Waarom is dat geen verraad?

Screenshot_41

(Door: Fjordman – Vertaling: Vederso)

Het wordt afgedaan als een “knotsgekke samenzweringstheorie” als men suggereert dat westerse politieke elites actief de islamisering van Europa en de westerse wereld ondersteunen. Toch zou men kunnen beweren dat dit niet een samenzweringstheorie – of zelfs een theorie – is, maar slechts een observatie. Hoe meer moslims en mensen die islamitische ideeën voorstaan in een samenleving worden geïmporteerd, des te meer islamitische invloed er in die samenleving zal zijn. Dit is basislogica: als je grote aantallen moslims naar een land brengt, krijg je meer islamisering. Het is eigenlijk vrij simpel.

Dus laten we een eenvoudige vraag stellen: Hebben de westerse regeringen het toegelaten dat grote aantallen moslims zich in westerse landen vestigen? Ja of nee? Het antwoord is natuurlijk ja, als we dat gemakkelijk overal om ons heen kunnen waarnemen. Westerse autoriteiten zijn tientallen jaren bezig geweest grote aantallen moslims in onze landen binnen te brengen. Aangezien meer moslims meer islam betekent, houdt dit in dat de westerse overheden actief de geleidelijke islamisering van onze landen ondersteunen.

Als u dit een provocerende opmerking vindt, stel uzelf dan de volgende vraag: Als westerse politieke elites, heersende autoriteiten en de massamedia echt en werkelijk bezwaar tegen de groeiende islamitische aanwezigheid in onze samenleving hebben, wat doen ze dan precies om het deze toename te keren, afgezien van enkele voornamelijk symbolische gebaren?

Zolang ze niets wezenlijks stoppen of zelfs de islamitische immigratie vertragen, ondersteunen ze in feite de verdere, geleidelijke islamisering van onze landen. Er is geen andere manier om het zo te stellen.

Screenshot_42

Wat kan er gedaan worden?

Een harde optie zou kunnen zijn om expliciet te zeggen dat de islamitische cultuur onverenigbaar is met onze cultuur. Dan zal de islamitische immigratie naar alle Europese en westerse landen onmiddellijk en definitief worden stopgezet. Dit zal waarschijnlijk door veel mensen echter als te provocerend worden gezien.

Een meer plausibel alternatief zou kunnen zijn om te zeggen dat, terwijl veel moslims als individu fijne mensen kunnen zijn, een groot deel van de islamitische wereld op dit moment in een dergelijke staat van onrust is, dat we onze eigen samenleving zoveel als we kunnen hiertegen moeten beschermen. Het is dan ook spijtig om te melden dat we, voor onbepaalde tijd, immigratie uit dit deel van de wereld moeten opschorten.

Een nog meer gematigde oplossing zou kunnen zijn niets over moslims of de islam te zeggen. westerse regeringen kunnen gewoon stellen dat ons aandeel in de wereldbevolking snel blijft dalen. Bovendien, we hebben genoeg met onze eigen problemen te stellen. De werkloosheid in verschillende Zuid-Europese landen ligt hoger dan 20%, met een jeugdwerkloosheid van meer dan 40% in sommige plaatsen. Het heeft geen zin in deze situatie miljoenen meer mensen te importeren als we geen werk kunnen bieden aan degenen die hier al zijn.

Met sociale problemen en schulden om ons op te richten, moeten we eerst ons eigen huis op orde brengen. Terwijl we geen wrok jegens andere volkeren en naties koesteren, betreuren wij het daarom te moeten aankondigen de immigratie op grote schaal, uit alle delen van de wereld, te moeten stilzetten totdat we hebben ons eigen huis weer op orde hebben.

Screenshot_43

Het is mogelijk om te begrijpen waarom, om pragmatische redenen, westerse overheden niet voor de confronterende aanpak kiezen en openlijk verklaren dat de islamitische cultuur onverenigbaar is met onze cultuur. Het is echter veel moeilijker om te begrijpen en te accepteren waarom westerse regeringen niet kunnen kiezen voor een van de twee andere opties.

Ze kunnen gewoon stellen dat als gevolg van de onrust die er in grote delen van het Midden-Oosten en de islamitische wereld heerst, er stappen genomen moeten worden genomen om onze grenzen steviger te beschermen. Als we ons uit bepaalde naïeve mensenrechtenverdragen moeten terugtrekken om effectieve controle over onze landsgrenzen te herstellen, dan moeten we dat doen.

