De achterlijkheid en de barbaarsheid van de linkse elite

Screenshot_14

(Door: Erik60)

Wat is er toch aan de hand met onze verkozen politici? Waarom haten zij ons zo erg? Wat er de laatste tijd hier in dit mooie landje gebeurt, tart elke verbeelding. De oorspronkelijke Nederlandse bevolking is tot tweederangsburger gebombardeerd. We hebben bijna geen rechten meer en onze ouderen worden zo verwaarloosd dat ze liever sterven. En dit kan voor dit kabinet niet snel genoeg gaan. De ouderen eruit en nieuwe erin. Haal de taart maar boven, trek de champagne open, steek het vuurwerk aan en nodig je vrienden en buren uit voor een feestbanket, want Jetta Klijnsma heeft de oplossing van de eeuw om de pensioenen af te schaffen. Iedereen een moestuin en iedereen blij. Wie een moestuin heeft, kan elke dag een feestmaal bereiden. Door dit fantastische idee kunnen de pensioenen direct gehalveerd worden en kan het geld dat overblijft naar vluchtelingen en bevriende dictators overgemaakt worden. En over een paar jaar wordt het pensioen afgeschaft en vallen onze ouderen bij tientallen per dag dood.  Maar voor Jetta Klijnsma is dat geen probleem, want dit creëert banen. De begrafenisondernemers zullen zoveel werk krijgen dat ze mensen moeten aanwerven. Nou, de een zijn dood is de ander zijn brood. 

Hoe gek moet je dan zijn om zoiets voor te stellen. Dan ben je niet helemaal bij je verstand. En geloof het of niet: deze vrouw is knettergek en ziek in haar hoofd.  Zij gaat werkelijk over lijken. Iemand als zij zou toch beter moeten weten. Zij is zelf gehandicapt. Ze is geboren met spastische benen en leerde pas op haar dertiende lopen. Zo iemand zou toch feeling moeten hebben met mensen en zeker met gehandicapte ouderen. Maar nee hoor, lekker blijven besparen op de hulpbehoevenden in de maatschappij, want dat is gemakkelijk. Tegelijkertijd komen duizenden asielzoekers het land binnen die hier met alle egards worden ontvangen. Niet alleen Klijnsma is knettergek, maar het hele kabinet is volledig losgeslagen. Het zijn politici zonder geweten geworden. Zij zijn de beulen van Europa die een Europees programma uitvoeren. Na gedane zaken worden zij beloond met een riant salaris en een gemakkelijk baantje. Alle nationale politici in West-Europa voeren dit asociaal ‘weg met ons’ programma uit. De echte West-Europeaan word vervangen door een veel volgzamer volk. Dit volgzame volk is het gewoon om onder dictators te leven en het heeft niet meer nodig dan zijn achterlijke “religie”.  Juist, de meesten die naar het open huis Europa komen, zijn moslims.  Aanhangers van een achterlijk geloof die er alles voor over hebben om hier te blijven. En je kan het zien. In alle West-Europese steden heerst angst. In België alleen worden dagelijks minstens tien vrouwen brutaal verkracht door zwarte en Noord-Afrikaanse moslimbendes. En net als in Nederland mag het beestje niet bij de naam genoemd worden en is de pers daar heel volgzaam in.

Maar net als in Nederland zijn de Belgen (Vlamingen) het kotsbeu en broeit er een opstand tegen de elite.  De politieke kaste kan een volk lang onder de knoet houden, maar eens barst de bom en dan zullen de gevolgen niet te overzien zijn. Ik hoop van harte dat onze politici hun verstand terugkrijgen en naar de echte problemen van de mensen luisteren. De multiculturele samenleving is veel mensen een doorn in het oog. Met fanatieke moslims valt niet samen te leven en Henk en Ingrid weten dat. Maar de elite niet.  Zij zitten ver weg van alle problemen in hun wijken waar geen moslim welkom is. Dat is typisch aan de linkse elite. Kijk maar naar  Guy Verhofstadt, de man die zo hard opkomt voor de Roma in Gent. Zij maken er dikwijls het leven van de gewone burger tot een hel. Schooien op straat en op kruispunten, vandalisme, geweld, diefstal enz. Maar volgens Guy Verhofstadt is dat niet waar en moeten zij geholpen worden. In het rijke Sint-Maartenslatem, waar meneer Verhofstadt woont, is geen vreemdeling te bekennen. Daar zorgt Verhofstadt wel voor. Zijn dochters zitten op een witte school, terwijl de gewone Vlaamse kinderen zuchten onder het getreiter van de vreemdelingen. En zo iemand wil voorzitter worden van de Europese Unie? God bewaar ons!! Maar in Nederland is dat ook het geval. Dat weten we. Hier kent de linkse elite ook geen schaamte. Deze Volkskrant-lezers zitten in hun riante villa’s ver weg van alle problemen Henk en Ingrid voor racist uit te maken. Maar eens, eens komt ook hun tijd. Maar dan zal het te laat zijn.

