Stomkop Obama wil 500 miljoen dollar aan Syrië-rebellen schenken

Screenshot_5

(Vertaling: E.J. Bron)

Dommer gaat het niet. ISIS zit vol Syrië-rebellen en de Amerikaanse president-imitator Obama en zijn ondeskundige team willen een half miljard dollar aan de tegenstanders van Assad schenken! Waarom? Lees en huiver:

De regering van president Barack Obama verzoekt het Amerikaanse Congres om 500 miljoen dollar (367 miljoen euro) voor de uitrusting en training van de gematigde rebellen in Syrië. “Deze middelen zullen helpen het Syrische volk te verdedigen”, zei de woordvoerster van de Nationale Veiligheidsraad, Caitlin Hayden, donderdag in een mededeling. Ook is het doel van dit geld om hiermee de door de oppositie gecontroleerde gebieden te stabiliseren, belangrijke openbare diensten te garanderen en terroristische bedreigingen het hoofd te bieden.

Het geld dient uit het anti-terreurfonds te komen, dat Obama enkele weken geleden in een grote buitenlandspolitieke toespraak had aangekondigd. Daarvoor is hij echter aangewezen op de toestemming van het Congres. Concrete plannen om de gematigde groepen te bewapenen en op te leiden, bestaan echter nog niet, zeiden vertegenwoordigers van de regering en van het Amerikaanse leger volgens de “New York Times”. Waar de militaire training plaats zou kunnen vinden, moet eveneens nog vastgesteld worden. De rebellengroepen moeten daarvoor nog “dienovereenkomstig gecontroleerd” te worden.

Welnu, controleer dan maar lekker, jullie complete idioten!

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Al Qaida, Islam, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Midden-Oosten, Moslims, Obama, Rotzakken, Syrië, Terrorisme, VS. Bookmark de permalink .

39 reacties op Stomkop Obama wil 500 miljoen dollar aan Syrië-rebellen schenken

 1. 4sjun zegt:

  Ik begin me zo langzamerhand af te vragen waarom er niet steeds meer Amerikanen wakker worden? Hoog tijd dat er een impeachmentprocedure gestart wordt om te garanderen dat ook een president zich gewoon aan de wetten van het land houdt en te voorkomen dat het Amerikaanse aanzien in de wereld nog meer schade oploopt.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Bedoelt U: WAAROM er niet steeds meer Amerikanen wakker worden of: OF er niet steeds meer Amerikanen wakker worden?
   Het kan best zijn, dàt ze momenteel wakker beginnen te worden, maar dat wij dat van hieruit vooralsnog niet goed kunnen waarnemen, zo zonder verkiezingen in het vooruitzicht. Weliswaar heeft men Obama een tweede termijn gegund, maar dat kwam ook, omdat de Republikeinen bepaald geen ‘denderende’ tegenkandidaat leverden; tegen een Mormoon had IK als Amerikaan eerlijk gezegd óók zitten aanhikken. Dus dan houd je nogal gauw maar even bij wat je nu eenmaal hèbt.
   Maar na wat er het afgelopen jaar allemaal gepasseerd is, zou het me niet verwonderen als menigeen daar op het ogenblik dik spijt van heeft. De linkerhand afhakken of de rechter, het blijft moeilijk.

   Like

  • koloth zegt:

   De Amerikanen zijn allang wakker (denk aan de vele preppers) net als dat de europeanen wakker zijn, alleen hebben ze totaal geen invloed op het beleid van de NWO.

   Like

 2. Republikein zegt:

  Ze moeten er alleen nog mee akkoord gaan, zou dat lukken?

  Like

 3. Willie zegt:

  Amerikanen zitten vol met Fluoride , die zijn te stom om te helpen donderen , echte zombies

  Like

 4. Jean zegt:

  Het wordt hoogtijd dat wij alle criminelen die nog maar 1 eurocent spenderen aan dat moslimtuig dadelijk naar ginder sturen zo kunnen ze persoonlijk zien en ondervinden wie ze sponsoren.
  Ik heb zo een vermoeden dat het snel zal stoppen alleen al als die moslims die rotkoppen van die westerse huichelaars zullen zien.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Zo deze ZWARTE GEK en WAANZINNIGE MUZELMAN, toont steeds meer zijn ware GEITENEUKERSGEZICHT. Waar is Lee Harvey Oswald als je hem nodig hebt? Sorry, voor deze cynische verwijzing, maar deze gore VERRADER mag voor mij tegen een kogel aanlopen!

