Omaatje (92) doodgetrapt in moestuin door 12 dronken Marokkanen

Screenshot_2

Ho stop wacht. Dat mag dus niet meer. In de media zeggen dat het “Marokkanen” waren. Want daarmee worden racistische onderbuikgevoelens aangewakkerd en in stand gehouden. Media, stop met het vermelden van de herkomst van een verdachte aldus twee starnakel naïeve wegkijkdruiloren op de opiniepagina van De Volkskrant. Och hemel, ze bestaan echt nog, de beliebers in de multiculti samenleving. “Door de herkomst van de verdachte te benadrukken, wordt een scheef beeld geschetst.” schrijven Lotte en Kwinten. Lotte is filosofe en RUG-student, Kwinten is scribent van de illegaal gefinancierde mondsnoer-website Joop.nl.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Marokkanen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Omaatje (92) doodgetrapt in moestuin door 12 dronken Marokkanen

 1. Pingback: want ieder trekt aan d’eigen linkse bel ! | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

 2. Tempelier. zegt:

  Tja , die zielige verhaaltjes over armoede , leefomgeving (sharia wijk) , ik stuur vast een pak zakdoekjes op naar deze twee snotteraars. Waarom lezen ze maar één rapport, dat geeft zo’n kokervisie !! Het zal wel aan hun omgeving liggen.

  Like

 3. Roeltje zegt:

  Beste Lotte en Kwinten,

  Dingen gewoon bij hun naam noemen is geen racisme.
  Verder werd ik vooral getroffen door de volgende zin: ” Opvallend is dat de afkomst niet vermeld wordt wanneer het een autochtoon persoon betreft.”
  LOL ben ik nou zo slim of zijn jullie nou zo dom.

  Like

 4. roger catrysse zegt:

  Als het niet met de werkelijkheid overeen stemt moet het ook niet gezegd worden

  Like

 5. rotsus zegt:

  Ik wilde eigenlijk niet hierop reageren daar mijn zekeringen steeds meer verhit raken en ik weet van mezelf dat dit niet zo goed is maar toch. Toen ik de kop van dit artikel las dacht ik eerst, en dat meen ik, dat het een of andere flauwe grap was maar tot mijn schrik was het dus geen grap. Dat dit vies vuil tuig hier met 12 man voor moet zijn zegt in wezen genoeg, want als er 12 x 1 stuk vuiligheid langs datzelfde oude mens was gelopen zou er met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid helemaal niets gebeurd zijn want als je zo’n stuk stront alleen op straat tegenkomt lopen ze ook meestal met hun kop naar beneden gebogen over straat. Ik verfoei dit en ik zou heel graag willen dat het politieke gedrocht in den Haag, “onze” (niet de mijne) minister van veiligheid en justitie (een vreselijke arrogante dommerik) nu eens eindelijk stelling nam en dit krapuul per direct met hun gehele gezin na veroordeling door een rechter hier te lande terugbracht naar HUN oh zo mooie Marokko en ze daar afleverde bij de Marokkaanse autoriteiten met het dringende verzoek ze DAAR in HUN land in de gevangenis te flikkeren. Niet hier, want dan moeten wij (veel te veel) belastingbetalers er voor opdraaien en komen ze er vanaf met nagenoeg geen straf. Ik weet wat de meesten van jullie nu denken, sla ze hun koppen eraf, maar ik zeg van nee!! Dat gaat te vlug, een mooie Marokkaanse cel waar zo’n gevangenis directeurtje zijn eigen wetjes maakt en zo’n tuig voor een hele lange tijd het leven verschrikkelijk zuur kan maken. En verzetten ze zich daar dan kun je er boeh op zeggen dat ze er niet meer levend uitkomen wat overigens een hele mooie afronding van de zaak zou zijn. Maar ik weet al precies de uitkomst in deze zaak.
  Ze krijgen van “ONZE” overheid een top advokaat (x 12, tel uit je winst) welke er vervolgens voor zorgt dat er of een procedurefoutje gemaakt kan worden waar “ons” justitieapparaat wel aan mee zal werken (want dat is veel makkelijker), of hij brengt naar voren dat ze een hele slechte jeugd hebben gehad (nooit naar de efteling geweest of iets dergelijks), of problemen hebben gehad met hun integratie hier te lande of het “slachtoffer” zijn van de economische crisis waardoor ze geen werk kunnen krijgen. Dat zal het excuus zijn voor deze vreselijke wandaad en zwaar misdrijf. Ook zullen ze zeer zeker gedeeltelijk ontoerekeningsvatbaar worden verklaard omdat ze natuurlijk dronken waren want dat staat er niet voor niets nu al bij geschreven in de (achterlijk)volkskrant waarbij zich ook nog het probleem zal opwerpen wie er nu wel en niet geschopt en geslagen heeft en de “rechter” dus geen oordeel kan vellen. Zo’n zaak heeft zich al eens afgespeeld met een bepaalde motorclub welke wegkwamen met 3 moorden, u weet wel. Tja, zo gaat dat in Nederland. Wie nu nog durft te zeggen dat wij in een beschaafd en fatsoenlijk land wonen kan van mij aan het gas. We hebben totaal incompetente ministers welke niet meer zijn dan trekpoppen en van hun werk (buiten zelfverrijking, volksverlakkerij, oplichting, landverraad en wat dies meer zij) totaal geen verstand hebben. Kijk gewoon eens op wikipedia naar de opleidingen welke “onze ministers” hebben genoten en u weet meer dan genoeg.
  Ik verzeker u allen dat er maar op één manier een einde kan worden gemaakt aan deze vele misstanden en dat is als we onze toetsenborden laten voor wat het is, ons verenigen in goed bewapende knokploegen en ’s nachts op pad gaan om er elke nacht beetje bij beetje iets aan te doen, en ik weet wel wat!!!!!!!!!!!!!
  Maar het is al lang 12 uur geweest en dit wordt mijns inziens allemaal met voorbedachte rade en met opzet gedaan en toegelaten zodat precies dat gebeurd wat ik hierboven aangeef, (en nogmaals, ik zie echt geen andere oplossing meer) waarna ze dan met opgeheven hoofd op de verdedigers en eventuele redders van ONS Nederland kunnen inslaan en noodverordeningen afkondigen om te kunnen doen wat zij willen.
  Bah, wederom schaam ik me dat ik in zo’n verschrikkelijk achterlijk afgeleefd land woon. Willem en Maxima, jullie kunnen er trots op zijn dat jullie hiervan de heersers mogen SPELEN, maar ik denk zelf dat dit echt niet meer lang zal duren. En geloof me, als er binnenkort de vlam in de pan schiet dan heeft het bellen van 112 geen enkele zin meer, dan is er overigens ook nog maar 1 recht, dat van de sterkste. Voorbeelden te over waar de politie zich te kijk en te kakken laat zetten en hele wijken of stadsdelen moeten overlaten aan geboefte omdat ze er zelf pakken slaag krijgen. Dan schrijven natuurlijk liever bonnetjes uit aan ons zodat ze ons met medeweten van hun chefs en in opdracht van dat Haagse geboefte nog verder in de schulden drijven!!! En voor zulke “bromsnorren” moeten wij nog respect hebben, nou ik dacht het dus van niet, een slelletje lamzakken zijn het met het IQ van een vlieg +3!!!!!!!!
  Ik heb een vieze smaak in mijn mond en moet gaan stoppen en kotsen. BAH BAH en nog eens BAH.
  Rotsus.