Bovendien, het percentage dat de westerse samenlevingen van de wereldbevolking en de wereldwijde economie vormt, blijft snel krimpen. Wij zijn niet almachtig. Bovendien hebben we verschillende nationale culturen die we willen behouden. Onze landen zijn de thuislanden van de verschillende volkeren met een gedeelde geschiedenis, geen lege vaten die uitsluitend worden ingevuld door te winkelen en mensenrechten.

Met ingang van vandaag, en dit is ook een dringend veiligheidsprobleem geworden, zal Groot-Brittannië de gevolgen van de burgeroorlog in Syrië en de opkomst van islamitisch extremisme in eigen land nog “vele jaren” voelen, zo verklaarde in juni 2014 een top anti-terrorisme-expert. Tegelijkertijd vertelde de voormalig MI6-directeur van de wereldwijde terrorismebestrijding Richard Barrett aan de BBC dat het “niet te doen” is voor de veiligheidsdiensten om alle moslims die in het buitenland in conflictgebieden als Syrië hebben gevochten wanneer ze terugkeren te volgen. Er zijn nu gewoon teveel van hen.

Vergelijkbare waarschuwingen kunnen worden gehoord van de veiligheidsdiensten in Duitsland, Frankrijk en andere landen. Duizenden moslims die Europese burgers zijn, uit landen zo verschillend als Italië en Denemarken, zijn op dit moment waarschijnlijk jihadistische strijders in Syrië, Irak, Somalië en elders. Sommigen van hen sterven daar. Degenen die echter terugkeren, zullen vaak meer militant en dodelijker zijn dan ze eerst waren.

Screenshot_44

Hoewel niet alle terugkerende jihadistische strijders automatisch in binnenlandse terroristen in westerse landen zullen veranderen, is het zeer waarschijnlijk dat een aantal van hen dat wel zal doen. Sommige militante moslims zullen door strijd gehard terugkeren en met meer kennis hoe degenen die zij beschouwen als ongelovigen te doden. Het is allemaal zeer onvermijdelijk dat een paar van hen zullen besluiten om zich met dodelijke aanvallen tegen ons te keren. Dit proces is al begonnen.

Maar ondanks dit alles blijft een grootschalige immigratie van moslims in West-Europa en Noord-Amerika doorgaan alsof er niets is veranderd. Dit is volstrekt onaanvaardbaar. Zelfs ongeschoolde vrachtwagenchauffeurs die ik heb gesproken, zeggen duidelijk te zien dat we niet veel potentiële islamitische jihadisten van buitenlandse conflictzones kunnen blijven importeren.

Men moet verwachten dat zogenaamde intelligente en goed geïnformeerde mensen in machtsposities in staat moeten zijn om dit ook te zien. Zijn ze opmerkelijk dom of zijn ze verblind door fanatiek vasthouden aan een ideologie van open grenzen, massa-immigratie en de ontbinding van nationale staten? Hoe dan ook, het resultaat is onaanvaardbaar.

Het vormt een enorme verraad van de westerse burgers om dit mislukte immigratiebeleid voort te zetten. In feite zouden hardere begrippen dan “verraad” kunnen worden gebruikt.

Screenshot_45

Ja, aanzienlijke schade als gevolg van decennia idioot beleid is al toegebracht, maar dat is geen excuus om niets te doen. Als de brandweer komt om een huis dat in brand staat te blussen, besluiten ze niet dat ze niets zullen doen en zo de hele stad laten afbranden. Ze proberen de schade zo beperkt mogelijk te houden.

Als de schade beperken het enige is wat we nu kunnen doen, laten we dat dan op zijn minst doen. Elke stap die we vandaag nemen om de aanhoudende instroom van de islamgerelateerde problemen te verminderen, betekent minder of kleinere problemen waar onze nakomelingen in de toekomst mee te maken krijgen. Wij zijn het aan hen verplicht te doen wat we kunnen.

We kunnen niet de toekomst van onze vrijheid, veiligheid en welvaart op wishful thinking baseren. Ik sta er om bekend dat ik verklaard heb dat ik denk dat de islam niet hervormd kan worden, tenminste niet als u meent met “hervormd” als iets dat vredelievend is, op basis van seculiere wetten, de vrijheid van meningsuiting respecteert en op gelijke voet met andere religies bestaat. Ik zou erg blij als men in dit verband zou kunnen aantonen dat ik het verkeerd heb. Helaas, er is op het moment weinig dat een ​​dergelijk resultaat laat zien.