Koningin Beatrix had altijd de mond vol van verdraagzaamheid tegenover degenen die ons het leven zuur maken en onze levensstandaard naar beneden halen. Zij kan dat gemakkelijk zeggen, omdat zij er geen last van heeft en dat heeft trouwens de hele Koninklijke familie niet. Maar Henk en Ingrid, die vroeg opstaan en hard werken om hun kinderen een goed leven te bezorgen, zullen geen pensioen meer hebben.  Alles zal weg gegraaid zijn door gewetenloze managers en oerdomme politici. Zij liggen niet wakker van onze ellende. Maar eens zal het potje leeg zijn en zullen ze tot het besef komen dat ook zij moeten verdwijnen uit het land dat ze leeggeplunderd hebben. En hopelijk nemen ze dat geld verspillende Oranjehuis mee, dat geen haar beter is dan alle graaiers in de zorg bij elkaar.

Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Appeasement, Barbarisme, Dhimmitude, EUSSR, hersenspoeling, Islamisering, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Naïviteit, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

37 reacties op De achterlijkheid en de barbaarsheid van de linkse elite

 1. rs zegt:

  Hier is de zoveelste.In dit geval een “ster “…………..

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/06/drie_ton_voor_zorggraaister_th.html

  Like

 2. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Tja, nóg 1 van mijn voorspellingen die zich nu pas openbaart: Een Algehele Volksuitwisseling!

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  Hallo meneer erik60! u bent toch niet helemaal volledig geínformeerd!!!! Meneer verhofstadt heeft buiten zijn riante villa in het blanke Sint Maartens-Latem nog een ongelofelijk landgoed in Toscane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!De vuile, vuige schoft!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Beste Erik60, hoe waar zijn deze woorden, hoe waar! Maar onze nationale dwaallichten, zich politici noemende elitair volk, duwt ons dit alles door “de strot”, zonder dat zij er ook maar een greintje last van hebben. En in heel Europa speelt zich dat momenteel af. Ik ben er net als U van overtuigd, dat we burgeroorlogen, oproer, en aanslagen gaan krijgen! Maar men wil het niet inzien, niet in Den Haag en niet in Brussel. Dit betekent naar mijn mening, dat er sprake is van een groot complot tegen de oorspronkelijke bevolking van Europa. En dan gaan mijn gedachten uit naar de Bilderbergmaffia en de NWO.

  Like

 5. windwens zegt:

  Her Her

  Like

 6. meneertje zegt:

  Uitstekend gezegd.
  Er zou natuurlijk een opstand moeten komen tegen die landverraders en graaiers die zich elite noemen.

  Maar komt die opstand er ooit? Voorlopig is D’66, landverraderspartij bij uitstek, in de peilingen nog de grootste politieke partij in Nederland…

  Like

 7. VarAway zegt:

  Dank Hr. Erik60, prima verwoording van wat ons ALLEN aan gaat.
  Bejaardenhuizen gaan leeg, ouwetjes op straat/familie en ongewenste
  asielzoekers komt u maar binnen, uw bedje staat klaar, uitkering alleen
  even tekenen bij het krijsje, verzekering komt ook.
  Trauma verzorgen staat al te trappelen om u alle bij elkaar geschraapte
  en verzonnen leugens als een blijvende kwaal te kenmerken en u bent tot
  het einde der dagen arbeidsongeschikt bevonden!
  Vergeet niet uw ooms/tantes ook snel binnen te loodsen,
  er is hier genoeg woonruimte en de uitkeringen zijn riant.
  De Nederlanders beginnen wel een moestuintje, dan kunnen jullie de prei
  wel jatten gedurende de nacht. Ikke nie weteh nie magge plukkeh..

