Plan B

Screenshot_25

Een verbijsterend spel blufpoker, daar doet de ineenstorting van het vredesproces nog het meest aan denken. Ja, de Israëli’s treuzelden bij de vrijlating van de laatste groep Palestijnse gevangenen met bloed aan hun handen. Want ja, de PA wilde ook vrijlating van veroordeelde terroristen met Israëlische staatsburgerschap, onder wie de populaire Barghouti. En er was van Palestijnse zijde geen enkele toezegging dat er ook na 29 april door zou worden onderhandeld. Concessies heeft Abbas tot nu toe niet hoeven doen. Hij heeft alleen maar ontvangen. Aantal ‘gescoorde punten’: Israël-PA: 0-3 (drie groepen vrijgelaten gevangenen). En ja, dat een Israëlische minister uitgerekend 1 april de bouw van 700 appartementen in Gilo goedkeurde, getuigde ook niet van serieuze onderhandelingswil.

Lees verder>>>
(h/t Clara)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", antisemitisme, Islam, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, kwaadaardige opzet, Moslims. Bookmark de permalink .

9 reacties op Plan B

 1. Jan zegt:

  Doen wat Kahane zei: Nooit onderhandelen met je vijand, vernietig hem die je vijand financiert. Al het andere is geleuter en die CIDI-stuk is er een voorbeeld van.

  Like

 2. jans zegt:

  Idd Jan, met de vijand nooit onderhandelen, zeker niet met moslims en zeker niet als je de sterkste positie hebt. Ik stel voor om direct naar plannen X, Y en Z te gaan.

  X: Gooi alle jodenhatende islamieten Israel en de bezette gebieden uit, gewoon de grens over.
  Y: Grenzen dicht voor alle jodenhatende buurlanden.
  Z: Alle bouwplannen in gang zetten

  De islam kan de tifus krijgen! CHEERS!

  Like

  • Ahava zegt:

   Jans, bijna helemaal met je eens. Als je met ‘bezette gebieden’ de door Arabieren bezette delen van Israel bedoelt, heb je honderd procent gelijk.

   Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Met terroristen, en moslims kun je niet onderhandelen. Ze liegen, veinzen en bedriegen. Hun agenda bestaat uit een punt: ALLE JODEN VERMOORDEN!

  Like

 4. J. C. Th. Köhler zegt:

  ” but can we cut the crap?”

  Dat schrijft Esther Voet. Jazeker mevrouw Voet, dat kan. Ga weg bij het CIDI en zoek ergens anders een baan. Dan komt er plaats voor iemand die wèl zonder meer achter Israel staat, in plaats van een verborgen vertegenwoordigster van EAJG.

  “Onderteken het verdrag en houd je eraan.”

  Dat zou voor het eerst zijn dat de zgn. Palestijnen zich ergens aan houden. Geen verdrag, geen overeenkomst, geen akkoord is ooit heilig geweest voor hen. Dus er kan vanuit worden gegaan dat ook een nieuw verdrag uitsluitend de bedoeling heeft Israel verder aan handen en voeten te binden en de Arabieren weer meer macht in handen te geven. Er zal geen raket minder om worden afgevuurd.

  Met zulke vrienden als Esther Voet heeft Israel geen vijanden meer nodig.

  Like

 5. Jan zegt:

  Haatfeest van moslims op de Tempelberg. Dolblij dat drie Joden zijn ontvoerd

  Er af trappen dat weerzinwekkende teringvolk en nooit meer toelaten; en de Al Aksa direkt affakkelen.

  Like

  • windwens zegt:

   Het blijf toch te gek voorwoorden in de islam en hun aanhangers zie ik toch wel degelijk een rode draad en dat is graaien,graaien en nog eens graaien. Als ze geld ruiken of zien is het van hen. Eerst je gebieden verkopen zodra je merk dat iemand er toch wel iets leuks van kan maken, dan eis je het terug maar dan wel gratis. Dat is nog eens een knap staaltje vakmanschap daar kunnen de bankieren hier nog wat van leren. Ook hoe ze het telkens weer voor elkaar krijgen om de hele wereld naar de hand te zetten. Het ligt altijd aan de ander, hier is in de psychologie toch een term voor.

   Like

  • windwens zegt:

   Sorry ik kan hier niet naar kijken, het fanatisme die je in de gezichten van deze lui zie.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s