Malmström’s totale wereldvreemdheid

Screenshot_10(Door: trias politica)

Je zult toch geregeerd worden door ongekozen types á la Cecilia Malmström, zie foto boven.

In het Katholiek Nieuwsblad stond vandaag een stukje over haar. Hierin gaf ze het opkomend ‘populisme’ (lees: gefundeerde EU-kritiek) de schuld van het toenemend antisemitisme en Jodenhaat in Europa. Ik verzin het niet, leest u maar even mee:

“Het antisemitische en radicaalislamitische geweld van terugkerende Syriëgangers, zoals de aanslag op het Joods Museum door Mehdi Nemmouche, ontvangt “zuurstof” en wordt “aanvaardbaar” gemaakt, door de “groeiende populistische en nationalistische bewegingen in heel Europa”.

Om daar vervolgens nog aan toe te voegen:

“We zullen niet in staat zijn gewelddadig extremisme te bestrijden, als we niet de propaganda weerleggen van hen die er extreme, xenofobe en racistische opvattingen op na houden.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

33 reacties op Malmström’s totale wereldvreemdheid

 1. Trucker zegt:

  Was het an mij…dan kreeg dit debiele multikulle islamofile linkse gelobotomiseerde kreng een ronde opening tegen het hoofd en …ik hoef er geen tekening bij te plaatsen dacht ik zo.

  Like

 2. roger catrysse zegt:

  Al die ongekozen Euro creaturen zijn gelijk en wat voor hun belangrijk is, is het feit dat zij enorm rijk worden en dat is het enige wat voor hun belangrijk is

  Like

 3. Wachteres zegt:

  Je zult maar ‘geregeerd’ worden door zo’n krankzinnig gekke, waanzinnig idiote linkse troel, wat zeg ik, zo’n kwaadaardige heks.

  Een duidelijker bewijs dat linkse gedachtengangen de hersenen aantasten is er niet; zij is het levende bewijs dat links denken hersenspoelt, en dat er uiteindelijk alleen nog maar de grootst mogelijke idioterie naar buiten komt.

  Niet de haatideologie van de islam wordt door haar aangepakt, maar degenen die er kritiek op hebben, zijn de schuldigen. Hoe is het in Gods naam mogelijk!

  Overal in het Midden-Oosten wordt de echte, oorspronkelijke islam ‘gevierd’ door gruwelijk geweld tegen meisjes, vrouwen en andersdenkenden, maar troela Malmström wenst dat niet te zien.

  Ga terug naar Zweden, wijf en help je eigen land de verdommenis in. Voor ons heb je afgedaan, wij willen met jouw verderfelijke ideeën niet van doen hebben..

  Wat mij betreft heb jij als enige recht nog dat je door witte jassen wordt afgevoerd en opgesloten in een krankzinnigengesticht, tot het recht zal zegevieren en jij de straf krijgt die je verdient.

  Eens zul je veroordeeld worden door een volkstribunaal en wat mij betreft krijg je de doodstraf.

  Like

 4. Jean zegt:

  Die domme wereldvreemde zweedse fluit gebruikt nogal veel moeilijke woorden, typisch iets voor achterlijken die zich belangrijk willen voorstellen.
  Hopelijk wrdt ze eens goed “gepakt” door 5 moslims in een keer…
  Zoiets hoort normaal dadelijk geinterneerd te worden want dat domme wereldvreemd wijf veroorzaakt enorme schade aan onze Europese cultuur door die ziekelijke import van barbaren.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Ik heb over haar mijn mening al gespuid op het onderwerp Jihad=uw schuld en ik ben nu wel even over dat walgelijke wijf uitgepraat.
  Maar toch nog even iets minder relevants, dat niettemin telkens weer bij me boven komt: Hoe is het toch mogelijk, dat de EU-top zo ’n overduidelijke optie heeft op weerzinwekkende types met van die uitgesproken rótkoppen?!

