THE POINT OF NO RETURN!

Screenshot_31

(Door: Realpredictor)

Al jaren publiceer ik over de dictatoriale EU, over wetgevingen, voorgeschreven door ongekozen en onaantastbare politici, het verkwanselen en vertrappen van onze mensenrechten, het binnenhalen van buitenlandse criminelen en terroristen in ons land via een onbeperkte massa-immigratie, de oorzaak van onze totaal ingestorte economie en de verloedering van onze samenleving! Het onder het tapijt schuiven van dit alles door zowel onze bestuurders als door de linkse gemanipuleerde media!

Maar wat ons nu te wachten staat is iets wat men een paar decennia geleden nooit zou hebben kunnen vermoeden ! Dat is de dreiging van terroristen in Europa en dus ook in ons land! Eerlijk gezegd, ben ik hier absoluut niet verbaasd over, want ik heb alle voortekenen al eerder gezien en dus herkend!

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR. Bookmark de permalink .

19 reacties op THE POINT OF NO RETURN!

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Wat is de vraag in dit artikel?
  citaat:
  Zijn we nu beland op het punt waar teruggaan onmogelijk is? “The point of nu return“? Of is er nog een kans op ontsnapping? Zo ja, dan zal de meerderheid (het volk dus) zich moeten verenigen en er alles aan moeten doen om de toekomst voor hun nageslacht geen hel te laten worden! Zijn we daartoe bereid of laten wij ons en onze kinderen en kleinkinderen naar de slachtbank leiden?
  einde citaat.
  De schrijver stipuleert dat hij bij herhaling heeft gewaarschuwd welke kant het op zou gaan met het dictatoriale beleid van de Europese Unie. Een beleid dat de regeringen van de aangesloten landen over zich heen hebben laten komen.
  De resultaten van dat wanbeleid liegen er niet om. De Euro heeft niet lang meer te gaan. Die zal al op korte termijn opgegeven moeten worden, waarna weer nationale munten in het leven geroepen moeten worden. Dat zal er vrijwel zeker toe leiden dat er weer grenscontroles nodig worden. Het een haalt het ander uit.
  Vrijwel geheel Europa heeft te maken met een bevolking die zo door elkaar geklutst is met import uit Afrika, het Midden-Oosten en Azië dat een verdeling van de steeds betrekkelijker wordende welvaart over deze massa niet meer aan te verdienen is. De schuldenlast zal enorm toenemen.
  Europa krijgt te maken met een aandeel islamieten van ver over de 50 miljoen. Als daarvan 1% geweld wil aanwenden om de hegemonie van de islam af te dwingen dan nog worden we belaagd door een macht van 500.000 activisten. De toestanden waar we mee geconfronteerd gaan worden zijn met het woord armageddon goed te typeren.
  Een oplossing.
  In het citaat wordt ervan uitgegaan dat een meerderheid van de (autochtone) bevolking zich moet verenigen om de zaak te normaliseren. Die meerderheid moet dan niet gezocht worden bij de politiek (afgezien van de PVV). Er moet los van de politiek een organisatie in het leven geroepen worden die orde op zaken stelt.
  Een van de dringendste zaken is het weer terug laten keren van zeer veel immigranten, die met verkeerde bedoelingen en op valse motieven ons land zijn binnengedrongen. Een taak waar we tot op heden niet aandurfden. Als we vol blijven houden dit met lede ogen aan te zien maar verder niets te doen dan zal de titel van het artikel bewaarheid worden. We zijn dan op het ‘point of no return’ aangekomen. Jammer voor onze kinderen en kleinkinderen maar het Armageddon wacht op hen.

  Like

  • rotsus zegt:

   Ook voor u beste M.A.L.Sion. U schrijft wat ikzelf ook al vaak heb geschreven en sta dus volledig en voor de volle 100% achter uw woorden. Zie ook mijn reactie onder de topic “Three Strikes and you’re out.
   Ik ben en blijf strijdbaar, was een hele goede douanier aan de grootste oostgrens van NL, te weten Venlo-Autoweg E34/A67 en wil zo terug.
   Ook voor u indien gewenst zie mijn bijgevoegde links aldaar en huiver. We hebben een megataak te volbrengen, en dat meen ik, als het nog niet te laat is wat ik vrees!!!
   Ik ga ervoor en doe mijn best. Plannen genoeg maar ik denk dat het er op neerkomt dat er in NL een DICTATOR komt, anders zie ik geen oplossing en dit wil ik eventueel graag nader toelichten wat ik hiermee bedoel. En begrijp me hierdoor aub niet verkeerd!!!
   Met vriendelijke groet,
   Rotsus