Ondanks het gepraat over een “Euro-islam” zijn er weinig signalen van een Europeanisering van de islam, maar wel veel van een geleidelijke islamisering van Europa. Er is ook geen overtuigende aanwijzing van een algemene liberalisering van de islamitische wereld. Integendeel, meer repressieve en agressieve versies van de islam zijn in opkomst van Maleisië tot Turkije. In veel islamitische landen waar moslims in de meerheid zijn, worden niet-moslims steeds meer onder druk gezet. In een aantal gevallen worden ze vrijwel door gewelddadige middelen weggevaagd. Ondertussen slaat de onrust in delen van de islamitische wereld over naar andere regio’s.

Het is zeer onverantwoordelijk van de westerse politieke leiders om in een dergelijke situatie te blijven doorgaan met grootschalige immigratie uit onstabiele islamitische samenlevingen. Onze steden moeten niet worden veranderd in slagvelden voor botsende stammen uit het Midden-Oosten.

Serieuze stappen moeten onmiddellijk genomen worden om de aanhoudende toestroom van radicale moslims en potentiële jihadistische strijders te stoppen. Als westerse regeringen en politieke leiders dit niet doen, dan falen ze in hun eerste plicht aan hun burgers om hun land te beschermen en verdedigen. Ze moeten voor dat falen verantwoordelijk worden gehouden.

Screenshot_46

Bron:
http://gatesofvienna.net
Auteur: Fjordman

Vertaald uit het Engels door:
Vederso
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Europa, Immigratie, Islam, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Westen. Bookmark de permalink .

35 reacties op Waarom is dat geen verraad?

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Een veel te juiste analyse als je het zet in het licht van wat de schrijver uiteindelijk aan het eind bepleit. Een afstoppen van de instroom. Alleen al het kijken naar de plaatjes bij dit artikel moet je toch op andere gedachten brengen. Een groot deel van de thans aanwezige moslims in Europa draagt heel bewust uit dat ze moslim zijn. Vrouwen en kinderen lopen in demonstraties met haatboodschappen. In die haatboodschappen domineert hun voornemen om de gastheren, ons dus, een kopje kleiner te maken zodra de gelegenheid zich voordoet.
  Het afstoppen van de instroom is NIET GENOEG. In plaats van een instroom moet er dringend een UITSTROOM bevorderd worden. Dat zal moeilijk zijn. Daarvoor zullen verdragen opgezegd moeten worden. Rechters zullen dat tegen willen houden omdat de overeengekomen regels het niet toelaten. Allemaal waar maar toch valt er niet aan te ontkomen als wij, onze kinderen en kleinkinderen nog een klein beetje toekomst willen hebben.
  Op de politiek hoeven we niet te rekenen dus moet er vanuit de bevolking snel iets op gang komen om het heft in eigen handen te nemen. Daartoe moeten we ons verenigen. We zullen ons strijdbaar moeten opstellen en dat zullen we eerst moeten leren want tot nu toe hebben we over ons heen laten lopen.
  Een dergelijk streven zag ik ook al in een comment van Scarlatti en anderen. Ik weet dat ik geen wartaal uitsla. Waar een wil is, is een weg. En die weg moeten we met z’n allen op. Doe mee.

  Like

  • Tempelier. zegt:

   Prima waar kan ik tekenen ? Iemand moet ermee beginnen, hoe knullig dan ook ! Ik heb eerder geschreven dat degene die iets willen doen eens samen moeten komen. Maar op een openbaar forum deel je natuurlijk niet je @. Wellicht heeft E.J voor ons nog een tip ?

   Like

  • meneertje zegt:

   Ik ben het geheel met uw reactie eens.
   Het is niet voldoende er voor te zorgen dat het aantal moslims niet vermeerdert, het moet beslist verminderen.
   Om met Geert Wilders te spreken:
   MINDER, MINDER, MINDER.

   Anders gezegd: wij hebben jarenlang criminelen en analfabeten geïmporteerd, nu moeten wij die gaan exporteren.

