Greet: 65% Nederlanders haat islamitische koeltoer

Screenshot_38

Nou, we staan er weer mooi op Nederland. Mijnheer Wilders van de PVV heeft Maurice de Hoax weer eens losgelaten op de islam, en het resultaat is schokkend. Een ruime meerderheid van Nederland mot niks van de islam + cultuur hebben. Zelfs een meerderheid bij de Partij van de Arabieren, de Sharia Partij en de Centrum Democraten voor Allah zijn het roerend eens met Geert.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Islam, Nederland, PVV. Bookmark de permalink .

38 reacties op Greet: 65% Nederlanders haat islamitische koeltoer

 1. meneertje zegt:

  Wat ook duidelijk uit het onderzoek blijkt is dat D’66 de meest uitgesproken landverraderspartij is.
  Geen wonder, want alleen als er echt meer dan één steekje bij je los is, stem je op de afschuwelijke Pechtold.

  Interessant is dan toch weer dat zelfs bij die landverraderspartij toch nog een stevige minderheid wèl tegen de islam is.

  Like

 2. Wim Hoogerbrugge zegt:

  Ik kan me hier best wat bij voorstellen. Wat wij zien via de media is alleen keiharde ellende uit de Islamitische landen en een dosis extremistisch gedrag, waar niemand vrolijk van wordt.Tevens bedreigingen die niet misselijk zijn. Mensen die in ons land te gast zijn moeten zich naar onze maatstaven gedragen en aanpassen. Zoniet weg wezen hier. Er moet veel forser opgetreden worden tegen deze extreme groeperingen!!

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Jammer dat niet de vraag gesteld is of de moskeeën per direct gesloten moeten worden.

  Like

 4. Monalisa zegt:

  Frits Huis, wethouder in Almere, vindt dat er ‘veel te veel’ PVV’stemmers in zijn stad wonen. Wat hij eraan wil doen? “Gewoon bestrijden.”
  De fractievoorzitter van Leefbaar Almere vindt het maar niks dat er zoveel PVV-stemmers in Almere wonen. “Hoe het komt, weet ik niet. Het zijn er wel veel. Het zijn er veel té veel”, zegt hij tegen BNR. Wat wil hij er aan doen? “Gewoon bestrijden. Met Leefbaar Almere hebben wij in de campagne heel duidelijk afstand genomen van de PVV. We hebben gezegd: wij gaan met deze mensen niet in een coalitie.”
  Bron: BNR

  Dus hier ze ze bang voor.

  Like

  • Giny zegt:

   Meneer Huis is een heel smerig mannetje en stinkend jaloers op de PVV!
   Nooit met de PVV mee stemmen, maar later wel de punten over nemen!
   Voor de verkiezingen van start gingen liep hij al rond te bazuinen dat hij niet met
   de PVV in een coalitie ging zitten! (heeft niets met het minder, minder te maken)
   Door Leefbaar Almere, zit de PVDA in de coalitie, die flink verloren had!
   Eigenlijk zouden wij moeten gaan protesteren tegen die idioot!
   Er is niemand die hem er van weerhoud te gaan verhuizen!!!

   Like

  • treintrien zegt:

   Nou kom ik nog wel eens in Almere. Nou ja, wel eens 😉
   En als je daar met de trein naar toe gaat, dan kom je tussen naarden-bussum en almere ergens een soort stadsmuur tegen. Een echte stadsmuur mét een kanon.
   Ik vraag me al jaren af waarom dat kanon in hemelsnaam naar búiten gericht is 😉
   Snap daar werkelijk waar helemaal geen drol van.

   Meneer Huis snapt geloof ik niet dat ongeveer de helft van zijn stadgenoten in de afgelopen jaren zijn weggepest uit Amsterdam, door de foute vriendjes van de pvda. Zij namen de langere reistijden naar hun werk voor lief en gingen wonen in Almere of Lelystad. Ze zaten nog geen jaar lekker rustig in hun bijna volledig autochtone stadje of de overheid kieperde de ” halleve Bijllemer ” in de achtertuinen van hun koopwoningen. (Ik weet het, zeer slecht weergegeven plat amsterdams 😉 )
   Elke week hoor ik wel een keer zo een verhaal van zo’n oud-amsterdamse arrebeier, u kent het type: ruwe bolster, blanke pit. (Van toen Amsterdammers nog wél leuk waren. Het Amsterdam waar Carmiggelt in rondwandelde. Hou ik van. Ik zou het jullie zo gunnen om eens te komen luisteren in het verblijf daar altijd. Ik kom daar altijd erg verkwikt weer weg, die heerlijke kneiterharde humor. 😉 Ikke, afdwalen? Neuh. Nooit 😉 )

   Maar als ik elke week zo een verhaal hoor, dan tel ik dat op… en dan zitten er daar dus een hoop mensen die eerst zijn ‘gevlucht’ voor allochtoonse invloeden uit amsterdam, die vervolgens ongevraagd weer een lading anderskokenden op hun dak kregen.
   Gek he, dat die pvv stemmen? Meneer Huis?