  Like

 6. Monalisa zegt:

  De VS geeft openlijk geld aan terroristen om nog 5 jaar oorlog te voeren, maar dreigt Rusland om vermeende hulp aan separatisten in de Ukraïne (wat waarschijnlijk niet eens waar is).

  Buiten dat het doel mij totaal ontgaat om terroristen geld te geven, is het bijzonder hypocriet.

  Like

 7. Jelle R zegt:

  Weer maar eens geld uitgeven dat je niet hebt en dat aan duistere groepen. Ik kan me geen grotere criminele president herinneren dan Obama. Heeft in amper 8 jaar tijd Amerika ten gronde gericht. Ik heb zojuist een hallucinant artikel gevonden waarin de Amerikaanse schulden vandaag de kaap van 60000 miljard !!! hebben overschreden. Dat zijn niet alleen de schulden van de overheden maar ook de bedrijven, woonkredieten, consumentenkrediet, enz. Zeg maar alle schulden die binnen een land zijn gemaakt. Die 60000 miljard is groter dan het BBP van de hele wereld en zal nooit kunnen worden terugbetaald. Ze zijn er dus in geslaagd om een onmetelijke zeepbel te ontwikkelen die ons allemaal zal meesleuren. http://moneytalk.knack.be/economie/geld-en-beurs/beursnieuws/amerikaanse-schulden-overschrijden-de-kaap-van-60-000-miljard-dollar/article-4000673176230.htm

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @jelle R: 14.43. uur. En dat Jelle, komt de gek en ploert Obama, deze renegaat en verrader goed uit. Hij is in mijn optiek een intrensiek SLECHT PERSOON, en hij stort de wereld in een 3e Wereldoorlog! Mark my words!

   Like

 8. dutchess43 zegt:

  Idioot Obama zou er beter aan doen zich niet met de brandhaard te bemoeien, heeft hij niet genoeg aan de sores van zijn eigen land?
  Valt weer mee dat hij nog geen militairen wil sturen, maar wat niet is kan natuurlijk nog komen. Hoop van harte dat het congres massaal nee stemt.
  Als je terroristische bedreigingen het hoofd wilt bieden, doe je dat niet door geld te sturen.

  Like

 9. Jade zegt:

  Het maakt hem niet uit hoeveel doden er vallen.
  Die gaspijp door Syrië moet en zal er komen…
  Zeer benieuwd naar de reactie van Rusland.

  Like

 10. de 13de imam zegt:

  Ik geloof allang niet meer dat dit onschuldige naïviteit is. De “gematigde” Syrische rebellen bestaan helemaal niet en dit is wel zo algemeen bekend dat niemand zich nog hierachter kan verschuilen. Obama is geen stomkop, dit een heel gecalculeerd en sinister figuur die Al Qaida en de moslimbroeders doelbewust steunt, die Israël vernietigd wil zien worden, en die sharia wetgeving in de VS nastreeft.

  Like

 11. Obama is geen stomkop maar een “Manchurian Candidate” die het wél gehaald heeft.
  Obama is een moslimbroeder en hij is levensgevaarlijk:
  http://martienpennings.wordpress.com//?s=moslimbroeder+obama&search=Gaan

  Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   Juist en wat hij voornemens is te doen is logisch, tòch?
   De ene moslim geeft ‘wat’ aan de andere moslim.
   Dan kan de ene moslim de andere moslim doden, tòch?
   De islam de wereld uit, te beginnen met Nederland en daarna zo snel mogelijk ook uit de Verenigde Staten. Wat zal dat een opluchting geven.

   Like

 12. PETERSELIE zegt:

  Zou het ook intense slechtheid kunnen zijn van deze zonnekoning van Links??

  Like

 13. likoednederland zegt:

  Ongelooflijk blijft het, zelfs met of ondanks alle stommiteiten eerder.

  Like

 14. joopklepzeiker zegt:

  Geloven jullie nu nog echt dat isis met een gemeld aantal strijders tussen de 3000 en 5000 dat gehele gebied onder controle kan houden en dan ook nog ergens anders kan aanvallen !

  Pak er eens een kaart bij !

  Zien jullie nu echt niet dat het spel van de her creatie van het midden oosten in volle gang is.

  500 miljoen en nog wat van andere landen om 5000 idioten te bestrijden !

  Kom op zeg , jullie kunnen vast ook geloven in roodkapje en de boze wolf ! , effies blazen hoor !