   Like

  • exter39 zegt:

   Helemaal 100 % mee eens , we staan er bij en keken er naar maar we ondernemen niks schande voor ons nageslacht, stop deze gekte goedwillend of kwaad wils

   Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Ze moeten inderdaad voor dat falen verantwoordelijk worden gehouden. Maar waarschijnlijk zijn ze van mening, dat een drastische koerswijziging, hoe noodzakelijk ook, hetzelfde is als bekennen, eerder te hebben gefaald of nog erger: eerder verraad te hebben gepleegd.
  En aangezien vooral dat laatste eigenlijk niet ongestraft zou kunnen blijven, koerswijziging of niet, blijven ze daarvoor terugdeinzen.
  Ik weet niet, wat ze er aanvankelijk van dachten; misschien wel dat de moslims uit zichzelf zouden de-islamiseren, als ze maar lang genoeg van de westerse vrijheid konden proeven en dat het daardoor allemaal wel zou meevallen. Nu blijkt van niet is er voor de verantwoordelijken geen weg terug, althans, voor hun gevoel niet.Wij mogen dan vinden van wel, in zekere zin hebben wij gemakkelijk praten: Dat heeft iedereen die overduidelijk het gelijk aan zijn kant heeft.
  Dus: Hoe minder gelijk en hoe zwaarder beladen de schuld, hoe heviger de weerzin om het roer om te gooien.

  Like

  • Vederso zegt:

   Kan men dit een vlucht naar voren noemen? Ik vermoed van wel. Ook de heersende kaste zal zijn verrast door het niet willen integreren van deze, onze cultuur vijandige ideologie. Nu de inschattingsfout zo duidelijk is en men toch op dezelfde voet doorgaat, valt ze te verwijten. Er komen brokken van.

   Like

 3. Cathja zegt:

  Uitstekend onder woorden gebracht! Als ik aan mijn kinderen en kleinkinderen denk, dan houd ik mijn hart vast! Wij hebben al te maken met toenemende islamisering van ons land, maar onze kinderen en kleinkinderen zullen geen plezierige toekomst tegemoet gaan als er NU niet wordt ingegrepen!
  De overheid is inderdaad verantwoordelijk voor de veiligheid van haar burgers.

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Nee hoor in de eerste plaats ben je dat zelf, je er niet zo gemakkelijk van af maken, daarom gaan we naar de kloten , dat gemakkelijke !!!!

   Jouw kinderen zijn JOUW verantwoording , daar MOET jij voor zorgen als het collectief wat we met zijn allen zo aanbeden hebben het laat afweten.

   We zijn tegen links maar o wat vinden we het collectieve kinderwiegje prettig !

   Het doorgetrokken collectief is de ondergang van elke samenleving, denk dar maar eens over na.

   En als je vragen heb ben ik best bereid die te beantwoorden.

   Geef ik je nog iets om over na te denken, maakt het even zwart wit.

   Verpleegtehuizen zijn de ondergang van een levendige samenleving

   Like

   • koloth zegt:

    Als we de gezonde populatie weer op gang willen brengen zullen we de ziekenhuizen toch ook voor 80% moeten sluiten. Die overige 20% is voor ongelukken, die 80% is om de zgn. zieke mensen in leven te houden,

    Like

 4. jans zegt:

  Tot in de 19de eeuw waren veel plaatsen in Europa verboden voor Joden. In de tweede wereld oorlog hebben de politiek leiders van Europa en de rest van de wereld toegelaten dat er 6 miljoen Joden kapot gemaak werden in Europa. Nu vertrekken de laatste Joden uit Europa. In plaats daarvan zijn er islamieten, heel veel. Europa zal net als het islamitisch en jodenhatende middenoosten van binnen uit verrotten! De wereldleiders dachten dat als ze de Joden Israel zouden geven, dat de islamitische buurlanden de holaucaust zouden kunnen voltooien. Als beloning en ruil voor goedkope olie maakte de europese leiders en de islamitische leiders de afspraken in Straatsburg in 1975. Niets is minder waar: Israel zal zegenvieren….en de rest van de wereld zal wegrotten.

  Like

 5. Hello from Cityport of Antwerpen in Flanders…. the South-West border of Nordeuropa…’

  I invite you to discover our project for an ”Hanseatic Confederation of Nordeuropa”. Centrist because out of Extremes and out of the old pseudo-contradiction Socialism against Capitalism.