   Like

 5. Cathja zegt:

  Ach, ik las gisteren nog dat een Marokkaan beweerde dat Nederland een christelijk/islamitisch land is….! Kennelijk ontbreekt het hem aan historische kennis over ons land, maar het is wel zorgelijk dat blijkbaar veel moslims dit zo zien. Dat geeft hun ‘rechten’. En omdat die Marokkanen vinden dat ons land een christelijk/islamitisch land is, hebben zij recht op het bouwen van (veel) moskeeën, want, zo werd er gezegd, er staan toch ook overal kerken?
  Zo ziet een moslim dat dus; zij hebben dezelfde rechten als de christenen. Dat vond ik nog wel het ergste om te lezen! Stel je voor dat ze ooit ons eens zo mooie land gewoon overnemen. Ons land, waar ze geen barst voor hebben gedaan, behalve dan ervan profiteren! Zorgelijk!
  En wat die peilingen betreft, die kunnen volgende week weer iets anders laten zien. Ik laat me er maar niet teveel door beïnvloeden.

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Cathja zegt:
   26 juni 2014 om 17:39

   Zo ziet een moslim dat dus; zij hebben dezelfde rechten als de christenen. Dat vond ik nog wel het ergste om te lezen!………………………………..

   Ik heb het ook gelezen. En ook ik ergerde me aan zijn uitspraken.

   De imams en de linkse kerk hebben in de hoofden van de moslims geplant dat zij mee hebben gevochten om ons te bevrijden van de Duitsers en dat ze de westerse wereld wetenschap, welvaart en beschaving hebben gebracht.
   Ze geloven nu zelfs stellig dat de islam altijd al een onderdeel van Europa was en dat er altijd al moslims in Europa waren.

   Kijk naar wat drolbama zegt. Hij beweert dat America altijd al een christelijk en islamitisch land is geweest. En nu geloven vele moslims dat ook nog.

   Like

 6. Rick zegt:

  Over “Hoax” gesproken…Uiteindelijk de waarheid inzake de “Klimaat Melkkoe”:
  http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/06/gegevens-opwarming-aarde-vervalst-door-nasa-en-vs/
  Hier betalen wij ons inmiddels al jaren en jaren scheel voor 😦

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Mooi zo, hebben ze dat eindelijk in de gaten, ik roep het al jaren !!!!
  Inmiddels zijn we overspoeld door die lui en ons land staat vol met hun haathutten, om over de 1001 winkeltjes gestart met overheidssubsidie maar te zwijgen !!

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  “Greet: 65% Nederlanders haat islamitische koeltoer”

  Greet?

  En natuurlijk zijn de Debielen 66-aanhangers weer pro-islam!

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  “Het is een absolute doorbraak en ook geweldig dat nu niet alleen tweederde
  van de Nederlanders vindt dat de islamitische cultuur niet bij Nederland
  hoort, maar dat een meerderheid van de kiezers van alle partijen (behalve
  D66) deze mening deelt, inclusief die van de PvdA, SP en CDA!”

  Like

  • Rick zegt:

   Ja…Tot aan de volgende verkiezingen 😦

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Je bedoelt: Het is een doorbraak dat ze er voor uít durven komen.
   Want volgens mij vonden de meeste Nederlanders, ongeacht op welke partij ze stemden, dat al veel langer. Maar ze waren te schijterig om het zelfs maar voor zichzelf te erkennen. Daarin komt nu langzamerhand gelukkig verandering.
   Wat ik wel mis in dit verhaal is het rariteitenkabinet GroenLinks. Hoe staat het daarmee?
   Tijdens de “minder, minder kwestie hadden ze nog het hoogste woord.
   Het is en blijft natuurlijk een partijtje in de marge, maar voor het totaalbeeld hoor je ze tóch mee te nemen.
   Ik zie ze er trouwens voor aan om zich in deze vergelijkbaar te tonen met D ’66. -Of D ’66 met hullie, want wat dit betreft krijg je sterk de indruk, dat het zorgeloze zonnetje heel erg aan de lippen van het rariteitenkabinet hangt: De laatste heeft tenslotte nog zoiets als een persoonlijkheid, de eerste dàt niet eens.

