FOTOSHOPPER

Screenshot_10

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Monalisa)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op FOTOSHOPPER

 1. Yvonne van Cleef zegt:

  Ik hoop dat dat inderdaad de toekomst is!

  Like

 2. lucky bee zegt:

  Ik ban allang op pensioen , mij is alles tamelijk worst.

  Like

  • BertG. zegt:

   Na ons de zondvloed!

   Wat maakt het uit: als de grote ramp komt, zijn wij er toch niet meer!

   Met deze woorden wordt een prettige danwel onverantwoorde zorgeloosheid uitgedrukt. Strikt genomen gaat deze zegswijze niet terug op de bijbel. Als bron is vaak Madame de Pompadour, de minnares van de Franse koning Louis XV, genoemd. Toen men haar attendeerde op de toenemende ontevredenheid onder het volk, antwoordde zij: ‘Après nous le déluge!’ Die uitdrukking blijkt echter al eerder in het Frans voor te komen; ze gaat zelfs terug op antieke voorbeelden.
   http://www.bijbelencultuur.nl/bijbelboeken/matteus/24/37/na-ons-de-zondvloed

   Like

 3. Hendrick M. zegt:

  @lucky bee, dat ben ik niet met je eens. Ook ik ben al lang met pensioen, maar zolang ik leef zal ik – binnen mijn mogelijkheden helaas – blijven ageren en vechten tegen deze miserabele maatschappij.
  Zo langzamerhand is de enige waarop ik, in het belang van mijn kinderen en kleinkinderen, mijn hoop op verandering heb gesteld, is Geert Wilders. De andere politici hebben allemaal oogkleppen op, zijn lafhartige egotrippers en/of graaiers en niet in het bezit van een ruggengraat.
  Ik wil je toeroepen: houd vol ! Want hoop verloren, alles verloren. Sterkte daarbij !

  Like

 4. Monalisa zegt:

  Even iets anders
  Helden moeten we koesteren’
  DEN HAAG –
  „Helden moeten we koesteren. Daarom is er Veteranendag, dit jaar alweer voor de tiende keer”. Dat zei premier Mark Rutte zaterdag in de Ridderzaal tijdens de openingsceremonie van Veteranendag.
  Zal rutte ook bedoelen de mensen die het land heeft op gebouwd na de tweede wereld OORLOG NEE die gaan het gelach betalen.

  Like

 5. Monalisa zegt:

  Maar voordat het zo ver komt dat veteranen hun geloof in master oplichter, womanizer en deserteur opzeggen, moet er nogal wat gebeuren. Velen van hen laten zich in, met hun geloof dat ze wijsmaakt dat ‘de Heere’ de familie zur Lippe persoonlijk heeft geïnstalleerd om op de brave burgers van dit land te passen en te leiden. Het feit dat desertie in de military een doodzonde is, schijnt ze maar niet te deren. ‘Voor volk en vaderland’ geldt dus niet voor deze deserteur, zijn devies was ‘Voor mij en voor mij alleen’?! Een vreemde zaak, als je bedenkt dat ze een eed van trouw hebben afgelegd en plechtig hebben beloofd nooit te deserteren. En daarom is het een grof schandaal dat ze hun gesneuvelde medestrijders in de steek laten door schoft Bernhard zur Lippe te eren!
  Buiten dat, ik kan me nog herinneren dat sommigen werden ingezet om de vrijheid van Irian Jaya te beschermen in hun streven naar vrijheid. Bernhard zur Lippe pleegde verzet door de lokale vrouwen te bevruchten, en niet daar waar het hoorde, aan het front. Deserteur zijn is het ergste vergrijp dat je kunt plegen, je verraad je kameraden ermee! In veel landen is dat zonder voorbehoud de doodstraf waard!

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Ik sta 100% achter de PVV en Dhr. Wilders! En ik voel mij fier een nationalist en patriot!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s