  Like

 15. joopklepzeiker zegt:

  joopklepzeiker Says:

  June 27, 2014 at 2:45 PM e

  President Obama has asked Congress for $65.8 billion for the war on terrorism, including $500 million to pay for U.S. military training and equipment for opposition fighters in Syria’s civil war, The Washington Post reports.

  If Congress approves the budget for the Pentagon’s Overseas Contingency Operations budget (OCO) — which funds the war in Afghanistan and other global counterterrorism efforts — “it would mark the first direct U.S. military participation in the Syrian conflict,” according to the Post.

  The administration has said it is preparing to assist “vetted” opposition forces fighting President Bashar al-Assad’s forces as well as the Muslim terror group the Islamic State of Iraq and Syria (ISIS). ISIS has already overtaken parts of Iraq, the Post added.

  The funding request, which does not include money for operations in Iraq, hands Congress “the political hot potato” of deciding if the U.S. should arm and train the rebels, according to Politico.

  The Hill reports that Congressional Republicans have indicated they do not take issue with the requested amount – it is less than the $79.4 billion the president requested in March — but say they will be outspoken about how the money is spent.

  Members of Congress criticized the president’s lack of transparency in drafting the budget, according to Politico. News of the figure leaked in press reports late Wednesday yet members of the Senate still had not received any information Thursday morning,

  “Once again I have learned important details of a major decision by the Department of Defense by reading it in the press instead of hearing it from Secretary [Chuck] Hagel,” House Armed Services Committee Chairman Howard “Buck” McKeon said in a statement.
  “The administration delayed this proposal for over four months and now appears to be in a rush to deliver it to the Hill with little detail on how the department would spend the money.”

  Arizona Sen. John McCain, a Republican, wants funding for Iraq included in the budget request.

  “It’s not a matter of money. It’s a matter of policy,” McCain said. “Obviously, I’m going to want to know what it’s used for. I also want to know what the strategy is — so far there’s been no strategy.”

  The current funding for the U.S. military command in the Middle East is currently covered in the U.S. Central Command (CENTCOM) budget, according to The Hill.

  Details on how the OCO money would be spent were scant, according to The Hill, which said the administration provided nebulous explanations such as “$50 million for urgent joint warfare requirements.”

  A White House fact sheet stated that the request is “consistent with the plan the president laid out at West Point, which made the case for bringing the U.S. war in Afghanistan to a responsible end, while ensuring our armed forces have the flexibility and resources required to respond to emerging needs as terrorist threats around the world continue to evolve.”

  http://www.newsmax.com/Newsfront/war-budget-funding-isis/2014/06/27/id/579605/
  Reply

  Like

 16. peterselie1 zegt:

  Dus het Witte Huis met name moslimbroeder Obama heeft niets geleerd uit de les van het vorige experiment met Syrische rebellen mijns inziens evenals Afghanistan, Irak en Libië. Zoals men weet werden de rebellen getraind in Jordanië en een flink gedeelte van de “gematigden” splitste zich af en sloot zich aan bij ISIS met al hun nieuwe Amerikaanse dodelijke speeltjes en opgedane militaire training. Dit is volslagen krankzinnig, het is alsof de VS het niet eens probeert om het te verbergen. Net zoals in het verleden toen Belgrado werd gebombardeerd door de NATO, wat eigenlijk ook een issue was van hulp aan het grotendeels islamitische Kosovo wat hierdoor meteen het eerste moslimland in Europa is geworden.

  Wat de werkelijkheid is, bewapend de VS de islamitische militanten is dit een goed idee? Welke militaire strateeg kan mij dit uitleggen? Assad is natuurlijk een ‘badass’ in de ogen van de VS en de EU, maar het is beter te kiezen voor de duivel die je kent, dan de ISIS en de andere moord en de bendes verkrachters carte blanche te geven, wanneer ISIS er in slaagt om Assad uit het zadel te wippen zal het blijken dat hij een heilige is geweest in vergelijking met het moslimtuig wat dan aan de macht probeert te komen. Wat denken de militaire strategen in Washington wel dan, wanneer de ISIS en de andere moordbrigades er in slagen om Assad te verslaan dat alles koek en ei zal worden en dat de gematigde jihadisten het stokje overnemen hell no way, er ontstaat dan een machtsvacuüm en diegenen die het vacuüm op politiek niveau probeert op te lossen zal deze poging in een tweede burgeroorlog uiteen spatten.

