Voorportaal tot de superstaat: Brussel plant de invoering van een EU-politie

Screenshot_37

(Vertaling: E.J. Bron)

De EU plant de opbouw van een eigen EU-politie. De politie-eenheden dienen eerst alleen de grenzen te beschermen. Daarvoor bestaat Frontex echter al. Maar blijkbaar moet er bij de nationale politieapparaten nog een door Brussel te bevelen politie komen. Daarmee zal er in de EU een wezenlijk orgaan voor een nieuwe superstaat ontstaan.

De EU plant blijkbaar de oprichting van een nieuwe politie-eenheid, die in alle EU-lidstaten actief kan worden.

Reuters bericht over een ontwerp voor de afsluitende verklaring van de EU-topontmoeting:

De EU-landen overwegen de opbouw van een gemeenschappelijke grenspolitie. In verband met de verdere ontwikkeling van Frontex dient de mogelijkheid van een Europees systeem ter verbetering van de controle en bewaking van de EU-buitengrenzen onderzocht te worden. Bovendien dient de rol van Frontex versterkt te worden.

Maar blijkbaar gaat het om veel meer. Want in de melding staat verder nog:

Frontex coördineert weliswaar maatregelen aan de EU-buitengrenzen, ze beschikt echter niet over eigen politie-eenheden. Het is evenzeer absoluut noodzakelijk om het leven van vluchtelingen te beschermen, die via gevaarlijke routes de EU willen binnenkomen, als de irreguliere immigratie te bestrijden, staat er in het ontwerp. De staats- en regeringschefs van de EU overleggen aan het eind van de week in Brussel o.a. over de vluchtelingenpolitiek.

Verder staat er in het bericht:

In het ontwerp wordt bovendien het recht van de EU-burgers op de vrije keuze van de woon- en werkplek in de EU onderstreept. Dit recht moet tegelijkertijd tegen misbruik verdedigd worden.

Als je de strategie van de EU tot nu toe bekijkt, wordt duidelijk: hier gaat het om meer. De EU heeft in het verleden altijd eerst voldongen feiten geschapen om deze dan achteraf per wet te legitimeren.

Zo bereidt de EU al in een vergevorderd stadium een Europees Openbaar Ministerie voor (hier).

De vermoedelijke nieuwe voorzitter van de Europese Commissie heeft van deze weldoordachte handelwijze geen geheim gemaakt. “Der Spiegel” citeerde in 1999 de chef van de Eurogroep Jean-Claude Juncker:

“We besluiten iets. We brengen dat dan naar voren en wachten af wat er gebeurt”, verraadt de premier van het kleine Luxemburg over de trucs waartoe hij de staats- en regeringschefs van de EU aanmoedigt in de Europapolitiek. “Als er geen protest is of opstand uitbreekt – want de meesten begrijpen toch niet wat er beslist werd – dan gaan we weer wat verder, stap voor stap, tot er geen terugkeer meer mogelijk is.

Exact deze handelwijze hebben de EU en de op een duurzame uitbreiding van hun machtsgebied bedachte nationale partijpolitici bij het uithollen van de regels betreffende de tekorten gepraktiseerd.

Het is kinderspel om politie-eenheden van de grenspolitie verstrekkende taken toe te vertrouwen. Daarvoor is vermoedelijk niet eens een wetswijziging noodzakelijk. De afgelopen jaren gebruikte bezwering van het terreurgevaar volstaat waarschijnlijk al om verstrekkende competenties aan de EU-politie te geven. Per slot van rekening verwacht men dat de burgers dankbaar zijn dat ze beschermd worden. Ze zullen extra EU-patrouilles in de straten van München, Wenen en Kopenhagen vast en zeker heel hartelijk begroeten als ze weten: Er wordt niet over ons gewaakt, maar we worden bewaakt!

In de VS heeft de regering de politie al met zwaar oorlogsmaterieel uitgerust – uiteraard alleen maar om de burgers tegen terroristen te beschermen (hier).

