Socialisme is dodelijk

Screenshot_26

(Door: Wans Horst)

PvdA, VVD, D66 en CDA zijn ondeelbaar dezelfde partij en kunnen niet los van elkaar worden gezien. Op de pakjes sigaretten kan men niet genoeg benadrukken hoe snel je dood gaat van roken, terwijl de oudste mannen van Nederland flink veel teerstaafjes verslonden hebben, maar dat het de levensstijl van velen is die hen de werkelijke schade toebrengt daar hadden socialisten gemakshalve niet aan gedacht. Socialisten mengen zich vaak met een type volk dat vele malen armer is dan zij zijn, om zich elitair te kunnen wanen onder de noemer cultuur. Dit gebeurt echter niet bewust met deze reden. Socialisten doen dit omdat het van hen verlangt wordt. Door wie dan? Door de ingebakken groepsdrang die ook meisjes van net 20 op pad stuurt naar Panama. De Spaanse taal kun je ook leren door taalles te nemen in Nederland.

Helaas vallen daarbij voornamelijk vrouwelijke slachtoffers. Vrouwen dienen buiten West-Europa simpelweg niet zonder mannelijke begeleiding op pad te gaan buiten het resort waar zij verblijven. Socialisten dienen te erkennen dat de wereld niet kan functioneren zonder grenzen en dat de multiculturele samenleving mislukt is, maar nog belangrijker is het om ernaar te handelen en tot dat laatste lijkt het maar niet te willen komen, blijkens de haat die blijkt uit linkse tv-programma’s en allerlei media nog steeds uiten richting Geert Wilders en die de dood zijn geworden van Pim Fortuyn.

De grond voor het VVD-socialisme valt weg als er onverwachte, dus buitenlandse, situaties ontstaan. Het is niet voor niets dat het relatief kansrijke deel van de buitenlanders het liefst naar Nederland komen. Grenzen bestaan niet? Niemand is illegaal? De mens moet zich bezighouden met het land waarin men geboren is, dat opbouwen en niet uit zwakte een ander land opzoeken dat al opgebouwd is. Daarmee doen zij hun geboorteland geweld aan.

De meeste socialisten proberen op de universiteit te geraken, omdat een ‘hogere’ opleiding hun superioriteitsbeleving meer ‘recht’ doet. Zij denken de wereld te overzien, denken dat de in Nederland geldende gedragsregels overal gelden, dat men in het buitenland net zo bejegend wordt als in Nederland. Grenzen bestaan immers niet, oh wat hadden die meisjes in Panama gehoopt dat ze binnen de Nederlandse grenzen waren gebleven toen het al te laat was.

Wat socialisten denken is feitelijk waar zij van uit gaan, wat zij hopen dat zo zal zijn. Socialisme is geestelijke mishandeling, te vaak met de dood tot gevolg. Alle kinderen van socialisten zouden eigenlijk uit huis geplaatst moeten worden vanwege de hoge kans op kindermishandeling, het toebrengen van (zwaar) psychologisch letsel.

Niet alle mensen wier ideologische voorkeur landt bij PvdA, VVD, D66 of CDA zullen die-hard socialist zijn, het zijn voornamelijk mensen die denken hun kans op het vinden en behouden van een baan daarmee te vergroten, maar door op deze partijen te stemmen geef je deze in en in socialistische partijen wel een mandaat natuurlijk en dat is dan jouw verantwoordelijkheid. Socialistisch heeft niets met sociaal gedrag te maken, net zo min als PvdA, VVD, D66 en CDA dat hebben. Deze partijen zijn gewoon crimineel bezig en de Kamerleden die zich zo druk bezig houden met het uitoefenen van groepsdiscipline zijn dronken van de politieke correctheid. ISIS heeft hen een flinke ontnuchtering geboden, zo blijkt uit de uitspraken van Frans Timmermans, maar feit is dat Wilders het hen al eeuwen aan het verstand probeerde te brengen.

De vraag is nu: gaat men onverkort aan Wilders medewerking verlenen? Voegt men de daad bij het woord of blijft het bij loos socialistisch gelul?

Door:
Wans Horst
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in socialisme, Socialisten. Bookmark de permalink .

