Oekraïne – gedragsregels voor journalisten

Screenshot_17

Leden van de neonazistische en antisemitische Oekraïense beweging “Rechtse Sector”, die gesteund wordt door de westerse media en de westerse politiek

(Vertaling: E.J. Bron)

Van: de hoofdredactie

Aan: alle medewerkers die berichten schrijven over de Oekraïne

De onderstaande regels dienen bij het schrijven van artikelen over de Oekraïne per se in acht te worden genomen:

1. President Poetin moet bij iedere gelegenheid met Hitler en Stalin vergeleken worden. Rusland moet “Poetin-rijk” genoemd worden, dat alleen maar bestaat uit repressie, corruptie en wanbeleid.

2. In de Oekraïne zijn de Russen altijd de aanvallers en Kiev verdedigt zich alleen maar. Rusland is de enige schuldige aan de crisis in de Oekraïne.

3. Het vijandbeeld over Rusland en Poetin te verbreiden dat heel Europa wil veroveren, heeft de hoogste prioriteit. Het doel is om de haat aan te wakkeren tegen alles wat Russisch is.

4. Rusland moet altijd als boosdoener en het Westen als onbaatzuchtige goedheid worden voorgesteld, dat de Oekraïners volledig belangeloos vrede, democratie en welvaart brengt.

5. De omsingeling van Rusland door de NAVO en het oprukken tot aan de Russische grens mag niet gethematiseerd worden. In geen geval hebben de EU en de NAVO voormalige Oostbloklanden en Sovjetrepublieken ingelijfd en veroverd.

6. Het referendum op de Krim mag niet genoemd worden, behalve als het “illegaal” en “tegen het volkerenrecht” wordt genoemd. Een vergelijking met het optreden van de EU en de NAVO in Kosovo is niet toegestaan.

7. De bevolking van de Krim heeft niet vreedzaam voor een afscheiding van de Oekraïne beslist, maar Rusland heeft de Krim gewelddadig “geannexeerd” en “geroofd”.

8. Het recht van de Oekraïne op “territoriale integriteit” moet steeds opnieuw benadrukt worden en het zelfbeschikkingsrecht van de volkeren is irrelevant.

9. De bevolking van het zuidoosten van de Oekraïne heeft niet het recht zelfstandig te worden of zich tegen Kiev te verdedigen.

10. Het Oekraïense leger, dat “antiterreur operaties” uitvoert, mag nooit agressor genoemd worden, maar moet altijd als slachtoffer worden voorgesteld.

11. De tegenstanders van de regering in Kiev moeten in principe “pro-Russische terroristen” en “criminele separatisten” genoemd te worden.

12. Als de volksmilitie Oekraïense soldaten doodt, dan is dat altijd “terrorisme”.

13. Kiev heeft altijd het recht burgers te doden. Dat wordt principieel gedefinieerd als “legitieme verdediging”.

14. Namen van slachtoffers van de bomaanvallen en van de oorlog tegen de burgerbevolking mogen nooit getoond worden.

15. Het is verboden om in verband met “Svoboda” en “Rechtse Sector” de namen “fascisten” en “neonazi´s” te noemen.

16. Foto´s, die leden van “Svoboda” en “Rechtse Sector” laten zien met nazisymbolen, mogen niet gepubliceerd worden.

17. Door het Oekraïense ministerie van Binnenlandse Zaken opgestelde militieleden, die nazi- en SS-symbolen dragen, zijn “vrijheidsstrijders” die zich inzetten voor “democratie”.

18. Het is absoluut verboden de woorden “gewelddadige putsch” in verband te brengen met de uitspraak “ondersteund en gefinancierd door Amerika”.

19. Nooit mag met de ondersteuning van de Oekraïense regering de indruk worden gewekt dat westerse regeringen, speciaal Berlijn en Washington, zelf nazi´s zijn.

20. Anderzijds, de vredesactivisten van de maandagdemonstraties in Duitsland dienen principieel “rechts-radicalen” en “antisemieten” genoemd te worden.

21. Wie zich inzet voor vrede en tegen oorlog met Rusland is in principe een del van de 5e colonne van Rusland.

22. Wie demonstreert tegen fracking in Duitsland, moet worden voorgesteld als betaalde agitator van Gazprom en het Kremlin.

23. Er moet benadrukt worden dat tegenstanders van fracking willen dat West-Europa afhankelijk blijft van gas uit Rusland.

24. Vertegenwoordigers van de Oekraïense regering dienen bij voorkeur als interviewpartners te worden genomen, zodat zij hun standpunt naar voren kunnen brengen.

25. Omdat regeringstegenstanders zich niet kunnen uitdrukken en alleen maar liegen, moeten zij genegeerd worden.

________________________________________

Mochten bovenstaande regels niet in acht worden genomen door een medewerker, mocht hij menen zich niet politiek correct te moeten gedragen of waagt hij het zelfs kritiek te oefenen op de politiek van de Duitse regering, van de VS, de EU of de NAVO, dan zal deze persoon als extreem gevaarlijke sympathisant van terroristen en als antisemiet in de volledige mediabranche bekend gemaakt worden en zal hij op staande voet worden ontslagen.