De totalitaire tendensen van de EU zullen door zo´n EU-politie bespoedigd worden (meer hier).

Een in Brussel gevestigde politie heeft naast de bewaking twee grote voordelen: Brussel kan zichzelf op de borst slaan arbeidsplaatsen te hebben gecreëerd. Volledige werkgelegenheid is een doodnormale zaak in een politiestaat. Het grootste voordeel is echter dat zo´n politie door geen enkele democratische commissie gecontroleerd zal gaan worden. Vanuit het oogpunt van de Europese Raad heeft het Europees Parlement niets te zeggen, wat de grote voorzitter Herman Van Rompuy nog eens even heel duidelijk heeft laten weten (hier).

De staats- en regeringschefs zijn in de regel hopeloos verdeeld, wat o.a. blijkt uit de ruzie rondom Juncker.

Zodoende kan een EU-politie als aanvulling op de ECB de buitenparlementaire controle in een superstaat garanderen, die niemand weliswaar gewild heeft en die door niemand gelegitimeerd werd, die echter door willekeur en rechtsbreuk uit het niets zal zijn ontstaan.

Men zal de burgers blijven verblijden met voetbalwedstrijden, gefinancierd via gedwongen heffingen aan de in heel Europa voor eeuwig verankerde staatstelevisie. Ze dragen er door hun argeloosheid en goedmoedigheid toe bij dat zij gevangenen worden in een systeem dat zij pas als gevaar zien als het te laat is. Nu al zijn er maatregelen besloten ter bewaking van demonstranten en voetbalfans (meer hier). Ook zijn er bewakingsmaatregelen betreffende de overtuiging van EU-burgers in voorbereiding (meer hier).

Omdat de meeste mensen helemaal niet begrijpen wat er besloten werd, gaan we steeds verder.

Stap voor stap.

Totdat er geen weg terug meer is.

Screenshot_36

Bron:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, EUSSR, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Voorportaal tot de superstaat: Brussel plant de invoering van een EU-politie

 1. Willie zegt:

  Tot dan ?? Er is NU al geen weg meer terug

  Like

 2. JooJootje zegt:

  Ja Lieve kijk buis kinderen en nog steeds zijn er mensen die zich afvragen hoe bijvoorbeeld een huisschilder aan de macht kon komen of hoe het een dictator lukt een land met miljoenen inwoners te onderwerpen.
  Alle seinen staan inmiddels op rood.
  Zie en huiver maar Europa slaapt door onder het genot van de WK.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Joojootje: 15.58. uur. U zegt: ” Zie en huiver maar Europa slaapt door onder het genot van de WK”. Inderdaad, de massa STOMME KIEZERS in de EUSSR, die nog te STOM zijn om voor de DUIVEL te dansen, blijven stemmen op de VERRADERS te weten: de SOCIALISTEN, SOCIAAL-DEMOCRATEN,LIBERALEN, LINKS-LIBERALEN, en CHRISTEN-DEMOCRATEN. En in HEEL EUROPA! De SCHOFTEN hebben 1 ding goed onthouden van de Romeinse keizers, namelijk: GEEF HET VOLK BROOD EN SPELEN”, dan zijn deze ONNOZELAARS gelukkig en kunnen de PLOERTEN in Brussel hun gang gaan! Ik ben blij dat ik al op leeftijd ben, we gaan naar de kloten!

   Like

 3. Jan Verboom zegt:

  We moeten ons wederom afvragen wie dat allemaal betaald

  Like

 4. lucky bee zegt:

  EU politie om onstebewaken zo als eens bij Ulbricht in de DDR? Vopos schieten voor al op duitsers die de republiek ontvluchten willen.

  Like

 5. meneertje zegt:

  Als de politie in een land inderdaad door geen enkele democratische commissie wordt gecontroleerd, is dat land een politiestaat.