  Mijn Lieve God, tot wat een landje zijn we VERWORDEN!
  Gaat U toch wel PvdAfbraak, VVD, D66, CDA & CU stemmen,
  dan komt alles GOED!
  Gaat maar rustig slapen…
  ( Colijn 1940 en hij zat met de hele ploeg in Londen, de volgende morgen! )

  Like

 8. roger catrysse zegt:

  Dat is allemaal waar maar als een Nederlandse politieker zegt minder Marokkanen of een Vlaamse politieker zegt dat het bruin worden van onze maatschappij het probleem is dan staat de wereld op zijn kop en dat is toch de waarheid

  Like

  • Cathja zegt:

   Ja, @ roger catrysse, en toch moeten wij ons de mond niet laten snoeren! Zolang er niet wordt opgetreden tegen moslims die ons apen en varkens noemen, hebben wij het volste recht om in ons eigen land te zeggen wat wij willen. Maar……., WIJ mogen dit niet, dan ZIJ ook niet.
   Belasteren ZIJ ons, dan dienen wij hen per omgaande van repliek!

   Like

 9. Jean zegt:

  Kan dat links kutwijf een “verplicht” worden ėėn slokje strignine te nemen? Ėėn maar, please…

  Like

 10. Willie zegt:

  @Erik ”Zij zijn de beulen van Europa die een Europees programma uitvoeren. Na gedane zaken worden zij beloond met een riant salaris en een gemakkelijk baantje. Alle nationale politici in West-Europa voeren dit asociaal ‘weg met ons’ programma uit. De echte West-Europeaan word vervangen door een veel volgzamer volk.”
  Inderdaad, goed om te zien dat er nog zijn die dit Coudenhove-Kalergi plan doorhebben
  Onze politiekers weten duivels goed wat ze aan t uitvreten zijn ,dus stop allemaal met te zeggen dat ze dom, gek , of dies meer zijn : het zijn gewoon DUIVELS met maatpakkie an

  Like

 11. Theresa Geissler zegt:

  Wat ik zo prettig vind aan uw bijdragen, Erik60, is dat U zowel in fictie als in non-fictie altijd wel iets van optimisme weet te bewaren. U geeft er nooit de draai aan van een doemscenario, waarvan de slechte afloop al vaststaat en dat we maar hebben te némen.
  Sommigen vóór U hebben dat wel gedaan en dat nam ik ze behoorlijk kwalijk, want als je er toch zo tegenover staat, wat doe je dan bijvoorbeeld nog met deze site, nietwaar?
  Ga vooral zo door: Uw manier van analyseren hebben we hier voor het moreel broodnodig.

  Like

 12. Erik zegt:

  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2014/06/studenten_moeten_weg_voor_asie.html

  PowNed : Studenten willen geen asielzoekers

  De voormalige GGZ-kliniek aan de Walborg in Buitenveldert wordt woonruimte voor een deel van de uitgeprocedeerde asielzoekers, weet AT5. Zij zwerven al bijna twee jaar door de stad.

  Slecht nieuws dus voor de studenten, die dachten dat ze veel langer in het pand konden wonen. Ze snappen niet waarom de asielzoekers per se in de stad moeten blijven. “Ik vind het jammer dat ze hier asielzoekers plaatsen, terwijl die in principe geen belang hebben om in Amsterdam te zitten, dichtbij de universiteiten en hogescholen”, zegt student Sytse Kamminga. “Die kun je in principe ook ergens buiten de stad neerzetten tijdelijk. Ik moet nu terug naar pappie en mammie. Dus ja… balen.”

  De studenten moeten uiterlijk maandag vertrekken. Half juli zullen de eerste asielzoekers hun intrek in het pand nemen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Erik: 19.32. uur. Heb geen medelijden met deze studentjes. Deze studentjes, stemmen allemaal, of bijna allemaal op de grootste LANDVERRADER PECHTHOLD, en zijn Demonen 666 verraderpartij!

   Like

 13. Reinier Willem zegt:

  dat mens is niet alleen spastisch in haar benen maar ook in haar hoofd of heeft ze inplaats van hersens dar zaagsel zitten.

  Like

 14. Wachteres zegt:

  Helaas, het volk kiest voor dit tuig …. Het zou me niet verbazen als de studenten D’66 hebben gestemd.

  Zo langzamerhand gaat op: “De Nederlanders krijgen wat ze verdienen”.

  Jammer voor ons dat we meegesleurd worden in die stroom.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Wachteres: 20.09. uur. Wachteres, komt overeen met mijn reactie op 21.09. uur. Tja, zeg ik tegen deze studenten: DOMHEID WORDT BESTRAFT!

