Waan van de Dag: Westermoskee, de Movie

Screenshot_29

Een ‘minidocu‘ over de Westermoskee, want bij de Correspedant maken ze niet gewoon filmpjes natuurlijk, nee, een elf minuten durend itempje heet daar een ‘minidocu’. Bekt vast ook lekkerder tegenover de drie (!!!) subsidiebetalers die aan het begin van het filmpje genoemd worden. WTF Wijnberg. Was het half miljoen van Stichting LinkseDemocratie en FatsoensMedia alweer op ofzo? Graaiers. Maargoed, de inhoud. De Westermoskee is een met schandalen omgeven project (dossier), maar nu, na jaren gesteggel, is het ding dan toch bijna af. Het filmpje toont beduusde omwonenden die braaf oplepelen dat ze de multicultuur toch wel heel erg omarmen.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

28 reacties op Waan van de Dag: Westermoskee, de Movie

 1. Tom Hendrix zegt:

  En weer een HAATHUT erbij. Dat krijg je door zo’n MOTIE HALSEMA! De ISLAMISERING van Nederland gaat gewoon door, met de hulp van de LAFAARDS van PvdA,CDA,VVD,D66,GL,SP,50+,CU.

  Like

  • fleckie zegt:

   “veroverd gebied” ! ..d’d’koppensnellers-ideologie

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Wat mij zo opvalt bij die primitieve koppensnellers, is dat hun slachtoffers zo rustig liggen af te wachten tot ze aan de beurt zijn.
    En ze geven geen kik zodra het slagersmes in hun huid begint te snijden.
    Als ik me per ongeluk in mijn vinger snijd, schreeuw ik al moord en brand. Zouden de slachtoffers misschien van tevoren bedwelmd zijn?

    Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  De multiculti maatschappij is geen DROOM maar een NACHTMERRIE!

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Korte tijd nadat er een nieuwe mosque was geopend in Montcabrier s/Dronne, kwamen er 2 werklieden het gebouw in.
  Het VREEMDE was, ze waren min-of-meer “gesluierd”. Ze hadden n.l. een shawl om hun gelaat gedrapeerd.
  Een moslima kwam haastig naderbij gelopen:”Heren, heren, U weet toch dat het voor mannen niet NODIG is gesluierd te gaan. ! ! ”
  “Dit keer voor ons wel, dame “, riepen ze…………..terwijl ze doorgingen met het uitgieten van benzine uit een jerry-can. ! !

  Like

  • delamontagne zegt:

   Ik was vergeten te vermelden dat het in de krant stond::Enige tijd geleden las ik dit kleine berichtje onder “Faits-divers” in de La Depeche voor Z-Fr.

   Like

 4. jans zegt:

  De islam is een leugen, dus dit is een islamitische leugen!

  Like

 5. lucky bee zegt:

  Tsia Stalinisme is het doel van alle Marxisten, de wegen zijn verschillend maar hun doel is de zelfde. Dictatuur van het Proletariaat.

  Like

 6. BertG. zegt:

  Het filmpje is ronduit schokkend te noemen. Wat een ongelofelijk dhimmie gedrag beheersen al die NL’ers al. Dat komt nooit meer goed als ik dit bekijk.

  Bij http://www.vrijspreker.nl is er een schrijver moslims door dik en dun aan het verdedigen over dat ze aangevallen zijn op sri lanka. Ondanks dat ze nog NOOIT iemand iets aangedaan zouden hebben.
  Maar alles is op deze site terug te vinden om ‘m van een goed antwoord te voorzien en te laten lezen hoe lief ze wel niet zijn op sri lanka. Waar moslims zitten huist het kwaad.

  Like

  • Infidel Pride zegt:

   Ben ik met je eens.
   Al wil ik wel zeggen dat ik die oudjes in dat 45 km-wagentje niet zoveel kwalijk kan nemen. Die zijn nog van de oude stempel. Iets anders is al snel leuk en interessant voor hun.

   Die geitenwollensokken figuren daarentegen zouden beter moeten weten.
   Over die ideologie in zijn geheel maar ook over de symboliek ervan.
   “Wat staat er bovenop die minaret?”
   “Een maan.”
   Het zijn gvd symbolen/tekens uit de oudheid/Babylon.
   Het is wel een maan (erg toepasselijk voor allah de maangod) maar het stelt tevens de schoot van een vrouw (Semiramis of zoals anderen zeggen; Astarte) voor.
   De wassen maan (met de opening naar boven) en een ster daarboven symboliseert de geboorte van het kindje Tammuz uit de baarmoeder van zijn moeder. (Astarte; black madonna/ rooms katholieken zijn er ook vol van.)
   Die Tammuz/die ster wordt vergeleken met het kindje Jezus uit de Bijbel.

   Maar Jezus is niet die ster.
   Er wordt in de Bijbel echter wel gesproken over een ‘morgenster’.
   En die gaat niks goeds brengen.

   Deze symboliek/taal en tekens van de islam gaan terug tot het oude Babylon.
   Iedereen kan het leren te verstaan.
   Ook die geitenwollensokken figuren.

