Orthodoxe moslims hebben ook het recht om te geloven

Screenshot_4

Tofik Dibi hangt aan de lippen van “shariageleerde” Haitham al-Haddad

(Of: Hoe Tofik Dibi het moslimfundamentalisme probeert goed te praten – webmaster E.J. Bron)

Weten jullie nog die hele, hele, hele heftige uitleg van ex-minister Donner over hoe de democratie werkt uit 2006? “Als twee derde van alle Nederlanders morgen de sharia zou willen invoeren, dan moet die mogelijkheid toch bestaan?” Nettoresultaat: mediastorm, spoeddebat, motie van wantrouwen en keutel intrekken.

Of die hele, hele, hele controversiële constatering van ex-minister Ella Vogelaar over hoe cultuur met de tijd verandert uit 2007?

“Eeuwen geleden kwam de joodse gemeenschap naar Nederland en nu zeggen we: Nederland is een land dat is gevormd door joods-christelijke tradities. Ik kan me voorstellen dat we een vergelijkbaar proces krijgen met de islam.”

Nettoresultaat: mediastorm, diagnose ‘knettergek’, motie van wantrouwen, begin van het einde van minister Vogelaar.

Of die ene hele erge keer in 2012 toen de Koningin op moskeebezoek ging in Oman met een blauwe sjaal om haar hoed en zei dat het ‘onzin’ is dat de hoofddoek het symbool is van onderdrukking?

Nettoresultaat: non-stop totale collectieve gekte op elk denkbaar medium, majesteitelijke middelvinger van Bea door de volgende dag geen blauwe, maar een rode sjaal om haar hoed te binden.

Lees verder>>>

(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Appeasement, Dhimmitude, Groenen, Islam, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Taqiyya. Bookmark de permalink .

19 reacties op Orthodoxe moslims hebben ook het recht om te geloven

 1. Vederso zegt:

  Nee Tofik Dibi, met moordenaars voer je geen debat, die sluit je minimaal op.

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Ik zit er over na te denken of orthodoxe moslims recht hebben om te geloven.
  Eigenlijk wel.
  Ik krijg pas een probleem als ze mij vertellen wat ik te geloven heb en mij ook nog allerlei dingen gaan opleggen dat geldt overigens ook voor ander geloofsrichtingen.
  Ik vind het nog kwalijker als ze eerst hiernaartoe komen om via uitkeringen van mijn inspanningen te leven en op allerlei manieren uiten dat zij het beter weten.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Tja, Louis, Dat vertellen wat jij te geloven hebt en dingen opleggen is nu precies wat orthodoxe moslims doen, dus daar hèb je jouw, mijn en ieders probleem!
   Inderdaad geldt dat ook voor andere geloofsrichtingen, maat het geval wil nu eenmaal, dat westerse orthodoxen geleerd hebben zich bij één en ander neer te leggen -zij het tandenknarsend- enmoslimfundamentalisten niet. Ziedaar waarom wij een probleem hebben met de islam……
   Pardon: Met de islam? Níet met de orthodoxe islam?
   Dat staat dus te bezien. Islam is uiteindelijk islam en het rotte is, dat, als hun orthodoxe broeders ècht vervelend gaan doen, de kans bestaat dat de zogeheten gematigde moslims daar dus niets tegen gaan doen en hooguit doen of hun neus bloedt….
   Is nog niet bewezen, maar zàl zich in de toekomst misschien nog gaan bewijzen. Hoewel….Bij terreurdaden in het midden-oosten of een aanval op de Twin Towers hoor je die gematigden nú ook al geen afstand nemen…..
   Misschien tóch al een teken aan de wand….?

   Like

 3. BertG. zegt:

  Tofeetje probeert zich overal in te slijmen. Als ie maar vriendjes kan worden.
  Het mannetje wordt enkel als nuttige idioot gebruikt. En misschien weet ie dat ook wel.
  Uit de kast komen doet ie niet anders gaan ze ‘m allemaal achterna zitten om ‘m van een flat af te flikkeren. Je overal binnen slijmen is dan het veiligst.
  Totdat ze ‘m niet meer nodig hebben.

  Like

  • Harry zegt:

   Misschien moeten wij die moslims dan maar inlichten , lijkt me nuttige communicatie .
   Hij ziet ze vliegen en voor mijn part laten ze hem er achteraan vliegen , desnoods van een flat af , om alvast een beetje te oefenen .
   Volslagen overtollig figuur .

