Barcelona: Wordt stierengevechtsarena een moskee?

Screenshot_11

(Vertaling: E.J. Bron)

Na het stierenvechten moet er nu een moskee komen: De emir van Qatar wil de historische stierengevechtsarena “La Monumental” in Barcelona verbouwen tot de grootste moskee van Europa. Hij laat zich het historische bouwwerk inclusief verbouwing en 300 meter hoge minaret bijna 3 miljard Amerikaanse dollar kosten. De moskee zal plaats bieden aan 40.000 moslims. Weliswaar moet het stadsbestuur van Barcelona nog toestemming geven, maar de huidige beheerders van de arena van de Balana-groep (evenementenagentschap) zijn al akkoord en kunnen zeker zijn van de ondersteuning van veel moslims in de stad. Wie nu nog niet wakker wordt en merkt hoe Europa stormenderhand islamitisch veroverd wordt, is niet meer te helpen.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, Dhimmitude, Graaien, Islamisering, lafheid, landverraad, Rotzakken, Spanje, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op Barcelona: Wordt stierengevechtsarena een moskee?

 1. Theresa Geissler zegt:

  Dat laatste is een feit. Maar breng dit onder de aandacht van Den Haag, al is het maar om te polsen, wat ze hiervan denken, en het antwoord zal hooguit zijn: “Die beslissing is nu eenmaal aan Spanje.”
  Tjesus, ik ben uiteraard tegen stierengevechten en zo’n arena een andere bestemming geven vind ik op zichzelf een goede zaak, maar een mega-moskee……
  Dachten we laatst nog niet, dat Spanje de islamisering tamelijk goed in de hand hield? Nu, dít lijkt eerlijk gezegd weer nèrgens op!

  Like

  • koddebeier zegt:

   Onder de aandacht van Den Haag ??????? Dat stel idioten ????? Die hebben ons allang verkocht en verraden aan de Arabische wereld, alleen wij weten het nog niet.

   Like

 2. Urbanus zegt:

  Maak er maar 3 miljard van…

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Laat de varkentjes maar komen. Potverdomme weer een haathut erbij, zum kotzen! Maar erger vind ik de opstelling van politiek en het bedrijfsleven, die omwille van de poen meewerken aan de ISLAMISERING van Europa!

  Like

 4. Cathja zegt:

  Met dit bericht ben ik beslist niet blij! De Spanjaarden hebben ooit hun land heroverd op de moslims, en nu laten ze dit allemaal toe! Onbegrijpelijk!
  De islamisering van Europa lijkt wel steeds sneller te gaan, en niet eens tegen de wil van (in dit geval) het Spaanse volk, maar juist met instemming daarvan!
  Ergerlijk en zorgelijk!
  De ellende komst steeds dichterbij!

  Like

 5. Daiyu-ninja zegt:

  Het Westen wordt overwoekert door moskee-en en in de moskee-en worden de moslims door de imams opgehitst met haat teksten tegen ons, de ongelovige apen, honden en varkens.
  imams leren moslims ons te haten en maken gewetenloze moordenaars,opdat ze geen medelijden met ons voelen als ze onze koppen eraf snijden.
  Erger: ze moeten moorden als iets plezierigs ervaren, als mannelijk, stoer en als een gunst.
  En als een goede daad voor allah………….de crimineel.

  Een doodenge ontwikkeling.

  Misschien moeten wij Den Haag – de kamer – bestormen en antwoorden eisen……….waarom moeten wij – de Europeanen – en onze cultuur verdwijnen? En waarom moet het Westen ge-islamiseerd worden? Waarom willen jullie dat de aarde bevolkt wordt door moordenaars, verkrachters, dieven, en pedofielen?
  Ikwil antwoorden!