  Moslim broeder Obama laat de beslissing aan het congres over en de republikeinse haviken zullen dit voorstel van Obama met beide armen omvatten. Je zou maar Amerikaan zijn onder Obama, democraat of republikein het maakt geen zier uit wat de politieke ideologieën zijn, de macht verkrijgen en uitoefenen is belangrijker voor de politici en de burgers trekken altijd aan het kortste eind. Mijns inziens is het door de VS beoogde politiek om een nog grotere bende in het Midden Oosten te maken, wat als hefboom zal dienen om Europa te verzwakken door de aanzienlijke hoeveelheid van vluchtelingen die proberen naar Europa te gaan en de sociale stelsels zullen op een gegeven moment het niet meer aan kunnen, dan grijpt Juncker en zijn vazallen in om de EU wat in beginsel een goed idee was in een dictatuur te formeren.

  Like

 17. joopklepzeiker zegt:

  Na Iran ook Syrië, Saudi Arabië en Egypte militair betrokken bij oorlog Irak
  Xander 27-06-2014 15:02- in Iran / Syrië, Islam & Terreur

  Syrische vliegtuigen bombarderen Iraaks vliegveld – Mobilisatie Saudi Arabië – Egyptische commando’s naar grens met Irak

  ISIS-strijders hielden in Mosul een ware parade met buitgemaakt Amerikaans militair materieel (2).

  Waar de VN vorige week voor waarschuwde blijkt nu al realiteit te worden: na Iran beginnen ook andere landen in de regio militair betrokken te raken bij de oorlog in Irak. Syrische gevechtsvliegtuigen blijken afgelopen woensdag een vliegveld in de provincie Anbar te hebben gebombardeerd, omdat ongemarkeerde Saudische transportvliegtuigen hier grote ladingen wapens afleverden. De Saudische koning Abdullah heeft een algehele mobilisatie afgekondigd, en krijgt hulp van Egyptische commando’s om de grens met Irak te beschermen.

  Omdat een grote groep aan Al-Qaeda verbonden Soennitische ISIS-strijders op weg is naar de grensovergang bij Ar Ar (200.000 inwoners), gaat de Egyptische commando-eenheid de Saudische grensroepen versterken. Eerder deze week nam ISIS al enkele grensovergangen met Syrië en Jordanië in.

  Toen de eersten van de slechts 300 militaire ‘adviseurs’ die president Obama ter beschikking heeft gesteld aan de Iraakse regering in Baghdad arriveerden, waren Iran en Saudi Arabië al volop bezig met het bewapenen en bevoorraden van de elkaar bestrijdende partijen.

  Iran en Saudi Arabië bevoorraden elkaars vijanden

  Iedere dag landen minstens twee vrachtvliegtuigen met 150 ton militair materieel uit Iran op de militaire luchthaven bij Baghdad. Alleen al deze week werd er meer dan 1000 ton afgeleverd, bedoeld om het Iraakse leger te versterken. Ook wordt er een gemeenschappelijk Iraaks-Iraans hoofdkwartier in Baghdad opgezet.

  Tegelijkertijd transporteren de Saudiërs met vrachtwagens en vliegtuigen grote hoeveelheden wapens naar de Soennitische stammen in Irak, die net als ISIS tegen het Iraakse leger en de Shi’itische regering van premier Nouri al-Maliki vechten. De Saudische wapenkonvooien worden daarbij beschermd door de Jordaanse en Saudische luchtmacht.

  Syrische vliegtuigen bombardeerden Iraaks vliegveld

  Deze konvooien zijn onder andere op weg naar het Al-Qa’im district bij de Syrische grens, zo’n 350 kilometer ten westen van Baghdad. Daar proberen Soennitische en ISIS-strijders de H-2 luchtmachtbasis, één van de grootste van de voormalige dictator Saddam Hussein, te herstellen.

  Nadat dinsdag ongemarkeerde transporttoestellen met grote hoeveelheden wapens uit Saudi Arabië op het vliegveld landden, staken Syrische gevechtsvliegtuigen een dag later voor het eerst de grens over om de deels gerepareerde start- en landingsbanen te bombarderen. Hierbij vielen minstens 57 doden en 120 gewonden, voornamelijk burgers.

  Iran, Irak, Syrië proberen Soennitisch Kalifaat te stoppen

  Dat ‘incident’ was een duidelijk voorbeeld van de militaire samenwerking tussen Syrië, Irak en Iran, die proberen de oprichting van een Soennitisch Kalifaat in het Midden Oosten te voorkomen.

