‘Drankmisbruik Jean-Claude Juncker is een reëel probleem’

Screenshot_3

Jean-Claude Juncker

In de coulissen van de top in Brussel hebben Europese regeringsleiders hun bezorgdheid geuit over het drinkgedrag van Jean-Claude Juncker. Dat schrijft de Britse krant The Daily Telegraph. Juncker wordt vandaag zo goed als zeker formeel voorgedragen om José-Manuel Barroso op te volgen als voorzitter van de Europese Commissie.

Tijdens de topontmoeting in Ieper hebben de Europese leiders tijdens een informeel diner van gedachten gewisseld over de strategische agenda voor de volgende jaren. Ook de kandidatuur van de Luxemburgse oud-premier Jean-Claude Juncker om voorzitter te worden van de Europese Commissie is druk besproken. Daarbij zouden nogal wat regeringsleiders volgens The Daily Telegraph hun bezorgdheid hebben geuit over de levensstijl van Juncker en dan met met name over zijn drankmisbruik.

Het nieuws staat niet toevallig in de Telegraph. De krant staat bekend om zijn euro-kritische standpunten. Daarbij is de Britse eerste minister David Cameron een hevige tegenstander van Juncker. Hij heeft ermee gedreigd dat zijn benoeming tot voorzitter ‘niet zonder gevolgen’ zal blijven.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Elite, Eurofielen, Europese Commissie, EUSSR. Bookmark de permalink .

28 reacties op ‘Drankmisbruik Jean-Claude Juncker is een reëel probleem’

 1. BertG. zegt:

  Ze zeggen wel eens dat dronken mensen en kleine kinderen altijd de waarheid spreken.
  Dat gaat dus mooi niet op bij hem, hij liegt juist de hele boel bij elkaar.

  “We beslissen iets. We brengen dat dan in en wachten enige tijd om te zien wat er gebeurt. Volgt er geen misbaar, breekt er geen opstand uit – de meesten begrijpen toch niet wat er is beslist – dan gaan we weer wat verder. Stap voor stap tot er geen terugkeer meer mogelijk is.”

  Geliked door 1 persoon

  • bigljohn zegt:

   BertG; Het zouden de woorden van de Duivel kunnen zijn, die denkt nog machtiger dan God te zijn. Maar hoogmoed komt voor de val, en hoe groter dat ze zijn, hoe harder ze zullen vallen.

   Geliked door 1 persoon

   • Tom Hendrix zegt:

    @bigLjohn: 13.58. uur. En hoe eerder deze VUILE RODE PLOERT valt hoe liever het mij is. Het MONSTER EU, deze HOER VAN BABYLON, mag van mij kapot!

    Like

 2. lucky bee zegt:

  Of je aan drank verslaafd bent of aan drugs, in beide gevallen zijn de mensen aan de duivel overgeleverd als je verslaafd bent.

  Like

 3. roger catrysse zegt:

  het is een tjeef (kalote) en enkel het geld speelt een rol en zo worden wij bedrogen weeral door een tjeef

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Ik weet natuurlijk niet wat dat “drankorgel” Juncker zoal drinkt. Nu is het wel zo dat hoe zuidelijker je komt, het gewoon is een “glaasje-wijn” bij de lunch te nuttigen. Ook als je in ,t ziekenhuis ligt. Maar het zal wel niet tot “Liebfraumilch-wein” zijn gebleven, wat hij tot zich nam.
  OOK geen OLD SCOTTISH BLENDED WHISKEY, gezien de afkeer van de Engelsen van deze persoon.
  Aan de andere kant lijkt ,t mij in de toekomst wel leuk hem half-beschonken aan de Brusselse EU-Katheder, te zien hangen, vergezelt aan beider zijde van 2 arabs EN hij staat te lallen:”EU-burgers…….neem toch eens een voorbeeld aan onze bescheiden,religieuze “muslim-vrienden” die de drank LINKS laten liggen.
  Je moet ook het positieve kunnen zien.!!!!!!!

  Like

 5. N.E. Derlander zegt:

  De verleidingen van Satan: geld, macht, godslastering, begeerte (als verslavingen, seks, drank, drugs, werk, gokken, enz.), roddel en laster, diefstal, occultisme.

