Obama bracht Armageddon

Screenshot_3

(Door: Joost Niemöller)

Vijfenhalf jaar Obama heeft de moslimwereld doen ontploffen. De vele dweepfans bij de Nederlandse media en de onderdanig bureaucraten van de EU zullen gedacht hebben dat met een Amerikaanse multicultipresident de wereldvrede op aarde kwam, maar Obama was de lont in het kruitvat. De huidige chaos in het Midden Oosten is te danken aan zijn beslissingen:

-Hij kwam naar Caïro om zijn onderdanigheid aan de islamisering en de Moslim Broederschap te bewijzen, waarmee hij Moebarak aan het wankelen bracht.

-Hij stak geen helpende vinger uit naar de Groene Revolutie in Iran, die een einde had kunnen maken aan een kwaadaardig en gevaarlijk islamregime.

-Hij moedigde de Arabische Lente aan, die in werkelijkheid de islamisering in nieuwe versnelling bracht.

Joost Niemöller

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Islam, Obama. Bookmark de permalink .

22 reacties op Obama bracht Armageddon

 1. Tom Hendrix zegt:

  Volkomen waar wat Dhr. Niemöller in het artikel ter berde brengt.

  Like

 2. paulzwueste zegt:

  De meerderheid in Amerika geilde op een multicultipresident! En nu oogst Amerika wat de republikeinen gezaaid hebben. (Ik zie en hoor vrouwtje Halsema met omhoog geslagen blik en gevouwen handen( echt waar!) nog zeggen: “Oh als hij het aan mij zou vragen, nou…”, verder kwam ze natuurlijk niet, maar dit was duidelijk genoeg!)
  Die groene fanatici en linkse honden hebben Amerika en Europa via Obama bewust naar de vernietiging van alle veilige grenzen en de onder rechts bereikte doelen, geleid!!!!!
  Ik weet nog goed dat we ca. 8 jaar geleden ondergesneeuwd werden met die valse linkse tsunami van eer- en huldebetuigingen aan deze klootzak! Een uiterst dubieuze figuur die nog niet eens kon bewijzen wanneer hij geboren was!!!! Die bij mij en ontelbare anderen de hoogste graad van ‘red-alarm’ liet afgaan. ’n Verkapte moslim!!!! Dan wist je genoeg!!!!! Maar we werden natuurlijk niet gehoord in die tornado van jubel- en juichorkesten van links en groen!!!!
  Obama. ’n Gedeelde Piknikker. Hij was geen neger en geen blanke. ’n Verkapte moslim die het zogenaamd ook niet was. ’n Zogenaamde Baptist. De moslims liegen altijd!!!! Die nog niks gepresteerd had en gelijk de Nobelprijs voor de vrede cadeau kreeg!!!!!
  Daarna heeft hij BEWUST!!!! gedurende de bijna 8 jaar dat hij in funktie is alleen maar rampen en chaos teweeggebracht. Waardoor miljoenen mensen gedood zijn! Direct en indirect!
  Alles in de naam van Allah!!!! Geloof mij vrij!!!! Hij is een islam-mol!
  Amerika wordt wakker!!!!!!! En dood die verrader ‘as soon as possibal’!!!!!!!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Oh, Paul, wat dat eerste betreft……Nou ja, ik verwacht niet,dat je indertijd, naar aanleiding van zijn eerste verkiezing, iets hebt meegekregen van de daaraan gewijde show van Oprah Winfrey….
   Maar ík wel: WALGELIJK! Ik heb het mens, ongelogen, daarna nooit meer bekeken; voorgoed genezen!
   Gedempt licht, zacht-wiegend soul-koortje op de achtergrond, met dito gezang en Zij oh, oh, constant in de zevende hemel omdat de Zwarte Messias was opgestaan, die de verschopte zwarte Amerikanen eindelijk, eindelijk welvaart en gerechtigheid zou komen brengen….Hóe lang hadden ze dààr niet op moeten wachten……
   En dat werd gesuggereerd door zowat de rijkste vrouw ter wereld, die mooi haar vermogen had kunnen verdienen tijdens het bewind van louter blanke presidenten! Smerige stemmingmakerij! (Tom zou er misschien aan toevoegen: KOTS en BRAAK!)
   Vraag me trouwens af of ze er inmiddels nog zo over denkt.
   Maar zelf blijf ik zeggen: Volgende keer weer een gekleurde presidentskandidaat? Als het per sé moet, GOED zijn roots checken, of die ècht Afro-Amerikaans zijn en NIET Afrikaans: Je ziet, dat dan de islam op de loer ligt….

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Theresa Geissler: 20.24. uur. Beste Theresa, daar komt ie: KOTS ENDE BRAAK! Want beste medereageerders deze renegaat en oppermoslim, is een verrader van alles wat we verstaan onder een democratische samenleving. Verder dus ook eens met de reactie van @Paulzwueste! Together we stand!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Eh…..ja, Tom. Zelf haalde ik dat even meer aan in verband met Oprah en haar gelegenheids-dweilshow, dan met Obama.
    Maar goed, één pot nat, als het er op aankomt……