  In our opinion, the Multicultural Humanism is only a nice marketing name for organized Social Dumping… induced undercover by our actual Left & Right, hand in hand : Right for pressure on lowering salaries and Left for members & votes…. The main tools used for it are the Marxist Way of Antonio Gramsci (seizing power by culture) and the other para-Marxist Method of “Deconstructionism” from Jacques Derrida that indicated clearly his “Enemy” : the White Adults… mentionned as “The White Old Fossils” in Derrida’s writing.

  For a practical example, this combined approach Gramsci-Derrida as been used with success in France for the election of Hollande President via the Think Tank Terra Nova that coached the Socialist Party of France : building a false alternative majority by grouping Islamic votes, Massive Migration and Minorities…. a method practically used mainly everywhere in the Western countries.

  A short description of our vision is also to watch at : http://www.vimeo.com/78359400

  Our main references are “The Rhineland Social & Economic Model”, known in Germany as Sozial Marktwirtschaft Okonomie, combined with the actual Hanseatic Revival, restarted in Holland in 1980 and today again a florishing Cultural & Touristical association of more than 150 cities of Nordeuropa ( http://www.hanse.org )

  You will find more explanation about us iat : http://www.NordHansaMarine.com

  I am at your disposal for more info.

  Best Regards.

  Andre.

  Like

 6. Jade zegt:

  Prima stukje, wie heeft het e-mailadres van Rutte?
  Dan stuur ik dit meteen naar die galjanus op…

  Like

 7. Yvonne van Cleef zegt:

  Cathja:de overheid neemt die verantwoordelijkheid niet!Zullen we zelf moeten doen!De overheid ziet die pokkemoslims ook wel lopen met hun haatboodschap:sharia voor Nederland!En dat zijn geen incidentjes.En in plaats van ze het land uit te flikkeren,haathutten af te breken en te zorgen dat er geen een moslim meer binnen komt,gaat de overheid vrolijk verder met islamitisch tuig uit te nodigen,binnen te halen en te faciliteren!Ik haat de overheid die onze levens hiermee zeer grondig verpest!Er zijn nog nooit zo veel zelfmoorden geweest;kunnen zij op hun conto schrijven!Gisteren nog kreeg ik een mail van een wanhopige dame met zelfmoordplannen;hopelijk heb ik haar van gedachten kunnen doen veranderen!Deze flutregering heeft al meer bloed aan huin handen dan menigeen zich realiseert!

  Like

 8. windwens zegt:

  H tijd et is nu echt tijd om uit die sukkelige EU te stappen en te gaan voor serieuze trias politica.

  Like

 9. treintrien zegt:

  En het werkt, dat grote plan.
  Geen woord van kritiek.
  Nergens iets van: die ISIS-gasten zijn volkomen van de pot gerukt.
  Een koele uiteenzetting.
  Misschien is het de bedoeling dat we allemaal die antwoorden uit het hoofd gaan leren?
  Over een paar jaar overhoring by gunpoint?
  Walgelijk:
  http://www.trouw.nl/tr/nl/5091/Religie/article/detail/3678789/2014/06/25/Met-deze-vier-vragen-bepaalt-de-Isis-strijder-of-hij-je-moet-doden.dhtml

  Like

 10. ieznogoud zegt:

  Goed stuk! Echter de strijd is al gestreden en door het verraad van de heersende elite en de media is deze strijd glansrijk verloren.
  Uiteindelijk komt het erop neer dat, wereldwijd gezien, de aanhangers van de religie van vrede en verrijking de enigen zijn die hun ‘religie’ in alle rust kunnen belijden. Voor alle andere religies zijn er inmiddels redenen om dat belijden wat omzichtiger aan te pakken omdat de aanhangers van de religie van vrede en verrijking dat helaas maar al te nodig maken.
  Vanzelfsprekend moeten de heersende elite en de media ter verantwoording worden geroepen voor hun verraad. Dat zal waarschijnlijk niet gebeuren maar er is hoop op bestraffing.
  Immers, zodra de aanhangers van de religie van vrede en verrijking het voor het zeggen hebben in een bepaald gebied, zijn juist de eersten die aan de beurt zijn de heersende elite en de media.
  Die hebben dus als het ware hun eigen beulen aan hun tafel uitgenodigd.
  Karma zullen we maar zeggen.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  prima artikel, maar het is al 5 voor 12. En het is 100% VERRAAD, de partijen van SOCIALISTEN, LIBERALEN,en CHRISTEN-DEMOCRATEN, zij zijn het SCHULD! Zij hebben getekend voor de Resolutie van Straatsburg, waardoor de DOODSCULTUS zich mocht nestelen als een parasiet in heel Europa! En deze vileine politici, zullen NIET TOEGEVEN, ze dienen niet ONZE BELANGEN, maar Bea BILDERBERG cum suis, de EUSSR, Oliemaatschappijen, en de NWO! Hangen zouden ze moeten voor dit VOLKSVERRAAD!