   Like

  • Ekster zegt:

   Klopt, studenten stemmen massaal D’66. Niet verwonderlijk als je weet wie lesgeeft op de uni’s en hoe dat gebeurt. Ze leren allemaal PC-praatjes, het lijkt de middelbare school of het NOS-journaal wel. Voor jezelf leren denken is er echt niet bij en je valt direct buiten de boot als je kritisch bent op de EU en/of moslims (in dat laatste geval wordt je standaard voor racist uitgemaakt). Daarbij komt dat deze jongeren als ze eenmaal afgestudeerd zijn heel graag hun zakjes willen vullen. Waar kan dat nou beter en vooral makkelijker dan in het parlement voor de vorm, het Europese parlement. Nergens krijg je zo verschrikkelijk veel betaald voor zo’n nutteloze functie.. Dat weten die uitgekookte jongeren donders goed.
   Tijdens de verkiezingstijd waren het ook allemaal van die snotneuzen, types die nog geen dag in hun leven gewerkt hebben, die de eerzame burgers van Leiden hun folders in handen drukten. Een enkele folderaar waagde het me aan te spreken, ondanks mijn afkeurende blik in de ogen. Ik heb ze daarop de volle laag gegeven en ze aangeraden op te rotten met hun schijtpartij (dit advies heeft helaas niet geholpen). Een lege blik in hun ogen en een schaapachtig lachje was hun enige reactie.

   Like

 15. Henk.V zegt:

  Erik, om op deze vraag ( Wat is er toch aan de hand met onze verkozen politici?) terug te komen?
  Ik vrees dat het antwoord daarop simpel en ontluisterend is : in ons kabinet zitten wel is waar lieden van partijen die door het volk zijn gekozen, maar zij zijn politiek correct en de tezamen met alle gekozen politici die eveneens politiek correct zijn hebben zij hun blik werkelijk afgewend van het volk dat hen koos.

  Wij beklagen vaak de Grieken die zwaar te lijden hebben onder de uitmergelende politiek die de regering van dat land bedrijft. Die regering is samengesteld op basis van bindende adviezen die van de EU uitgingen. De EU wil het land in een ijzeren greep houden via hun zetbazen die de regering van Griekenland vormen.
  De ontberingen onder de bevolking die zijn ontstaan door ondraaglijke bezuinigingen op allerlei gebied, hebben velen in dat land tot zelfmoord gedreven.

  Deze genadeloze houding ten aanzien van de eigen bevolking vinden wij ook in Den Haag. Ook onze leiders houden zich primair bezig met het welzijn van de EU en daarbij gebruikt men vaak de redenering dat wat goed is voor de EU ook uiteindelijk voor ons goed zal blijken te zijn.

  De Europese verkiezingen hebben aangetoond dat er grote verschuivingen in de politieke verhoudingen in Nederland aankomen, die onder meer tot gevolg zullen hebben dat de kamer meerderheid voor de VVD en de PvdA (waar het huidige pro EU kabinet op berust) niet meer zal bestaan.
  Wij hebben dus nu een kabinet dat in de Tweede Kamer nog grote steun geniet, maar buiten die Tweede Kamer absoluut niet.
  In zekere zin regeert dit kabinet ZONDER werkelijke steun van het volk.

  Dat plaats dit rampenkabinet in een vreemde positie.
  Het volk walgt terecht van wat deze kliek bekokstooft (en het kabinet weet dat ook wel, want geloof mij: de kranten commentaren worden zeker gelezen(!!), maar belangrijker is dat de EU voor honderd procent achter deze vijanden van het volk staat. Dus gaan ze door totdat de Europese klus is geklaard en onderwijl heeft men werkelijk totaal lak aan het volk.

  En dus ook de fysieke en verstandsmatig gemankeerde mevrouw die iedere oudere een moestuintje toewenst.Zij zal onbekommerd blijk blijven geven van een aangetaste hersen- en gewetens functie.

  Het zal de leiding in Den Haag een rotzorg zijn.
  Ik hoop dat de Nederlanders zo getergd raken dat ze werkelijk eens in actie komen tegen de verraderskliek dat ons zogenaamd regeert..

  Ik verafschuw links, maar evenveel ga ik over mijn nek over de achterlijkheid van het grootste deel de Nederlandse bevolking dat politiek correct politiek blijft steunen.

  Like

 16. Yvonne van Cleef zegt:

  Erik,ik ben het zoooo hartgrondig met u eens!We moeten nu iets organiseren on “de elite”er van te doordringen dat het ons ernst is en dat we het geen dag langer meer accepteren!Fuck de Eu;hoogste tijd om te redden wat er te redden valt,met of zonder hulp van Den Haag!