  Like

  • Claudia M. zegt:

   Een fikse hersenafwijking? Iets anders kan er niet van maken…
   On topic; dit mens is totaal van de ratten besnuffeld! Het wil er bij haar niet in dat die verfoeilijke islam de reden is dat mensen er een afkeer van krijgen. Kijk, zie en lees het Net; ook de reacties van deze booslimmers zijn hemeltergend! Altijd en eeuwig geziek en gezeik met die klanten. Dat moet eens ophouden; als het je hier niet bevalt, is het je vrij om weg te gaan, liefst ver weg en blijf weg!

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Theresa Geissler: 20.08. uur. Inderdaad Theresa, daarop worden ze volgens mij geselecteerd. Deze EUCALYPTA is het meer dan duidelijke bewijs, van het RODE FASCISME wat regeert in Brussel. En inderdaad, roden zijn er heel goed in om OORZAAK en GEVOLG om te draaien. LINKS=GOED, RECHTS=SLECHT! Zo steken deze idioten in elkaar!

   Like

  • Harry zegt:

   Ik denk , Theresa , dat een bepaalde denktrant tot een bijpassend uiterlijk leidt .
   Inteelt kun je herkennen , bij de refo’s uit de beruchte bible-belt druipt het ook van de gezichten . Ook in mijn woonplaats barst het van die halleluja gezichtjes . Je weet wel , veel te lang en te vroeg grijs haar , op een knotje , die quasi blije blik en de trieste ogen van de zware last van de preken over hel en verdoemenis als je ergens hebberig naar kijkt dat niet van jou is , hordes nazaten , uitgemergelde lichamen , net als een fokteef bij een broodfokker . Rare mengelmoes van emoties en uiterlijkheden .
   Als je ze op zondag naar de kerk ziet sloffen zit er toch een soort uniformiteit in .

   Tuttige jurkjes , maar er dan toch een beetje spannend uit willen zien , soms heel geraffineerd . Rok tot op haar enkels en een split tot aan haar heupbeen bij voorbeeld .
   Ik heb lang alleen gewoond en heb altijd werksters gehad .
   Was nogal een beetje ondeugend , in die tijd .
   Hoe christelijker ze waren , des te gemakkelijker stapten ze uit hun slip !
   Vaak zag je dan nog enige vertwijfeling op hun gezicht , maar de volgende week waren ze weer paraat ! Kwamen ze op de fiets met een lange rok aan en GEEN onderbroek !
   Koffie op bed , wil je er wat lekkers bij ?
   Rare gasten , die vromen .
   Hetzelfde kreeg je bij niet-vromen praktisch niet voor elkaar .

   Bij moslims is die uiterlijke ellende in optima forma herkenbaar , religieuze waanzin , inteelt en een bedenkelijke komaf en een zeer beperkt IQ .
   Ze hebben iets geiterigs .
   Het is wel héél erg zichtbaar .

   En die EU bende : die rotkop van Van Rompuy , als het geschifte broertje van ET , De waanzinnige Verhofstadt , die verdwaasde ober Barosso , nét een eend , al donder je er een hele emmer water over , is ie nóg niet nat , plofkop Van Baalen met z’n gekke varkensoogjes en het Ashton secreet . En nu ook weer die Maalstroom , ze passen allemaal wonderwel bij elkaar .
   Het is niet moeilijk ze te haten !

