Zweden: Hele klas met meisjes gruwelijk genitaal verminkt

Screenshot_9

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

De islam valt Europa binnen en neemt met zijn “veelzijdige verscheidenheid” ook een geschakeerde wreedheid mee. Want ook al zijn veel dingen bij ons gewoon verboden, dat interesseert de korangetrouwen weinig. In het Zweedse Norrköping deden schoolartsen een vreselijke ontdekking: alle 30 leerlingen in een meisjesklas zijn “besneden”, van wie 28 op de meest wrede wijze.

Alleen al in Norrköping werden vanaf maart dit jaar ongeveer 60 van deze gevallen ontdekt. Er bestaan drie vormen van vrouwelijke genitale verminking:

Vorm 1: De soenna besnijding
Daarbij gaat het om de vorm die voorkomt in de mondelinge overlevering van Mohammed. Daarbij wordt de voorhuid, die de clitoris beschermt, met of zonder een gedeeltelijke of volledige verwijdering van de clitoris besneden.
Deze vorm vindt plaats in grote delen van Afrika, hoofdzakelijk in: Egypte, Ethiopië, Somalië, Kenia en Tanzania (Oost-Afrika). Bovendien werd en wordt de soenna besnijding ook in landen van het Midden-Oosten toegepast.

Vorm 2: De uitsnijding
Hierbij worden de clitoris en de schaamlippen gedeeltelijk of helemaal verwijderd. Ongeveer 80% van alle betroffen vrouwen worden aan deze procedure onderworpen.

Vorm 3: De infibulatie: uitsnijden van de hele vulva
Daarbij worden de hele clitoris, de kleine schaamlippen evenals de binnenste laag van de grote schaamlippen verwijderd. Daarna worden de “resten” dichtgenaaid of met doornen aan elkaar bevestigd. Met een klein stuk hout wordt ervoor gezorgd dat er een kleine opening overblijft voor de urine en het menstruatiebloed. Hoe kleiner de opening is, des te hoger is de bruidsprijs. Daarna worden de benen van het meisje aan elkaar gebonden tot aan de heupen. Zo moet het meisje ongeveer 20 dagen liggend wachten totdat de wond geheeld is.

Dat is de islam in zijn zuiverste vorm. Hoe gruwelijk de details van de marteling voor de, allemaal uit migrantenfamilies afkomstige meisjes in Zweden, waren, is niet bekend.

De “Rheinische Post” bericht:

“Een meisje had zulke vreselijke menstruatiepijn, dat ze door een ambulance naar een vrouwenkliniek gebracht moest worden”, zei een medewerkster van de gezondheidsautoriteiten vrijdag tegenover de krant “Norrköpings Tidningar”.
Of de meisjes in Zweden werden ´besneden´ of in de landen van herkomst van hun familie, is nog onduidelijk, berichtte de Zweedse radio. De genitale verminking is in Zweden illegaal. “Als zij in het buitenland plaatsvindt voordat de persoon Zweeds staatsburger is geworden of naar Zweden is gekomen, is ze niet illegaal”, zei de wetenschapster Birgitta Essén tegenover de zender SVT. Als de ouders hun kinderen echter naar het buitenland brengen om ´besneden´ te worden, dan kunnen ze hiervoor in Zweden bestraft worden.

Ook in Duitsland is deze vorm van verminking de praktijk onder islamitische migranten. Het Duitse ministerie voor Gezondheid schrijft:

In Duitsland wonen ongeveer 30.000 meisjes en vrouwen die genitaal verminkt zijn. Zulke praktijken vormen een schending van het mensenrecht op lichamelijke ongeschondenheid met vreselijke lichamelijke en geestelijke gevolgen. Geen enkele culturele of religieuze traditie rechtvaardigt deze misdaad.
Sinds september 2013 wordt de vrouwelijke genitale verminking geclassificeerd als een zelfstandig misdrijf en kan bestraft worden met een gevangenisstraf van zes maanden tot vijf jaar.
Behalve acute complicaties kan er eveneens sprake zijn van chronische lichamelijke complicaties of ingrijpende psychische en sociale gevolgen.

Maar ook in Duitsland worden vermoedelijk maar weinig mensen afgeschrikt door deze straffen. Want de slachtoffers zwijgen en de daders voelen zich door hun interpretatie van de vrijheid van godsdienst gewoon in hun recht staan. Volgens de Europese Commissie zijn er in Europa een half miljoen meisjes en vrouwen genitaal verminkt.

