De nieuwe Nazi’s

Screenshot_32

Nieuwe Nazi´s: Arnoud van Doorn & Abdoe Khoulani

De opmars van de islamitische terreurbeweging ISIS wordt ook door “Nederlandse” politici gesteund.

Abdoe Khoulani, onthoud die naam. Gisteren vond deze Hagenaar het nodig zijn onvoorwaardelijke steun aan de terreurbeweging ISIS uit te spreken. Op zich niet zo erg, gekken houd je altijd. Ware het niet dat deze idioot een gekozen volksvertegenwoordiger is. Moslims in Den Haag besloten in hun onmetelijke wijsheid op 19 maart deze totaalhufter, deze shariatokkie, deze koranklootzak de gemeenteraad in te stemmen.

“Leve ISIS en inshallah op naar Baghdad om dat schorem aldaar aan te pakken,” schreef Khoulani op zijn Facebookpagina, zo meldt Omroep West. Met “dat schorem” bedoelt de leider van de “Partij van de Eenheid” natuurlijk sjiieten, want extremistische soennieten als hij vinden aanhangers van deze stroming binnen de islam ketters die zonder pardon dienen te worden uitgeroeid. Schorem? It takes one to know one, zeggen de Angelsaksen. Natuurlijk verwacht ik een aangiftestorm uit progressieve en islamistische hoek, u toch ook?

Lees verder>>>
(h/t Guus Velraeds)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, nazisme, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken. Bookmark de permalink .

30 reacties op De nieuwe Nazi’s

 1. lucky bee zegt:

  Dat is toch niets nieuws? de tweede kamer zit voll met Allah’s aanhangers.Aangezien de ISIS alleen de wil van Allah uitvoeren,zijn ze geloof ik toch allemaal pro ISIS.

  Like

  • Vederso zegt:

   Ja, hardstikke maf.

   Like

  • delamontagne zegt:

   Waarom wordt zo,n filmpje nou nooit eens op NED2 uitgezonden, inplaats van de Femke Hallalsema,s .
   Krijgt de gemiddelde NL-er een beter idee van de mentaliteit onder dat muslim-volk

   Like

   • BertG. zegt:

    Kijk maar eens zondag ’s morgens TV op NL of RTL.
    Dan krijg je een soort gelijke uitzending te zien over alle onheil die ons te wachten staat als we HEM niet gehoorzamen.
    Ik wordt er bang van soms als ik zie hoe fanatiek sommige dit uitschreeuwen.

    Like

 2. BertG. zegt:

  En die aanklacht is er, alleen ik vertrouw ze niet met welke bedoelingen ze dit doen.
  Gek hé.

  Het OM gaat onderzoeken of het Abdoe Khoulani , fractievoorzitter van de Partij van de Eenheid in Den Haag, kan gaan vervolgen vanwege het verheerlijken van ISIS
  Volgens het Samenwerkingsverband Marokkaanse Nederlanders heeft het gemeenteraadslid zich schuldig gemaakt aan het ‘verheerlijken van geweld’.
  http://politiek.thepostonline.nl/2014/06/20/om-onderzoekt-vervolging-haags-raadslid-abdoe-khoulani/

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Ze zijn wel godvergeten sluw eigenlijk! Khoulani wordt opgeofferd om de mythe in stand te houden dat het slechts enkele extremisten zijn die de islam een slechte naam bezorgen en dat het merendeel van de moslims gematigd is. Ze zijn gewoon smerig doortrapt!!!

   Like

   • BertG. zegt:

    Zo zag ik ’t dus ook.
    Ze hebben dan zelf ’t aangegeven.

    Like

   • Harry zegt:

    Inderdaad Bron , smerig doortrapt !
    Heb jaren in die pokkelanden gewerkt , ze zijn te lui om uit hun ogen te kijken , behalve om iemand te bespieden .
    Ze zijn te stom om een moertje vast te draaien , behalve als er een explosief van vervaardigd moet worden .
    Maar ze zijn slim genoeg om het socialistische smaldeel tientallen jaren voor de gek te houden .
    Ik werkte daar 25-30 jaar geleden , had ze snel door en ben nooit gestopt om de mensen te waarschuwen voor die lui .
    Eén geluk , steeds meer mensen gaan het snappen , alleen is er door die idiote moslimknuffelaars meer schade aan ons land toegebracht dan we de eerstkomende 50 jaar kunnen rechtbreien .
    Als het al niet te laat is …………..
    Wat moet er toch gebeuren om die stomme rotsocialisten hun ogen te openen ?
    Moeten ze eerst Samsom opblazen ?
    Waarschijnlijk roepen ze dan nog : ach , incidentje !

    Like

   • Danny zegt:

    @ E.J.
    Alles voor het kalifaat, al moet men een paar medestanders uit de weg ruimen.
    En het OM met hun zogenaamde onderzoek vertrouwen ik ook niet. Zal wel weer iets smerigs achter zitten.