   Like

 7. Tempelier. zegt:

  En dit is wat ze eigenlijk willen, let eens op zijn woorden en hoe hij zichzelf tegenspreekt, deze nieuwe profeet. lachen mag hoor !
  http://upww.us/vinienco/2014/05/12/muslim-leader-britain-humiliate-christians-convert-islam-with-video/

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  “Westermoskee, de Movie”

  Binnenkort: ‘Westermoskee, the musical’!

  Like

 9. BertG. zegt:

  En voor de afleiding, toch nog leuk nieuws gevonden vandaag.
  Het was even zoeken, maar toch. En wie gelooft er nou niet in elfjes.

  In IJsland is ophef ontstaan over de aanleg van een nieuwe weg. Het asfalt zou de rust verstoren in een nabijgelegen elvendorp.
  http://www.powned.tv/nieuws/raar/2014/06/elfjes_blokkeren_aanleg_weg_ij.html

  Like

 10. Jean zegt:

  Martien,
  Voor elke haathut die er gebouwd wordt moeten wij er 2 slopen als we dat 1 jaar volhouden wordt er veel ellende bespaard aan onze gemeenschap.
  Dat ALLE moslims op (korte) termijn zullen moeten vertrekken, omdat wij niet gediend zijn van die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij, is eveneens een vaststaand feit wat die lul van timmermans of dat kutwijf uit Zweden (M)aalstroom daar ook mogen van denken.
  Onze gemeenschap is een vrije seculiere gemeenschap en dat zo ook blijven.

  Like

 11. Yvonne van Cleef zegt:

  Een kennis van mij woont tegenover een moskee:”Die imam is zoooo aardig,hij brengt lekkere hapjes langs en vertelt de jeugd dat ze zich moeten gedragen”!!!Als ik haar vertel wat er achter zit,vind ze mij overgoten van een wantrouwen dat nergens op slaat!Nou,ze moet het zelf maar weten;ik heb gewaarschuwd:ze komt er nog wel achter!

  Like

  • Driek zegt:

   @Yvonne van Cleef: Ik ervaar precies hetzelfde, hele aardige lieve Nederlandse mensen, die ik ontmoet in de winkel, of in het zwembad, of waar dan ook, zijn nog net niet dolenthousiast over die moslims, vooral die kleine meisjes met een hoofddoekje wekken alom veel vertedering. Ik vraag me of die mensen ooit eens iets lezen, of verder kijken dan P&W en de Telegraaf en het nieuws op de buis. Ik raak er iedere keer weer reuze geïrriteerd door, die mensen zien werkelijk het kwaadaardige van de islam niet. Dat is aan de ene kant natuurlijk te prijzen, het duidt op het goedaardige karakter van de Nederlanders, maar dat aardige karakter gaat die welwillende Nederlander straks heel erg de das om doen. Want voor dat je het weet staat er een moskee voor je deur, en die krijg je niet meer weg. Nooit. Wanneer gaan de ogen van onze bewindslieden nu eindelijk eens een keertje open? Dit is geen naïviteit meer maar is gewoon opzet, ons land moet onder de knoet van de ellendige criminele Mohammed.We zijn al te ver heen om die lui nog terug te dringen, het lijkt wel alsof iedereen aan het gek worden is.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Lees ik het goed, Driek?
    “Vooral die kleine meisjes met een hoofddoekje wekken alom veel vertedering?!”
    Dadverdamme! Zijn de mensen die dat vinden behandeld met een chip in hun brein of zo?! Wat is er met de publieke opinie aan de hand?!
    Ik zeg je: Zo ’n 20 jaar geleden toen mijn eigen zoons nog klein waren werd er heel anders over die dingen gedacht: Je zàg toen trouwens nog geen kleine meisjes met hoofddoeken; als de moeders ze al droegen, dan de dochters tot een bepaalde leeftijd toch nog níet. En als het wel voorgekomen was, zou de school die ouders er op aangesproken hebben. De school van mijn jongens in ieder geval wel. De leiding zou die ouders hebben uitgelegd, dat zoiets nog lang genoeg kon en dat dit geen gezonde manier van doen was, dat weet ik zeker! Toen nog wel! -Het werd toen trouwens nog algemeen niet gezond gevonden als een kind al te ‘braaf’ was, dat werd dwangmatig geacht. En dat vind ík nu nog steeds. Maar nu beginnen ze kleintjes met kopvodden al vertéderend te vinden? What’s next? Vertedering over kinderen die in zichzelf hele Koranverzen lopen te brabbelen of zo?
    Waar halen de mensen die jij spreekt dat soort meningen vandaan”, dàt zou ik wel eens willen weten! Ik zeg het nog eens: Nog niet lang geleden reageerden wij meteen met : “Niet normààl!