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Inderdaad, Bert: Als latente homo en moderne moslim zou hij eerder moeten zoals Naeeda Auragzeb als vrouw en moderne moslima deed: Zich àfzetten tegen een figuur als Al-Haddad!
   En wat doet die kwijlebabbel? Zich inslijmen!
   Ik heb het altijd al een stiekemerd gevonden en nu weet ik helemààl waarom!

   Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Tja, Thepostonline is een advertentiesite die meent met allemaal linxe stukkieschrijvers wat geld te verdienen. Dit gebalk van Dibi hoort daar ook bij. Ik betwijfel of de inhoud er nog wel toe doet.

  Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Nee en nog eens NEE. Ik ontzeg orthodoxe moslims het recht te geloven op hun manier.
  Waarom? Dat is heel simpel.
  In Nederland kennen we recht op geloofsvrijheid. Dat is een recht met beperkingen.
  Geloven is NIET ZEKER WETEN. Dat betekent dat je bij geloven moet accepteren dat anderen er anders over denken. Je kunt niks afdwingen omdat de ZEKERHEID ontbreekt. Je kunt slechts aanbevelen.
  Daar zit de crux. De islam is geen geloof. De islam is een stelsel van regels waaraan iedereen zich MOET houden. Deze analyse houdt in dat de islam niet valt onder het recht van geloofsvrijheid. Volkomen terecht wordt door velen (binnen en buiten de politieke arena) gezegd dat de islam een ideologie is. De absurde regels en leerstellingen van de islam kunnen NOOIT van een goddelijke entiteit komen. Moslims noemen hun god Allah. Het is met 100% zekerheid aan te nemen dat Allah niet bestaat. Een authentieke bron voor al het islamitisch kwaad is ONBESTAANBAAR.
  Er dient beter nagedacht te worden over het islamitisch deel van onze samenleving. Kunnen we de aanhangers van deze onmeedogenloze ideologie wel als medeburgers accepteren.
  Hun leerboek, de koran, propageert het kwaad doen aan andersdenkenden. Zonder omhaal wordt aanbevolen om joden, christenen en ongelovigen te doden. Als moslims dit niet afzweren zijn ze niet te handhaven in onze samenleving.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Orthodoxe moslims hebben ook het recht om te geloven, Dat vind ik ook, maar laten ze dat dan wel in hun eigen land of land van herkomst gaan doen en laat die eikel van een Tofik Dibi met de rest van z’n linkse vriendjes gelijk met ze meegaan.

  Like

 7. Wachteres zegt:

  Een, wat mij betreft, indrukwekkende reactie van een zekere Hortus onder het artikel: Zo is het en niet anders!

  17-06-2014 – 15:53 uur
  Hortus:

  “De chronische overreactie op alles wat ‘orthodox’ islamitisch oogt, heeft onmiskenbaar een belangrijke bijdrage geleverd aan de complexe weg richting radicalisering.”

  Nee Tofik, je snapt het weer eens niet. De islamitische wereld radicaliseert en de moslims in de diaspora radicaliseren mee. In de jaren 60 gingen overal de vensters op elkaars werelden open, en de moslims, die zich zo superieur achtten, schrokken zich ongans toen ze ontdekten dat hun vermeende superioriteitsgevoelens nergens op gebaseerd waren. De afgunst en de nijd sloegen toe – en moslims wisten niets beters te bedenken dan zich steeds heftiger en nadrukkelijker via de islam te profileren op het wereldtoneel.

  Met dat radicaliseringsproces is de situatie in de islamitische wereld verslechterd, terwijl die al erg was. Martelkelders, onderlinge haat, slachtpartijen. Die zijn nu verduizendvoudigd. En dat komt niet door de chronische overreactie van de blanken. Neem zelf de verantwoordelijkheid voor jullie handelen, in plaats van je eeuwig als een klein kind te verschuilen achter onze rokken en “boohoo het is de schuld van een ander” te roepen.

  En voor de 100.000-ste keer: Nederlanders reageren niet met afschuw op moslims, maar met afschuw op moorden, verkrachtingen, vrouwenhaat, Jodenhaat, criminaliteit, straatterreur, huiselijk geweld, kindermishandeling, fraude, werkschuwheid, intolerantie – stuk voor stuk zaken waar jij en jouw broeders op grote schaal in excelleren. Die misdaad poets je niet weg door een rookgordijn op te werpen en ons als racisten te bestempelen.

