Schoolbus met joodse kinderen aangevallen in Antwerpen

Screenshot_2

Een schoolbus met Joodse kinderen in Antwerpen is met stenen bekogeld. Het incident gebeurde afgelopen zondagmiddag nadat een groep islamitische jongeren de bus met Joodse kinderen omsingelde.

Een betrouwbare bron kon vertellen dat de kinderen gemiddeld 5 jaar oud waren en terug van het zwembad kwamen toen zij werden aangevallen. De chauffeur kwam tot stilstand toen de islamitische jongeren – die vlakbij het zwembad wonen – besloten de bus met de kleintjes aan te vallen.

Gelukkig raakte niemand gewond, maar de leraar heeft wel besloten aangifte te doen bij de politie. De politie onderzoekt nu het incident en maakt gebruik van de bewakingsbeelden in de hoop de daders te kunnen identificeren. Tot nu toe is niemand aangehouden. Bron:

www.jodendom-online.nl
(h/t Jan)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, België, Islam, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

40 reacties op Schoolbus met joodse kinderen aangevallen in Antwerpen

 1. roger catrysse zegt:

  Klein nieuws, of bijna normaal nieuws als ze dat al niet meer mogen doen Dat is toch geen racisme want ze moeten dat doen het staat in hun godsdienst van de vrede en daarmee basta

  Like

 2. JooJootje zegt:

  Natuurlijk is er niemand aangehouden,het zou wat moois zijn zeg.
  Nee geen harde bewijzen anders kunnen we het niet meer weg relativeren en moeten we actie ondernemen en dat durven we niet.

  Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Jammer dat het (nog) niet mag. Want ik zag liever dat er enkele met machinegeweren bewapende begeleiders aanwezig waren.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  O ja, dit gaat dag aan dag verder. Is vrede der islam, toch! En wat de ISIS demonstratie betreft, heb ik een vraag aan de LANDVERRADER PECHTHOLD, zeg LUL ga daar maar eens vragen over stellen, en over de ZWARTE VLAGGEN van deze MOORDENAARSBENDE! O wacht…….dat komt het “miezerige, laffe mannetje”, natuurlijk niet van pas. Een schandaal dat onze Joodse burgers, door de rode-en politiek correcte DWAALLICHTEN in de steek worden gelaten. Zie dit artikel maar weer, de ISLAM hoort niet in Nederland, Vlaanderen en niet in heel Europa!

  Like

  • abtoet zegt:

   Juist mooi verwoord, niets aan toe te voegen (Y)

   Like

  • Igor zegt:

   Kan je niet verbeteren Tom, maar wat verwacht je ook van zo’n flapdrol en landverrader die het zelfs waagt om de Armeense genocide te ontkennen, enkel en alleen voor de Turkse stemmen op zijn partij.

   Like

  • Mary Gijzen zegt:

   Pechtold? Ik durf het bijna niet te vragen, Pechtold gaat toch Rutte niet vervangen? Die domme koeien die laatst op Rutte hebben gestemd gaan toch niet als domme koeien nu achter Pechtold, aartsvijand nr.1 van Nederland staan??? Toch??? Nee ..toch ??? We gaan Nederland weer opbouwen en niet verder af laten breken door de volgende landverrader. Zonder Rutterat, Samgezwam, Pechvogel, de linkse kliek, Islam, moslims, Shariah en alles wat islamitisch is gaan we Nederland weer Nederlands maken, waarin onze Joden een veiilg bestaan hebben Zij die Nederland naar de afgrond hebben geduwd vogelvrij verklaren als prooi voor Folkert of een Breivik van eigen bodem! JA toch?

   Like

   • Driek zegt:

    @Nou beste Mary Gijzen, die domme koeien gaan allemaal achter aartsvijand nr.1 van Nederland staan, want die lummel Pechtold staat hoog in de peilingen. Dit volk is voorgoed verloren, het zijn een stelletje politieke onbenullen, en Joodse mensen kunnen beter zo snel mogelijk vertrekken naar Israël. want het wordt er hier niet veiliger op.

    Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    Pechtold is er helemaal klaar voor,heb ik gelezen!Hij loopt zich al warm,gezien het afzeiken van de Pvv,er Beertsema!

    Like

  • miri zegt:

   nice said,with such behavior they should not belong anywhere in this world

   Like

 5. delamontagne zegt:

  Wat een coincidence, “diamantbuurt” ,zelfde naam, verschillend bevolkt.!!!!!
  Ook dit maal niets met moslims/islam
  te maken uiteraard. Geen verkeerde verbanden leggen.
  Pas als in NL, b.v. een opstelten wordt geki@#$% d[t], mischien,mischien………..”,t zal toch niet met ongelovigen ( apen & varkens ) te ,qken hebben”.

  Like

 6. Yvonne van Cleef zegt:

  En weer die gore islamieten!En nog wel tegen kleintjes van 5 jaar!Regeringen kunnen nu toch niet meer met droge ogen ontkennen dat islamisering in volle gang is?Als ik de chauffeur en leerkracht was geweest,was ik uitgestapt en had er toch een paar zo hard daar geschopt waar het het meeste pijn doet!

  Like

 7. lucky bee zegt:

  Weet de chaufeur dan niet dat je met een bus ook mensen kan doden?die het belagen?Wij moeten de wetten hier op aanpassen.Te beginnen met Nederland.

  Like

 8. Cathja zegt:

  Het liefst had ik een dot gas gegeven en ze verrot gereden. Kun je niet maken natuurlijk én je gaat voor jaren achter slot en grendel. Wij wel tenminste. En dat plezier gun ik die mossels niet!
  Het schorem wordt steeds brutaler, en betrekt nu ook al hele jonge kinderen bij hun walgelijke acties.
  Ik kan niet wachten tot de tijd aanbreekt dat de autochtone bevolking het spuugzat is en het heft in eigen hand neemt. Aanpakken die handel! Van de overheid hoeven we niet veel te verwachten.

  Like

 9. Willie zegt:

  Wat die buschauffeur had moeten doen : niet stoppen , ruitewissers op en gas geven :die mafkezen bevinden zich op de openbare weg en hebben niks te vertellen ,ze mogen daar zelfs nog niet zijn

  Like

 10. Leo zegt:

  De etterbuil barst langzaam open eerst Brussel, nu Antwerpen, straks ( a.s. vrijdag) Den Haag en daarna
  Amsterdam wellicht.

  Houdt uw lamp brandend en uw kruit droog.

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Er zal vrijdag best wel een politiemacht op de been zijn in Den Haag………om dat uitschot te beschermen!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Yvonne van Cleef: 17.47. uur. Zo is dat Yvonne! Dat UITSCHOT wordt door het ORANJEHUIS, de PVDA,CDA,VVD,D66, de hand boven het hoofd gehouden, op bevel van de EUSSR en Bilderberg!

    Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    Wilders[Pvv site]heeft een 10-puntenplan ingediend;wedden dat er niets de goedkeuring kan weg dragen van de nsb in Den Haag?

    Like

  • koddebeier zegt:

   De etterbuil ???? Noem het gerust een kankergezwel !!

   Like

 11. Marlies zegt:

  “De bus kwam tot stilstand…” – hoezo? Een BUS? Wel ‘ns van gas geven gehoord?

  Like

 12. Theresa Geissler zegt:

  En nu eens kijken of er nog pogingen gedaan worden om daat ‘islamitische’ aspect onder tafel te vegen…….

  Like

 13. janfreak zegt:

  Merkwaardig dat ik hierover niets in de Nederlandse pers lees.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @janfreak: 15.40. uur. Beste meneer janfreak, verwacht NIETS van onze COMPLEET GELIJKGESCHAKELDE RODE PERS EN OMROEPEN. Die werken samen met verraders van de PvdA,VVD,D66 en het CDA!

