Terreurgroepering “ISIS”: Duitse radicale islamieten in leidende functies?

Screenshot_7

(Door: Torben Grombery – Vertaling: E.J. Bron)

Wie de nieuwste beelden van de wrede massa-executies van “ongelovigen” door de terreurbeweging “Boko Haram” kent, moest ervan uitgaan de top van de gruwel te hebben gezien. Maar met hun gruweldaden doen de radicale islamieten van “ISIS” in Irak in niets onder voor hun Afrikaanse geestverwanten. Volgens een bericht van het ARD-magazine “Report München” wordt de terreur mede toonaangevend georganiseerd door een Duitse bekeerling uit München.

In de afgelopen maanden hebben deskundigen herhaaldelijk gewaarschuwd voor Duitse radicale islamieten, die in Duitsland vooral werden aangeworven voor de oorlog in het Midden-Oosten en in de loop der tijd naar Duitsland terugkeren.

Deze ervaren “Jihadisten”, die volgens de geheime diensten in grote getale actief zijn in de gelederen van “ISIS”(Islamitische Staat in Irak en Groot-Syrië), vormen een groot veiligheidsrisico. Want ze beschikken niet alleen over de wil, maar ook over de noodzakelijke “Know How” om terreuraanslagen in Duitsland te plegen.

Dat het daarbij niet om een theoretische mogelijkheid gaat, toont de aanval op het Joods Museum in Brussel eind mei, waarvan vier mensen het slachtoffer werden. De dader was een zogenaamde “Jihadist”, die zich enkele maanden daarvoor in Syrië had opgehouden.

Daarbij komt dat “ISIS” over aanzienlijke financiële middelen beschikt. Volgens persberichten heeft de islamitische terreurbeweging bij een roofoverval op de centrale bank in Mosul 500 miljard Irakese dinar (ongeveer 318 miljard euro) buitgemaakt. Dit geld kan gebruikt worden om nog meer aanslagen te financieren. Niet alleen in Irak, maar ook in Duitsland.

Het gevaar van islamitische “Jihadisten” die terugkeren, kan in Duitsland uiterlijk na de aanslag in Brussel niet meer genegeerd worden, noch door de “massamedia” noch door de politiek. Het is vooral verontrustend dat Duitse radicale islamieten blijkbaar niet alleen maar het voetvolk in internationale islamitische terreurorganisaties zoals “ISIS” vormen, maar ook leidende functies hebben. Juist zulke personen zijn in staat om ook in Europa terreurcellen op te bouwen en te leiden.

Uit de gelederen van de CDU wordt nu geëist om voormalige terreurstrijders met een Duits paspoort, die in Syrië en elders actief waren, het staatsburgerschap af te pakken om hen uit Duitsland te kunnen uitwijzen. Ook al is dit voorstel juridisch twijfelachtig, geeft het toch de juiste richting aan.

De woorden moeten echter gevolgd worden door daden. Anders is het misschien nog slechts een kwestie van tijd tot de “Heilige Oorlog” direct voor onze huisdeur wordt gestreden – wellicht met vernietigende gevolgen.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Torben Grombery

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Duitsland, Irak, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Syrië, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Terreurgroepering “ISIS”: Duitse radicale islamieten in leidende functies?

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Arresteer deze gasten en breng ze naar Neurenberg voor een oorlogstribunaal. Net zoals in 1945 en 46 deze oorlogscriminelen. Niet teveel energie instoppen maar gelijk berechten. Aan de galg met dat krapuul.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Joannes den Hollander: 12.44. uur. Inderdaad, aan de hoogste bomen met deze monsters. Dat zijn geen mensen, die zo te keer gaan tegen medemensen!

   Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Het gaat er steeds meer op lijken: Ook hier kan de vrede uitbreken.
  Zijn we in staat dat te voorkomen?
  Zoals het er nu uitziet staan we dan met blote handen tegen vernietigende vredesmiddelen.
  Bodybags en lijkkisten zijn er dan in veelvoud nodig.

  Like

 3. danny zegt:

  Ik denk dat er ook meer ISIS-strijders uit Nederland in Irak en Syrie rondlopen dan men denkt en weet. Zeer gevaarlijk als deze idioten weer terugkeren.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22770199/___Jihadisten_zijn_topprioriteit___.html

  Maar wees niet bang, ze hebben ze in de smiezen. Laat me niet lachen.

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Niemand maakt mij meer wijs dat ‘regeringen’ het gevaar van de islamisering niet zien of niet willen zien.
  Ze hebben het vast al vanaf het begin op een akkoordje gegooid met de islamieten:
  “als wij jullie steunen, verwennen en beschermen, laten jullie ons in leven hè, nadat jullie alle anderen hebben afgeslacht?”
  In dat geval moeten ze dan maar hopen dat de islamitische bid-bipsen zich aan de afspraak houden.

  Like

 5. Jean zegt:

  Alhoewel ik tegen elke vorm van geweld ben zou ik toch graag dergelijk uitschot en barbaars tuig een kogel door de kop jagen, erg dat een mens zoiets moet zeggen maar het moet me van het hart.

  Like

 6. joopklepzeiker zegt:

  Like

 7. win zegt:

  “de “Heilige Oorlog” direct voor onze huisdeur wordt gestreden.”
  waarschijnlijker: achter onze huisdeur, in de woonkamer.

  Like

 8. win zegt:

  Timmermans:

  ‘U kan ervan verzekerd zijn dat wij alles zullen doen om die veiligheid van de burgers optimaal te beschermen tegen deze manifeste dreiging.’

  dat hoorden we ook van colijn.
  een dag later zat de hele regering plus koningshuis veilig in londen.
  Minister Timmermans: aanpak jihadisten topprioriteit kabinet
  http://www.elsevier.nl
  Beweringen dat het kabinet naïef is in de aanpak van Nederlandse jihadisten, worden door minister Frans Timmermans

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s