25 reacties op Socialisme is dodelijk

 1. Driek zegt:

  U schrijft: Voegt men de daad bij het woord of blijft het bij loos socialistisch gelul?

  Nu, meneer Wans Horst, ik vind uw artikel zeer interessant, maar volgens mij blijft het bij loos socialistisch gelul.

  Like

  • Wans Horst zegt:

   U heeft helemaal geen weet van mijn handelen! Bovendien voelt u zich kennelijk aangesproken anders zou u een reactie geschreven hebben dat iets toevoegt.

   Like

   • Driek zegt:

    @Beste meneer Wans Horst, u begrijp mijn reactie verkeert, mijn opmerking heeft geen betrekking op “het geen weet hebben van uw handelen”, maar op die socialistische lieden die het zoals altijd bij ‘socialistisch gelul’ laten, en daar hebben we nu genoeg van. Dus ik voel mij niet aangesproken, ik vind juist dat u het mooi verwoordt.

    Like

   • Wans Horst zegt:

    Aanvaardt u mijn nederige excuses, ik heb dat inderdaad verkeerd begrepen.

    Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Goed geschreven Wans Horst! En net als @ Driek zeg ik, het blijft bij loos socialistisch gelul!

  Like

 3. Cathja zegt:

  Lulkoek dus…

  Like

 4. Wans Horst zegt:

  Je spreekt jezelf tegen, beste Tom. Een stuk dat u goed geschreven vindt is toch niet socialistisch? Het wordt alleen loos als de kamerleden van VVD, PvdA, D66 en CDA er niets mee doen en dat kan niemand nu nog voorspellen, hopelijk vindt dit verhaal z’n weg naar Rutte en besluit hij Wilders’ plan zonder bedenkingen uit te voeren “nu de tijd rijp is”.

  Volg de negativiteit van anderen niet door goede inspanningen af te doen als gelul, dan kunt u wel stoppen met het volgen van EJBron en iets zegt mij dat u hier nog niet uitgekeken bent.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Wans Horst: 22.59. uur, op 25/6. Waarde Wans Horst, ik denk dat er sprake is van een misverstand. Wat ik beoogde te zeggen, dat is dat PvdA aanhang c.s. socialistisch gelul produceren, en geenzins dat uw bijdrage gelul zou zijn, verre van dat!

   Like

 5. Jade zegt:

  Ik weet niet hoe Rutte er nu over denkt, maar Balkenende wilde
  de zaak keihard aanpakken zodra de Nederlandse rechtsorde
  zou worden geschonden. Dus, hoe krijgen wij den moslim in deze valkuil?

  Like

 6. delamontagne zegt:

  NEDERLANDSE BELASTING:

  Een Amerikaanse toerist vraagt een voorbijganger naar de betekenis van de kleuren van de Nederlandse vlag. “Dat heeft alles te maken met de belastingen,” krijgt hij te horen, “als we de aanslag in de bus krijgen worden we rood van woede en wanneer we het te betalen bedrag lezen trekken we wit weg om ons vervolgens blauw te betalen.”
  De Amerikaan antwoordt: “Bij ons is dat ongeveer het zelfde, alleen zien wij er nog sterretjes bij.
  De moraal van dit verhaal: “t,is overal wat.

  Like

 7. Yvonne van Cleef zegt:

  Het blijft bij socialistisch gelul,want ze zullen nooit toegeven dat ze fout zitten!Liever aanslagen,armoede,desnoods oorlog,dan toegeven dat Wilders gelijk had en heeft!

  Like

 8. Marcel zegt:

  Een goed artikel dat duidelijk aangeeft wat er mankeert aan de mentaliteit van veel Nederlanders Wans Horst.
  Ik heb het door geplaatst op een andere site :
  http://www.vrijechroniqueurs.nl

  Like

 9. Joost Visser zegt:

  ´Het is niet voor niets dat het relatief kansrijke deel van de buitenlanders het liefst naar Nederland komen´.

  Beste Hans, moet dit niet kansarme zijn?