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Je ervaringen met die refo-wijven vind ik best wel interessant, Harry!
    Wat ik bedoel: Het zijn natuurlijk bekende verhalen; je hóórt ze vaak genoeg maar niet uit de eerste hand, dus dan denk je al gauw: Ach, nou ja het kàn, maar papier is geduldig. Leuk om het nou eens te hoten van iemand, die het zelf heeft meegemaakt
    Want ik heb alleen maar preutse vromen meegemaakt, die echt preuts waren, als je begrijpt wat ik bedoel.
    Ze noemden zich ‘fatsoenlijk’ en ‘eerlijk.’ Wáren ze ook wel: In onze familie géén incest of ander geknoei, het moet gezegd. Eerder het tegenovergestelde:
    Ik kreeg geen behoorlijke voorlichting omdat mijn moeder te gegeneerd was om de juiste woorden te gebruiken. Ze durfde het niet eens over het mannelijk lid te hebben; het zaadje “werd er bij de vrouw ingestopt.” (En als je haar daar later mee confronteerde, was het niet waar, natuurlijk.)
    Ze is zo lang ik me herinneren kan vies geweest van sex en werd paniekerig-boos, zodra ze het bij MIJ vermoedde. En mijn vader kon, bij een scène op TV die de erotische kant op dreigde te gaan opeens korzelig opstaan en zeggen: “Nou, daar kijken we dus maar niet naar, hè,” en abrupt de knop omdraaien.
    Ze waren bang dat ik ‘op ideeën’ kwam. Kwam ik toch wel. waarop hysterie troef was.
    En bij al mijn ooms en tantes ging het ook in die richting, geloof ik.
    Nee, ze waren allemaal ‘eerlijk,’ er gebeurde niets stiekems, maar op deze manier was de ellende evenmin te overzien!
    Man, man, een burgermilieu,waar het ‘fatsoenlijk’ en ‘eerlijk’ aan toe ging; de benauwdheid greep je af en toe bij de keel!
    Ik had wel eens iemand willen ontmoeten als die oom van jou, waar je het ooit over had, die rechter bij de Hoge Raad:
    Niet eens direct om wat mee te beginnen, hoor, maar zo’n type dat stijl èn ondeugd in zich weet te verenigen, lijkt me aangenaam èn interessant in de omgang.
    Je tante trouwens ook, wat je er over losliet: Chic, maar wèl kijk op de realiteit. Prima combinatie; zulke mensen màg ik.

    Like

   • Derk zegt:

    Harry, je bent weer goed bezig. Alleen daarmee los je het probleem niet op. Het probleem blijft. Wie zei dat ook alweer. En trouwens, de meerderheid van NL wil dat dit “probleem” blijft dooretteren. Dus?

    Like

   • paulzwueste zegt:

    @Harry. Goed stuk! Prima neergezet!

    Like

 6. tjonge zegt:

  kunnen we die malmström niet een bedevaartreis laten maken naar mekka met een bijbel in haar hand, een groot kruisbeeld om haar nek en een keppeltje op ?

  dat lijkt mij een geweldige ervaring voor haar 🙂

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @tjonge: 20.33. uur, op 18/6. Dat lijkt mij een heel goed plan, tjonge. Kan ze -de idiote badmuts Malmström , ervaren hoe lievvvv de HAATBAARDEN zijn!

   Like

 7. BertG. zegt:

  We maken ons er druk om omdat we weten dat ze eigenlijk al de baas zijn en niet die zetbazen in Den Haag. Anders zou hier toch geen mens naar luisteren of op reageren.
  Nee, ze maken gebruik van hun ongekozen macht en de rest heeft het maar uit te voeren.
  NL’ers geloven echt nog steeds in sprookjes en dat ze een EIGEN regering hebben. Dream on.

  Like

 8. Tempelier. zegt:

  Als je dit leest komt bij mij maar een ding naar boven, twist and shout ( de zaak verdraaien en maar schreeuwen).

  Like

 9. Jelle R zegt:

  Hier kan mijn bloed zo van koken, achterlijk kreng! Toch maar weer eens een bewijs dat de EU een kaartenhuis is dat op instorten staat.

  Like

 10. Henk.V zegt:

  Overal waar politiek correcte collaboreert met de vijanden van onze democratie ontstaat iets weerzin wekkends. De Zweedse liberale (=D’66) politica Cecilia Malmström laat dat op een treurige wijze zien.

  Ze komt uit een land dat zijn ziel al lang heeft verkocht aan de aanhangers van de religie van de vrede.Deze kwamen in de meeste gevallen uit Afrika, waarbij zij zich voor deden als vluchtelingen, maar na hun aankomst werd al meteen duidelijk dat zij in Zweden kwamen om daar te blijven en al gauw was hun leuze: Wij hebben evenveel recht om hier te zijn als jullie.