  Maar ik geloof niet het de E.U. zal lukken van Europa een politiestaat te maken.
  Vóórdat het zo ver is, dondert het hele zaakje in elkaar. Hetzij doordat landen uittreden, hetzij doordat er overal opstanden ontstaan, hetzij door financiële wantoestanden, hetzij door nog weer andere factoren en/of combinaties van factoren, maar het gedrocht zal imploderen, dat staat vast.

  Like

  • Harry zegt:

   Maar de vraag mijnerzijds is , Meneertje , zal dat gebeuren voordat de moslims de macht grijpen of er na ?
   Hopelijk ervoor , dan kunnen we het tij misschien nog keren .
   Zoniet dan zal de moslimbrotherhood Brussel wel overnemen , alle middelen en informatie liggen daar al mooi verzameld .
   Zij , het huidige tuig , waren dan slechts de werkvoorbereiders .

   Was gisteren in een middelgrote stad in ons land , het verbijsterde me hoeveel hoofddoeken ik er al meer zag dan een half jaar geleden .
   Schrikbarend !
   We hebben niet zoveel tijd meer !!!

   Like

   • meneertje zegt:

    @Harry; 13:17,

    Ik ben geen waarzegger. Als ik voorspellingen doe, doe ik dat grond van logisch redeneren (ik hoop althans dat het “logisch” is!) op basis van de kennis waarover ik beschik.

    Welnu, die ineenstorting van de E.U. vindt mogelijk nog dit jaar plaats en anders niet veel later. Let maar eens op de vele conflicten binnen de top van het monster, nu weer over die Schroeder (als ik me niet in de naam vergis). Lees de vele alarmerende berichten van economen over de euro-ramp. Denk aan de volksopstanden in zuidelijke landen (vermoedelijk véél meer dan waarover wordt bericht).
    Zie wat een raar samenraapsel van halfzachten en idioten de mensen zijn waaruit de topfiguren moeten worden gekozen. Neem de malloot Verhofstadt maar als voorbeeld; de rest is echt niet veel beter. Met zulke mensen aan het hoofd MOET het toch fout gaan?!

    Maar de islamisering is iets anders. Hoewel er ogenschijnlijk geen duidelijke organisatie achter zit, is die er waarschijnlijk toch wel. De fanatieke moslims weten beter dan de E.U.-leiders waar ze naar toe werken (die E.U.-gekken zijn het immers onderling niet eens). Zij zijn daarom veel gevaarlijker, zelfs al kun je nu al voorspellen dat wanneer zij hun doel zouden hebben bereikt (gesteld dat zij het zouden bereiken), zij ook onmiddellijk slaags zouden raken en elkaar zouden gaan vermoorden.

    Maar àls zij dat doel zouden bereiken (ik geloof niet dat het hun zal lukken), zou het toch nog verscheidene decennia duren voordat dit zo ver is, behalve misschien in een land als Zweden, waar moslims en overheid eendrachtig samenwerken om het land zo gauw mogelijk te islamiseren en waar nauwelijks oppositie schijnt te bestaan die zich durft te roeren.

    Dit zeg ik op basis van basis van gegevens over de bevolkingsgroei en natuurlijk vooral op basis van de groei van het moslimpercentage in de bevolking.
    Weliswaar kan men telkens weer op het internet alarmerende voorspellingen vinden over machtsovername door de islam binnen tien of twintig jaar in vele West-Europese landen, maar ik kijk nuchter naar die cijfers (en ik ben toevallig geboren met getalbegrip in mijn genen) en ik zie dat ze vol rekenfouten zitten. Normaal gesproken overtreft het aantal moslims in West-Europa het aantal autochtonen pas over een jaar of vijftig.

    Wel moet ik hieraan toevoegen dat ik nog geen rekening heb gehouden met een eventuele gigantische toename van de volksverhuizing naar Europa van zogenaamde moslimvluchtelingen. De toename is dit jaar al fors, maar zou de komende jaren kunnen aangroeien tot aantallen waarvan wij nu nog geen benul hebben.