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Dat zou kunnen, maar dat hoeft niet, de mensen die naar hier komen hadden in ieder geval het geld om hier te geraken, als je de gesubsidieerde import uit het Rifgebergte enz. niet meerekent, daardoor zijn ze relatief kansrijk ten opzichte van de rest van de bevolking in het land dat zij achterlieten, dat is dus gewoon asociaal en Nederland faciliteert dat al een aantal decennia. Dat neemt niet weg dat het voor leefomstandigheden van oorspronkelijke Nederlanders een aanslag is, zowel via de belastingen als via ‘culturele verschillen’. In Zwitserland (5,7%) heb je weliswaar een groter percentage moslims dan in Nederland (5,5%), net als in Rusland (11,7%), maar ze hebben minder last van islamieten dan wij dat hebben. Dat terwijl Russen en Zwitsers méér werk maken van het bestrijden van de islam. Doordat zij er wel werk van maken en wij niet, hebben wij veel meer last van islamieten dan de inwoners van die landen.

   Like

 10. Jan zegt:

  Amerika’s communistische economie werkt ook prima: naar -2,9%

  The U.S. economy contracted at a worse pace than previously estimated in the first quarter, marking its sharpest pullback since the recession ended five years ago.

  Gross domestic product, the broadest measure of goods and services produced across the economy, contracted at a seasonally adjusted annual rate of 2.9% in the first three months of the year, according to the Commerce Department’s third reading released Wednesday. That was the fastest rate of decline since the first quarter of 2009, when output fell 5.9%.
  http://online.wsj.com/articles/u-s-gdp-contracted-at-2-9-pace-in-first-quarter-1403699600

  Like

 11. Jan zegt:

  Rutte komt weer met een debiel plan: iemand die in de bijstand terecht komt mag een half jaar niet op ‘vakantie’. Eerst solliciteren naar een baan die je niet krijgt omdat je te duur en te oud bent

  De VVD wil de vakantierechten van bijstandsgerechtigden inperken. Ze moeten eerst een halfjaar solliciteren voordat ze 2 weken weg mogen. Als ze 4 weken op vakantie willen, dan mag dat van de liberalen pas na een jaar

  De Landelijke Cliëntenraad, die bijstandsgerechtigden vertegenwoordigt, heeft geen goed woord over voor het VVD-plan. ‘De regels waaraan bijstandsgerechtigden moeten voldoen, worden alleen maar strenger’, zegt Branko Hagen. ‘Dinsdag bleek dat de Eerste Kamer een hele reeks nieuwe aanscherpingen steunt. Maar het aantal bijstandsgerechtigden daalt er niet door, het stijgt juist.’

  Volgens Hagen is het vooral ‘stoerdoenerij’ van de VVD. ‘Alsof bijstandsgerechtigden geld hebben om weken naar het buitenland te gaan. Vaak is het hooguit een weekje in de caravan van een bekende. Ik zie niet in hoe dit mensen helpt sneller aan werk te komen.’ Mensen in de bijstand hebben momenteel recht op 4 weken verblijf in het buitenland, ongeacht de tijd dat ze hun uitkering hebben.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3679169/2014/06/26/VVD-In-de-bijstand-Niet-meteen-op-vakantie.dhtml

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Joh, van socialisten is bekend dat afgunst de maat is en duidelijker dan dit kunnen we het niet maken dat Rutte en zijn VVD toch echt een stel socialisten zijn, gelijk CDA, PvdA en D66. Bijstandsgerechtigden zullen enkel eerder een baan vinden als er meer banen komen. Laat het kabinet daar werk van maken, het bedrijfsleven harkt sloten met geld binnen, er kon wel 66 miljard naar ABN om hun wanmanagement toe te dekken, maar bijstandstrekkers. Dat zijn toch eigenlijk wel de grootste criminelen!

   Like

 12. Henk.V zegt:

  Dat is een hoogst interessante uiteenzetting die u geeft , ”Wans Horst” .
  Ik kan mij er in vinden.
  Vanuit de hoek van de vier partijen die u noemt zal natuurlijk tegenspraak komen (Onze politieke agenda’s zijn NIET gelijk), maar in werkelijkheid vinden VVD, PvdA, D66 en CDA elkaar inderdaad vrij gemakkelijk op de meeste terreinen.

