Israël geeft namen vrij van Hamas-ontvoerders, maar kans op een goede afloop wordt snel kleiner

(Door: Brabosh)

Videoboodschap van donderdag, 26 juni 2014. Premier Benjamin Netanyahu doet na de onthulling van twee namen van Hamasdaders een oproep aan PA-president Mahmoud Abbas om het eenheidsakkoord tussen Fatah en Hamas op te zeggen en de terreurorganisatie uit zijn eenheidsregering te stoten.

Israël heeft gisteren donderdag op de 14de dag van Operation Brother’s Keepertwee namen vrijgegeven van twee Palestijnse Hamasleden die gezocht worden ivm de ontvoering van de drie Joodse jongens, Eyal Yifrah, Gilad Shayar en Naftali Frenkel op donderdag in de late namiddag van 12 juni 2014.

Het gaat om Abu Aysha, een 32-jarige slotenmaker, en Marwan Kawasme, een 29 jarige haarkapper. Beiden zijn woonachtig in Hebron en bij de Israëlische inlichtingendiensten gekende terroristen van Hamas. De mannen zijn enkele uren vóór de ontvoering op 12 juni 2014 verdwenen en tot nog toe spoorloos.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, Barbarisme, Benjamin Netanyahu, Hamas, IDF, Islam, Israël-vijandigheid, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

8 reacties op Israël geeft namen vrij van Hamas-ontvoerders, maar kans op een goede afloop wordt snel kleiner

 1. Yvonne van Cleef zegt:

  Een volkomen normale oproep.Ik verwacht echter niet dat hij gehonnoreerd wordt!

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Ik hoop dat die drie jongelui levend worden gevonden. Mocht dat niet ,t geval zijn, DAN hoop ik dat Israel eens flink wraak neemt daar in Gaza. En maling hebben aan internationale afkeuring. Maar ik hoop uiteraard dat ze in leven zijn en opgespoort kunnen worden.

  Like

 3. baksteen zegt:

  het stukje op de buitenlandpagina in de telegraaf bedroeg 4 bij 9 cm, ofwel 9 cm tekst van 1 kolom. Niets zeggen totdat Israel echt hard terug slaat.

  Like

 4. lucky bee zegt:

  Hamas; of Fatah, er is geen verschil tussen deze twee,hun doel is en was de zelfde namelijk Israel moet uit de MO verdwijnen.Dat was zo tijdens Yasser Arafat, en Abbas zal ook geen verandering willen brengenaan deze doel.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Ik hoop op een gezonde terugkeer van deze jongeren! Shalom Israël!

  Like

 6. joopklepzeiker zegt:

  Netanyahu to Abbas: Break up unity pact with Hamas

  After Israel names two members of terror group as prime suspects in teens’ kidnapping,
  PM urges PA to halt reconciliation

  By Adiv Sterman June 26, 2014, 9:14 pm

  http://warsclerotic.wordpress.com/2014/06/27/netanyahu-to-abbas-break-up-unity-pact-with-hamas/

  Like

 7. Thomasson zegt:

  Als Israël weet wie de ontvoerders zijn, zijn er opties genoeg om de ontvoerders te dwingen om de jongens vrij te laten.

  Like

 8. fleckie zegt:

  uit NIW 27.6.2014, STELLING v.d.WEEK: ‘ De eenheidsregering van HAMAS en FATAH vormt een probleem voor ISRAEL’……’niet ons’. GIDI Markuszower:zogenaamde eenheidsregering is vooral probleem voor Palestijnen…………….’Wie het nieuws uit het Midden-Oosten volgt,komt al snel tot de conclusie dat HAMAS en consorten tegen de belangen van hun eigen achterbannen opereren,De zogenaamde eenheidsregering is op langere termijn vooral een probleem voor de palestijnen.Niet voor ons. De islamitische winter heeft de afgelopen drie jaar keihard toegeslagen.En de gevolgen zijn rampzalig voor de respectievelijke bevolkingen.Extremisten bestrijden elkaar op leven en dood;honderdduizenden zijn vermoord,verkracht en gemutileerd.Miljoenen mensen zijn uit hun huizen verdreven,kinderen lijden honger en hebben geen medische verzorging. Scholen zijn gesloten,water- en energievoorzieningen zijn nagenoeg niet meer voorhanden.De produktie van goederen en diensten is zo goed als tot stilstand gekomen. Dat betekent ook dat de voedselvoorziening nog slechter wordt………..In GAZA, beheerst door HAMAS, is geen vrijheid van meningsuiting en geen industriele productie,daardoor enorme werkloosheid,en uiteindelijk een bevolking zonder toekomstperspectief. HAMAS is een terroristische organisatie,volgens de EU en de VS. Het is triest dat het Westen desondanks inhumane radicaal-islamitische organisaties niet maximaal tegenwerkt,maar wel de palestijnse eenheidsregering legitimeert………..HAMAS is een v.d.vele groepen in het Midden-Oosten die ongelooflijk veel leed veroorzaakt.Ook voor Israel en de rest v.d.vrije wereld.Maar vooral voor hun eigen bevolking,door ze tot in de vroege Middeleeuwen terug te bombarderen. Dat is het grootste probleem………..Gidi Markuszower is bestuurslid LIKOED NEDERLAND.#####################
  BLUNDER, door Manfred Gerstenfeld,’Eenheidsregering instrument voor de genocidale terreurorganisatie HAMAS………..’ De eenheidsregering van FATAH en HAMAS creeert nieuwe problemen van verschillende aard voor Israel,naast de bestaande.Een voorbeeld daarvan is de ontvoering v.drie Israelische teenagers.Er vallen opnieuw raketten in Israel,afkomstig uit de door Hamas gecontroleerde GAZASTROOK. De Palestijnse eenheidsregering wordt waarschijnlijk een instrument voor de genocidale terreurorganisatie Hamas om zo in de Palestijnse bureaucratie door te dringen………..Een probleem van andere aard is de erkenning vd.Palestijnse eenheidsregering door de Ver.Staten en de Europese Unie. Dat geeft legitimatie aan HAMAS,een organisatie die volgens haar partijprogramma Israel wil vernietigen en massaal Joden wil vermoorden.Tegelijkertijd proberen de VS en de EU vol te houden dat ze HAMAS als een terreurorganisatie zien. Allerlei incidenten in de toekomst zullen duidelijk maken hoe dubieus hun houding is.Ondertussen heeft de steun voor de Palestijnse eenheidsregering,de-onderling verschillende – problematische relaties van Israel met de EU en de regering OBAMA verscherpt.
  De steun voor de Palestijnse eenheidsregering is de zoveelste blunder v.d.Amerikaanse regering,die het vertrouwen van veel bondgenoten in het Midden-Oosten,zoals Saoedi-Arabie,al grotendeels verspeeld heeft.In Europa wordt veel moeite gedaan en geld uitgegeven om te voorkomen dat uit het Midden-Oosten terugkerende JIHADISTEN moordaanslagen -zoals die in Brussel-zullen plegen. Tegelijkertijd bevorderen de huichelachtige leiders van Europa de interesses v.d. massamoord-prekende ideologische moslimbeweging HAMAS. ####
  MANFRED GERSTENFELD,Voormalig voorzitter v.d.denktank Jerusalem Center for Public Affairs,auteur van ‘HET VERVAL,JODEN IN EEN STUURLOOS NEDERLAND'(2010)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s