  En wie op die manier binnenkomt heeft absoluut niet de intentie zich aan de westerse waarden en normen aan te passen. Integendeel zelfs,deze barbaarse, totaal niet aangepaste kliek kreeg succesvol een toenemende greep op de Zweedse bevolking en haar overheid en legde die haar wil op.
  Daarbij werden strategieën gevolgd die wij vaak genoeg hebben beschreven.

  Zweden is nu een land dat zichzelf minacht en het proces van (zelf) islamisering is niet meer te stuiten. Eigenlijk bevindt het ooit zo vooruitstrevende land zich in een staat van gijzeling. En waar een gijzeling plaats vindt treedt ook het Stockholm syndroom op.
  Onder de personen die gegijzeld worden ontstaan van een soort van genegenheid voor de gijzelnemer. Personen die daaraan leiden willen van degenen die hen gevangen hielden geen kwaad horen.

  Zij hebben psychiatrische hulp nodig om tot normale overwegingen te komen.

  De Zweedse Cecilia Malmström vertoont alle tekenen van dat syndroom. Zij werd niet door middel van het volk in de Europese Commissie gekozen.Geen enkel lid van die commissie werd ooit gekozen , maar niettemin meent deze arrogante Zweedse dat zij de bevolking van de EU de les kan lezen.

  Zij is, wanneer we haar C.V mogen geloven een hoogopgeleid persoon, maar zoals wij weten is het volgen van een hoge opleiding geen enkele garantie dat men tot wartaal kan vervallen en Malmström blijkt een warhoofd te zijn…

  Bij de Neurenberger processen werden bij de Duitse Nazi’s die terecht stonden testen uitgevoerd om hun IQ vast te stellen.
  De meeste oorlogsmisdadigers hadden een zeer hoog I.Q., maar wij mogen wel stellen dat dit niet uit hun krankzinnige gedragingen in de oorlog bleek .

  Zo blijkt Stockholm syndroom vrouwtje Cecilia het verschil tussen oorzaak en gevolg niet te weten.Van de moslims wil zij geen kwaad horen en als ze al iets verkeerds hebben gedaan dan zijn de kritisch ingestelde mensen daar door hun negatieve gepraat verantwoordelijk voor.

  Deze redenering is niet alleen stompzinnig, maar die getuigt van een totale boosaardigheid
  Wij weten heel goed welke misdrijven er uit naam van de islam worden gepleegd en deze misdaden vinden al eeuwenlang plaats. Zij vloeien voort uit de ideeën die de ware gelovigen uit hun heilige geschriften worden aangereikt.

  En wat deze doortrapte tante uit Zweden werkelijk suggereert is eigenlijk niet anders dan wat de Sharia ook zegt: onderwerp je aan de islam en spreek nooit kwaad over deze ideologie en de wereld wordt vanzelf mooi.

  Wij, kritische mensen moeten onze mond houden, verachtelijk mens?
  Wanneer ik aan Timmermans denk, dan zie ik de mannelijke verpersoonlijking van de politieke kwaadaardigheid.Timmermans heeft een vrouwelijke evenknie.Ze komt uit Zweden.

  Deze twee behoren ALLE plaatsen te bezoeken waar uit naam van de islam aan mensen onmetelijk leed wordt toegebracht.

  Daarna moeten deze twee voor het gerecht worden gebracht en naderhand worden opgesloten Zij behoren het daglicht niet weer te zien en de rest van hun leven diepgaand nadenken over de ideologie die zij ons werelddeel door de strot wilden duwen.
  Zij behoren te zijn waar geween en tandengeknars is,

  Like

  • BertG. zegt:

   “Zij hebben psychiatrische hulp nodig om tot normale overwegingen te komen.”

   Als je bij der CV kijkt, is dat haar 1ste baan, 3 jaar lang, in een kliniek voor psychiatrische patiënten. Waarschijnlijk is ze daar in blijven hangen.

