Israël zet VN-diplomaat Serry mogelijk uit

Screenshot_3

De Nederlandse VN-diplomaat Robert Serry (PvdA)

JERUZALEM –  De Nederlandse diplomaat Robert Serry dreigt tot persona non grata te worden verklaard door de Israëlische regering. De Jerusalem Post meldt dat minister Avigdor Lieberman van Buitenlandse Zaken Serry wil uitzetten, omdat de Nederlander tientallen miljoenen dollars zou willen transfereren naar de Palestijnse beweging Hamas. De Israëlische televisiezender Channel 2 had daarover bericht.

Serry is in Jeruzalem actief als speciale coördinator namens de VN bij het Israëlisch-Palestijnse vredesproces. De geldtransfer naar Hamas ligt momenteel extra gevoelig bij de Israëliërs, die de islamitische organisatie verantwoordelijk houden voor de ontvoering van drie Israëlische tieners op de “Westelijke Jordaanoever”.

Toevoeging webmaster: De PvdA´er Serry is niet zomaar een diplomaat. Wikipedia: Op 29 november 2007 werd Serry aangewezen als de nieuwe Midden-Oostengezant van de Verenigde Naties. Hij zal optreden als adviseur van secretaris-generaal Ban Ki-moon en als diens persoonlijke vertegenwoordiger bij de PLO en de Palestijnse Autoriteit. Ook zit hij namens de VN in het Kwartet (EU, VS, Rusland en VN) dat over vrede in het Midden-Oosten overlegt.

Lees verder>>>
(h/t Monalisa)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", antisemitisme, Appeasement, demoniseren, Hamas, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodenhaat, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Moslims, PvdA, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, Verenigde Naties. Bookmark de permalink .

27 reacties op Israël zet VN-diplomaat Serry mogelijk uit

 1. fleckie zegt:

  in feite zou er eigenlijk ELKE maand in herinnering gebracht moeten worden HOE ‘KAPITAALKRACHTIG’ de palestijnse autoriteit is, met vermelding hoeveel miljarden er op onbekende bankconto’s staan,en WIE er over ‘beschikken’.

  Like

 2. jans zegt:

  Dat zouden we in Nederland ook moeten doen, islamitisch tuig en de personen die ze steunen Nederland uitgooien.

  Like

 3. Jean zegt:

  Dergelijke post laat men toch nooit in linkse handen komen, dat is nu de post voor Geert Wilders, 24u later gedaan met het verkwanselen van miljarden naar eender welk moslimland.
  Met die linkse rotzooi wordt het dag op dag dramatischer, dat moet stoppen.

  Like

 4. exter39 zegt:

  Heel normaal op verraders zit niemand te wachten, laat hem maar bij timmemannetje uit huilen.

  Like

 5. Monalisa zegt:

  Dank voor u toevoeging @ Monalisa

  Like

 6. zrast zegt:

  Het is wat met die man, eerst kicken ze hem van de Krim af, en nu wordt ie misschien Israël uitgesmeten. Ligt vast niet aan hem….

  Like

 7. Monalisa zegt:

  Citaat Hoe komen we in dit land toch aan al dat geld, niks kan meer in dit land ( zie ouderen en gehandicapte) maar over de grens smijten we wel met geld , hier 20 daar 50 of soms 100 miljoen.,of nog meer , Ik snap er totaal niks meer van

  Like

 8. Monalisa zegt:

  Financieren van een terroristische organisatie is strafbaar, ook voor onze eigen overheid. Niemand staat boven de wet. Daarnaast ontstaat er op deze wijze een juridische grond voor belastingbetalers om te weigeren nog belasting te betalen.

  Like

 9. Monalisa zegt:

  Half miljard steun Zuid-Soedan in rook op ook hier miljoenen weg dus de belasting kan naar 20% en de btw naar 10%

  Like

 10. Jan zegt:

  Hij dient een cel in Israël te delen voor de rest van zijn leven met Hamasterroristen.

  Like

 11. Jan Wandelaar zegt:

  +
  Volgens de Palestijnen wilde hij alleen maar naar de moskee om te bidden.

  http://www.bnr.nl/feeds/anp/BUI/341185-1406/twee-palestijnen-gedood-bij-confrontaties?s_cid=home:mediumhud
  +

  Like

 12. danny zegt:

  Als dit waar is, dan wordt Serry per direct ontslagen te worden en in Nederland strafrechtelijk vervolgd te worden voor steun aan een terroristische organisatie. In mijn ogen is die Serry in dat geval een smerige verrader en heuler.