    Like

 3. Monalisa zegt:

  En de man die het boek verkoopt Mein Kampf die word vervolg, ze hebben het eerst zelf gelezen
  hoe ze het doen moeten.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22765203/__OM_vervolgt_verkoper_Mein_Kampf__.html

  Like

 4. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  En dit klootjesvolk kiest alweer voor de grootste Islamofiele en Eurofiele D66-Pecholletje!

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  En wanneer gaan de LAFFE POLITICI ervoor zorgen, dat deze SS beweging ISIS in Nederland verboden wordt. Kom op PECHTHOLD als je een flinke vent bent, pak je deze RELIFANATEN en MOORDENAARS ook aan. O……..wacht, natuurlijk niet, want als je zoals DEMONEN 66, de ARMEENSE GENOCIDE ontkent, ben je natuurlijk ook blind voor de huidige ISIS kliek, de nieuwe SS! O ja, deze Partij voor de EENHEID, is gewoon een MANTELORGANISATIE der MOSLIM SS, en waar zijn jullie nou: lafaards van PvdA,VVD,CDA,D66,GL,SP!

  Like

 6. Yvonne van Cleef zegt:

  En op twitter schold hij tegenstanders uit voor tokkie!Wie is hier nu de grootste tokkie?Zie je wel:wij roepen het al jaren en krijgen weer gelijk:GEEN moslims in de politiek!!!Maar die vuile regentenkliek heeft besloten er steeds meer toegang te geven.Ben eigenlijk heel erg benieuwd wat daar voor hen tegenover staat?Want,in deze tijd,is toch niemand meer zo ontzettend stom te denken dat dat allemaal geen kwaad kan?

  Like

 7. fleckie zegt:

  NIW, 20.6.2014. ‘STANDPUNTEN’ door ` M.SWIRC, HOOFDREDEACTEUR NIW.
  HOE zorgwekkend is het oprukken v.d.moslimextremisten van ISIS in IRAK?…..HEEL ZORGWEKKEND…ZE DREIGEN DE OLIEVOORZIENING ONDER CONTROLE te krijgen en KUNNEN DAT ALS POLITIEK DRUKMIDDEL GAAN GEBRUIKEN. Wat kan het Westen doen tegen het oprukken van ISIS?..HELEMAAL NIKS.WE ZIJN te LAAT. ALLEEN MET EEN COMPLETE OORLOG KAN JE ISIS NOG ONDER DE DUIM KRIJGEN,MAAR DAT GAAT NIET GEBEUREN. Dit zijn-geparafraseerd-de kraakheldere antwoorden op vragen van RTL-NIEUWS aan Rob de Wijk,bekend expert op het terrein van internationale betrekkingen…………Steven Simon v.h.toonaangevende MIDDELE EAST INSTITUTE zegt deze week het omgekeerde in de New York Times:het snelle succes v.d.campagne van ISIS is feitelijk een kamikazeactie,die uiteindelijk de grip v.d.Iraakse regering op het eigen grondgebied sterker zal maken i.p.v.verzwakken. ISIS heeft tegenstanders gekozen met net even te machtige vrienden als de VS en IRAN.Aldus Steven Simon…………….ER is iets interessants a.d.hand met opinies als deze,constateert de bekende Amerikaanse hoogleraar pysychologie Philp Tetlock.Hij deed jarenlang onderzoek naar het voorspellend vermogen van overheidsfunctionarissen,journalisten en andere experts op het terrein van economie en politiek.Hun voorspellingen werden afgezet tegen de daaropvolgende reele gebeurtenissen.Wat bleek? Ze voorspelden de toekomst even goed als een dartele chimpansee of een computer die aanneemt dat alles blijft zoals het is……………Betekent dit dat het geen zin heeft om kennis te nemen van voorgenoemde opinieleiders? Jawel,maar wel met de gedachte dat het voor de eigen meningsvorming altijd goed is verschillende visies te horen, en niet voor het vernemen van DE waarheid. Niemand weet echt hoe het verder gaat met de opmars van ISIS.Hetzelfde geldt voor de afloop v.d.ontvoeringzaak in ISRAEL,waarover meer verderop in dit NIW.IN de Israelische media gissen experts naar de precieze toedracht v.d.ontvoering.Netanyahu verklaarde al snel dat HAMAS verantwoordelijk is,maar verschillende veiligheidsexperts wijzen op woensdag- bij het ter perse gaan v.h.NIW-naar nog extremistischergroeperingen als DAWLAT al-ISLAM………..Uit recent onderzoek blijkt dat Israeli’s zich steeds minder kunnen identificeerden met inwoners op de WESTELIJKE -JORDAANOEVER.Maar op dagen als deze sluiten de Israeli’s de gelederen waar het gaat om het lot v.d.jongeren en volgen de ontwikkelingen met ingehouden adem.########################################################################

  Like

 8. fleckie zegt:

