hoe doe je dat, E.J.???
  Die streep door verraders…
  Al mijn pogingen liepen tot dusver in de soep… 😦

  Like

 9. lucky bee zegt:

  Niemand houd van a Socialen , ook, een niet zigeuners.

  Like

 10. paulzwueste zegt:

  Ze kunnen wel heel goed viool spelen. Ik persoonlijk denk dat die mensen niet muzikaal waren, misschien.

  Like

 11. Jan zegt:

  Zigeuners slopen in geheel Roemenie spoor en verkopen dit als schroot

  Incredible moment ‘Romany’ family – including toddlers – hammer and prise bolts from working train track to sell as scrap
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2661688/Incredible-moment-Romany-family-toddlers-hammer-prise-bolts-working-train-track-sell-scrap.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s