Er was nooit een Saoedisch handelsboycot

Screenshot_23

Het kwam Timmerfrans allemaal wel héél goed uit dat er vlak voor de Europese Verkiezingen een boos opiniestukje in een Saoedische krant verscheen, waarin een handelsboycot met Nederland werd aangekondigd omdat Geert Wilders puberale anti-islamstickers had laten drukken. Och och och want ging meneertje Huichelfrans van leer. Hij priemde zijn wijsvinger in de lucht gelijk een moslim die ‘er is maar 1 Allah en Mohamed is zijn profeet’ gebaart (voorbeeld) en ging weer eens vol op het predikersorgel tegen de PVV en tegen onze vrijheid van meningsuiting. Hij stuurde hoge ambtenaren naar Riyad en blijft maar roepen dat hij er zelf ook heen gaat (misschien, later, na de ramadan, wellicht). Maar nooit, NOOIT kwam er een officiële bevestiging van de Saoedische regering dat er inderdaad een boycot was. En nu zijn de verkiezingen achter de rug, en wat blijkt?

Lees verder>>>
(h/t Bert G.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, kwaadaardige opzet, landverraad, Nederland, PvdA, Rotzakken, Saoedi-Arabië, Socialisten. Bookmark de permalink .

10 reacties op Er was nooit een Saoedisch handelsboycot

 1. Jean zegt:

  Oh wat zou ik graag achter die linkse knipdeur staan liefst met veiligheidsschoenen met stalen tip.
  Wat kan eens mens al gelukkig zijn met zo weinig…

  Like

 2. Cathja zegt:

  Het was dus weer eens een storm in een glas water. Ik heb er nooit zo in geloofd dat we een boycot aan de broek zouden krijgen, want S.A. heeft de westerlingen veel te hard nodig! Het is gebleken dat ze zelfs voor sloopwerkzaamheden nog te stom zijn. Daar hebben ze nu 10 ‘bekeerde’ Nederlanders voor ingehuurd.
  Ik denk dat wij S.A. maar eens moeten boycotten vanwege al die mensonterende wetten en regels! We zullen wel eens zien wie dan aan het langste eind trekt…

  Like

 3. Joost Visser zegt:

  De vraag is, hoeveel stemmen heeft Wilders dit gekost? En thuisblijvers?

  Like

 4. Pingback: Zoek de verschillen… | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

 5. dutchess43 zegt:

  @ Joost Visser:
  Dat was nou ook precies de bedoeling Joost.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Ja, die zogenaamde boycot was weer een slinkse linkse planning.

  Like

 7. paulzwueste zegt:

  Het is bijzonder waardevol dat Bert dit heeft geschreven! Je kunt natuurlijk wel ’n slag thuis halen, door middel van een walgelijke stunt, waar verder geen woorden voor zijn, want meer is het niet!!!
  Maar de toekomst zal bepalen of je gaat winnen of niet.
  Als ik me niet vergis is het juist die vervloekte PVDA die door het actief-alert zijn van mensen als Bert, zo ongelofelijk zijn afgestraft tijdens de Gemeenteraadsverkiezingen!
  Het is overigens toch een te gekke situatie dat deze bende rood gekleurde criminele zakkenvullers en landverraders nog altijd en alsnog de dienst uitmaken in ons Nederland terwijl ze zo ongelofelijk zijn afgestraft. Ze doen gewoon verder!!! Maar aan het eind van dit jaar zal dit monster-kabinet eindelijk vallen!

  Like

  • BertG. zegt:

   Die Bert waar jij het tot 2x aan toe over heeft, die heeft dit artikel alleen en enkel geplaatst. Meer niet.
   Of probeer je iets anders duidelijk te maken?

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Oh, ik heb me vergist. Nou ja, je zou het geschreven kunnen hebben, denk ik.
    En in antwoord op je vraag, ik zou niet weten wat. En het plaatsen is ook een compliment waard vind ik. Het schud de mensen wakker en daar gaat het om

    Like

 8. dgneree zegt:

  De vraag is dan natuurlijk wie dit valse bericht in de wereld heeft gebracht en wie degenen zijn die erop voortborduurden, zo vlak voor de verkiezingen. Ook de giftige berichtgeving over de zgn antisemitische partners van de PVV in het EP…. het was allemaal georchestreerd, met als doel Wilders zoveel mogelijk te beschadigen, idd door hem stemmen te ontfutselen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s