  Like

  • Jean zegt:

   Tom,
   En min. 6 weken laten hangen zodat iedereen kan zien wat voor gespuis er in een land aan de vreet gehouden wordt op kosten van de gemeenschap.
   Leve de Republiek.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Jean: 09.12. uur. Geheel met je eens, Jean! Leve de Republieken van soevereine Europese landen. Maar eerst moet het monster EUSSR kapot, en daarna de moslims terug naar hun moslimlanden!

    Like

 12. Wachteres zegt:

  Indrukwekkend stuk, Vederso. Maar Fjordman heeft al zo lang en zo vaak de vinger op de zere plek gelegd en alles wat er gebeurt, is dat hij wordt uitgelachen en verguisd.

  De elite is niet dom, alleen maar zeer kwaadaardig bezig. Ze weten donders goed wat ze doen, maar kritiek hebben of zelfs maar kritisch denken zet hen meteen in het hoekje van de ongewensten en dat willen ze niet. Ze zullen hun moeder nog verkopen voor geld en baantjes in de EU.

  Like

 13. delamontagne zegt:

  Als we over een kleine 10 dagen weer eens naar NL komen, weet ik in ieder geval in welk hotel we niet zullen willen overnachten………………..Het Amstel Hotel te Amsterdam.
  …………………………….
  Het Amstel Hotel in Amsterdam is overgenomen door een bedrijf uit Qatar, Katara Hospitality. De nieuwe eigenaar heeft 800.000 euro per kamer neergelegd. Het hotel telt 79 kamers
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22790137/___Acht_ton_per_kamer_Amstel_Hotel___.html
  (p.s. we willen niet meewerken aan nog meer islamisering van NL en EU )

  Like

 14. koloth zegt:

  1 Nederlander gaat verhaal halen bij een moskee en binnen een mum komen er 7 of 8 politie auto’s aangieren.
  Tja als dit het beleid is dan weet je hoe laat het is.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22789134/__Verdachten_IJmuiden_vrij__.html

  Like

 15. Jan zegt:

  Gestoord links wijf wil aardig gevonden worden door mummies en lacht hysterisch tegen hen

  Like

 16. lucky bee zegt:

  Zo lang als bij ons nog veel Arabieren en Turken rondlopen, zijn wij niet meer vrij.Maar leven in een bezette land.

  Like

  • Prince HESS zegt:

   Hai Lucky Bee,

   Gaan de tot de Islam bekeerde blanke (autochtone) Europese burgers,artiesten en politici ook een gevaar vormen voor hun eigen land en de EU?.
   Kan iemand hier een zinnig woord over zeggen?.
   Ik maak mijzelf daar OOK zorgen over!!.

   Like

 17. Bob Fleumer zegt:

  Ik heb geen woorden om mijn afschuw te uiten over de verregaande lafheid van onze regering in het verkwanselen van onze rechten als Nederlanders.
  Is er Nederland nou niet een jurist dit dit verraad bij de rechter kan aangeven en tot vervolging over gaan?

  Like

  • BertG. zegt:

   En door wie worden die rechters dan betaald? Door de staat dus.
   Dus aan welke kant gaan die dan staan?
   Je kan het al zien aan verschillende uitspraken na een vonnis als er weer eens eentje dood gereden is en daarna nog door gereden is ook.
   Of wanneer iemand een inbreker aanpakt.
   De rechtbank zal altijd opkomen voor de dader van het misdrijf.
   Er zal geen enkele rechter hier in NL ooit daar een uitspraak over doen.
   Wij hebben geen onafhankelijke rechtspraak.

   Like

 18. Daiyu-ninja zegt:

  Als men – politici – ziet dat bepaalde wetten en verdragen het land kapot maken en een gevaar zijn voor de autochtonen bevolking en veiligheid, dan horen ze die wetten onmiddellijk aan te passen en die verdragen op te zeggen.