   Like

 10. Wachteres zegt:

  65% vindt dat ‘de islamitische cultuur niet bij Nederland hoort’ en toch stemmen de meeste Nederlanders op partijen die pro-Europa zijn en die het dus acceptabel vinden dat er 1000 merendeels moslims per week Nederland binnenstromen en nog veel meer in Europa?

  Zijn de Nederlanders gek geworden of zijn ze zo gehersenspoeld dat zij de waarheid niet meer kunnen zien?

  Een logische verklaring is voor zo’n schizofreen gedrag niet te bedenken.

  D’66 komt er openlijk voor uit dat zij Turkije erbij willen hebben en dat is de grootste partij momenteel.

  Wie het vatten kan die vatte het, ik begrijp hier niets van.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Het zal misschien iets te simplistisch klinken, maar zeker waar het D ’66 betreft geloof ik stellig, dat er weinig meer achter zit dan goedmenselijk snobisme.
   DIT is de opinievorming waarmee zij zich wensen te identificeren, omdat ze vinden dat het stáát, begrijp je?
   Net zo goed als ze vinden dat hun carrière of hun huisje-boompje-beestje ze stáát. En om het verder niet al te ingewikkeld te maken, denken ze over de rest maar niet eens na; van de consequenties kijken ze stelselmatig weg.
   De soort is inderdaad om wanhópig van te worden!

   Like

  • Driek zegt:

   Wachteres zegt: Zijn de Nederlanders gek geworden of zijn ze zo gehersenspoeld dat zij de waarheid niet meer kunnen zien?

   De Nederlanders zijn door het linkse schorremorrie op het verkeerde been gezet, maar er komt een dag dat ze wakker worden, alleen ben ik bang dat het dan te laat is.
   Want plotsklaps wordt er door de Mohammedanen op hun deur gebonsd om ze de hals af te snijden of op te hangen.

   Like

 11. Jean zegt:

  Beste Martien,
  Ik ben er van overtuigd dat dit percentage veel hoger ligt, het zijn enkel diegenen die er van vreten die pro smeerlapperij zijn zoals die vuiligheid van d66.

  Like

 12. jans zegt:

  Tifus islam moet verboden worden, alle korans naar wc-papier en alle moskeen gesloten worden.

  Like

  • Rick zegt:

   Beste Jans.
   Het idee om van korans wc-papier te maken lijkt mij zéér óngewenst!!
   Ik zou mijn kont er absolúút niet mee af willen vegen. Jakkes 😉

   Like

 13. Republikein zegt:

  Greet of Geert?

  Like

 14. bigljohn zegt:

  65% van alle Nederlanders haat de islamitische koeltoer. Al zou de volle 100% van de bevolking ertegen zijn, dan nog zorgt de linkse politiek ervoor dat alles wel bij het oude blijft. Een steeds harder draaiende neerwaartse spiraal ! Alleen als de PVV er in slaagt 78 Kamerzetels te veroveren, dan pas is voor ons het leed voorbij. In alle andere gevallen valt de PVV een cordon sanitaire ten deel. Triest maar waar !

  Like

 15. delamontagne zegt:

  Ze kunnen ook dikwijls zoveel troubles geven bij hun werkgever. Ik las dit een poosje terug in de Franse krant;
  Carrefour heeft zijn muslim personeel ontslagen.

  Toen de bonden woedend vroegen waarom dit was en zo plotseling ? De personeelschef antwoordde:
  “De meesten weigerden van de een op de andere dag om alcoholische producten of varkensvlees af-te-rekenen.”
  “Dan laat U ze toch op een andere afdeling werken.” De niet zo diplomatieke chef antwoordde een beetje dom:” We hebben helaas geen wapen of explosieven afdeling”.

  Like

 16. windwens zegt:

  Heb werkelijk nooit begrepen hoe iemand maar kon denken dat dit een verrijking kon/was/is voor onze cultuur. Dat nog steeds 35% dit denk of het niet durft toe te geven dat dit een cultuur is met het hoogste haat gehalte heeft ten opzichte van ander culturen gaat nog steeds mijn pet te boven.

