VIDEO: De nieuwe Pat Condell – “Waarom ik Israël steun”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op VIDEO: De nieuwe Pat Condell – “Waarom ik Israël steun”

 1. Ahava zegt:

  Prachtspeech!
  Proficiat Pat!
  Petje af

  Like

 2. Jan zegt:

  (Ben Snof – Indien ik u vergeet, o Jeruzalem!)

  Like

 3. Infidel Pride zegt:

  En zo is het.
  -Dat elke moslim-kont-kruiper/Israël-hater dit nog tig keer mag horen/zien.-

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Prima gesproken, Pat Condell!

  Like

 5. danny zegt:

  Ik sta zie wo zo achter Israel wat de rest van de wereld en dat linkse gajes ook van Israel zeggen en vinden.

  Like

 6. johannes zegt:

  en zo is dat.

  Like

 7. Louk Broug zegt:

  Geweldige rede, volkomen mee eens.

  Like

 8. lucky bee zegt:

  Ik weet niet wat Pat Condel gezegd heeft,ik heb nog steeds geen geluid uit de video’skunnen krijgen wat ik ook doe.Maar ik hoop dat God de Britten vergeven heeft dat ze hun koning/koninginnen na gelopen hebben en niet meer God.Ik geloof dat alleen de opgave van de Commonwealth God gemakkelijker maak de Britten te steunen.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik wil er nog eens over nadenken waarom jij geen geluid hebt maar dan moet je wel ergens op reageren. Ik ben regelmatig op PC forums om problemen op te lossen voor anderen en hun PC.
   Heb je een pc of een laptop, windows, apple of linux en welk systeem (XP, Vista enz….)
   Lossen speakers of ingebouwd.

   Like

  • Vederso zegt:

   Vraag even een plaatselijke IT-deskundige, want geluid moet natuurlijk wel mogelijk zijn. U zou anders zo’n sublieme voordracht als van Pat Condell moeten blijven missen en dat zou jammer zijn.

   Like

   • BertG. zegt:

    Je hebt gelijk. Waarom zou een mens vriendelijk en behulpzaam moeten wezen naar een ander mens en iemand willen helpen door een dienst aan te bieden.
    Pleur maar lekker op naar de winkel met je pc. Betalen zul je.
    Het enige goede antwoord in NL. Want niemand is te vertrouwen.
    En anders heb een mens ook niks meer om over te zeiken als er niks meer aan de hand is.

    Like

 9. Avidia zegt:

  Love you Pat Condell!, Israël heeft de meest intellectuele mensen onder zich, ik denk dat dat de reden was waarom de Joden werden vervolgt, de Duisters konden dat niet uitstaan. Een schande die nooit uitgewist kan worden. Ik ben blij dat mijn ouders in gevaar voor eigen leven tientallen Joden verborgen hielden, ik weet er niets van, was nog niet geboren, maar hing aan hun lippen bij het vertellen van alles wat zich plaats vond.
  De Joden zijn altijd al vervolgd, het is een apart volk, waar vele wetenschappen uit voort komen, de Arabische bevolking is over het algemeen een dom volk, er komt eigenlijk niet veel uit, ze zitten daar maar in het zand te lurken aan een pijp, wat hebben die landen ons te bieden, behalve olie, die daar toevallig zit, geen verdienste van dat volk. Geen uitvindingen zoals in Israël. Ik hou van Israël, een moedig intellectueel volk, waar de hele wereld van profiteert.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat staat je vrij natuurlijk. Maar laten we niet gaan dwepen zou ik toch willen bepleiten.
   De Arabieren ( want moslims) vormen op veel punten inderdaad een ongunstige uitzondering, maar zo globaal gezien heeft ieder volk zijn eigen verdiensten en zijn eigen fouten. Ook de Joden, al kun je Israël natuurlijk zonder meer erkennen als de enige reëel denkende democratie van het Midden-Oosten -geen moslims tenslotte en beïnvloed door de Verlichting- en al is het zonder meer kranig, hoe ze zich staande houden. Er is geen reden om tegen ze te zijn; wat betreft de moslims staan we aan dezelfde kant, zó ligt het. Maar ze gaan verafgoden, jezelf helemaal verslíngeren aan de Joodse Zaak, zoals je hier bij sommigen wel ziet, gaat mij persoonlijk wel wat ver, zeker voor wie zelf geen Joodse achtergrond heeft.
   Ik ga hier wat nadrukkelijk op in, omdat ik pijnlijk geraakt werd door je “De Duitsers konden dat niet uitstaan.” Omdat dat de Duitsers onrecht doet: Het is een heel knap volk, dat genoeg grote schrijvers, filosofen en componisten heeft voortgebracht en dat waren heus niet allemaal Joden! Niet alle Duitsers waren Nazi ‘s, al schijnen sommigen dat wel eens te willen vergeten en gemakshalve alles over één kam te willen scheren. Ik ken ze tamelijk goed en ik kan je vertellen, dat de grootste dronkaard in een stad als Neurenberg èrgens nog altijd wel enige kennis heeft van kunst, cultuur en filosofie. Al heeft hij het lukraak hier en daar gelezen of gehoord, onthouden hééft hij het dan. Al krijg ik, financieel vooral, misschien nooit meer de kans om nog eens terug te gaan, ik hóud van Duitsland en van de bevolking. Daar schaam ik me niet voor en ik kan het nu eenmaal niet laten passeren, dat er zó over ze gepraat wordt, als jij nu doet, sorry.
   Voor mij zijn ze veel tegemoetkomender geweest dan menige Nederlander en ik heb genoten van de contacten, die ik daar had. Ik ga dat niet verloochenen, wat niet automatisch betekent, dat ik tegen Israël ben.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Avidia: 04.55. uur. Daar sluit ik mij bij aan!

   Like

 10. Ik zit te zwoegen op een kritiek op het tiende hoofdstuk van Ari Shavits “Mijn beloofde Land”. Een alinea uit die kritiek zal aldus gaan luiden:

  “Ik ben een beetje moedelozer dan anders. Ik heb de nieuwste Pat Condell beluisterd: “Why I support Israel”. Eigenlijk hoef je na de zes minuten van die toespraak helemaal niks meer te zeggen. Maar “de wereld” luistert niet naar Condell, ondanks zijn kosmos aan gelijk. ”De wereld” ligt aan de voeten van een gestoorde als Ari Shavit en het enige wat ik kan doen is zorgen dat Shavit niet onweersproken blijft. Ik zal zorgen dat alle zeventien afleveringen van mijn kritiek-feuilleton te zijner tijd ook in het Engels on-line komen. Ik wil dat mijn naam voor zolang de wereld nog bestaat en technisch functioneert aan de naam van Shavit blijft kleven.”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s