  De verklaring daarvoor heb ik vaak genoeg hier uiteengezet.
  Net als de meeste medewerkers van onze media ,hebben de meeste hedendaagse politici en gezagsdragers decennia blootgestaan aan de ultra linkse opvattingen van de ”Frankfurter Schule ”.
  Ons land denkt links over een breed front en dat geestelijke gif kan men alleen maar wegkrijgen door het onophoudelijk toedienen van tegengif, in de vorm van heel goed onderbouwde argumenten die de verleugening opheffen. Dat is een zaak van zeer lange adem.

  U hebt volstrekt gelijk wanneer u stelt dat het socialisme verziekt.
  Daar komt bij dat een stroming die altijd ”zwakkeren”nodig heeft om zich als redders in de nood te kunnen profileren in aanleg heel narcistisch moet zijn en daarbij ongelofelijk arrogant, omdat men de eigen idealen consequent voor waarheden aanziet en niet bereid is tot toetsing van wat men denkt..
  Men denkt iets en DUS IS het gewoon zo! Een aanname wordt tot een zekerheid die niet mag worden weersproken.

  Wilders maakte de ”fout” door de opvattingen van links ter discussie te stellen en – naar is gebleken- kan links geen open, volwassen gesprek voeren met andersdenkende mensen.
  Ogenblikkelijk begint het schimpen, verdraaien, zwart maken.Dat is een vorm van kinderlijk gedrag.

  Volwassenen van geest moeten in staat zijn tot uitwisselingen van ideeën .
  Wie de heersende mentaliteit van een land wil leren kennen moet eens aandachtig kijken naar de soort reclames die men via de televisie op ons los laat.Bezwendelen van mensen wordt normaal, volwassenen gedragen zich als verlate pubers. Een zeer oppervlakkige vorm van leven schijnt de norm te worden. .

  Dat is de consequentie van links, waarin men vasthoud aan een ongefundeerde luchtige visie, waarin alle problemen zich vanzelf oplossen zolang politiek correct links de gang van zaken mag dicteren.

  Links is gevangen geworden van de zeepbel die men zelf heeft geschapen en uit eigener beweging zal men deze rozige gevangenis NIET willen loslaten.

  De waarheid komt natuurlijk wel ooit aan het licht en wie dan vanaf een illusoire wolk naar beneden dondert maakt gewoonlijk een zware val , maar dan nog -vermoed ik- zal men zeggen dat het de schuld van Wilders was: dan had hij maar niet moeten waarschuwen.
  Ach ja,ruiterlijk je politieke ongelijk durven bekennen is natuurlijk wel een handeling waartoe alleen volwassenen in staat zijn..

  Socialist en volwassen zijn.Het idee alleen al.

  Like

 13. Jean zegt:

  Die helemaal links is toch die vulgaire perverse pedofiel moha med, toch?
  Wat had ik die graag zijn rotkop levend uitgetrokken want pedofielen is het laagste van het laagste.
  En zeggen dat ze die smeerlapperij hier subsidiëren!

  Like

 14. Jan zegt:

  Groot Brittannië gaat de ondergang niet snel genoeg
  Wernemers die een baaldag willen of willen hobbyen hoeven niet naar hun werk te gaan of kunnen later komen, hoeven ook geen reden op te geven en de werknemer heeft niet het recht te vragen of te weigeren. Dat typische socialistische idiotie (‘ik vind dat’) verkondigd wordt en dus nooit een argument komt naar voren uit de woorden van Jo Swinson, minister van Arbeid:
  ‘Extending the right to request flexible working will help to create a cultural shift towards more modern, 21st century workplaces where working flexibly is the norm.
  ‘Firms that embrace flexible working are more likely to attract and retain the best talent and reap the benefits of a more motivated workforce.
  ‘Employees will benefit from being able to balance work with other commitments in their lives. It also helps drive a cultural shift where flexible working becomes the norm.’
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2672926/Now-right-demand-flexible-working-hours-And-parents-carers-lose-colleagues-simply-want-lie-in.html

  Deze idiotie is erger dan de lamlendigheid in Frankrijk

  Like

 15. Jan zegt:

  Zes op de tien socialisten in de VS zijn niet trots op hun land en werken hard mee aan hun ondergang

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s