  Wat jullie ook consequent vergeten: de Nederlanders hebben niet gevraagd om moslims. De moslims hebben zich uit eigen beweging hardnekkig aan ons opgedrongen en schandalig misbruik gemaakt van wetten waar wij veel te goeiig en te soepel mee waren.
  Dus laat het tot je doordringen dat wij NOOIT de moslims in Nederland wilden. Jullie hebben je via allerlei kruipwegen ons land binnengewurmd en gewroet, en dat middeleeuwse en intolerante gedoe waar jullie ons land nu mee vergiftigen, willen wij pertinent niet.

  En wat ik nu ga zeggen zul je ook niet begrijpen, maar ik adviseer je het in je oren te knopen voor later: jullie hebben niets te eisen. Jullie zijn indringers die breeduit op de sofa plaatsnemen en met een vingerknip de meester des huizes naar de keuken willen sturen om thee te halen. Op het moment dat jullie de voordeur forceerden, zijn jullie al vergeten dat jullie inbreker zijn.

  Wij weten inmiddels dat zulke gewoontes er bij jouw islamitische stelsel zitten ingebakken, net als het eeuwige eisen stellen en na elke scheut water bij de wijn onzerzijds opnieuw eisen te stellen. Het is die eeuwige zucht naar conflict in jullie islamitische gevormde hoofden om altijd en overal de confrontatie op te zoeken. Nooit rust, nooit tevreden, altijd verongelijkt – dat zijn jullie raisons d’etre, jullie drijfveren. Wat moet het een crime zijn om zo belligerent te zijn opgevoed.

  Nederland begint zich afwerend op te stellen, en met ons de hele wereld – in alle landen waar moslims zitten of zich hebben gevestigd ontstaan vanzelf die problemen, omdat moslims overal hun tomeloze zucht naar conflicten botvieren.

  Typisch islamitisch om het feit dat jullie daarmee wereldwijd afschuw oproepen, volkomen te negeren, en glashard door te gaan met zeuren en eisen. Jullie zijn slaven van jullie zucht naar onenigheid en verdeeldheid. Geconditioneerd en geprogrammeerd als een stel reli-robots sturen jullie aan op verdeeldheid en strijd, overal, bij iedereen, onder alle omstandigheden.

  Man o man, mogen de goden jullie bijstaan.

  Like

 8. Daiyu-ninja zegt:

  Orthodoxe moslims hebben ook het recht om te geloven……………………..

  Nee!…………….. dat recht hebben ze niet!
  Want als jouw geloof van jou een dief, een moordenaar en een verkrachter maakt, dan heb je
  geen recht, om te geloven.

  Tokkie Debilie heeft ze niet allemaal op een rijtje.
  Da’s ook niet zo gek als je bedenkt dat hij gehersenspoeld is met materie die mensen tot waanzin drijft.

  Like

 9. johannes zegt:

  wachteres heel goed gezien,mijn woede blijft nu beperkt tot een rochel uit het raam ,op de rot kop van een moslim ,bedankt ,ook namens mijn vrouw.

  Like

 10. johannes zegt:

  p.s
  net gemist,hij loopt nu over z’n rug,volgende keer beter.

  Like

  • johannes zegt:

   ha ha ha ,m’n buurman zag dat er nog wat uitjes bij zaten van de hollandse nieuwe die ik net naar binnen werkte,heeft z’n hoertje ook nog wat als ze die groene traktatie van z’n jasje haald,morgen.

   Like

 11. Yvonne van Cleef zegt:

  Orthodoxe moslims hebben het recht om te geloven!En wij hebben het recht om niet te geloven in die bull-shit!En Tofik hoort bij de landverraders en mag van mij gedeporteert worden,op staande voet!

  Like

 12. Jean zegt:

  Hoe zou dat nu toch komen dat ik steeds goesting krijg om op moslimsmoelen te kloppen alhoewel ik tegen elke vorm van geweld ben? Zie ik zo een rotkop dan kriebelen mijn handen.
  Intussen weet ik dat elke dode moslim een goede moslim is.

  Like

 13. Syrier/assyrier zegt:

  Idioot stuk,klopt niks van.Plus er ziet geen inhoud in

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s