  Europa en Zeus zijn, door list en bedrog van de laatstgenoemde, met elkaar verbonden. De mythologische getrouwde god Zeus liet zijn wellustige oog vallen op een Fenicische prinses (Europa). Hij veranderde zijn gedaante en nam de gedaante van een stier aan. De verleide prinses klom op de rug van de stier, hij nam haar mee (naar Kreta) en nam bezit van haar. De vrouw op het beest is één van de symbolen van de huidige Europese Unie (de EU).

  Maar wat nou, als Zeus Satan blijkt te zijn………………? Dan zouden de aanbidders van Zeus mensen zijn, die gezwicht zijn voor (enkele van) de verleidingen van Satan. En bijvoorbeeld verslaafd zijn aan macht, geld, roken en drank…………..nee toch? Onze bovenliggende eurofielen zijn keurige, nette en stichtelijke mensen, toch?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @N.E.Derlander: 14.12. uur. U heeft het bij het juiste eind. In Straatsburg, voor het gebouw van dat Europese zooitje, staat een beeld, bestaande uit een stier met een vrouw op zijn rug! Dat is geen toeval, de EUSSR = DE HOER VAN BABYLON. En het CDA, CU, en zelfs de SGP NEMEN DAAR ZITTING in. Dat zegt mij genoeg!

   Like

   • BertG. zegt:

    Ja, geef er een bijbels of mythologische draai aan om de boel te verklaren waarom ze zou handelen of zich eventueel zich zo gedragen.
    Uiteindelijk zijn het natuurlijk verschrikkelijk uitgekookte oplichters.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Nee BertG. Dit is geen ‘kleinerende’ “draai” maar een uiterst objectieve waarneming die aan veel mensen voorbijgaat.

    Like

 6. Jean zegt:

  Niet alleen die zuipschuit moet op droog zaad gezet worden maar die hele corrupte EU troep dat komt heel Europa goed uit nl. terug welvaart, veiligheid, leefbarheid en een toekomst zowel voor ons als voor onze kinderen en kleinkinderen iets wat momenteel onbestaande is met dat vreemdelingenprofitariaat en dat achterlijk gewelddadig barbaars tuig op het grondgebied.
  Nog 1 investering doen in dat zootje nl. een one way ticket richting zandbak in noord Afrika want wij hebben echt gehad met dat vreemdelingengedoe.

  Like

 7. peterselie1 zegt:

  Het maakt niets uit of Jean-Claude Juncker lid is van de blauwe knoop of niet, wanneer hij weer eens te diep in het glaasje gekeken heeft dat is kinderspel wat de zogenaamde moraalridders hem van verdenken. De moraalridders gaan hiermee voorbij aan het feit dat Juncker veel gevaarlijker is op politiek niveau dan zijn drank misbruik. Juncker is een uitstekende kandidaat voor het voorzitterschap van de Euro commissie, want hij kent geen morele bezwaren om de EU in een federale staat te transformeren, dus een dictatoriale heilstaat. Gelet op twee van zijn inmiddels bekend geworden uitspraken gaat het met de Europese Unie wel deze kant op mijns inziens, de Eurofielen waaronder de nep liberaal Rutte, deze vindt hem óók een fantastische kandidaat.

  Uitspraken van Juncker:

  “We beslissen iets. We brengen dat dan in en wachten enige tijd om te zien wat er gebeurt. Volgt er geen misbaar, breekt er geen opstand uit – de meesten begrijpen toch niet wat er is beslist – dan gaan we weer wat verder. Stap voor stap tot er geen terugkeer meer mogelijk is.”

  “Het monetaire beleid is een ernstig probleem. We moeten dit in het geheim bespreken , in de Eurogroep […] Ik ben er klaar voor om te worden beledigd als zijnde onvoldoende democratisch, maar ik wil serieus te zijn […] Ik ben voor geheime, donkere debatten”………

  Like

 8. Pingback: Nu wordt de soep voor Juncker toch beduidend heter… | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

 9. Yvonne van Cleef zegt:

  Als hij zo vaak bezopen is,kom je nog eens wat te weten!Deugen doet niemand daar,dus is hij geen uitzondering!Maar die bekende uitspraak van hem,die hierboven al werd aangehaald.zou ons extra waakzaam moeten maken!En hopelijk herhaalt hij die vaak,zodat er meer ogen open gaan,want dat is hard nodig om tegenmaatregelen te kunnen nemen!