  Dat ze – om geen gezichtsverlies te willen lijden – niet willen toegeven/bekennen dat hun beleid verkeerd is voor het land en het volk en daarom maar door blijven gaan met de import van gevaarlijke en moordzuchtige moslims, houdt in feite in, dat ze liever te boek staan als de laffe moordenaars van de eigen bevolking, dan dat zij de geschiedenis in gaan als sterke en kordate leiders met lef.

  Als men ziet dat wetten en verdragen NIET werken, dan moeten ze aangepast en vernietigd worden.

  Like

 19. delamontagne zegt:

  Een week of 2 geleden had ik hier een berichtje ge zet dat ik kreeg toegestuurd van het “Bloc Identitaire”.
  Het ging erom dat ze voorspelden dat als Algeriije van Fr zou verliezen, er grote rellen en brandstichtingen zouden komen.
  En zie: Ze speelden niet tegen Fr gisteren, maar een ander land en wonnen EN……….overal in France rellen en oproer en brandstichting.
  Dit zijn dus geen Maroc,s hier, maar Algeriens.
  http://www.ladepeche.fr/article/2014/06/27/1908423-74-interpellations-en-france-apres-la-qualification-de-l-algerie.html

  Like

 20. Henk.V zegt:

  Dit is een hoogst actueel artikel, prachtig verwoord door Fjordman en uitstekend vertaald door Vederso. Hulde!!

  Je zou zo zeggen: wie kan er iets inbrengen tegen glasheldere logica om daarna ogenblikkelijk alles te doen :in actie komen om het gesignaleerde gevaar te keren?
  De instroom moet ogenblikkelijk tot staan worden gebracht en aantoonbaar ontwrichtende elementen in onze samenleving met kracht verwijderd.

  De islamitische denkwijze (en de daaruit volgende doelstellingen en strategieën)) laat zich NIET verenigen met onze westerse wijze van leven, denken en handelen. Deze conclusie heeft niets vandoen met racisme of islam haat. Het is een feitelijke constatering die ook door de moslims zelf, als ze eerlijk zijn tegenover zichzelf, zal worden onderschreven.De islam wil overal dominant zijn!

  Wie dat niet WIL inzien keert zich TEGEN onze eigen, westerse maatschappij en wordt daarmee een verrader.

  Wij zullen hoe dan ook NIET vergeten wie ons willen uitleveren aan verwoestende krachten.

  Like

 21. 4sjun zegt:

  Het enige dat nog zoden aan de dijk zet is het escaleren van de bestaande problemen naar de woonwijken van onze bestuurders. Dan wordt het ook voor hen steeds moeilijker volhouden om plaatsvindende problematiek te bagatelliseren tot vreemde luchtjes op het balkon. Zolang dit echter niet gebeurt doen de gewone burgers er goed aan om zich te mobiliseren, zich voor te bereiden op een burgeroorlog en korte communicatielijnen te scheppen zodat mensen vlot ontzet kunnen worden als de nood aan de man komt. Laten we hopen dat het zo ver niet komt maar je kunt maar beter goed voorbereid zijn om te voorkomen dat je wordt overlopen.

  Like

 22. Fubar zegt:

  Doen we goed Vederso, dat we hetzelfde stukkie uitkiezen om te vertalen 😉
  http://www.vrijechroniqueurs.nl/waarom-is-dit-geen-verraad/
  Lol.
  Nou ja, het stuk was het inderdaad waard. Ga ik zo eens even kijken waar je vertaling verschilt van de mijne.

  Like

  • Vederso zegt:

   Ja, grappig. Volgende keer moeten we dat even beter afspreken.

   Like

   • Fubar zegt:

    Ik had het onderling op de DVC redactie wel afgesproken, temeer omdat Marcel in de dagen ervoor ook al een Fjordman vertaald had. Nou is het niet heel urgent, want ik vertaal nooit wat. Dit is letterlijk de eerste. Dus zo’n vaart zal het wel niet lopen.

    Like

 23. exter39 zegt:

  Waarom is er geen zender te vinden die dit nou eens ter sprake brengt , maar dan met mensen die niet van te voren al de mond gesnoerd worden , van dit mag je niet zeggen en dat niet , want anders gaat de stekker er uit.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s