Abou JahJah: mijn bondgenoot!

Screenshot_9

Abou JahJah gereed om Israël en de Joden te verdedigen tegen de Westerse neo-nazi´s 

(Door: Martien Pennings)

Op 11 maart 1992 schreef ik op de opiniepagina “Forum” van de Volkskrant mijn toekomstvisie voor de West-Europese steden:

“Rassen”-rellen tussen groepen jongeren zullen uitbreken. West-Side Story, maar dan zonder dans en met echte dooien. ( . . .) Misschien zal ik een pistool gekocht hebben. Ik zou alle theoretici van de minderhedenproblematiek willen toeroepen: zet uw bril eens op de standen “werkelijkheid” en “dichtbij” en ga eens een paar jaar met een minimuminkomen in een probleem-accumulatiegebied wonen. Dat corrigeert het gemakkelijke moralisme en de ridicule quasi-kosmopolitische houding. Dat verruimt het blikveld van provincialen”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Abou JahJah: mijn bondgenoot!

 1. johannes zegt:

  hoe eerder ze die klootzak kapot schieten hoebeter

  Like

 2. Jean zegt:

  Loopt dat stuk vuil nog steeds vrij rond in Vlaanderen?
  Walgelijk, degoutant, misdadig, dergelijke vuiligheid moet verwijderd worden.

  Like

 3. maria zegt:

  Mooi stukje weer, mijnheer Pennings. Maar ik heb ernstige twijfels of Abu Jahjah een soenniet is. Hij ging destijds naar Libanon om voor de sjiitische Hezbollah te vechten. (Waar hij in werkelijkheid natuurlijk veel te laf voor was.) Maar wellicht is hij geen van beide, want hij is een ras-opportunist. Hij kwalificeerde zichzelf als een “moslim van cultuur maar niet van geloof” en heeft zich geen enkel werelds niet-islamitisch pleziertje ontzegd. ISIS zou wel raad met hem weten!

  Like

 4. Luchtpint zegt:

  “Maar JahJah, die ongetwijfeld begint te voelen wat de islam in laatste instantie écht is en begint te vrezen dat hij een van de eersten zal zijn die met een nekschot of een doorgesneden strot als “verrader van de islam” ergens in de Brusselse straten eindigt, schrijft voor géén tweeërlei uitleg vatbare zinnen:

  “In tussentijd is geen enkele minimalisering van dat gevaar toelaatbaar. Isis en zijn aanhang, inclusief diegenen die zich maar apologetisch opstellen, bereiden het terrein voor, bewust of onbewust, voor een echte terreurcampagne hier. Al zijn genocidale denkbeelden niet de exclusiviteit van de salafo-fascisten, extreem-rechts blijft de grote meester en het grote voorbeeld wat dat betreft.

  Maar ik heb daar genoeg over geschreven, en vandaag wil ik een andere alarmbel luiden. Deze maatschappij is te naïef in hoe ze omgaat met de gevaren van het salafisme. Ze schiet op de verkeerde mensen als ze kritiek uit vanuit een democratische verzuchting en bezorgdheid om de samenleving. En tegelijk onderschat ze het echte gevaar van een militant salafisme dat al genormaliseerd is in de straten en op sociale media.”

  Hahahaha ! Gesproken als een echte Hezbollah sjiiet ! Hij krijgt bijna diarree van de schrik ! En dat voor iemand die zelf alcohol en varkensvlees wou bannen uit moslimwijken in Antwerpen ! Nu weet ISIS meteen ook in welk kamp hij zelf te situeren valt ! En ja, te fanatiek zal hij in hun ogen wel niet zijn dan ! Zou het niet net daarom zijn dat hij Libanon is ontvlucht in de eerste plaats ? En toch maar doen alsof hij strijdbaar is met zijn AK-47. Ja, hier misschien wel voor de foto, maar ginder zie ik hem nog niet meteen de wapens tegen ISIS opnemen, de hypocriet, de bangeschijter !

  Nog grappiger wordt het als JahJah zijn gezicht probeert te redden door te beweren dat hij in naam van ALLE moslims spreekt. Excuseer mij, heeft hij in het verleden dan niet beweerd dat hij zelf lid van Hezbollah was ? Waarom zou hij het nu zo ineens een goed idee vinden om voor alle moslims op te komen ? Lopen er misschien te veel leden rond van Sharia4Belgium die hem eens wat aan zouden kunnen doen misschien ? Het zal dat wel zijn ! Te veel schrik om openlijk zijn kamp te kiezen, de lafaard !

  Goh, ik ruik echt de paniek uit zijn betoog druipen als lopende stront in de plee !

  Prima stuk van Martien Pennings, trouwens. Nog meer van dat !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s