    Als dat zou gebeuren, valt er uiteraard niets meer te voorspellen.

    Like

   • meneertje zegt:

    Corectie: Schroeder moet Juncker zijn.
    En aan het begin van de vijfde alinea zit een “basis” te veel!

    Like

 6. koddebeier zegt:

  Wanneer ontwaken die kl**thufters is eindelijk en gaan ze op een anti EU partij stemmen en blijven ze niet op de bank met een biertje onderuit gezakt hangen, kijkend naar een onderbroeken lol programma ????
  Wil U en Uw kinderen en kleinkinderen in vrijheid, vrede en in welvaart leven dan zullen we zo snel mogelijk de Europese Unie moeten verlaten !!!!!

  Like

 7. Antivenin zegt:

  Op straat worden we bewaakt door camera’s.
  Bankieren via internet, dus alle geldstromen zijn achterhaalbaar.
  Straks een chip in je auto (zogenaamd opdat deze bij een ongeluk zelf de hulpdiensten kan alarmeren). Altijd na te gaan waar je auto geweest is.
  Slimme meters in je huis. Met één oogopslag is aan je water- en stroomverbruik te zien of er meer of minder mensen in huis wonen. Tandenborstels tellen is niet meer nodig.
  Internet- en telefoonverkeer is ten allen tijde op te slaan en na te gaan.

  Was ik nog iets vergeten? 1984 in het kwadraat.

  Like

 8. bigljohn zegt:

  Ik mis in het verhaal een aspect wat toch ook de aandacht verdient. Naast de invoering van de E.U.
  politie zullen die griezels ook wel een geheime dienst invoeren. Eentje die iedere E.U. burger controleert. Hetzelfde als in het voormalige Oost Duitsland. Iedereen controleert iedereen.
  Maar hier zullen zelfs je aanwezigheid op de plee en in bed per video geregistreerd worden. Je telefoongesprekken, je brieven of E-mails, alsmede je gesprekken in huis en op straat. Het TV programma Big Brother zal er bij verbleken. Via een Europese Gemeenschap van kolen en staal naar de E.E.G. Vandaar naar de E.U. en de Euro, en vervolgens naar de Hel op aarde, die nog erger gemaakt wordt door een zeer massale en uitdijende Moslim aanwezigheid. In dat clubhuis in Brussel zie ik nog eens de gaande en komende man. Zij die Brussel nu bemannen en die de voorbereiders waren van een geknecht Europa, zullen dan plaats maken voor een Moslim kalifaat.
  Een logische evoluatie sinds het allereerste begin; de Europese Gemeenschap van Kolen en Staal.

  Like

 9. Leo zegt:

  Ja, hoor, de GESTAPO wordt weer van onder t stof gehaald.
  Was te verwachten.
  Westerbork is ook reeds weer opgebouwd, wanneer de officiele opening ?
  Is ook te verwachten.
  Ster op je jas of een chip in je hoofd
  Zal ook niet lang meer duren.

  wel te rusten allemaal…….

  Like

 10. windwens zegt:

  Ik ga geloof ik maar naar Rusland verhuizen wat ze daar hebben afgelegd, hebben ze hier weer opgepakt. Het begon al toen hier die K*T grondwet werd aangepast naar de leuke regels die Stalin had ingevoerd in 1932. Daar zijn er vele lekker geschrapt hier zit je nog steeds met die troep en het breid zich uit als een ernstige ziekte.

  Like

 11. Avidia zegt:

  Antivenin zegt:
  26 juni 2014 om 20:51

  In mijn auto komt absoluut geen chip. Ik heb een zeer aparte auto, ik heb hem nu een jaar of negen, ben hem een keer tegen gekomen, ik laat mijn auto niet chippen, voor geen goud, en mijzelf evenmin :-}

  Like

 12. Frans Brassens zegt:

  Die fijne politie, bestaat die straks niet óók uit landverraders om den brode? En is dat momenteel in voorkomende gevallen tóch al niet het geval met die lieden?