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Rotsus: 14.53. uur. Ook ik ben het geheel met U en M.A.L. Sion eens! Nederland is GEEN DEMOCRATIE meer, de LUL RUTTE heeft door het ondertekenen van het ESM VERDRAG ONS UITGELEVERD AAN DE COMMUNISTEN der EUSSR! Inderdaad zie ik het ervan komen, dat WIJ vreedzaam de zaak niet meer kunnen oplossen! Het is om te janken, waarde Rotsus!

    Like

  • Driek zegt:

   In de jaren negentig kreeg ik regelmatig het blad van de Centrumpartij van Hans Janmaat, ik kreeg dat wel eens opgestuurd, en daarin staat, en we zijn nu 25 jaar verder, precies hetzelfde als in dit artikel van Sion. Ik moest dat toen nog voor iedereen geheim houden, want als men wist, dat ik dat blaadje in de bus kreeg, werd ik nog net niet mijn huis uitgezet. Wel trachtte ik mensen in mijn omgeving te waarschuwen voor de islam, maar de reacties werden toen, net als nu, schouderophalend afgedaan, ik zag het helemaal verkeerd volgens iedereen. Maar die Hans Janmaat had wel gelijk, het is nog veel erger geworden, dit had ik nooit kunnen denken, dat onze leefwereld zo verschrikkelijk zou worden. En het wordt nog veel erger, want de stroom zogenaamde vluchtelingen gaat gewoon door, het is allemaal volgens plan. We worden binnen afzienbare tijd een kalifaat. Wat moeten onze kleinkinderen wel niet van ons denken.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Als ik nu nog weleens artikelen,uitspraken van H.Janmaat lees of een opname van hem zie uit de tweede kamer, vind ik nog steeds dat hij
    gelijk had. De tweede die critiek ging verspreiden over de multicul, was de Heer Bolkenstein.
    Ook die werd afgeserveerd en kreeg een leuk baantje in Brussel.
    Ik heb er eigenlijk nog steeds spijt van nooit op Hans Janmaat gestemd te hebben.
    Wat kinderen en kleinkinderen betreft: Is het niet zo dat die het geen bal interesseert wat er in NL gebeurt. Ze hebben trouwens nooit anders meegemaakt. Dit in tegenstelling tot de ouderen die het echte Nederland hebben meegemaakt.

    Like

 2. Ahava zegt:

  Triest maar waar, Realpredictor. Je doet je naam in dit opzicht helaas heel veel eer aan.
  Opmerkingen van gelijke strekking, door mij in afgelopen (vele) jaren gedaan in familie- en vriendenkring, veroorzaakten slechts meewarige blikken. “Ach, daar heb je hem weer met zijn anti-EU stokpaardje. Mán, in wat voor tijd leef jij?”, zo werd mij dan voor de voeten geworpen als verwijt voor mijn domheid. “Naar wat voor tijd wil jij terug dan, in je eentje?”, kreeg ik als sneer publiekelijk na.
  Van mijn jongere broer, overtuigd VVD-er.
  De dhimmy.
  Over domheid gesproken…
  We staan aan de rand van de onmetelijke afgrond, en vele duizenden op ons continent zijn er al in gedonderd, al dan niet gepaard met suïcide.
  Dat de grote verdrukking aanstaande is, lijdt geen twijfel. Ik hoop die tijd evenwel niet meer lijfelijk mee te maken. Mijn kinderen, die soms huilend wegliepen als ik ook maar een of twee zinnen (op rustige wijze) aan dit onderwerp besteedde, zullen dat wel.
  “Had papa toch gelijk, dát bedoelde hij toen”, zullen ze dan denken, of -door mij niet meer aangehoord- uitspreken.
  Er is gelukkig nog één Troost, bij Wie ik het dan maar zoek…

  Like

 3. rotsus zegt:

  Ik had al gereageerd hierop maar dat was bij uw blog vandaar hier nogmaals een herhaling van:

  Zeer geachte “realpredictor”, ik sta voor de volle 100% achter uw inbreng hier en voor een uitgebreidere mening en visie verwijs ik naar mijn reactie (en bijgevoegde links) op het topic “Three Strikes and you’re out, een stukje terug op deze site geplaatst door mijn vandaag om 13.33 uur.