  NIW 20.6.2014. …’..WEEKENDJE PARIJS’…………….Parijs.. WAS HET AFGELOPEN weekend HET DECOR VAN VERSCHILLENDE ANTISEMITISCHE INCIDENTEN. HET BUREAU NATIONAL DE VIGILANCE CONTRE L’ANTESEMITISME, DE BNVCA, verhaalde zondag op zijn website over een incident dat zaterdagavond plaats vond.Twee mannen richtten wat leek vuurwapens op politieagenten die buiten een synagoge stonden.Een van de mannen haalde een pistool te voorschijn.richtte het op een agent en riep’ bang bang’. Zijn handlanger deed hetzelfde met wat leek op een AK-47.De synagoge was op dat moment leeg.Op 12 juni werd een man en een vrouw in de metro lastiggevallen.Een man die eruitzag alsof hij van Midden-Oosterse komaf was,riep’vuile joden’en zei:’Ik ben een nazi,ik ben Duitser,lang leve Hitler’.Hij zei ook dat ‘de joden de crisis veroorzaakt hebben’en dat er daarom nu’arme mensen zijn’. Een jonge vrouw viel hem bij en prees hem voor het ‘zeggen v.d.waarheid’.Een derde passagier schopte de joodse man.Een uur daarvoor was een joods meisje aangevallen door een groep v.drie andere meisjes,die volgens haar van Afrikaanse en Midden-Oosterse origine waren. Ze duwden en schopten haar en zeiden’fuck jouw hele ras’.######################################################

  Like

 9. Infidel Pride zegt:

  Men mag tegenwoordig niet meer openlijk te koop lopen met nazi-vlaggen/teksten/symbolen.

  -Naar dat punt moeten we toewerken i.z. islam.-

  Like

  • BertG. zegt:

   Een Nederlandse vlag op je jas wordt al als beledigend ervaren.
   Zover zijn we al. En uiteraard past iedere NL’er zich feilloos aan en doen ze ’t niet meer.
   Dat is het probleem.
   Laten we dat dan maar niet doen gedachtes bij de meeste, want andere vinden dat niet zo leuk dus passen wij ons wel aan.
   Komt dat nou alleen in NL voor, of kruipen ze overal zo. Ik vraag ’t me weleens af.

   Like

 10. Jade zegt:

  Gisteren gelezen op Geenstijl, nu al niet meer te vinden…
  Gelukkig was iemand zo slim om het op te slaan…
  http://filantropius.wordpress.com/2014/06/19/het-is-maar-dat-u-het-weet-dat-wilders-het-niet-zelf-verzonnen-heeft/

  Like

 11. Ik dacht dat Bart Schut genezen was van zijn zwaar manke vergelijkingen.
  Maar nee:
  “In 1998 werd de CP’86 op last van de rechter ontbonden. Wel, de Haagse Hizb al-Wehdah doet qua criminele sympathieën niet onder voor de verboden rechts-extremisten.”

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, dat viel mij ook op.
   Het is zelfs minder dan een manke vergelijking: Het is GEEN vergelijking.
   Het is misschien ook wel wat teveel gevraagd, dat-ie ervan genezen zou zijn: Je denkt toch zeker niet, dat iemand van de ene dag op de andere alle zieke opwellingen uit zijn brein weet te bannen, wel?
   Zou een wonder heten. En die zijn de wereld uit, helaas……

   Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Weten jullie wat een moslim met een bomgordel is? Nee, nou een PLOFLIM.

  Like

 13. Thomasson zegt:

  Waar verbaast u over? Mijnheer Abdoe Khoulani is een moslim die zich als een moslim gedraagt. Als de tijd komt, zal hij – samen met zijn moslim-broeders – op dezelfde ‘inshallah wijze’ de longen en harten van zijn vijanden vreten. Met vijanden bedoel ik WIJ. Hij vraagt zich nu al, hoe smaakt de kont van een van zijn PvdA-vrienden in de gemeenteraad van Den Haag? Misschien zou hij zich aan de genitaliën wagen van één van zijn tegenstanders in de gemeente? (een PVV’er?) Als u de boekjes van Kuifje leest, dan ziet gij dat deze praktijk vaak voorkomt bij de WILDEN. Volgens primitieve geloven, het eten van sommige lichaamsdelen van een tegenstander, geeft de ‘consument’ de kracht van zijn opponent.
  Abdoe Khoulani, is alles behalve gek. Hij is een volksvertegenwoordiger van een bepaalde groep, met wie hij gemeenschappelijke karaktertrekken en culturele waarden deelt. Pathologisch zijn onze leiders die iedere contact met de realiteit hebben verloren. Op dit moment laten ze het land volstromen met gevaarlijk gespuis en kannibalen uit de derde wereld. In Eindhoven gooien de psychopaten van het stadsbestuur arme oudjes uit hun stulpje in een bejaardentehuis, om daar kannibalen te huisvesten. http://www.nujij.nl/algemeen/eindhoven-gooit-ouderen-uit-tehuis-plaatsmaken.28272270.lynkx
  Alles samengevat, maakt u s.v.p. zelf uit wie is gekker en brengt onze veiligheid in direct gevaar:: Abdoe Khoulani of de leiders en bestuurders van dit land?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s