  Like

 17. Yvonne van Cleef zegt:

  D66 zijn pure landverraders,nsb,ers!Pechtold mag van mij naar de eeuwige jachtvelden!Je maakt mij niet wijs dat die lui allemaal zo naief zijn;pure opzet!

  Like

  • Cathja zegt:

   D66-aanhangers noemen zichzelf ‘politiek correct’, @ Yvonne. Zij voelen zich hoog verheven boven dat klootjesvolk wat op Wilders stemt. D66-mensen vinden zichzelf het toppunt van fatsoen, en dat dragen zij graag uit.
   Ooit gehoord hoe bekakt Alexander Pechtold praat? Maar dit soort lieden helpen wel ons land de vernieling in. Ik begrijp niet dat er steeds meer mensen op deze partij gaan stemmen, als we tenminste de peilingen kunnen geloven. Totdat ze zelf op niet mis te verstane wijze in aanraking komen met onze ‘nieuwe Nederlanders’. Reageren ze dan net zoals in Zweden: “ik ben blij dat ik niet racistisch geworden ben”?

   Like

  • Sylvia Groot zegt:

   Liever niet naar de eewige jachtvelden. Daar zitten al mijn indiaanse vriendjes.
   Stuur hem liever naar die eewige maagden; zit hij meteen tussen het rattenvolk waar hij bij hoort.

   Like

 18. Tom Hendrix zegt:

  En zullen de politici naar deze achterban luisteren, beste reageerders? Nou, ik denk dat ze er sch.t aan zullen hebben! Ze zullen doorgaan met dat MOSLIMGESPUIS binnen te halen. Mark my words!

  Like

 19. lucky bee zegt:

  Als je de koraan en a Hadith lees, dan weet je dat de Islam de religie van de dood is , dus stamt het direct van Satan.Christendom is de religie van het eeuwige leven,dus wij worden allemaal bij de Vader Goden.

  Like

 20. Monalisa zegt:

  Maurice de Hond heeft op verzoek van de PVV een representatieve steekproef gehouden onder ruim 1200 mensen over de plannen van de PVV tegen de islam-terreur in Nederland.

  Hieruit blijkt dat:
  – 82% denkt dat door de terugkerende jihadgangers de kans op een aanslag in Nederland is vergroot
  – bijna de helft (47%) vindt dat het kabinet te weinig doet om aanslagen te voorkomen
  – 67% wil grenscontroles invoeren om terugkerende jihadisten tegen te houden
  – 76% vindt dat jihadgangers hun Nederlandse nationaliteit moeten kwijtraken en nooit meer Nederland in mogen
  – 75% wil extra mankracht voor de AIVD

  Opvallend is ook dat maar liefst 65% van alle Nederlanders van mening is dat de islamitische cultuur niet bij Nederland hoort. Ook een meerderheid van de kiezers van PvdA, SP en CDA vindt dit!

  PVV-leider Wilders: “Het is glashelder: Nederlanders willen een veiliger Nederland. Mensen willen jihadisten terecht uit Nederland weren en hun paspoort afpakken, grenscontroles invoeren en meer mankracht voor de AIVD. Het is een absolute doorbraak en ook geweldig dat nu niet alleen tweederde van de Nederlanders vindt dat de islamitische cultuur niet bij Nederland hoort, maar dat een meerderheid van de kiezers van alle partijen (behalve D66) deze mening deelt, inclusief die van de PvdA, SP en CDA!”

  Like

 21. paulzwueste zegt:

  65% Van alle Nederlanders wil dus zogeheten niets weten van die verdoemde islamitische koeltoer… Wij vinden dat een goed bericht…
  Maar hoe staat het dan met die overige 35%!!!!
  En dan moet je er óók rekening mee houden dat in die 65 % procent… die zogenaamd niets willen weten van… Altijd nog ’n behoorlijk aantal zwevende, figuren zitten die als de alcohol, de spuit, of de tabletten zijn uitgewerkt, weer braaf willen zijn…
  Na ’n half uur komt bij die lui, veroorzaakt door de ontwenningsverschijnselen, alweer zomaar veilinglul pechthold als dè grote Messias opgedoemd! Nee, het NL-klootjesvolk moet eerst nog maar eens behoorlijk gaan afzien…. Als je begrijpt wat ik bedoel?!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s