  Mijn God wat slaat u de nagel op zijn kop zeg. Ik sta gelukkig niet geheel alleen in deze. Mijn dank is groot en mijn dag een beetje beter.
  Met groet,

  Rotsus
  .

  Like

  • Jean zegt:

   Rotzus,
   Ik verwittig de samenleving al jaren voor de 3de wereldorlog een oorlog tegen de islamsmeerlapperij. Wie voor die smeerlapperij is is onze vijand.

   Like

 4. Tempelier. zegt:

  Er is één probleem dat men nog niet verzien heeft, namelijk dat wij Nederlanders door de jaren heen zo individualistische zijn geworden en versnippert, werk, luxe en schulden dat de eenwording in gedachten en handelen problematisch zal verlopen. Wie kan en gaat die kar trekken ? Door de jaren heen zijn wij zo bang gemaakt en lam geworden dat het vuur bijna gedoofd is, met dank aan onze overheid, verdeel en heers. Wees eens een patriot en voor de juiste stemming raad ik de film van Braveheart aan.
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Braveheart_(1995)

  Like

  • Willie zegt:

   Tempelier , The Patriot is ook goed hoor

   Like

   • Tempelier. zegt:

    De laatste woorden in Braveheart zijn FREEDOM !!! en dat willen we toch allemaal behalve moslims dan. Deze film gaat over het verzet van een volk, door één man veroorzaakt tegen de onderdrukker , in ons geval de Unie , eigen regering

    Like

  • Willie zegt:

   Ok , kijk dan ook maar naar V for Vendetta , daarin worden goeie zaken uiteen gedaan hoe te doen met dictators

   Like

 5. lucky bee zegt:

  Ik heb vandaag in de Admil=raals plein in Dordrecht een marokkaan zonde broek gezien.is dat tegen woordig de nieuwe mode bij de Aarbieren?Zo kan je gemakkelijker een vrouw verkrachten geloof ik.

  Like

 6. Trucker zegt:

  IS AL LANG OVERSCHREDEN.
  Maar ongetwijfeld gaan de (WOULD BE) revolutionairen en opstandelingen dit anders zien.
  Brede grijns op mijn lelijke smoelwerk nu… heel brede.

  Like

 7. D.Day zegt:

  Beste Realpredictor, mijn grote dank voor dit perfect geschreven stuk, waarvan ik het met de inhoud helemaal eens ben. Ik zit mij al jaren en jaren af te vragen wat er allemaal speelt. Hoe kan het dat wij ons mooie land, in eeuwen opgebouwd door onze ouders en grootouders, in een paar decennia compleet naar de middeleeuwen laten gaan. Is dat allen maar omdat we olie zo hard nodig hebben en we daarom alles accepteren van de moslims? Is er iets groters gaande, zeg de Bilderberg-beweging, die dit allemaal organiseert? Feit is dat wij, om even in de religieuze hoek te blijven, verdomd hard naar de ‘Filistijnen gaan’. Ik koester daarom mensen zoals u die dit aan de kaak (durven) stellen. Ik neem geen blad meer voor de mond als ik met mensen over dit onderwerp in gesprek ben. Dan vinden zij maar lastig, het zij zo!

  Like

 8. Avidia zegt:

  Realpredictor: ik ben al mijn vrienden kwijtgeraakt door mijn standpunten. Ze willen er niets over horen, heb je haar weer enz. Maar ik verdom het om te zwijgen, het loopt uit de hand, zelfs in mijn tot nu toe rustige stad zie je al die sjokkende mannen met achter hen hun vrouwen lopen, een beeld wat totaal niet past in onze mooie zeer oude stad. Ik zie onze mensen achterom kijken met ongeloof in hun ogen, Wat? hier in onze stad? Ja, zelfs hier kruipen ze als ongedierte rond, niemand wil ze, en toch zijn ze er, bewonen de huizen die voor de jongeren bestemd waren, en die arme zielen moeten maar zien hoe ze aan een huis kunnen komen. Ik weet er geen eind meer aan, wat moeten die mensen hier, ze zullen nooit deelnemen aan arbeid, houden hun hand op en wij betalen ons scheel om hen in leven te houden, en waarom??????? Ik vraag U af!! Ik wil staken, ik wil geen belasting meer betalen, ik wil niet betalen aan al die onrendabelen, ik wil Nederland terug, ik wil al die sjokkende mensen niet zien, ik wil onze zeer muzikale en vrolijke stad terug!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s