Mohammedanisme

Screenshot_20

Na de gruwelijkheden die hebben plaatsgevonden in Irak over de afgelopen week en begaan door de Mohammedaanse terreurbeweging ISIS is het tijd voor een heroverweging van wat het Mohammedanisme inhoudt.

Koranexpert Bill Warner van het instituut Political Islam heeft hier een verklaring voor. Hij vertelt dat moslims niet graag Mohammedanen worden genoemd, omdat zij naar eigen zeggen alleen Allah erkennen als deïteit. Dat is echter een misvatting, want zo gaat Warner door, moslims kennen Allah niet, maar richten daarom hun leven in net als hun grote voorbeeld Mohammed. Zij vertellen ons dat Mohammed de meest perfecte mens is geweest op aarde en alle vrome Mohammedanen willen hem op dezelfde manier volgen. De Koran is een religieus boek, maar er zijn nog twee andere die even belangrijk zijn voor de vrome Mohammedaan en dat zijn de soenna (waar de naam soenni vandaan komt) , wat de overlevering is geweest van de daden van Mohammed en opgetekend door zijn volgelingen alsmede de hadith, welke de uitspraken bevatten van Mohammed tijdens zijn leven.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, christenhaat, Desinformatie, hersenspoeling, Historie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Jodenhaat, koran, Krankzinnigheid, Mohammed, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, sjiieten, soennieten, Terrorisme. Bookmark de permalink .

Een reactie op Mohammedanisme

  1. Yvonne van Cleef zegt:

    De enige juiste benaming:sekte van haat!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s