  Like

 10. N.E. Derlander zegt:

  Beste Tom Hendrix,

  In mijn comments noem ik de (verblinde) eurofielen dan ook vaak Zeus aanbidders.

  @BertG. 27 juni 2014 om 19:26

  Elke andere verklaring, dan de Bijbelse, waarom wij opgescheept zitten met leiders als deze, is in mijn ogen niet voldoende. Neem ik bijvoorbeeld de wetenschappelijke verklaring van Darwin (survival of the fittest) of die van de ideologieën, dan zouden we theoretisch evenwichtige vredelievende leiders moeten hebben, en geen machtsgeile onevenwichtige leiders, die hun macht uitoefenen op grond van een door hen zelf ingevoerd menselijk trucje (machtsmonopolie), zoals we die nu wel kennen. Macht is een van de verleidingen, waarmee Satan de mens wil overhalen. Satan beloofde ook Jezus alle koninkrijken van de wereld, als hij God (van de Joden) maar zou afvallen en zich daarmee maar zou onderwerpen aan Satan. Jezus liet zich niet verleiden.

  De enige liefdevolle, evenwichtige en rechtvaardige leider, die ik tot nu toe ken, is Jezus Christus.

  Like

  • BertG. zegt:

   Als je satan niet erkend of gelooft dat ie bestaat, dan kan je ook niet overgehaald worden of verleid.
   Iets kan je alleen maar beïnvloeden als je het bestaan ervan erkend.
   Zo kan ik ook niet beïnvloed worden door een spaghetti monster of b.v. Pinkeltje.
   Een erkenning ergens aangeven, is er dus rekening mee houden, en niet eerder of andersom.

   Like

   • BertG. zegt:

    Onder dezelfde noemer als, wat je nooit gehad hebt, dat kan je ook niet missen.

    Like

   • N.E. Derlander zegt:

    Beste BertG.

    Het is natuurlijk flauw om het beeld op te roepen van een struisvogel die z’n kop in het zand gestoken heeft, en nog nooit van vrachtwagens gehoord heeft……..

    U kunt de in- en uitgangen van de geest als liefde, verdriet, hebzucht, wraakzucht, geestdrift, zoveel ontkennen als u wilt, maar deze bestaan. Punt. En deze worden gebruikt. Ik geef een voorbeeld: in de muziek wordt gebruik gemaakt van ritme als basis. Door ritme kan iemand zwijmelen of juist opgezweept worden. Dit zijn momenten waarop de “geest” zwak kan zijn,en satan van deze zwakke momenten gebruik van kan maken. Ook door middel van andere onschuldig lijkende middelen, als geestverruimende middelen, kan satan binnendringen, zonder dat men zich dat overigens hoeft te realiseren. Het bestaan van satan ontkennen heeft geen zin, zie mijn voorbeeld van de struisvogel.

    Like

   • BertG. zegt:

    Je hebt er wel over nagedacht, want ik zie geen hoofdletter meer bij satan staan.
    Het duurt lang maar uiteindelijk krijg je het wel door.

    En misschien maak ik de geesten wel zwak. Ik maak muziek met soms zwijmelende of opzwepende ritmes op me gitaar of bas. Tegenwoordig soms met een klarinet.
    En dan drink ik er ook nog wel eens een biertje bij. Erger kan toch bijna niet.

    Ik heb het altijd al geweten, er huist een klein duiveltje in me.
    Wie weet hoeveel ik mensen ik hiermee al toegang heb gegeven tot het kwaad met me muziek. Je weet het niet hé.