  Like

 13. Yvonne van Cleef zegt:

  Volgens mij is dat opgezet om tegen de eigen bevolking te worden ingezet,als die eindelijk wakker is geworden!

  Like

 14. BertG. zegt:

  Zo een vermoeden had ik al een jaar of 20.
  Dit had iedereen kunnen zien aankomen als je opgelet had.
  Maar zolang we nog mogen stemmen, zijn er mensen die blijven geloven dat wij in een democratisch land leven met een EIGEN regering en een EIGEN leger.
  En maar blijven roepen om een daadkrachtig optreden van ONZE minister president en een daadkrachtig optreden van ONZE politie troepen.
  Deze staan al jaren niet meer aan de kant van de bevolking.
  Eigenlijk bestaat NL niet meer. Vandaar ook de uitspraak dat de echte NL’er niet bestaat.
  Daar is dus geen woord van gelogen voor 1 keer.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Herstel: Die bewuste uitspraak hoeft echt niemandserieus te nemen.
   We weten van wie die is en het instituut, waartoe de bewuste dame behoort heeft, als het er op aankomt, totaal geen idee van wat er politiek-maatschappelijk speelt.
   En Bilderberg dan, zul je misschien zeggen, maar ik durf te wedden dat Madame Tangotrut zelfs daarvan geen kaas gegeten heeft; dat is Schoonmama ’s afdeling.
   En zij is nog altijd geen “opvolgster.”(Het idee alleen al!)

   Like

 15. geit zegt:

  ik roep dit al jaren, niemand geloof me maar nu is het bijna te laat volgenden stap is sharia
  waar kan ik nog heen vluchten

  Like

 16. Avidia zegt:

  Als ze aan mijn auto komen zijn ze jarig, ik laat me niets opdringen, weg met de EU.

  Like

 17. Avidia zegt:

  Laat je niet afschrikken, als wij met z”n allen weigeren hebben ze geen poot om op te staan. Verenigen is het enigen!!!!

  Like

 18. paulzwueste zegt:

  Politiemacht en een EU-leger in aankomst!?… Het dient allemaal één en hetzelfde doel. Men voelt nattigheid en wist het al bij voorbaat overigens, en dit óók op natuurlijke wijze!
  Dit zijn de middelen die een fasistische heilstaat altijd inzet als het volk aan het morren slaat!
  Er staat ons dus nog héél véél nieuws via de verdoemde linkse media te wachten totdat het bloed van de trappen van het EU-paleis al lopen. Maar dan zal verhofstadt ook gevonden worden in zijn domein in Toscane!!! Reken maar van Yes!!!! Houzee!!!!! Paul.

  Like

 19. Jules Vismale zegt:

  En de EU-politie zal dus hetzelfde worden als de Gestapo en de NKVD? Deze criminele en moordlustige geheime politie-eenheden konden talloze tegenstanders van Nazi-Duitsland en de USSR voornamelijk in handen krijgen dankzij een verklikkingssysteem dat in zulke superstaten eigen is! Talloze burgers gaven elkaar toen (als waren zij Judas Iskariot) aan uit jaloezie, angst, haat, hebzucht, eigenbelang enz. bij deze gevaarlijke organisaties wat meestal voor de verraden personen escaleerde naar een enkele reis richting een concentratiekamp, het vuurpeloton, de galg of de guillotine! Een EU-leger komt er toch nooit door de afbraak van de defensie en talloze Europeanen willen het leger hierdoor zelfs niet eens meer in. De EU bestaat in feite ook niet eens meer door de enorme verdeeldheid, de arrogante politici en de stijgende armoede en zal, net als de Titanic uiteindelijk tot zinken worden gebracht!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s