Israëls nieuwe christelijke vrienden

Screenshot_8

Christelijke pro-Israël demonstratie in Jeruzalem

(Door: Melanie Philips – Vertaling: Wim Jongman)

Twee grotendeels ongenoemde verhalen over het wereldwijde christendom hebben het vermogen om de wereldorde op te schudden. De eerste is de vervolging van christenen in de ontwikkelingslanden door toedoen van de islam. Boko Haram, dat meer dan 250 christelijke schoolmeisjes in Nigeria heeft ontvoerd, is slechts een van vele islamistische groeperingen die steeds christenen terroriseren en doden in de ontwikkelingslanden.

Volgens Open Doors, een christelijke groepering, worden ongeveer 100 miljoen christenen vervolgd in meer dan 65 landen, met de radicale moslims als de belangrijkste daders in 36 van die landen.

In Egypte zijn de Koptische christenen aangevallen, vermoord en verdreven. In december 2013 werden ten minste 1000 christenen gedood in de Centraal-Afrikaanse Republiek. In februari van dit jaar hebben Jihadisten kerken in Zanzibar opgeblazen als “holen van niet-gelovigen”. In maart onthoofdden in Somalië leden van de Al-Shabaab militie publiekelijk een moeder van twee meisjes en haar neef nadat ze ontdekten dat ze christenen waren.

Lees verder>>>

LIKOED

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, Islam, Israël. Bookmark de permalink .

10 reacties op Israëls nieuwe christelijke vrienden

 1. Tom Hendrix zegt:

  Ook ik sta vierkant achter Israël, en bid voor de vrede voor Jeruzalem. Goed dat U dit geplaatst heeft Likoed Nederland. Ik schaam mij als christen hier in Nederland voor de PKN, de RK en de Wereldraad van Kerken, die nota bene de MOSLIMS steunen ook nog. Daarom hebben deze INSTITUTEN voor mij afgedaan, ik vertrouw ze niet meer, ze verkwanselen de boodschap die Christus gebracht heeft! Shalom Israël, land van mijn oudere broeders en zusters!

  Like

  • maria zegt:

   Ik ga er van uit dat het oordeel over deze valse kerken harder zal zijn dan over de onwetenden… Anja Meulenbelt gaat ook naar een “Ekklesia” dat is een kerk waar ze niet in God geloven maar samen heerlijk zitten te zemelen over vrede en palestijnen. Huub Oosterhuis, grote vriend van Beatrix, houdt daar zijn valse prediking.

   Like

 2. roger catrysse zegt:

  Gans die linkse kek laat de christenen uitmoorden en dit zonder te reageren . ook het hoofd van de katholieke kerk reageert bitter weinig niet te geloven Als straks de Paus door een islamiet zal vermoord worden dan zullen ze verwonderd opkijken en zich afvragen hoe is dit toch mogelijk geweest

  Like

  • maria zegt:

   Het lot van de door de islam vervolgde christenen laat mij beschaamd achter. Onze kerken staan voorop voor de zielige palestijnen en geven geen moer om Israël, laat staan hun vervolgde broeders en zusters. Mijn linkse broer gaat ook naar een kerk, waar ze wel dagen oefenen op een nieuw liedje en uitgebreide koffietafels hebben, maar geen enkele aandacht hebben voor deze zaken. Ben zelf geen lid van een kerk, maar liever geen kerk dat zo’n flutkerk!

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Deze Paus zal door een mohammedaan vermoord worden!

   Like

 3. Scarlatti Bombatti zegt:

  Ik sta volledig hier achter: Citaat:

  “Het is niet waar dat de tijd voor Israël dringt. De tijd loopt af voor het westen.

  Het klopt niet dat Israël geen vrienden heeft. Het heeft veel vrienden. Vele verschillende.”

  Like

 4. lucky bee zegt:

  Maar beslist niet de PKN.Ze weten niet eens dat de 10 Geboden bestaat?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Lucky bee: 10.52. uur. Dat weten ze wel, beste Lucky Bee! Maar ze verkwanselen de boodschap, ze zijn geïnfiltreerd door de socialisten en goedmensen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s