   Like

  • Jean zegt:

   Beste Henk,
   Die 2 hebben geen recht op leven, opruimen dergelijk onderontwikkeld ongedierte is de enige oplossing met resultaat.

   Like

  • Henk.V zegt:

   Een noodzakelijke taalkundige correctie!

   ”Bij personen die gegijzeld worden kan een soort van genegenheid voor de gijzelnemer. ontstaan. Dit verschijnsel noemen wij het Stockholm Syndroom.
   ALLE mensen die aan het Stockholm Syndroom LIJDEN willen van degenen die hen gevangen hielden geen kwaad horen.”

   Like

 11. Daiyu-ninja zegt:

  Theresa Geissler zegt:
  18 juni 2014 om 20:08

  Hoe is het toch mogelijk, dat de EU-top zo ‘n overduidelijke optie heeft op weerzinwekkende types met van die uitgesproken rótkoppen?!……………………………………………..

  Soort zoekt soort.

  Ze hebben allemaal maar een doel: stinkend rijk worden over de rug van de belastingbetaler.
  Ze steunen elkaar in al hun lelijkheid. Kijk naar die waanzinnige uitdrukking in hun ogen, luister naar hun gestoorde en bizarre praatjes.
  Ja, ze passen goed bij elkaar.
  Brussel…………….het gesticht der waanzinnigen.

  Like

 12. danny zegt:

  Dat mens is niet goed bij dr harses!

  Like

 13. Republikein zegt:

  Geeft dat blok rechts de tijd, we zullen zien.

  Like

 14. tjonge zegt:

  als ik de logica van malmstom volg, dan kunnen wij (degene die tegen het nederlandse en brussels regeringswanbeleid zijn) legitiem en straffeloos naar den haag en brussel gaan om de complete regering behalve de pvv een kopje kleiner maken.

  want de goedmens/regering geeft ons dagelijks een voedingsbodem om te radicaliseren !
  en volgens malmstom is de voedingsbodem-gever de schuldigen.

  dus wie gaat er straffeloos mee naar den haag/brussel ?

  Like

 15. Jules Vismale zegt:

  Cecilia Malmström is gewoon een blauwe jakhals (linkse figuren die hun eigen soort verloochenen en vreemden omarmen) maar als zij nou eens gaat zitten tussen tientallen vrouwenhatende moslimextremisten? Zouden die haar verkrachten en aftuigen dan is het de vraag of ze dan nog zo dol op dat soort uitschot is? Schop dat serpent maar richting Syrië want die hoort niet thuis in Europa waarvan zij de inwoners verafschuwd!

  Like

 16. realist zegt:

  stuur ze een jaar naar irak waar isis de plak zwaait,wie weet vallen dan de schellen van haar ogen.alhoewel dit bij extreem linksen nog te betwijfelen valt of die ooit nog de realiteit kunnen onder ogen zien want hun bestaan is één leugen en illusie gebaseerd op persoonlijke wensen maar NIET op feiten.die ss teef hoort thuis in een psychiatrie maar zeker niet in een regering!

  Like

 17. Syrier/assyrier zegt:

  Ik heb geen woorden voor en zal mijn tijd niet meer aan verspillen.
  Kutwijf nr 1

  Like

 18. lucky bee zegt:

  Zo als ik al eerder over dit topic gezegd hebt,Weet Malmstrom dan niet dat de moslims ons Chrstenen en Joden al\ zinds 1400 jaren gehaat heefd?Juist ja zinds hun bestaan.

  Like

 19. Jade zegt:

  Onze SM-meesteres zit ook haar best te doen op wordpress.
  Ze vindt zichzelf zooooooo geweldig…
  Draai gerust een drol op haar site.
  http://ceciliamalmstrom.wordpress.com/

  Like

 20. paulzwueste zegt:

  De EU is al héél ver op retour! Deze dame zal over niet al te lange tijd als een van de eersten worden afgevoerd! Tezamen met de rest van de walgelijke nazi-kopstukken. Volg de politieke ontwikkelingen van vandaag en dan weet je het!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s