  Like

 17. bigljohn zegt:

  Dit volgzame volk is het gewoon om onder dictators te leven en het heeft niet meer nodig dan zijn achterlijke religie. Maar dan komen wel de muzelmannen in dat clubhuis in Brussel te zitten, met een E.U. Sharia kalifaat. De gewetenloze E.U. topmannen zijn dan allang gevlucht naar veiligere oorden. En wat heeft dit alles ten doel strekkende ? De E.U. dictators die Europa opofferen aan de Islam, enkel en alleen maar voor de enorme salarissen en bonussen die de E.U. mannen al die jaren opstreken ? Hun luxueuze luizenleventje…..Erg bizar, maar waar ! Voor geld worden mensen, en zelfs complete volkeren vernaggeld, zoals uit bovenstaande blijkt ! Het geld wat stom is maakt alles recht wat krom is. Beter gezegd in dit geval; Het geld wat stom is maakt alles krom wat recht was !!!

  Like

 18. Jules Vismale zegt:

  Zo langzamerhand verafschuw ik werkelijk alles wat maar met links, criminele allochtonen en moslimextremisten te maken heeft en de xenofobie en racisme (waarvan zij anderen beschuldigen) hebben ze zelf veroorzaakt met hun mislukte projecten. Figuren zoals deze Jetta Klijnsma, die dus bejaarden afschrijft zoals dat zelfs in Nazi-Duitsland voorkwam, alsmede Mario Draghi, een voorstander van nog meer macht aan Brussel en de doorgeslagen politici lijken in plaats van thee gewoon drugs op te drinken om zichzelf daarmee te benevelen! Ze denken toch niet echt dat ze zich geliefd gaan maken bij de miljoenen groeiende EU-haters in Europa (dezen mogen van mij allemaal gezegend worden door priesters die hun mening eveneens delen) waarbij het kookpunt zover stijgt dat ze dadelijk in staat zijn om revoluties te ontketenen, moskeeën, islamscholen en overheidsgebouwen in brand te steken, EU-vlaggen te verbranden en hun eigen (linkse) politici met stenen en stokken te bekogelen!
  Deze walgelijke figuren doen mij eigenlijk denken aan een strip in de Tina uit 1983 met als titel ‘Pruiken van Parkins’. In dit verhaal, dat zich 180 jaar geleden in Londen zou hebben afgespeeld, woonde er een zekere Moe Parkins in de Britse hoofdstad met een uiterlijk en karakter dat meer paste bij een heks uit een sprookje! Hoewel Moe oud, blind en vrij gezet was bleek ze niettemin een sluwe en levensgevaarlijke tiran te wezen en weesmeisjes als slavinnen te houden om pruiken voor haar te maken. Haar dochter Amanda, in die tijd nog een bondgenoot van Moe, haalde toen op een dag een weesmeisje in de pruikenmakerij, Sandy Davis genaamd. Deze werd eveneens uitgebuit en ze wilde steeds ontsnappen wat echter voorkomen werd door boeven of corrupte agenten die bondgenoten van Moe waren. Tot haar grote verwondering ging Moe de desbetreffende Sandy voortrekken boven de andere weesmeisjes en steeds aardiger en luxueuzer te behandelen alsof zij Oom Tom was en door zijn (eveneens verderfelijke) meester Simon Legree tot collaboratie werd verleid. Sandy verafschuwde echter (evenals Oom Tom) de gedwongen samenwerking maar ze was niet tegen Moe en haar gevaarlijke vriend Joe Jarman opgewassen. Moe, die natuurlijk schatrijk was geworden door de uitgebuite meisjes en Sandy alleen maar goed behandelde puur uit hebzucht en eigenbelang, maakte alleen de fout door haar dochter Amanda buiten Moe’s plannen te houden en deze bijna te verstoten. Omdat Amanda even slecht was als Moe en zij Sandy ging haten om de “collaboratie” besloot zij om de pruikenmakerij, die Amanda aanvankelijk als erfenis wilde hebben hoewel Moe juist aasde op de erfenis van de schatrijke mevrouw Quentin en Sandy dwong om voor de omgekomen dochter van deze vrouw te acteren, te gaan verwoesten! Op het moment dat Moe Parkins en Joe Jarman kort achter elkaar probeerden om mevrouw Quentin te vermoorden stak Amanda de pruikenmakerij in brand waarna Sandy, de weesmeisjes en mevrouw Quentin ontkwamen.