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Correctie. overwoekert moet met een, d

   Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Ik wil wel mee;wie nog meer?Het loopt de spuigaten.en die Spanjaarden begrijp ik al helemaal niet meer;de allergrootste moskee????Er zou een verbod op die haathutten moeten komen;geloven kunnen ze ook achter hun eigen voordeur!In landen van herkomst wordt niets,maar dan ook niets getolerreert wat betreft een ander geloof en hier wordt alles geaccepteerd en gefaciliteerd:ik heb er schoon genoeg van.Ik wil actie,nu!

   Like

 6. VarAway zegt:

  Het is natuurlijk SCHANDALIG om wederom zo’n haat hut neer te
  plempen in Barcelona….Maarrr geen 3 miljoen doch € 3.000 miljoen.
  De Duitsers melden 3 miljard euro…. Ik denk dat de soep niet zo heet
  gegeten zal worden, als dit het echte bedrag is.
  Ook denk ik dat de lokale moslims nooit het onderhoud van zo’n dure
  moskee willen en kunnen betalen, ergo de Gemeente Barcelona krijgt
  daar nog een hele kluif aan. Het gaat toch al bar slecht in Spanje.
  Rest mij 1 vraagje: Mogen we ook een nederig kerkje bouwen in het
  woestijn land van de gulle gever?????

  Like

 7. delamontagne zegt:

  En de oplossing is zo eenvoudig…………..Even een dagje huren voor een ander diersoort.
  Pig Races

  Like

 8. Jolanda zegt:

  idioten zijn het! en niemand doet hier iets tegen! niet dat ik voor het stierenvechten ben hoor, maar iets wat typisch spaans is zou islamitisch moeten gaan worden. Echt!!! bij mij wordt de walging steeds groter.
  Neem nou gevangenis de Koepel in Breda, dat wordt tijdelijk voor 1 jaar een asielzoekers centrum, en als het even kan wordt het nog met 1 jaar verlengd, en dan????? misschien wordt dat ook wel omgetoverd tot een moskee ( al hadden ze er voor mij part maar een museum van gemaakt).
  Wat blijft er dan in hemelsnaam voor ons en andere europeanen over? niets toch!

  Like

 9. realist zegt:

  zolang hebzucht de bovenhand heeft op moraal zal er niks veranderen in de positieve zin.
  sommige dingen zijn belangrijker dan geld,europa verkoopt de toekomst van europeanen,nota bene aan een uiterst racistische religie die ons haten tot en met.
  de vraag is waar de heren die ontvangen denken te kunnen genieten van hun rijkdom die ze verkregen hebben door europa te verkopen?eens zij hier de macht grijpen zullen die rijkdommen in een ongezien tempo terugvloeien naar van waar ze gekomen zijn onder de benaming jizzya maar dit snappen onze linkse zelfhaters niet,een korte termijnvisie is nu éénmaal een algemene eigenschap van de linkse ubermenshen.

  Like

 10. Rick zegt:

  “Wie nu nog niet wakker wordt en merkt hoe Europa stormenderhand islamitisch veroverd wordt, is niet meer te helpen”
  Dit weten we nu inmiddels wel. Het blijft echter bij het iedere keer opnieuw bevestigen van zo goed als voldongen feiten. Lullen, lullen en fora vol plempen met reaguursels. That’s it. Wen er maar vast aan, dat de islam en haar booslims “gewoon” de dienst uit gaan maken in NL en de EUSSR in zijn geheel. Geen mens en/of politieke stroming die ze nu nog tegen houdt!! Daar zijn wij als ontwikkelde westerlingen inmiddels te beschaafd voor 😦

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Rick: 23.12. uur, op 24/6. Een herhaling van 14 Juli 1789, door HEEL EUROPA is n.m.m. slechts nog de enige OPLOSSING! 14 Juli 1789, start van de Franse Revolutie!

   Like

   • koddebeier zegt:

    Haal de guillotine maar vast uit het vet !!

    Like

   • Willie zegt:

    Tom, dit zei ik ook al een paar dagen geleden,maar nu maar gaan zoeken naar medestanders vboor die revolutie ??? ??? Happy searchin’

    Like

  • Tempelier. zegt:

   Kijk en die beschaafdheid moet je laten varen om te kunnen handelen, barbaren overwin je niet met beschaafdheid, maar met hardheid.

   Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    Helemaal mee eens!

    Like

   • Daiyu-ninja zegt:

    Tempelier. zegt:
    25 juni 2014 om 13:17

    ………..barbaren overwin je niet met beschaafdheid, maar met hardheid………………..

    Precies.
    Het heeft geen zin om fatsoenlijk te zijn tegen mensen die jou dood willen.
    Het heeft geen zin, als iemand met een machete of pistool tegenover je staat te zeggen, kom ga even zitten dan kunnen we er over praten.
    Het heeft geen zin om vriendelijk te zijn tegen mensen die jou naar het leven staan.
    Met zulke mensen moet je geen medelijden hebben, dat kan gevaarlijk voor je zijn.
    Haat maakt van mensen gewetenloze moordenaars. Daarom worden moslims volgepropt met haat, haat en haat.

    Like

 11. trebor2110 zegt:

  Barcelona: Wordt stierengevechtsarena een moskee?
  Trefwoord : BLOED

  Like

 12. fleckie zegt:

  men kan zich afvragen WIE zijn de tegenwoordige INVESTEERDERS van de arena, [een collectieve naam zegt in feite niets], hoe groot zijn de terroristen-keten in div.plaatsen hier al niet?

  Like

 13. lucky bee zegt:

  In een moskee wordt net zo veel bloed vergoten als in een Stieren-arena;alleen niet meer het bloed van stieren maar van mensen.

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  En de heren ‘aan de top’ de leuke baantjes maar lekker onderling verdelen; dát heeft hun hoogste prioriteit, NIET het welzijn van de burger!
  Wat geeft het als die islam ons allen onderdrukt; tegen de tijd dat hun eigen hachje gevaar loopt, hebben ze zo veel geld bij elkaar gegraaid, dat ze zelf prinsheerlijk kunnen vluchten naar een islam-vrij stukje aarde (voor zolang als het duurt).
  In feite hebben we die talrijke overtollige criminelen ‘aan de top’ helemaal nergens voor nodig; wél bezielde deskundige en vooral eerlijke leiders. ECHTE leiders die alles in goede banen leiden en die helpen om de burger een aangenaam leven zonder druk te kunnen geven.
  Mensen die zich niet baden in overbodige luxe en die een normaal salaris krijgen uitbetaald.
  Geen zelfverrijkers maar ‘eerlijk delers’. En die ‘eerlijk delers’ zijn geen communisten/socialisten want dat zijn de meest smerige machtswellustige graaiers die er bestaan.

  Maar nu zal ik wel iets heel doms hebben gezegd.

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Tistochwat zegt:
   25 juni 2014 om 11:34

   ………………..hebben ze zo veel geld bij elkaar gegraaid, dat ze zelf prinsheerlijk kunnen vluchten naar een islam-vrij stukje aarde (voor zolang als het duurt)…………………..

   Inderdaad, voor zolang als als het duurt.
   Al denk ik niet dat ze prinsheerlijk zullen leven, want ze zullen elke dag in angst leven voor de wraak van het volk.
   Ze zullen de gevangenen zijn van, angst.
   Angst kun je niet afkopen met geld.

   Like

 15. Jean zegt:

  De Spanjaarden die akkoord gaan met die misdaad (puur uit geldgewin) moeten ALLES afgenomen worden incl. de woning die ze bezitten, ze gaan maar op een rattenmatje liggen met hun gat in de hoogte zo kan alla goed met hun ballen spelen.
  Hopelijk laat de oorlog tegen die barbarij niet lang meer op zich wachten, voor mij mag hij morgen beginnen met het afvoeren van ALLES wat naar islam stinkt.

  Like

 16. Blaffertje zegt:

  Belachelijk!
  Ze horen niet thuis in onze Europese christencultuur en krijgen de grootste moskee van Europa.
  Wat een stel kontkruipers
  Gatver.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s