De bedrijfsleiding

H. Bilderberg

ALEX ASTINGER VERLAG

Bron:
http://alles-schallundrauch.blogspot.nl
Auteur: Freeman

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Barbarisme, Censuur, demoniseren, Desinformatie, dictatuur, Duitsland, EUSSR, hersenspoeling, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, mainstream-media, nationaalsocialisme, nazisme, nieuw fascisme, Obama, Oekraïne, Oost-Europa, Poetin, politici, propaganda, Rotzakken, Rusland, Verenigde Staten, Volksvijandigheid, Vrijheid, Westen, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

9 reacties op Oekraïne – gedragsregels voor journalisten

 1. Tom Hendrix zegt:

  DIT ZOU WEL EENS ECHT WAAR KUNNEN ZIJN, EN/OF WORDEN! Fuck the EUSSR, de USA, de Bilderbergbende, en de NWO! Dit is het bewijs dat er een satanische samenzwering gaande is tegen iedere vrijheidslievende burger en patriot!

  Like

 2. bigljohn zegt:

  Nou, zo kunnen journalisten die een verslag willen uitbrengen van de ware situatie vooruit ! Deze regels komen neer op; Je mag zoveel vertellen als je wilt, als je maar je mond maar dichthoudt ! Mafia praktijken, of anders…..Dit is pers censuur optima forma. Trouwens, onze MSM kranten zijn sowieso nog erger. Een en al leugens en onder het tapijt vegen van waarheden. Ingezonden stukjes weigeren met dooddoeners, en symphatie tonen met de linkse politiek. De eigen mening van de krant via diezelfde krant uit ventileren om de lezer te hersenspoelen. En ook de journalist die het risico loopt ontslagen te worden als hij niet in de pas wil lopen van zijn broodheer. Wiens brood men eet…..We leven in een wereld waar de overheden, de justitie en de pers schijt hebben aan het volk, en Moslims op een voetstuk plaatsen ten nadele van de autochtone bevolking. Het begint aardig richting Noord Korea en Iran te gaan.

  Like

 3. koloth zegt:

  De aap komt uit de NWO mouw (citaat van Geert Wilders: De aap komt uit de Islamitische mouw)

  Like

 4. Yvonne van Cleef zegt:

  Tom,u haalt me de woorden uit de mond!

  Like

 5. zrast zegt:

  Ik heb van iemand uit Kharkov gelezen die in Kiev is geweest afgelopen week, de huurprijzen zijn in veel gevallen verdubbeld de laatste tijd, heel veel werkelozen erbij. Winkels die Russische producten verkopen moeten deze uit de schappen halen, doen ze het niet dan volgen er maatregelen ( ). Oekrainse ondernemers in Kiev zijn woedend op de nieuwe regering omdat ze geen zaken meer kunnen doen vanwege de boycot tegen Rusland. Volgens de persoon is de situatie zo dat als er niet snel adequate economische maatregelen worden genomen volgt er een nieuwe revolutie! Dit zie je niet in het sprookjes journaal van Astrid, de eu en usa zijn niet geïnteresseerd in mensen maar alleen in uitbreiding van de corrupte macht.

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Is mij totaal worst ze doen maar,waar ze zin in hebben.

  Like

 7. dgneree zegt:

  zulke voorschriften bestaan in ieder geval in omgekeerde zin waar het de islam betreft.

  Like

 8. roger catrysse zegt:

  Over Poetin mag men helaas geen enkel goed woord zeggen maar volgens mij is hij 10 maal een groter staatshoofd dan de verwerpelijke moslim Obama

  Like

 9. bobzelf zegt:

  Nou , binnen 2 jaar staat de “”Maidan ” weer vol met protesterende Oekrainers !!
  Salarissen leraren /leraressen 10 % lager ,
  Pensioenen minus 50 %
  Gasprijs omhoog
  Verwarming en heet water 100 % !!!!!!!!!!!!!!!! omhoog
  benzine/ gas/ diesel 0.24 cent /LITER omhoog !!!
  sigaretten 30/40 cent omhoog !!

  export naar Rusland 30 tot 50 MILJARD !! MINDER, want ‘DE OUDE VRIEND VAN UKRAINE PUTIN “” GAAT INVOERRECHTEN HEFFEN OP UKRAINE IMPORT !!!!!

  GEEN GAS MEER IN UKRAINE !!!!

  DUS HOE WAS HET LIEDJE OOK ALWEER ??

  WIE ZAL DAT BETALEN ,,ZOETE LIEVE GERRITJE ????????????????????

  Misschien kan de chocolade =president , chocolade ruilen voor gas ???

  Zo ziet u allen , OBAMA / EU / BRUSSEL op geen enkele manier geinterresseerd in

  500 miljoen mensen

  en met een beetje “”mazzel “” krijgt u er nog snel 45 miljoen straatarme , maar grotendeels hele lieve mensen bij !!!

  JE ZOU ZO D’66 STEMMEN , KOMT TIE WHAHAHAHAHAHAHAHA

  gr. bob

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s