   Like

 14. M.A.L. Sion zegt:

  Dit is voor de daders (dadertjes) vooralsnog een soort van spel. Het is echter de voorbode van veel kwaadaardiger acties, waarbij net als in het Midden Oosten, sloten bloed zullen vloeien.
  Tenzij wij tijdig maatregelen nemen door dit uitschot uit onze samenleving te verwijderen.

  Like

 15. Rein van der Veen zegt:

  De werkelijke schuldigen zijn natuurlijk weer de populisten en islamofoben, zo denkt EU-hotemetoot Cecilia Malmström er tenminste over….
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/06/eurocommissaris-mallemolen.html

  Like

 16. joopklepzeiker zegt:

  Verkeerde link Heer Bron !

  http://www.jodendom-online.nl

  Like

 17. Jade zegt:

  Arme arme kinderen, dit blijft hen hun hele leven bij…

  Like

 18. Trucker zegt:

  Niks over gelezen op deredactiebe in Vlaanderen, heb onmiddelijk een mail gestuurd naar de klachtencommissie, zijn de ambtenaren (jawel in Vlaanderen zijn de “journalisten” op de openbare KRomroep BRT ambtenaren) bij media decteert verplicht om mijn klacht te beantwoorden.
  Heb van de gelegenheid gebruikt gemaakt om mijn boosheid ivm het voetbalspelletje van gisteren
  ook eens te ventileren, kom ik verdomme thuis om 18h00 draai aan die knop van de radio en ik hoor kreten die getuigen van accuut Neanderthalergedrag.
  Ik kijk niet naar voetbal en ik ben Vlaming dus zal ik geen nanseonde wakker liggen van een voetbalclubje die pelgie voorstaan.
  TO HELL WITH THIS CRAP.
  Heb de multikullende islamofiele linkse amnbtenaren maar gelijk de snelkoppeling van BNI gestuurd weet zeker dat ze die niet kennen…waarom zouden ze ook (retorische vraag), maar daar gaan ze nooit beelden of onderwerpen van tonen want bare en naked islam zegt alles en datwillen die ambtenaren nu juist niet, is een kwestie van priorieteiten en we kennen ze “onze” gabbers op de openbare KRomroep BRT : alles om Rechts, Islamofoob én Vlaams NAtionaal fuiken zijn ze meester in kan wijlen Goebels hun niet verbeteren.
  Euh Heer Bron, no hard feelings dat ik uw blog niet heb vermeld…komt nog wel want het is niet mijn laaste mail naar de ambtenarende islamofiele multikullers in brussel 🙂

  Like

 19. Trucker zegt:

  media decteert lapsus is : media DECREET.
  Ik zie dat ik een recedivist ben wat betreft schrijven met fouten, dire woorden in een zin en we weten over wat het gaat dus ik pen geen pennelikker (HAAT dat soort naast vele anderen).

  Like

 20. Monalisa zegt:

  Dit kan ook gebeuren in Adam daar zitten ook drie joodse scholen in Buitenveldert maar als je ziet wat op het schoolplein loopt als de school uit ga dan leefen zij niet in een veilig nederland!. verder wijd ik hier niet over uit.

  Like

 21. Lieve Van der Veken zegt:

  Hier in Antwerpen wordt NERGENS gewag gemaakt van dit feit ; vraag is hoe het jullie in Nederland dan ter ore kan komen !?

  Like

 22. Marco zegt:

  Je zou je bijna tot de islam bekeren wat een vredelievend geloof is dat toch,bijna dan

  Like

 23. Mike zegt:

  Hoe komt het dat de agressie altijd van de islamieten komt?
  Nog nooit gelezen over een bus met islamitisch kindjes die door joodse kinderen bekocheld wordt?!

  Like

 24. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv schoolbus met Joodse 5jrkids aangevallen dr islamitische jongeren nog stds ontkennen @timmermansEU? http://www.jodendom-online.nl/news.php?view=item&id=3155#.U6NJGMlC85Q.twitter

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s