    Like

  • BertG. zegt:

   Heb je trouwens zelf door welke erkenning jij satan geeft?
   Zelfs een hoofdletter heeft ze naam in jouw reactie verdient, in een soort van aanzien dus en geven hieraan.
   Ik bedoel maar. Denk daar maar eens over na.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   #Nederlander”… JEZUS MARIA VAN ARIMATHEA (en aangehorigen bovendien…”

   Like

 11. Jan zegt:

  De EU gaat dus over graaien in andermans portemonnee en komt niet voort uit overtuiging:

  David Cameron last night warned that Britain is in a ‘war’ with the EU after European leaders railroaded through the appointment of arch-federalist Jean-Claude Juncker.
  In some of the strongest remarks by a British prime minister in Brussels, he condemned the ‘backroom deal’ and warned it could see Britain pushed towards the exit door.
  He warned counterparts they were making a ‘profound mistake’ by choosing Mr Juncker as the next president of the European Commission.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2671985/Angry-Cameron-warns-European-leaders-consequences-Cognac-breakfast-Brussels-fixer-Jean-Claude-Juncker-given-EUs-job.html

  Uiteindelijk valt al dat socialistische volk door de mand. Krijg ik mijn zin niet dan stap ik op. Logisch, want socialisme is gebaseerd op wensdenken en hebzucht.

  Like

 12. helletocht zegt:

  De Junckers en de Messerschmitts zij er weer. De credentials van deze Luxemburgse “Eurofiele profiteur” zijn keurig, als je the Sun mag geloven. Aan beide familiezijden heeft hij een collaboratie verleden met de Nazi’s of nog erger. Juncker is de bommenwerper die in naam van Mutti Merkel de Europeanen mag murwgooien, en dan maakt zij het wel verder af met haar snelle jagers. Zo heeft Duitsland Europa weer in haar macht. Enkel de Britten en de Hongaren bleven mordicus tegen. De laffe Nederlanders pasten zich snel aan, bang voor de Duitse V1’s, net zoals andere Europese naties zich opnieuw laten vernederen. Als klap op de vuurpijl sluiten ze nog een verdrag met een gedeeld land, de Oekraïne. Als je werkelijk niets weet van geo-politieke belangen, dan doe je zo iets stoms. Dit zet de Europese relatie met Rusland nog verder op scherp. De Euro-imperialisten kunnen nu niet meer terug, en als de Russen niet voldoen aan de Euro-eisen betreffende de Oekraïne, zullen de Europese burgers het gelag nog meer betalen, want dan komen er economische sancties tegen Rusland, ten detrimente van de Euro-burger. Maar wat wil je als een land niet eens in staat is een staatssecretaris af te straffen die met haar uitspraken de burgers tot in het diepste van hun ziel treft. Zie Jette K. en haar moestuin. In Frankrijk zei de hoogste baas van financiën Foullon iets eenders in 1789. Hij was van mening dat het volk maar gras moest eten als het geen brood kan betalen. Drie dagen later barstte de revolutie los,en Foullon vluchtte. Hij werd gepakt en met een hooikrans om zijn nek door de stad gesleept. daar werden drie pogingen ondernomen om hem aan een lantaarnpaal op te hangen. Dat mislukte, toen werd hij maar geguillotineerd. Zijn hoofd werd op een piek gestoken, en er werd gras in zijn mond gestoken. Ja, ze waren toen slimmer dan nu. Zo werd hij in optocht door Parijs gevoerd. Wat gebeurt er in ons land? Daar mag je blijven zitten en doormobielen.

  Like

 13. N.E. Derlander zegt:

  Beste BertG.
  Ik heb uw bijgevoegde link (waarvoor dank) met belangstelling gelezen.

  Deze blog (vrijspreker) kende ik niet, maar sluit meer dan naadloos aan op en overlapt zelfs hetgeen ik hiervoor schreef. De aanduidingen tussen hetgeen ik schreef en die de schrijver in de link hanteren verschillen soms enigszins, maar hebben toch dezelfde algemeen aanvaarde betekenis. Bijvoorbeeld: ik schrijf satan, in de link wordt deze aangeduid met de kwade, of de kwaadaardigheid. Ik schrijf God (van de Joden), in de link wordt God de Schepper genoemd.

  Kennelijk leest u de (in de door u bijgevoegde link) vermelde boodschap met andere ogen dan ik. Op zich geen enkel probleem natuurlijk.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ja het onderwerp gaat wel veel over geloof. Foutje.
   Ik denk dat ik de verkeerde link geplakt heb.
   Maar deze vind ik ook goed, je hebt ‘m met belangstelling gelezen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s