Farage spot over Cameron: “Verliezer, niets geleerd, vernederd”

Screenshot_24

(Vertaling: E.J. Bron)

Na de verkiezing van Jean-Claude Juncker tot nieuwe voorzitter van de Europese Commissie heeft Nigel Farage zich spottend uitgelaten over de Britse minister-president David Cameron. Hij noemde beslissing een vernedering voor de minister-president. De EU-leiders hadden duidelijk gemaakt dat zij Cameron uit de EU willen hebben.

De leider van UKIP, Nigel Farage, spot na de benoeming van de nieuwe voorzitter van de Europese Commissie over de weggestemde Britse minister-president Cameron. Die heeft geen ondersteuning van Europese staats- en regeringschefs en de nederlaag van Cameron laat zijn onvermogen zien opnieuw te onderhandelen over de relatie van Groot-Brittannië tot Brussel.

Farage zei volgens een bericht van “The Guardian” dat er binnen de EU een sfeer heerst Groot-Brittannië liever kwijt te raken dan het toe te staan “verdragen uit elkaar te plukken”. Volgens Farage ziet de EU in Groot-Brittannië een “verdomde plaag”, die constant klaagt. Hij voegde er aan toe dat, ook al beweerde Merkel Britse bedenkingen uit de weg te ruimen, iedereen haar uiteindelijk volgt zodra ze “gas geeft”.

“Ze zei dat landen zich met verschillende snelheden kunnen bewegen en dat enkelen sneller aankomen dan anderen, maar ze heeft niet één keer aangeduid dat Groot-Brittannië kan beslissen voor een steeds nauwere Unie. Wat ik gisteren gezien heb, was een volledig vernederde minister-president, een verliezer, die niets geleerd heeft en er nog steeds van uitgaat dat hij opnieuw kan onderhandelen over onze positie. Dat kan hij niet”, aldus Farage.

Bron:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Groot-Brittannië, Nigel Farage, UKIP. Bookmark de permalink .

22 reacties op Farage spot over Cameron: “Verliezer, niets geleerd, vernederd”

 1. Scarlatti Bombatti zegt:

  Misschien dat ik t verkeerd zie maar ik vind die ‘lol’ van Farage nogal misplaatst… Cameron mag dan zijn wie hij is maar wat betreft Juncker heeft hij groot gelijk, deze dronkenlap zou NOOIT hebben mogen worden benoemd!

  Buiten dat vind ik dat Farage, hoe goed ik t ook vind dat hij tégen de EU is en de EU tracht te bestrijden, een enorm gemis aan werkelijkheidszin vertoont betreffende de islam… nogal stuitend, eerlijk gezegd.

  Hij denkt Geert Wilders te kunnen ‘beoordelen’ als zou hij een racistische discrimineerder zijn omdat ie de islam bestrijdt ‘buiten wil sluiten’…. gek dat de verder zo intelligente man zo’n enòrme blinde vlek hier in heeft… verbijsterend gewoon… komt naw ook nooit buiten in ‘de gewone wijken’…

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Scarlatti, zie mijn comment van 21.30U.
   En verder blijf ik in verband met GB maar één naam noemen: PAUL WESTON.

   Like

  • Joost Visser zegt:

   Farage is een beetje slimmer dan Wilders en heeft een strategie op langere termijn. Eerst het belangrijkste, de EU. Daarna de rest. Als Wilders zich enkel op de EU had gefocust was hij de grootste geweest. Farage heeft in diverse discussieprogramma[ s aangegeven dat hij gecontroleerde immigratie wil. Mensen die iets toevoegen aan Engeland. De conclusie kun je zelf trekken.

   Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Scarlatti bombatti:dat is ook wat mij vies is tegengevallen van Farage:dat hij van 2 tijdbommen er maar een wil erkennen!

   Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Goed zo, Mr. Farage; noem het kind maar bij de naam:Een verliezer die niets geleerd heeft en die er nog steeds van uitgaat, dat hij kan onderhandelen over onze positie.
  Heel goed opgemerkt. Ach ja,, onze mede-reageerder Thomasson zei het een tijdje geleden al eens: Waar Nigel Farage verschijnt, weet men: Dat wordt lachen!
  Eh….Mr. Farage…..dat is wat Cameron betreft óók nog toepasbaar op een kléin ander onderwerpje:
  Een probleempje dat uw land heeft met een stel etterige, aanmatigende, lévensgevaarlijke moslims.
  Hetzelfde kan hem in verband daarmee eveneens verweten worden. Bent U zo ook zo stoer om dàt meteen even bij de naam te noemen?
  Ik vrees van niet: Tenslotte zwijgt U dààr zelf net zo goed over……
  Uw anti-EU standpunt is lofwaardig, Mr. Farage; als U nu ook even de moed verzamelt om dat àndere aan te kaarten, openlijk, wel te verstaan, dan zijn we allemaal dólgelukkig!