  Like

  • jans zegt:

   Timmermans en Obama worden helemaal blij van het feit dat hamas en fatah samen werken, dus dacht serry even een paar miljoen over te kunnen maken naar de nieuwe terur organisatie. Dat laat Israel niet gebeuren. Dag sherry, dag timmermans en dag o(s)bama bin laden.

   Like

 13. Monalisa zegt:

  Timmermans gelooft in onschuld Serry

  HILVERSUM –
  Minister Frans Timmermans van Buitenlandse Zaken gelooft in de onschuld van de Nederlandse VN-diplomaat Robert Serry, die in Israël onder vuur ligt. Dat land dreigt Serry tot ongewenst persoon te verklaren, omdat hij tientallen miljoenen dollars zou willen overmaken naar de Palestijnse beweging Hamas.

  DIE TIMMERMAN TOCH, GELOOFT ZIJN EIGEN PIK NOG.

  Like

 14. windwens zegt:

  Te walgelijk voor woorden ik vraag mezelf af hoe al die PVDA lui op allerlei uitzonderlijke sleutelposities komen te zitten. Er zou eens een onderzoek moeten komen hoe dat PVDA wespen nest in elkaar steek en wat voor lui daar allemaal rond lopen maar ook hoe het komt dat zij met al dit soort baantje aan de haal kunnen gaan. ( steekpenningen ofzo?). Ik ga ze steeds meer als staats gevaarlijk beschouwen en als lui die telkens weer Nederland in de uitverkoop zetten. Ik zeg acuut de grens dicht en alle PVDA lui persona non grata maken. Weet niet hoe het met u zit maar ik wantrouw deze lui tot en met.

  Like

 15. lucky bee zegt:

  In Israel moeten langzamerhand begrijpen dat als ik Israel wil helpen eerst hier in Nederland de Marxisten uit de regering er uit moet schoppen.PvdA is zo’n Marxistische vereniging waar eg veel Goddeloze Joden in zitten.Voor al Sefardishe.

  Like

  • fleckie zegt:

   neen, Lucky bee, vermoedelijk zitten er HEEL WEINIG Joden in de PvdA (partij voor de ALLOCHTONEN!,) .Vooral omdat deze partij waarschijnlijk in bepaalde gebieden van ons land behoorlijk gedomineerd wordt door ‘ KOPPENSNELLERS-allochtonen’!o.a. ..Reeds eerder heb ik verwezen naar het boek v.St.Braam,’Een zoektocht naar Turks-extreem-rechts’, (men kan in gedachten ook een andere naam invullen,i.p.v.’Turks’)op pag.64 v.dit boek staat’Veel wolven spreken zelfs over herstel v.h.Ottomaanse rijk,van Wenen tot a.d. Chinese muur’. Dat is dus alleen maar HET streven v.d.Turken aan de ene kant, en aan de andere koppensnellers-kant wil men over de hele wereld Het Kalifaat uitroepen.! DUS Lucky bee, stop a.u.b.met Altijd de Joden erbij ‘te halen’, (het is immers wel bekend dat Calvinisten de Joden NIET zo erg mogen, maar er zijn andere problemen waarop U zich kunt focussen).

   Like

 16. Tempelier. zegt:

  Juist, per direct eruit gooien, die schandvlek.

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  O ja, natuurlijk de Partij van de Arabieren, gloeiende vinketering, wel GELD naar smerige TERRORISTEN, maar onze SENIOREN kunnen verekken, en moeten maar een moestuin nemen. Deze PvdA = een gore LANDVERRADERSPARTIJ geworden, nog erger dan de NSB in de jaren dertig van de vorige eeuw! Op naar de NUL ZETELS!

  Like

 18. paulzwueste zegt:

  Als het Westen doorgaat met Israël te isoleren is de kans reëel dat Israël meer samen zal gaan werken met Putin. Gelijk hebben ze. Alles beter dan langzaam gewurgd te worden door een islam-president!

  Like

 19. Jean zegt:

  Het moet VERBODEN worden nog maar ėėn eurocent naar het buitenland te sturen.
  Er moet gestart worden met die verdeelclubjes/mee eet clubjes op te doeken.
  Als er ergens hulp geboden wordt dan via mankracht van hier dan weten we tenminst dat het niet weggesmeten geld is, dus een win win situatie.
  Sowieso NOOIT hulp naar moslimlanden, kanker wordt ook niet geholpen maar wel bestreden.

  Like

 20. johannes zegt:

  hard en langdurig tegen z’n klote schoppen,en daarna de bak in met moslim tuig,

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s