ISIS gebruikt blanke baby voor propagandafilmpje

ISIS deinst nergens voor terug. Tegenstanders worden bij duizenden geëxecuteerd, in het beste geval middels een nekschot, maar als het even kan door het afsnijden van hoofden. Mensen worden gemarteld en afgeslacht enkel omdat ze iets anders geloven dan zij. Deze terroristen zijn door en door ziek in hun hoofd. Nu hebben ze een filmpje gemaakt waarvan de boodschap duidelijk is; blanke baby = het Westen = seculariteit = hulpeloos tegen Allah en de wederopstanding van het kalifaat. Te walgelijk voor woorden en met een niet mis te verstane boodschap; we komen eraan en gaan jullie onderwerpen.

Laten onze politici eindelijk eens wakker worden en in actie komen! Zorg ervoor dat een ieder die zich aansluit bij ISIS of vergelijkbare terreurorganisaties, nooit meer een stap op ons grondgebied kan zetten. Vervolg deze psychopaten meedogenloos, pak ze alles af dat ze bezitten of smijt ze levenslang in het gevang. Geef ze geen hulp, geen geld, geen paspoort of wat dan ook. Er zijn mogelijkheden genoeg, dus DOE iets!

Bron:
www.barenakedislam.com

Vertaald uit het Engels door:
Ekster
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, lafheid, Moslims, nieuw fascisme, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid, Westen. Bookmark de permalink .

37 reacties op ISIS gebruikt blanke baby voor propagandafilmpje

 1. Theresa Geissler zegt:

  Weet Den Haag van dit walgelijke filmpje?!
  Ach, wat maakt het ook uit: ALS ze al op de hoogte zijn, zeggen ze van niet en gaan er verder niet op in!
  Hé, Lamzakken, WE WORDEN OPENLIJK BEDREIGD! DOE IETS!!!!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Nee natuurlijk doen ze niks! Het gaat hen toch alleen maar om macht en graaien? We kunnen roepen tot we een ons wegen, maar Den Haag blijft moslims importeren op onze kosten!
   Ze mogen dus ook gewoon ‘onze’ baby’s misbruiken voor hun smerige haatbaarden-filmpjes!
   Verdorie, dat kind wordt afgebeeld in de moordzuchtige klauwen en tussen de wapens van dat koppensnellende tuig!

   Like

  • Driek zegt:

   Zeg, stelletje klootzakken in Den Haag, wanneer gaan jullie eens iets doen aan dat islamitische schorem, want ons leven loopt gevaar, dit kan zo niet langer.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Driek: 20.31. uur, op 24/6. Tja, ik denk dat we niet hoeven te rekenen op ” Den Haag”.
    Dat stelletje “teletubbies”, daar, maakt zich nog eerder druk over een sticker, van Dhr. Wilders, die ook nog de waarheid bevat over de DOODSCULTUS ISLAM, dan dat ze zich inzetten voor ONS, de oorspronkelijke bewoners van Nederland!

    Like

  • Sylvia Groot zegt:

   Naar Den Haag sturen in 100-voud, tot ook hun maag ervan omdraait.
   Het arme kindje, dat eerst nog probeerde te lachen ondanks dat de angst op het smoeltje is te lezen.

   Like

 2. Pieter zegt:

  zum kotzen!! isis staat voor alles wat verachtelijk is. Ongelooflijk dat de goegemeente in het westen maar blijft jammeren over Assad. Ook hij zal zn fouten hebben maar er was relatief rust in het land. Waarom ligt de sympathie van het westen zo vaak bij de foute kant? Leren ze het dan nooit??

  Like

 3. Yvonne van Cleef zegt:

  Te walgelijk voor woorden!Maar ook een duidelijke waarschuwing;echter bij onze regering tegen dovemansoren gericht,helaas!

  Like

 4. Lis zegt:

  Maar gelukkig hebben wij Fransje Timmermans. Die heeft gezegd dat hij iets eraan zal gaan doen. Wat dat is, kan hij uiteraard niet vertellen, maar we mogen toch blij zijn dat het kabinet topprioriteit heeft gegeven aan het…. aanpakken? foei roepen?…. Ach, u begrijpt het wel, niets dus. Walgelijk!!

  Like

 5. Andre M zegt:

  Den Haag en de amerikanen hebben deze groepering zelf gefinancierd dus verwacht geen hulp vanuit de kadaver elite.