  Like

  • Willie zegt:

   Theresa , denk je nu echt dat we van mr. Farage veel moeten gaan verwachten ?? Een grote bek opzetten doet ie wel( die dweil, remember? ) maar eerlijk gezegd vertrouw ik die kerel evenmin als Cameron

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Nee, Willie, nu je het zo vraagt, kan ik het wel ronduit zeggen: Ik verwacht niets van die man!
    Maar mijn comment is dan ook ironisch bedoeld. Als je het nog eens overleest, lees je dat er misschien wel aan af.
    Het moeilijke punt is, dat veel mede-reageerders hier -waaronder verschillende van hoog kaliber- van meet af aan idolaat van hem geweest zijn en hem aanvankelijk zelfs af en toe hoger inschatten dan Wilders. Ik moet je zeggen dat ik dat van meet af aan niet heb gehad, maar boks daar in je eentje maar eens tegenop! Ik dacht direct: Het praatje is leuk, maar wat zegt-ie nou precies over de islam? Daar hoorde ik hem al bijna nooit over. En, Nou ja, ik zit hier nog maar ruim een jaar, maar ik zal je vertellen: Toen kreeg ik de eerste keer een video met een toespraak van Paul Weston onder ogen en ik wist meteen: Dàt is ‘m, voor mij! Zo duidelijk,zo gedetailleerd! Een man, die van alle finesses met de islam doordrongen is en precies weet, wat hij wil! Maar intussen bleef iedereen hier maar lyrisch over Nigel Farage.
    En ach, hij is ook niet slècht: Goed om uit de EU te raken, dàt zeker. Maar we zitten ook met dat àndere en daarover laat hij zich vooralsnog uit op een manier, die het miezerige mannetje Pechtold hem niet zou verbeteren, ik zeg het hierbij maar even.
    En dan beweren toch echt grote namen hier, zoals Wachteres en Henk V., dat het een strategie van hem is en, wacht maar: Als maar eenmaal…..enzovoort. Ruzie maken ga je daar niet over, maar ik heb nog steeds mijn twijfels.
    Thomasson zegt dat trouwens niet; die heeft mij al eens gelijk gegeven omdat hij ook veel meer in Weston ziet. Ik weet niet of je hem kent: Het is een reageerder van groot kaliber, maar hij reageert tamelijk spaarzaam.
    Maar Nigel Farage? Een anti-EU man met een hoog stand-up comedian gehalte, maar wat betreft de islam vrees ik ècht dat hij een blinde vlek vertoont.

    Like

 3. BertG. zegt:

  Hij kan het mooi vertellen en weer is het lachen geblazen maar waar het over moet gaan, zwijgt ie over. Geen woord over alle moslim ellende in GB.
  Alleen anti-eu praatjes inderdaad, ook niet verkeerd maar we hebben nog een heel groot probleem. Maar daarover geen woord.

  Like

 4. roger catrysse zegt:

  Ik moet hem(Farage) nog steeds bewonderen voor zijn uitval naar Van Rompuy maar vind zijn uitspraak tov het Front National ongefundeerd

  Like

 5. Perfide Albion zegt:

  Farage is een naieve klootzak die het gevaar van de mohamedanen onderschat. En daarom zoekt hij het verder maar lekker uit. Allemaal heel leuk en wel maar we komen met die man niet verder.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Ondanks dat ik het met Nigel Farage eens ben, met betrekking tot de positie van Cameron, hoor ik hem inderdaad nooit over de ISLAMISERING, die ook plaats vindt in Engeland. Maar fair is fair, ik ben blij met iedereen, die het MONSTER EU wil slopen, maar hoop dat we ook verlost worden van de NAZI IDEOLOGIE DER ISLAM!

  Like

 7. Snoebel zegt:

  Natuurlijk ziet Farage het gevaar van de islam wel. Hij is bang en heeft geen zin in 24/7 bewaking. Daarom neemt hij zo openlijk afstand van Wilders.

  Like

 8. Ahava zegt:

  Theresa, ik ben het van A tot Z met je eens.
  Helaas kan ik dat van mijn vrouw op dit gebied niet zeggen… (Zij schaamt zich dat ik op de PVV heb gestemd, durft dat niet eens aan haar collega’s te zeggen, om maar wat te noemen).

  Like

  • Ahava zegt:

   En ja, Weston is eveneens mij held. Als ook Pat Condell

   Like

   • Ahava zegt:

    mijn, natuurlijk. Tikfoutje, sorry.
    En mijn schuilnaam, Hebreeuws voor ‘liefde’ drukt mijn voorliefde en bewondering voor Israel uit.
    Driemaal is scheepsrecht.

    Like

 9. Igor zegt:

  Dus met andere woorden Dhimmitude gedrag, dus lafheid.
  En hier viel Farage met een rotklap door de mand.

  Like

 10. peterselie1 zegt:

  Ben het met bovenstaande reacties eens, Nigel Farage een uitstekend debater, en hoe hij Van Rompuy heeft afgeserveerd in een bijna lege zaal, gewoon in een woord excellent. Verder verwacht ik niet zoveel van deze politicus wiens visie op de islamisering selectief ontwijkt. Dat hij een gecontroleerde immigratie wil, dat is wel het minste wat een anti Europa Don Quichotte wiens lans bij de eerste de beste christen ‘democratische’ molen breekt. Voor de rest bekijkt Nigel Chamberlaine het maar mijns inziens, zou het dan toch voor de bühne zijn geweest deze excellente uitspatting tegen Van Rompuy?

  Like

 11. paulzwueste zegt:

  Ik vind de reactie van Farrage behoorlijk ongepast. In Engeland gaat men tamelijk wild om met politieke concurrenten.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Tja, hij dacht grappig te moeten zijn, hè….. Uiteindelijk nog steeds zijn sterkste punt, als je er over nadenkt.
   Maar het onderwerp was even minder gunstig gekozen: Inderdaad is dit een kwestie van op de man spelen en dat is nooit handig.

   Like

 12. Republikein zegt:

  Eerst de EU, dan de islam.
  Het kan niet anders.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s