  Dankzij de gezamenlijke commandocentra in Damascus en Baghdad is Iran nu tevens in staat om vanuit deze landen verkenningsdrones in te zetten. Ook de islamitische terreurbeweging Hezbollah, die in Syrië aan de kant van president Assad vecht, krijgt vanuit deze hoofdkwartieren zijn bevelen.

  Bij de zes landen die nu in meer of mindere mate betrokken zijn of raken bij de oorlog in Irak –Amerika, Iran, Syrië, Jordanië, Saudi Arabië en Egypte- kunnen we ook nog Turkije rekenen, waar groepen ISIS-terroristen op militaire bases werden getraind. De Koerden zijn de achtste partij, die van de chaos gebruik hebben gemaakt om meer grip te krijgen op het olierijke noorden van Irak.

  De Russische president Putin heeft vorige week al zijn steun beloofd aan de Iraakse regering bij de strijd tegen ISIS.

  Xander

  (1) DEBKA
  (2) Zero Hedge

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/06/Na-Iran-ook-Syri-Saudi-Arabi-en-Egypte-militair-betrokken-bij-oorlog-Irak

  EN DAT ALLEMAAL VOOR 5000 strijders , ge moet ut moahr gelovuh !

  Like

 18. peterselie1 zegt:

  Het Midden Oosten staat in brand! De EU leiders ondertekenen dan eindelijk het associatieverdrag met Oekraïne, tot vreugde van Porosjenko de chocolade koning. En de inauguratie van Juncker laat ook niet al te lang op zich wachten, één ding is zeker de burgers van Europa gaan spannende tijden tegemoed zien.

  Na Iran ook Syrië, Saudi Arabië en Egypte militair betrokken bij oorlog Irak
  Syrische vliegtuigen bombarderen Iraaks vliegveld – Mobilisatie Saudi Arabië – Egyptische commando’s naar grens met Irak.

  ISIS-strijders hielden in Mosul een ware parade met buitgemaakt Amerikaans militair materieel (2).
  Waar de VN vorige week voor waarschuwde blijkt nu al realiteit te worden: na Iran beginnen ook andere landen in de regio militair betrokken te raken bij de oorlog in Irak. Syrische gevechtsvliegtuigen blijken afgelopen woensdag een vliegveld in de provincie Anbar te hebben gebombardeerd, omdat ongemarkeerde Saudische transportvliegtuigen hier grote ladingen wapens afleverden. De Saudische koning Abdullah heeft een algehele mobilisatie afgekondigd, en krijgt hulp van Egyptische commando’s om de grens met Irak te beschermen.
  Omdat een grote groep aan Al-Qaeda verbonden Soennitische ISIS-strijders op weg is naar de grensovergang bij Ar Ar (200.000 inwoners), gaat de Egyptische commando-eenheid de Saudische grensroepen versterken. Eerder deze week nam ISIS al enkele grensovergangen met Syrië en Jordanië in.
  Toen de eersten van de slechts 300 militaire ‘adviseurs’ die president Obama ter beschikking heeft gesteld aan de Iraakse regering in Baghdad arriveerden, waren Iran en Saudi Arabië al volop bezig met het bewapenen en bevoorraden van de elkaar bestrijdende partijen.
  Iran en Saudi Arabië bevoorraden elkaars vijanden
  Iedere dag landen minstens twee vrachtvliegtuigen met 150 ton militair materieel uit Iran op de militaire luchthaven bij Baghdad. Alleen al deze week werd er meer dan 1000 ton afgeleverd, bedoeld om het Iraakse leger te versterken. Ook wordt er een gemeenschappelijk Iraaks-Iraans hoofdkwartier in Baghdad opgezet.
  Tegelijkertijd transporteren de Saudiërs met vrachtwagens en vliegtuigen grote hoeveelheden wapens naar de Soennitische stammen in Irak, die net als ISIS tegen het Iraakse leger en de Shi’itische regering van premier Nouri al-Maliki vechten. De Saudische wapenkonvooien worden daarbij beschermd door de Jordaanse en Saudische luchtmacht.
  Syrische vliegtuigen bombardeerden Iraaks vliegveld
  Deze konvooien zijn onder andere op weg naar het Al-Qa’im district bij de Syrische grens, zo’n 350 kilometer ten westen van Baghdad. Daar proberen Soennitische en ISIS-strijders de H-2 luchtmachtbasis, één van de grootste van de voormalige dictator Saddam Hussein, te herstellen.
  Nadat dinsdag ongemarkeerde transporttoestellen met grote hoeveelheden wapens uit Saudi Arabië op het vliegveld landden, staken Syrische gevechtsvliegtuigen een dag later voor het eerst de grens over om de deels gerepareerde start- en landingsbanen te bombarderen. Hierbij vielen minstens 57 doden en 120 gewonden, voornamelijk burgers.
  Iran, Irak, Syrië proberen Soennitisch Kalifaat te stoppen Lees verder >>>