De schokkende zaak van deze meisjesklas in Norrköping onthult nog iets anders: De massale immigratie leidt in Zweden tot schoolklassen met alleen maar immigranten, zonder één enkele Zweed…

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Barbarisme, Europa, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, Mensenrechten, Zweden. Bookmark de permalink .

35 reacties op Zweden: Hele klas met meisjes gruwelijk genitaal verminkt

 1. lucky bee zegt:

  Al deze meiden zijn door de islam belazerd, ze zullen nooit , onze enige van God gegeven cadeautje,de Hemel op aarde ,te mogen beleven, beleven..Ze zijn door deze maatregel friegiede geworden.

  Like

 2. Jan zegt:

  Het begint uit de hand te lopen ..want strafbaar of niet ; verminkt is verminkt

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Het valt nóg mee, dat dergelijke praktijken in Zweden überhaupt illegaal en strafbaar ZIJN: Je ziet die sukkels er langzamerhand voor aan om ook dàt maar toe te laten in het kader van de vrijheid van Godsdienst of iets dergelijks.
  Wat overigens niet uitsluit, dat dat in de praktijk officieus al gebéurt; ze zijn er gek genoeg voor.
  Maar goed, dit is nu ontdekt en thans is de vraag, wat ze er tegen denken te gaan dóen.
  Niets, vermoed ik…..

  Like

 4. Joost Visser zegt:

  Die moslimmannen moeten iets psychologisch, genetisch afwijkends hebben. Gemengd met een kultuur van faalangst.

  Het grootste (psychologische) genot van een vent is toch een van pleizier kraaiende meid in bed te hebben. Of wat generaliserend om ook lesbo´s erbij te betrekken, een kraaiende partner.

  Femke Halsema zou hier heel tevreden mee moeten zijn: wat een cultuurverrijking!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   In dit geval zijn het evenwel vaak de moslimVROUWEN die het juist doorzetten, van generatie op generatie: ZIJ hebben er aan moeten geloven dus dan de (klein)dochter ook!
   Het klopt, dat het van de mànnen vaak niet eens zo nodig hoeft, uitgezonderd enige fanatieke imams.
   De moslimmannen wíllen ook wel kraaiende partners in bed, maar ze KRIJGEN ze niet.
   Dat is dan weer hún beproeving. (Natuurlijk noemt men het binnen de islam liever “bevrijding.”)

   Like

   • BertG. zegt:

    Ze krijgen ze wel, uitschreeuwend en kermend, van de pijn, doodsangst.
    Of zal dat nou juist de bedoeling zijn. Sadistisch als ze zijn.

    Like

   • Joost Visser zegt:

    Dank voor de correctie. Als ik het dus wel heb is het de moeder en of oma die in deze een belangrijke rol spelen. Dat is pas psychologisch verknipt.

    De faalangst waar ik op kwam is de moslimhaat tegen homo´s. Komt voort uit angst voor de eigen gevoelens. Het niet kunnen bevredigen van een vrouw zou een blamage zijn en als alle vrouwen verminkt zijn komt dit probleem niet op.

    Ja, ik ga steeds raarder redeneren om iets wat onbegrijpelijk (islam, uitwas) is, toch te rationaliseren.

    Bestaat er geen boek over ´de psyche van de moslimman -vrouw?

    Like

 5. jan zegt:

  sorry ik kan deze smeerlap gedoe niet lezen ,en dat in Europa ,die gasten allemaal er uit gooien .

  Like

 6. isidor zegt:

  gore varkens zijn het ,God wat haat ik deze waanzinnige ideologie en zijn aanhangers

  Like

 7. J. C. Th. Köhler zegt:

  Volgens Cecilia Malmström zal dit ook wel de schuld zijn van het opkomend populisme.

  j.c.th.kohler@online.nl

  Like

 8. Wans Horst zegt:

  Dat is iets voor de moslima’s om tegen te gaan, we kunnen niet in de evolutie van dit soort mensen ingrijpen en onze normen en waarden opleggen als de wil er niet is, gelijk wij dat niet van hen verwachten of hoeven te accepteren.

  Wij hebben slechts de plicht te voorkomen dat de sharia geen onderdeel wordt van onze wetgeving en de oorspronkelijke Nederlander totaal niet lastig gevallen wordt door deze primitievelingen.

  Pas op het moment dat er beweging komt onder moslima’s moeten oorspronkelijke Nederlanders hen op alle mogelijke wijzen ondersteunen. Dat eeuwige aan het handje nemen gaat niet, net als het niet gaat bij ontwikkelingssamenwerking. Wij hebben onze eigen sores, mogen islamieten die van hen hebben? Hoe meer sores, hoe eerder ze het zat zijn.