    Like

   • Driek zegt:

    Theresa, voor zover ik die mensen spreek, – wanneer ik zie dat mensen vertederend doen over kleine meisjes met hoofddoekjes zeg ik er wat van, maar dan krijg ik het alom bekende verwijt dat ik discrimineer, en het angstwekkende is, dat het gewone aardige mensen zijn, en die vinden dat ik de islamisering van ons land overdrijf. En ik vind het gewoon eng om te zien, en als man voel ik me ook beledigd, want het is dan net alsof ik niet van kleine meisjes kan afblijven, en dat ze daarom een hoofddoekje dragen. Ja, in die landen zijn kleine meisjes niet veilig, maar hier, uitzonderingen daargelaten, hoeven kinderen niet met een doekje op hun hoofd, ik vind het ook een beetje zielig. Twintig jaar geleden waren dit soort dingen inderdaad ondenkbaar, maar we zijn op een vreselijke manier afgegleden naar de barbarij, ik waan me af en toe in een mij volkomen vreemde wereld, er is bijna niets van vroeger overgebleven, en ik vind ook die hele nieuwe generatie griezelig, met hun achterlijke gegluur de hele dag op dat schermpje. Ik vind het een verschrikkelijke wereld.

    Like

   • delamontagne zegt:

    Kleine meisjes met een hoofd-doek. Kan het me zelfs haast niet voorstellen, maar als ik de foto,s zie ( het kan toch niet allemaal bedrog zijn..! .! ) met zulke kleine kinderen, HELEMAAL ingezwachteld, wekt dat bij mij AFSCHUW op.
    Ik zag eens een foto, van een totaal versluierde moeder (echt zoals in S.A. ),die een klein meisje in de klas bracht. Kind was ook helemaal ingepakt.
    Ik ben blij dat ,t voor onze kinderen meer dan 35 jaar geleden was, dat schoolgaan. Als ik ,t meegemaakt zou hebben was ik woedend geworden.
    Alle NL-ers die dit en al die andere fratsen BAGATELLISEREN zijn niet goed bij hun hoofd.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Driek, 20 Juni , 22.47U: Nou ja, dat laatste heeft ook weer z’n keerzijde:
    Bedenk maar, dat datzelfde gegluur op dat schermpje ONS juist alert houdt.
    Door de discussies op E. J. Bron worden de deelnemers er juist voor behoed om in dezelfde denkfout te vervallen: Ik verwacht niet, dat HIER ook maar iemand die kleine hoofddoek-meisjes ooit vertederend zal vinden!
    Pas als je nooit de kans krijgt om met gelijkgezinden te communiceren kan je overtuiging gaan wankelen, nu niet.

    Like

 12. de 13de imam zegt:

  Deze zinsnede in het artikel is weer zo frappant: “Het zou een gematigde moskee worden, die de integratie van de Turken in het stadsdeel zou bevorderen.”

  Jaja, een gematigde moskee voor de Turkse gemeenschap, wiens President ooit terecht opmerkte dat de gematigde islam helemaal niet bestaat.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Premier, volgens mij: Erdogan is de premier. De president heet Gül.
   Niet dat het in de praktijk wat uitmaakt, want de echtgenote van die Gül zat met een hoofddoek om aan het gala-diner bij Bea. Had niet eens het fatsoen om het ding aan tafel in een niet-islamitisch land althans af te leggen. Dan weet je alweer uit welke hoek de wind waait. (knoop er zelf maar lekker één om als je in die contreien op bezoek bent, Bea!)

   Like

 13. Harry zegt:

  Ja , maar dan om die rimpelige rotnek , lekker strak .
  Wat een draak , dat secreet van Drakensteyn .
  Ik word die lui met de dag meer beu .
  Hoe lang kunnen ze hun praktijken nog voortzetten ?

  Like

 14. delamontagne zegt:

  Driek zegt:
  20 juni 2014 om 22:47

  Op de manier U reageert en over vroeger, kun je opmaken dat U tot de oudere generatie behoort, zoals ikzelf. Die hebben dus NL nog meegemaakt als Nederland.
  Wat ik her en der van de verschillende reageerders lees, moet je toch concluderen hoezeer de mensen zich ergeren aan die islamisering. Voor mij blijft het nog steeds VERBIJSTEREND dat een toen-der-tijd lid der 2e kamer met een verklaring kwam ( en niemand was tegen ):”.het geen regerings-beleid is de islamisering TEGEN te gaan.”
  Hoe is het “gods-al_laah/machtig” mogelijk, zijn die wel bij hun 1/2 verstand ?

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik denk dat rond de 50 jaar (1963) zijn voldoende is om ook een ander NL te kennen.
   Alsof alleen 70 jarige hier iets vanaf weten. Daar wordt ik nou weleens moe van.
   Ik kom uit A’dam Oost (Indische buurt, 3 hoog, van me 5de t/m 13 jaar) waar ook een touwtje uit de deur hing, 1 Indonesisch jongetje in de klas zat (6de klas), Ik de hele dag door A’dam reisde en fietste, alleen, waar op mekaar gelet werd.
   Er woonde toen geen enkele moslim in mijn buurt.
   Ik ben me ouders tot op de dag van vandaag nog dankbaar dat ze daar ooit vertrokken zijn en niet meer in een grote stad woon.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s