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/06/Na-Iran-ook-Syri-Saudi-Arabi-en-Egypte-militair-betrokken-bij-oorlog-Irak

  Like

 19. Joost Visser zegt:

  Gisteren nog een stukje O´Reilly gezien. Daar is een reporter die de straat op gaat om gewone amerikanen vragen te stellen, zoals, wilt u tekenen dat Karl Marx de nieuwe president van Amerika wordt. Dus flauwe kul vragen. De meeste tekenen. Conclusie O´Reilly: we weten blijkbaar niet beter. Ook daar is het onderwijs failliet en de gemiddelde amerikaan is als de gemiddelde nedelander, bier, chips en sport en we denken verder niet na. Alleen als er verkiezingen zijn wordden de kandidaten aangemoedigd of het een baseball game is. Daarna gaat het verstand weer op nul.

  Like

 20. ieznogoud zegt:

  Akkoord!!! Zelfs als ze er niet mee akkoord gaan, gaan ze er toch me akkoord. Ze zullen het zelf niet eens weten.

  Like

 21. janfreak zegt:

  Barack Obama is best wel een intelligente man, maar ik vrees dat het moslim zijn zijn blik vertroebeld. Hij beseft duidelijk niet dat veel van die rebellen die hij financieel wil steunen maar al te graag een kalifaat wensen.

  Like

 22. Jan zegt:

  Juntaleider begint te grienen omdat brievenschrijvers hem een idioot en slechtste president ooit noemen
  http://weaselzippers.us/191470-obama-whines-about-people-sending-him-mean-letters/#disqus_thread

  Maar hij geeft er alle aanleiding toe:
  The man dubbed the leader of the free world — beset by foreign and domestic policy crises, sinking in the opinion polls, and just clipped by the Supreme Court — told a gathering in Minnesota Thursday that he’s looking forward to spending a “couple days here in the Twin Cities.”

  “I’ve been really looking forward to — to getting out of D.C.,” the president said, getting a laugh in return. “Our agenda’s still a little loose. You know, I might pop in for some ice cream or visit a small business. I don’t know, I’m just going to make it up as I go along.”
  De psychopaat verder:
  A subdued president of the United States told the gathering that he’s like a “caged bear,” who every once in a while breaks loose. “And I — I’m feeling super loose today. So — so you don’t know what I might do. You don’t know what I might do. Who knows?”

  We got to pay attention to the threats that are — that are emanating from the — the chaos in the Middle East…But sometimes, the news that’s coming off is just — these are just Washington fights. They’re fabricated issues, they’re phony scandals that are generated.
  http://cnsnews.com/news/article/susan-jones/obama-im-just-going-make-it-i-go-along

  Like

 23. lucky bee zegt:

  Barack Hussein Obama een stom kop? ik denk van niet, dat zijn wij die stom zijn.Hij is een Suniet en dat zijn de ISIS ook.

  Like

 24. koddebeier zegt:

  De ene moslim terrorist helpt de andere.

  Like

 25. oud-marinier zegt:

  Die vent is compleet geschift…..

  Like

 26. Pingback: OBAMA ONTMASKERD! DE AMERIKAANSE PRESIDENT DONEERT 500 MILJOEN DOLLAR AAN TERRORISTEN! | eunmask

 27. e van lith zegt:

  Zou het kunnen zijn dat de Amerikanen gewoon de Israel belangen behartigen namens de 6 miljoen Joodse inwoners van de US, zo werkt het toch ?