  Wij als land moeten helemaal geen rekening houden met de sores van vreemden, vandaar dat ook het dubbele paspoort voor mensen van de islam verboden zou moeten worden, niet alleen voor politici, ongeacht enig praktisch bezwaar. Vraagt men een Nederlands paspoort aan, dan moet men het oude paspoort opgeven. Doet men dat niet, dan krijgt men ook geen Nederlands paspoort.

  De islam verander je niet, dat blijkt al 1400 jaar zo, wat je toestaat in Nederland sta je toe, daar heeft men klaarblijkelijk geen reserveringen over. Als men wetten overtreedt, moet men gestraft worden, daarover hoeft men niet lang te discussiëren.

  Like

 9. N.E. Derlander zegt:

  “Alle 30 leerlingen in een meisjesklas”, dus jongens en meisjes gescheiden op school. Soort onderwijs?

  “Want de slachtoffers zwijgen en de daders voelen zich door hun interpretatie van de vrijheid van godsdienst gewoon in hun recht staan”. Kinderbescherming door meer controles door de schoolarts?

  “De massale immigratie leidt in Zweden tot schoolklassen met alleen maar immigranten, zonder één enkele Zweed…”. Wie mag dat betalen?

  Gelukkig is dat in Nederland beter geregeld. Hier wordt een cartoonist met tien man politie van zijn bed gelicht wegens onwelgevallige cartoons. Hier wordt een boek als mein Kampf in beslag genomen door de politie, want verspreiden bij wet verboden. In Nederland wordt tenminste streng gehandhaafd………(proest/snik). Gelukkig laat het Nederlandse gezag (De EU marionetten) zich niet de les lezen door de oliesjeiks. Oh wacht, Timmermans maakt een kruiptocht naar Saoedi-Arabië.

  Is ISIS ook een tak van de islamitische religie? Onthoofden van “ongelovigen” of besnijden van jonge meisjes (die ongetwijfeld worden gedwongen om daarover te zwijgen), en allemaal in opdracht van Allah, zoals vervat in de Koran.

  Net als preventief fouilleren, moet Nederland nu al maatregelen nemen om te voorkomen dat deze botsing tussen Nederlandse wet en Koran praktijk kunnen worden. En als dit conflict al bestaat, dan direct bij de wortel aanpakken! Cultuurverrijking is een, maar positieve discriminatie is van een heel ander soort.

  In Nederland horen kinderen (door het geldende gezag) beschermd te worden!!!!!!!!

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Waar zijn de moeders van deze kinderen? Waarom doen zij er niets tegen? Omdat men verwacht dat de overheid alles wel opknapt terwijl men D66, VVD, CDA, PvdA of een andere linkse partij blijft stemmen? Die mensen dromen!

   Like

   • BertG. zegt:

    Waar zijn die moeders? Die stonden ernaast.
    Genietend van hetzelfde leed dat zij ook hebben moeten ondergaan.

    Like

   • N.E. Derlander zegt:

    Beste Wans Horst,
    Helemaal met u eens. Onder het geldende gezag vat ik ook de moeders, de school, de overheid. De moeders zullen waarschijnlijk “niet beter weten” en worden hoogstwaarschijnlijk ook gedwongen te zwijgen. Ik stem overigens al vanaf het eerste uur op de PVV.

    Like

 10. Benesha zegt:

  Huiveringwekkend artikel, voor die arme meisjes, verworden tot een louter genotsobject voor de moslim man, maar ook huiveringwekkend wat Europa betreft. Het is een kwestie van tijd, hooguit een 10 jaar voor de oorlog tussen islam en de kafirs in heel Europa uitbreekt. De Baroso’s , Van Rompuys, Verhofstadts, Timmermansen van deze wereld zitten dan samen met hun Bilderberg meesters al lang in Paraguay.

  Like

 11. meneertje zegt:

  Ik vind dat er forse druk op Malmström zou moeten worden uitgeoefend om zich uit solidariteit ook zo te laten behandelen.
  Een uitstekende manier immers om haar geliefde islam “van binnenuit” te leren kennen.

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Waarschijnlijk heeft Malmström dat al ondergaan, althans maakt het niets uit bij vrouwen die hun natuurlijke gebrek aan testosteron, hun ingebeelde minderwaardigheidscomplex, op een dergelijke wijze proberen te compenseren.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @meneertje: 11.30. uur. Dat vind ik een heel goed idee, meneertje. Kan die RODE HEKS het eens aan den lijve ondervinden, wat een gore smeerlapperij de ISLAM is!

   Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Maar een STICKER met de WAARHEID over de WAANZINNIGE IDEOLOGIE der ISLAM, dat is pas ERG!

  Like

 13. janfreak zegt:

  Er is niet ëén steekhoudend argument vóór besnijdenis, wel heel veel om dit niet te laten doen. Maar maak dit die achtergebleven lieden maar eens duidelijk.

  Like

 14. win zegt:

  De clitoris en schaamlippen worden dan volledig weggeknipt

  Er staat vier tot tien jaar celstraf op.
  belachelijk, veel en veel te weinig.

  het is dat ik tegen de doodstraf ben dus
  laten we een deal met poetin maken. levenlange dwangarbeid onder verzwaard regiem in oostelijk siberie.

  Het zal mij benieuwen wat muts Malmström hiervan vindt.

  Niettemin noemt onderzoekster Sara Johnsdotter de besnijdenis ‘non-nieuws’:
  ‘Omdat het daar nu eenmaal gebeurt’, zegt deze maatschappelijk werkster.

  “ook naar poetin!”

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Sara Johnsdotter is ongeschikt als maatschappelijk werkster.

   Like

   • maria zegt:

    Sara Johnsdotter http://www.researchgate.net/profile/Sara_Johnsdotter is Hoogleraar (!!) aan de universiteit van het zwaar geïslamiseerde Malmö. Zelf zal zij waarschijnlijk ver van de shariawijk Rosengard wonen, met haar zelfingenomen Gutmensch-hoofd. Zij heeft een studie (kuch) gemaakt over FGM. Ik heb deze even doorgenomen en vond o.a. de volgende conclusies: “Wij moeten niet met zo’n starre verwesterde blik naar vrouwenbesnijdenis kijken. Die vrouwen hebben heus wel een leuk seksleven, ze zeggen het zelf. (sic) Het is voor hen gewoon een heel mooi bijzonder ritueel. En als we het willen verbieden moeten we ook cosmetische, bv schaamlip-verkleiningen en piercings verbieden.” M.a.w. een en al voorzichtigheid en terughoudendheid om het bestaande verbod ook werkelijk te handhaven, want “cultureel gevoelig”. Terwijl in de Viva vrouwen om minder seksuele klachten hebben, vindt zij blijkbaar dat er met die FGM best te leven is. Dat vinden de slachtoffers niet. http://www.ethnopress.se/?p=866
    De vertaling is niet vlekkeloos maar de strekking is duidelijk.

    Like

 15. Jean zegt:

  Als ooit ėėn moslim met zijn vieze poten aan ėėn van mijn kleindochters zou raken dan zal hij op de koffie kunnen gaan bij zijn perverse oom pedofiel mohammed, zeker weten. Aan die 72 maagden zal hij geen plezier beleven want er zal niets aanwezig zijn om mee te spelen.

  Like

  • Joost Visser zegt:

   In dat nirwana van hen schijnen ook stromende rivieren van wijn te zijn. Dan gaan ze toch zuipen?. Wat ik nooit begrepen heb is, dat als je als man maar genoeg gelaafd hebt aan een stroom wijn je niets meer hebt aan die 72 maagden. Zelfs hun namaals is een grote tegenstrijdigheid.

   Like

 16. Tistochwat zegt:

  En dat alles voor die allah.
  Die allah moet me toch een walgelijk pervers achterlijk wreed geestesziek ‘persoon’ zijn?
  Waarom heeft-ie die vrouwen niet meteen ‘besneden’ ‘geschapen’?
  Hadden ze door de moesliems ook niet ‘verbouwd’ hoeven worden.

  Like

 17. paulzwueste zegt:

  In mijn tijd leerde ik op school dat wij als het evenbeeld van God geschapen zijn.
  Waar haalt die verderfelijke islam dan het recht vandaan om de islam-goddelijke schepping van allah te corrigeren??????!!!!! Vertelt u mij dat eens meneer Zonneberg?!

  Like

 18. Avidia zegt:

  Tistochwat zegt:
  21 juni 2014 om 13:45

  Ze hebben die Allah verzonnen om grip te krijgen op de bevolking, om wetten vast te stellen en hun wrede voorstellen erin te deponeren. Ik heb een koran in huis omdat ik er meer over wilde weten, geloof me, je gaat over je nek wat er allemaal instaat. En daarmee worden ze gehersenspoeld, al die mensen sporen voor geen meter, ze willen ons uitroeien, het zou beter zijn als wij hen uitroeien, definitief. Als zij de overhand krijgen ben je nog niet jarig.

  Like

 19. Pingback: 9/11 – Dertien jaar later en niets geleerd | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s