  Like

 6. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Met “Dank”aan de EU en onze regering, die een een epidemie v an een dodelijk virus, genaamd ISIS, op ons hebben losgelaten!

  Like

  • roger catrysse zegt:

   Inderdaad een dodelijk virus en we kijken er naar toe maar we doen niets en dat is het ergste laten we ons maar verbruinen en roepen in koor meer Marokkanen

   Like

 7. Harry zegt:

  We moeten die Rutte en z’n trawanten een daverende brandbrief schrijven en zorgen dat ie in de grote media terechtkomt .
  Laten de goede schriivers onder ons , zoals Pennings , Wans Horst , Henk V , Madame Geissler , Meneertje , Neree en anderen nou eens de taak op zich nemen om een brief in elkaar te stampen waar het hele zootje perplex van staat !
  Er moet toch iets van een ommekeer te bewerkstelligen zijn ?

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Deze FAALREGERING PvdA en VVD, en iets doen tegen de HAATBAARDEN? Whoehahahaha, zeker met de ledepop RUBBEREN RUTTE en de MOSLIMKONTLIKKER TIMMERFRANS. Neen, ik verwacht DAAR NIETS VAN! Mensen, we komen ons zelf aan het verdedigen tegen dit MOSLIMTUIG!

  Like

 9. Joost Visser zegt:

  Vervang de isispersonen door de europese commissie en je het representeert de toekomst van je (Klein)kind.

  Like

 10. Marc Bouwman zegt:

  De Totenkopf-brigade: sondercommando’s van de SS!

  Like

 11. Claudia M. zegt:

  Even voor onze [kuch] bestuurders in Den Haag…

  Rock-a-bye baby, in the treetop
  When the wind blows, the cradle will rock
  When the bough breaks, the cradle will fall
  And down will come baby, cradle and all
  Baby is drowsing, cozy and fair
  Mother sits near, in her rocking chair
  Forward and back, the cradle she swings
  And though baby sleeps, he hears what she sings
  From the high rooftops, down to the sea
  No one’s as dear, as baby to me
  Wee little fingers, eyes wide and bright
  Now sound asleep, until morning light.

  Dit was het slaapliedje, hierna graag wakker worden? Anders gaat deze binnenkort om te beginnen scheermesdraad bestellen!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   @Claudia. Weet je wat het leuke aan scheermesdraad (Benaming: “Nato-draad.) is? Nee?
   Je snijdt je natuurlijk helemaal open als je er maar even aan komt… maar het èchte leuke is dat je daarna bloedvergiftiging krijgt omdat de scheermesjes kopersulfaat bevatten! Hahahahaha! Goed doorgedacht vind ik.
   Als je het doet moet je het goed doen, zeker als je die vervloekte moslims buiten moet houden!

   Like

 12. windwens zegt:

  Te walgelijk voor woorden. Maar even zonder dollen hoe krijg je deze huidige regering weg uit Den Haag. Want dat is toch een stelletje incompetente idioten.Ik zie het liefst gisteren nog vertrekken, of in elk geval een n ega manifestatie om ze duidelijk te maken dat ze bij de bevlking de strot uit komen.

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  @BertG: 08.48. uur, Bedankt voor de tip, Bert!

  Like

 14. radjis zegt:

  Afmaken en Nederland wordt wakker pak hun paspoorten af en richt kampen in waar ze zwaargewicht of afgemaakt worden , geen genade zullen ze ook niet voor ons hebben.het zelfde geld ook voor de invasie van de Oost blok landen, oprotten

  Like

 15. msteuns zegt:

  Vreselijk al die etterbakken, die ons als honden en varkens zien, laat mij maar een hond of een varken zijn, als ik maar nooit onder het juk van de islam hoef te leven zelf de gematigte zijn te erg, heb dit zelf meegemaakt.Een groot hek om die islamitishe landen en niet meer hier komen want wij doenhet toch allemaal fout.
  wanneer gaat den haag wat doen, ik denk dat als er alleen water uit de oliebronnen komt, maar onderhand komen er nogsteeds mensen uit dat soort landen naar het westen die dan kritiek hebben op ons. Alles in naam van allah het lijken de middeleeuwen wel,

  Like

 16. msteuns zegt:

  Er is nog nooit vrede geweest in het middenoosten mensenrechten worden geschonden, maar degene die hierna naar toe vluchten zijn al zo geindoctrineerd dat alles wat westers is fout is, dus kunnen ze beter daar blijven en elkaar afmaken, en niet in ons land de strijd voortzetten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s