  Waarom zal Obama dan primair naar de Europese Belangen kijken en naar de Midden Oosten belangen, dit is toch niet in het belang van de US ?
  Verdeel en heers, de oude Romeinen hielden het zo lang vol, en dat is dus wat er in de Oekraine gebeurd,

  Speel Rusland en Duitsland dus tegen elkaar uit is de Obama tactiek, want als ze samenwerken zou Europa wel eens echt sterk kunnen worden, Gas naar Duitsland en Mercedessen naar Rusland,dat mag dus niet teveel

  Speel Soennieten en Sjiieten dus tegen elkaar uit is de Obama strategie, want als ze samenwerken gaat Israel ten onder, en dat willen de 6 miljoen Joden in de US liever niet.
  Daarom steunt Obama de Soennieten, hij de olie en zij het avondland.

  Daarom is de rol van onze zogeheten onafhankelijke Media als de NOS zo kwalijk, want waarom hollen de Media zo achter Obama aan , zou het kunnen omdat de Media gecontroleerd worden door de Obama Media, ook hier al, in 40-45 wisten we wie de bezetter was, maar nu ?

  http://www.vrijemedia.blogspot.nl
  e van lith

  Like

 28. peterselie1 zegt:

  En het excuus voor een invasie in Syrië
  Alle wegen leiden naar Bagdad en de Islamitische Staat in Irak en Syrië[(ISIS) volgt ze allemaal, van het Noorden naar het Zuiden vanuit Syrië en Turkije. Westerse krantenkoppen lezend, winnen twee feitgebrekkige verhalen steeds meer aan kracht. De eerste stelt dat dit de mislukking van het Amerikaanse beleid in het Midden-Oosten aantoont. Als een alibi voor de VS en hun NAVO-partners die daarmee op geen enkele wijze als medeplichtige in het huidige gecoördineerde, zwaar gefinancierde en zwaarbewapende terroristische opmars richting Bagdad beschouwd kunnen worden.
  Het tweede verhaal gaat over hoe ISIS uit de zandduinen en dadelbomen lijkt te zijn ontsproten als nagenoeg professionele militairen, die in konvooien van gelijke Toyota pick-ups zonder verdere verklaring rondtrekken.
  In werkelijkheid is ISIS het product van een gezamenlijke NAVO-GCC samenzwering, die teruggaat tot 2007, toen Amerikaans-Saoedische beleidsmakers trachtten een brede regionale oorlog te ontsteken, om het Midden-Oosten te zuiveren van de Iraanse invloeden die zich over Irak en Syrië uitstrekken, tot aan Libanon en de Middellandse Zee. (GCC staat voor Gulf Coorperation Council). ISIS is gekoesterd, getraind, bewapend en zwaar gefinancierd door een coalitie van NAVO en Golf Staten binnen de grenzen van Turkije (NAVO-lid). Zij zijn van daaruit Syrië in het Noorden binnengevallen, soms met Turkse lucht- en artillerie steun. Het meest recente voorbeeld hiervan, is de grensoverschrijdende invasie door Al Qaida in het dorp Kasab, provincie Latikia, in het noordwesten van Syrië.
  In maart trok ISIS haar terreur bataljons terug uit de provincies Latikia en Idlib en verplaatsten hen naar het oosten van Syrië, hetgeen nu duidelijk een voorbereiding was op de invasie van noordelijk Irak. Zie ook dit artikel in de International Business Times.
  In plaats van die false flag operatie lijkt men nu een heel huurlingenleger in te zetten, om aanleiding te creëren het noorden van Irak en het oosten van Syrië veilig te stellen.
  Bankroven na de invasie zouden de invasie gefinancierd hebben.
  Westerse media spannen het paard achter de wagen.
  Verhalen dat ISIS wapenfabrieken, voertuig depots en banken zou plunderen, zijn zorgvuldig in de Westerse media geplant in een poging de invasie als een terroristische opstand te postuleren, waarbij zij zichzelf voorzagen van wapens, voorraden en cashflow. In werkelijkheid bezat ISIS alles wat ze nodig had, voordat ze aan de campagne vanuit Syrië en Turkije begonnen. Zie o.a. dit artikel . Het is het laatste verhaal in een lange propaganda campagne, opgezet als dekmantel voor de goed gedocumenteerde sponsoring van ISIS en andere Al Qaida ondernemingen door de VS, NAVO en de Golf Staat monarchieën.
  De VS, NAVO en de Golfstaten zitten achter ISIS