  Like

 19. Avidia zegt:

  Dat wijf is niet alleen lichamelijk gehandicapt maar ook geestelijk, weg met dat misbaksel!!

  Like

 20. lucky bee zegt:

  Jetta Kleinsma moet niet gaan regeren maar moet verpleegd worden. Met Autisme is het net als een tunnel die nooit teneinde gaat.

  Like

 21. koddebeier zegt:

  Wat ging er mis bij de P.v.d.A., Waar is die partij van Willem Drees gebleven, die zorgde dat de ouden van dagen het beter kregen. Wat ging daar later zo goed fout ???
  Drees stapte later uit de P.v.d.A. hij was het niet meer eens met de gang van zaken.
  Het was ooit een partij voor de arbeiders, die ze nu (en al jaren lang) verraden en een mes in de rug steken.
  Welke stroming van (land)verraders greep daar de macht ???

  Like

  • VarAway zegt:

   @koddebeier.
   Dat begon met Andre v/d Louw, hij moest zonodig die Rode Vlag laten wapperen
   op het Stadhuis in Rotterdam per 1 mei, samen met zijn communisten vriendjes,
   welke ook de DDR zo’n prettige staat vonden ( PvdAfbraak Vz Ien v/d Heuvel).
   Marcel van Dam ( met zijn landgoed ) en die hele slinkse Zakkenvullers kliek,
   Kaviaar Socialisten noemen ze dat soort van lieden in Frankrijk, wij zeggen de
   Grachtengordel Bovenons Gestelden.
   DAAR ging het fout!

   Like

   • koddebeier zegt:

    @VarAway .je hebt gelijk , maar gooi ook Joop den Uyl niet weg die de stroom allochtone op gang bracht. Een partij v.d.Arbeid waar niemand weet wat arbeid is, ze hebben ergens een familie lid die ooit gewerkt heeft.

    Like

 22. reageerbuis zegt:

  Mooi stuk Erik. Maar die Klijnsma toont een vooruitziende blik, weet goed wat ze zegt. Ze weet dat de EU Europa naar de afgrond voert, dat wij onze vrijheid straks helemaal kwijt zullen zijn, dat de middenklasse kapot wordt gemaakt en dat armoede straks ons deel zal zijn. Willen we overleven dan kan zo’s moestuintje ons goede diensten bewijzen.

  Like

  • Cathja zegt:

   Zeg, @ reageerbuis 23/6 11:50,

   zou Jetta het soms oogluikend toestaan dat wij in onze moestuintjes wiet gaan telen? Ze mag dit natuurlijk niet hardop zeggen, maar de straatwaarde is niet kinderachtig! Inderdaad, een prachtige aanvulling op onze AOW!

   Ik ga er toch eens over denken. Ze heeft me wel op een idee gebracht!

   Die Jetta…!

   Like

 23. Jules Vismale zegt:

  Ik bedoel eigenlijk dus met mijn eerdere reactie dat hebzuchtige en machtslustige figuren vaak buitenstaanders in huis halen om deze uit eigenbelang en poen voor te trekken boven anderen en hun eigen soort te gaan verwerpen, net zoals de blauwe jakhals uit een Indische fabel deed. Maar op een gegeven moment wordt dit door de binnenstaanders niet meer gepikt en zullen ze zeker in opstand gaan komen en dat staat de afschuwelijke EU, de bestuurders uit Brussel en Europa en talloze “moslims” en criminele allochtonen eveneens te wachten! Want zij willen schijnbaar zich ook meer gehaat dan geliefd maken bij hen die ze onderdrukken zoals de opgenoemde weesmeisjes!
  De desbetreffende Jetta Kleinsma lijkt met haar lachende en smalle kindergezicht (babyface) al bijna op een moderne heks die denkt dat ze ons allemaal in zombies kan omtoveren en zal in haar moestuintje (als ze die al heeft) vast alleen maar opium, heroïne, marihuana en hasj verbouwen waarmee ze zichzelf gewoon vergiftigd!

  Like

 24. Tom Hendrix zegt:

  @Jules Vismale: 22.07. uur, op 23/6. Beste Jules, dit TUIG van politici, zijn erop uit, om 1789 te herhalen. De Franse Revolutie begon ook, nadat de ADEL en CLERUS het volk volledig had uitgezogen! Voor mij mag er een herhaling komen van 14 juli 1789, daar hebben de SCHOFTEN van POLITICI dan om gevraagd! Eens barst de bom….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s