  Like

  • Sjaak zegt:

   Rotsus ! Ken jij je nog herrineren aan de zogenaamde turkse student
   die s,nacht in een vreemde garage in de USA doodgeschoten werd ?
   Deze situaties zullen in niet al te lange tijd ook hier gebeuren !
   De enige onderscheiding zal zijn : dat in Amerika in de staat waar dit
   gebeurde de wapens legaal zijn en het recht van zelfverdedeging grijpt !
   Hier laat deze slappe rooie regeringsbende het regelrecht zover komen
   dat de mensen uit vertwijfeling zich illigaal wapens besorgen om zichzelf
   en zijn familie te beschutten !

   Like

 6. koddebeier zegt:

  Het soort journalisten die de waarheid verzwijgen ter meerdere glorie van de multicul zijn het doodtrappen niet waard, maar als er ooit een Neurenberg2 komt hoop ik wel dat ze hun kop verliezen, deze volksverlakkers en landverraders!!

  Like

 7. Scarlatti Bombatti zegt:
 8. Theresa Geissler zegt:

  Hé zeg, hij is góed, Pritt Stift! Ik dacht aanvankelijk, dat het van de hand van Annabel Nanninga was, maar het blijkt van de jouwe te zijn! Je komt los, zeg! Ga vooral zo door, want je stijl is echt heel fijn!
  Wat die twee studentjes/actievoerdertjes, whatever betreft: Die types zijn van alle tijden en zullen van tijd tot tijd blijven opduiken. Dus waarom nu niet? Duidelijke D ’66-klantjes; we zullen er, naar ik vrees, nog heel lang mee moeten leven, want deze manier van denken bevalt ze veel te goed: Het houdt onder meer in, dat je als klootjesvolk leert, over wat je hoort of leest geen specifiek oordeel te ontwikkelen en dat is dan ook het laatste wat ze zelf willen: Zo vermoeiend, nietwaar?
  Daarom doen de bij deze maar weer eens een poging om de media in dit opzicht bij te sturen, anders gaat het vroeg of laat toch weer de kant op van zelf stelling moeten nemen. Alsjeblieft niet, zeg! Hoeveel tijd zou er dàn overblijven voor ‘brood en spelen,’bijvoorbeeld zoals nu met Koning Voetbal?
  Eigenlijk zou hier een figuur op z’n plaats zijn als Vader Jo uit de cartoons “Vader en Zoon,” van Peter van Straaten, destijds: “Zal ik jou eens wat zeggen, lieve jongen? Ik wou, dat ik jóuw zorgen had!”

  Like

 9. vrijheidsduif zegt:

  En dan vinden ze het gek dat mensen een.hekel aan allochtonen begi.t te krijgen ze vragen.het er zelf om hoe zouden.ze het vinden als wij hun oma’s ofzo zouden.berocen of in elkaar rammen dan breken ze de hele tent af ende 1ste en 2de kamer buigen felijk over de kwestie van de mushamdeling of beroving dat ze dat maar eens bij onze mensen doen

  Like

 10. lucky bee zegt:

  Ik heb gedacht drank is voor Moslims Harram?Wat een helden met z’n 7en een oude vrouw van 92 jaar dood te schoppen.

  Like

 11. Nico Omen zegt:

  – MEER NL-paspoort afpakken
  – MEER uitzetten
  – MEER terugsturen
  – MEER uitkeringen intrekken
  – MEER zware straffen
  – MEER toegang weigeren
  – kortom: MEER-MEER-MEER-MEER-MEER-MEER!
  Maarrrrrrr, ook vooral minder, minder, minder …

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s