  In de New Yorker, gepubliceerd in 2007 (4 jaar vóór aanvang van de Arabische Lente), schreef Seymour Hersh een artikel, waarin hij onder meer schreef: “Om Iran te ondermijnen, dat voornamelijk sjiitisch is, heeft de regering onder Bush besloten hun prioriteiten in het Midden-Oosten te herzien. In Libanon heeft Bush samengewerkt met de Saoedische regering, die soennitisch is, om met clandestiene operaties de sjiitische Hezbollah te verzwakken, die weer gesteund wordt door Iran. [B]Tevens hebben de VS deelgenomen aan clandestiene operaties gericht tegen Iran en haar bondgenoot Syrië. Een bijproduct van deze activiteiten is een versterking van de soennitische, extremistische groepen die een militante visie van de islam aanhangen en die vijandig staan tegenover Amerika en sympathiseren met Al Qaida”.
  Het veroverde grondgebied van ISIS, dat de Iraaks-Syrische grens overlapt, beslaat een gebied bijna zo groot als Syrië zelf. Met Bagdad vragend om buitenlandse interventie, en ISIS die met het veroveren van het Turkse consulaat in Mosul, de NAVO de perfecte reden geeft om in te grijpen, waardoor het opnieuw binnenvallen van Irak mogelijk wordt. Met de westerse media die in vette letters de beruchte wreedheid van ISIS uitdraagt, inclusief de massa onthoofdingen en honderden duizenden burgers op de vlucht, maakt dat de publieke opinie omzwaait en zo een campagne mogelijk maakt.
  Het binnenvallen van noord Irak zal de NAVO vervolgens de rechtvaardiging geven grensoverschrijdende operaties in het oosten van Syrië uit te voeren. Daarmee kan de NAVO hun lang gewenste “bufferzone” inrichten, waaruit terroristen dieper en effectiever in Syrisch grondgebied aanvallen kunnen lanceren. Met de rust en orde steeds meer terugkerend in het westelijk deel van Syrië na een reeks van overwinningen van de Syrische regering, bestaat het laatste front met een NAVO volmacht uit troepen van Al-Qaida, die een boog van terreur langs grens van Turkije, over oostelijk Syrië en noord Irak vormen. NAVO aanwezigheid in noord Irak vormt ook een obstakel voor de Iraans-Syrische handel en logistiek.
  Het idee van een dergelijke bufferzone bestaat al sinds maart 2012, toen het werd voorgesteld door het Amerikaanse Brookings Instituut in hun Middle East Memo #21.
  Via Irak heeft de NAVO haar terroristische handlangers gebruikt een aanleiding te creëren om het idee van een bufferzone nieuw leven in te blazen. Het vooruitzicht dat de VS, de NAVO of de Perzische Golfstaten, Irak willen bevrijden van ISIS, is een ironisch drama, omdat overtuigende bewijzen onthullen dat de brutale inval van ISIS van de kant van deze coalitie zelf kwam en voor hun eigen verraderlijke doeleinden diende.
  Men zou een gezamenlijk Iraans-Iraaks-Syrische antiterreur campagne gevoerd moeten worden om het terroristische huurlingenleger van de NAVO eens en voor altijd in de hoek te drijven en te vermorzelen.
  Dit idee is nog niet zo gek, zeker nu Rusland zich achter Maliki (Irak) heeft geschaard). Zie het volledige artikel.
  Het hele verhaal lijkt vergezocht, maar het is al langer bekend dat Amerika niet schroomt haar eigen vijanden te creëren en te financieren. De “War on Terror” duurt nu al vanaf 2001, en nooit was de terroristische beweging zo groot als nu. Dat is geen toeval, dat is gepland.
  Op ActivistPost.com staat een artikel waarin zelfs beweerd wordt, dat ISIS geleid wordt een Saoedische prins.
  Ik veronderstel dat de jongens die zich aansluiten bij ISIS niet wordt verteld wie hen van geld en wapens voorziet. Misschien neemt het probleem van jonge Syrië-gangers vanzelf af, als zij inzien hoe zij gebruikt en gemanipuleerd worden door de Westerse Wereld waar zij zich tegen afzetten.

  http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/06/isis-een-gezamenlijk-product-van-de-navo-en-gcc/

  Like

 29. paulzwueste zegt:

  Wanneer wordt het Amerikaanse volk nu eindelijk eens wakker uit haar obama-NACHTMERRIE!!!!!

  Like

 30. Jan zegt:

  Totaal beschamend optreden van Amerikaanse juntaleider. Dat hij zich te kijk zet als een verwende kleuter en zich vernederd dringt niet door, ook niet bij de zombies die applaudisseren.

  Huilbaby: “Zij houden mijn programma steeds tegen en schelden mij uit”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s