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Theresa, nee God heeft me voor die show bewaard. Maar het beeld dat je schetst zag ik helemaal voor me! Walgelijk!!! Ja, die Oprah Winfrey is gewoon ’n sluwe kijcijferhoer!
    Ik heb ze nooit gemoeten.
    En die domme massa trapte er indertijd helemaal, en zelfs voor méér dan 100% in…
    Maar ik ben er van overtuigd dat Obama geen goodwill meer heeft bij de meerderheid van de Amerikanen. Ik denk ook dat we binnenkort nog raar zullen opkijken…
    Er kan daar van alles gebeuren. Je moet er niet van staan te kijken als hij wordt afgezet of opgeruimd. (Laten we het hopen!)
    () Die Amerikanen zijn eigenlijk net zo links-correct als die Zweden. Ze zijn gewoon te bang om een zwarte normaal te behandelen. Eng hoor. In ALLE USA-films zie je altijd zwarte mannen met zwarte vrouwen en dito blanken. Gewoon ’n hypocriete samenleving waarbij de blanken zich heel vaak wegkijkend laten onderdrukken door hun dodelijke angst om voor racist te worden uitgemaakt! 90% van de Zwarten zit helemaal onderin de dienstverlenende sector (als ze werken natuurlijk…) en worden in de omgang vertroeteld door de blanken die zelf praktisch alles mogen verdienen en organiseren.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    @Tom Hendrix! Together We stand!!!

    Like

 3. paulzwueste zegt:

  Republikeinen moet natuurlijk Conservatieven zijn!

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Wat mij ook veel zorgen baart is, dat de volgende president(te) van de Verenigde Staten alweer een Moslim cq een rooie neet zal zijn. Bepaalde berichten die je wel eens leest of hoort wijzen daar op. Laat staan ons eigen land. Geert Wilders mag dan voor ons het vuur uit zijn sloffen lopen, maar volgens mij is het volgende kabinet er alweer eentje met een hoop linkse rooie neten die ons land gaan besturen. Met D66 en SP, CDA. Hele volkstammen notoire idiote kiezers zullen ons wel weer eens erbij lappen ! Voor de zoveelste keer !

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bigLjohn: 18.35. uur, op 24/6. John, in wezen maakt het al niets meer uit. De VERRADER en LUL RUTTE en zijn bandietenbende, hebben ons al verraden aan de RODEN in Brussel, van de communistische EUSSR! Doordat deze lapzwans het ESM verdrag heeft getekend, waardoor onze schatkist al in Brussel staat!

   Like

 5. jans zegt:

  Barak Obama bin Laden is het laatste zetje islam knuffelen om de wereld in de fik te zetten.

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Waarom heeft oud President Jimmy Carter op Obama gestemd ? ?
  ……….
  Hij wilde niet de geschiedenis ingaan als de slechtste president van U.S
  meer in:
  What If… Obama Is Really Going To Destroy America?
  http://hallicino.hubpages.com/hub/What-If-Obama-Is-Really-Going-To-Destroy-America

  Like

 7. Peter Floren zegt:

  @bigljohn, wees blij dat in Nederland de verkiezingen min of meer gerespecteerd worden en de de partij van wilders mee mocht regeren. Bij ons in Belgie negeren ze gewoon de kiezer

  Like

 8. Jan zegt:

  Obama bracht Armageddon. Dat heeft hij bij aantreden gezegd, maar niemand wilde het geloven. Momenteel worden de VS van binnenuit kapot gemaakt door het binnen laten van miljoenen illegalen, moordenaars, terroristen uit Zuid- en Midden-Amerika en Mexico die vervolgens over legerbases, hotels in geheel de VS verspreid worden. Tegelijk gaat de verwoesting van het Midden-Oosten door:

  Washington and London Ignored Warnings about the ISIS Offensive in Iraq
  For months before the fall of Mosul, Iraq’s second-largest city, Washington and London were getting detailed warnings about jihadist plans to exploit Sunni resentment toward Iraqi Prime Minister Nouri al-Maliki and launch an ambitious takeover of northern and western Iraq.
  Kurdish military sources say the strategy of the ultra-radical Islamic State of Iraq and al-Sham (ISIS) was telegraphed long in advance.

  The Kurds even offered to participate in a joint military operation with Baghdad against the jihadists. Washington didn’t respond.
  http://www.thedailybeast.com/articles/2014/06/24/washington-and-london-ignored-warnings-about-the-isis-offensive-in-iraq.html

  Like

 9. lucky bee zegt:

  Barack Hussein Obama ? he can not.Hij is een stumper deze Kenyaan.

  Like

 10. Yvonne van Cleef zegt:

  Moedeloos wordt je er van;jaren geleden is deze tragedie die nu over onze hoofden trekt al in gang gezet!Dit is inderdaad een wereldwijd kankergezwel en met demonstraties en praten niet meer op te lossen,helaas!En aangezien 80% van de bevolking soep in de bovenkamer heeft in plaats van hersens,ben ik bang dat de weinigen die het wel zien ook niets meer uit kunnen richten!Zucht!

  Like

 11. Jan zegt:

  Armageddon voor de IRS?

  Judicial Watch heeft de IRS voor het gerecht gesleep en eist opheldering over de gewiste emails van Louis Lerner. Rechtzaak dient 10 juli a.s. De emails werden gewist omdat deze aantoonden dat tegenstanders van de Democraten voortdurend geterroriseerd werden met rechtzaken, veroordelingen, weigeren van subsidie. Ook organisaties die verbonden zijn met kerken of opkomen voor Israël werden en worden tot op de dag van vandaag subsidies geweigerd terwijl dat voor organisaties verbonden met terroristen zoals CAIR geen enkel probleem is

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s