ISIS zet de oorlogen van Mohammed voort – Massamoord in naam van Allah

Screenshot_6

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

De moslims in de islamitische terreurbende ISIS kunnen in Irak hun gruwelijke fantasieën openlijk uitleven. Hun god Allah geeft hen via het islamitische bevelsboek koran de “handleiding tot oorlogvoeren”, zoals de CSU-burgemeester van München Josef Schmid dit op 19 februari 2010 tijdens een partijmanifestatie in interne kring zo treffend formuleerde, een “licence to kill”. De toorn van Mohammed, die zich over de mensen uitstortte die in de 7e eeuw op het Arabisch schiereiland weigerden zijn nieuwe “religie” te erkennen, beleeft nu in Irak door ISIS een van zijn talloze wedergeboortes. Al 1400 jaar lang vinden de moslims dat zij het recht hebben zich boven andere mensen te verheffen, hen hun wil op te leggen, geweld tegen hen te gebruiken en zich uiteindelijk voor te doen als heer over leven en dood. Omdat daar inmiddels ook Duitse moslims tekeergaan, hebben we een enorm probleem, dat als een tsunami op ons afkomt.

In de video van ISIS hieronder, die een massale executie laat zien, herkent men deze verleiding van de macht en van het heersen, die de islam zijn aanhangers in handen geeft. Voor de moord worden de ter dood veroordeelden onder andere ondervraagd over de sjiietische president Maliki.

Screenshot_7

Kort voor de executie worden vermoedelijk “religieuze” formules opgezegd, waarschijnlijk, zoals zo vaak, verzen uit de koran en citaten van Mohammed uit de Hadith. Aan de “ongelovigen” wordt duidelijk gemaakt dat zij lagere wezens zijn, “onwaardig om te leven”, zoals met het begrip “kuffar” wordt gesymboliseerd. Je voelt bij wijze van spreken het triomferende gevoel dat bezit neemt van deze Mohammedanen bij het doden:

 

Volgens YouTube werd deze massa-executie in juni gepleegd op Irakese soldaten. Gezien deze gruwelijkheid kan de het desolate moreel van het Irakese leger verklaard worden. Niemand wil eindigen in zo´n massagraf als de betreurenswaardige mensen hieronder:

Screenshot_8

De soldaten weten dat ze tegenover de dood verachtende, fanatieke en vastberaden geloofsstrijders staan, die in geval van hun eigen dood beloond worden door hun god Allah in de vorm van 72 maagden, vrouwen met “gloeiende ogen” en “zwellende borsten”, die hen eeuwige seksuele vreugde schenken. Dan kan het de meesten helemaal niet snel genoeg gaan om aan het front van hun “Heilige Oorlog” te komen.

Screenshot_9

Tijdens deze veldtocht van deze “ware gelovigen” werden tot nu toe vermoedelijk minstens 2000 mensen vermoord. Vaak moeten zij voor hun dood deelnemen aan een islamquiz. Wordt een vraag niet naar volle tevredenheid van de Mohammedanen beantwoord, volgt onmiddellijk straf. Religieuze waanzin.

Screenshot_10

De sjiieten, die door de soennieten van ISIS, behalve christenen en Koerden, in de eerste plaats bedreigd worden, mobiliseren op dit moment in Bagdad. Maar ook door hen stroomt dezelfde boze geest van de koran. Ook zij zijn bereid zichzelf op te blazen voor hun geloof:

Screenshot_11

Vanuit hun oogpunt zijn de soennieten de “ongelovigen”, omdat zij een andere opvolger van de “profeet” Mohammed vereren dan zij. Dinsdag werd er in het ARD/ZDF-Morgenmagazin een bericht uitgezonden, waarin de sjiietische vrijwilligers scandeerden:

“Wij zijn hier om onze vijanden de koppen af te snijden.”

Screenshot_12

Deze haat tussen moslims onderling, die woedt sinds de onopgeloste opvolging van de “profeet”, heeft in Irak al aan een miljoen mensen het leven gekost. Soennieten gooien bommen in sjiietische moskeeën en omgekeerd. De haat van de koran richt zich in de interne islamitische strijd tegen henzelf.

Screenshot_13

We hebben te maken met de gevaarlijkste hersenspoeling die zich ooit op aarde uitbreidde.

Screenshot_14

Het erfgoed van Mohammed is een bestaansbedreigend virus voor de geciviliseerde, verlichte, op naastenliefde en mensenrechten georiënteerde wereld.

Screenshot_15

Alle politici, mediavertegenwoordigers en kerkfunctionarissen, die te laf zijn om het probleem duidelijk te benoemen, die uit verkeerd begrepen tolerantie deze machtsideologie met hun idiote “geweld heeft niets met de islam te maken”-slogan mooier voorstellen dan hij is, die bang zijn dat een tikkende tijdbom tot ontploffing komt en daarom de krokodil met steeds meer concessies blijven voeren in de hoop dat hij niet bijt, bezondigen zich aan de komende slachtoffers en plegen volksverraad door de mensen een bedrieglijke veiligheid te geven in plaats van hen voor te lichten over dit immense gevaar.

Screenshot_16

Zij zijn net zoals de appeasers, die in de jaren-30 van de vorige eeuw het nationaalsocialisme idealiseerden en romantiseerden en daardoor medeschuldig waren aan zes miljoen vergaste Joden, 50 miljoen oorlogsdoden, een Duitsland in puin evenals een verwoest Europa.

Screenshot_17

Op dit moment herhaalt de geschiedenis zich. Islam en nationaalsocialisme hebben destijds niet alleen een pact met elkaar gesloten, ze hebben wederzijds ook de vele overeenkomsten van hun ideologieën bevestigd:

 

Wij zullen al die appeasers niet vergeten die zich schuldig maken aan collaboratie met de islam. Wat er op dit moment in Irak gebeurt, kan morgen al bij ons gebeuren. Duitse moslims doen daar ijverig mee.

Screenshot_18

Een bekeerling uit München zou volgens een bericht van ARD Report een leidinggevende functie bij ISIS bezitten. Wat zal dat een “verrijking” zijn wanneer hij weer terugkeert in de Beierse hoofdstad…

Screenshot_19

In de hoofden van deze mensen tikt de koranchip in zijn zuiverste vorm.

Screenshot_20

In Europa bevinden zich 50 miljoen potentiële tijdbommen.

Screenshot_21

In Duitsland 5 miljoen.

Screenshot_22

Er zijn maar een paar ophitsers nodig om de chip te activeren. Het handboek met alle nodige aanwijzingen ligt in miljoenen exemplaren klaar en wordt in de straten van Duitsland nog steeds ijverig gratis uitgedeeld.

Screenshot_23

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Barbarisme, Dhimmitude, hersenspoeling, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, kalifaat, koran, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, mainstream-media, Mohammed, Moslims, nieuw fascisme, politici, Rotzakken, Salafisten, sjiieten, soennieten, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op ISIS zet de oorlogen van Mohammed voort – Massamoord in naam van Allah

 1. Tom Hendrix zegt:

  Respect voor U beste medestrijder Michael Stürzenberger! En hier in Nederland werken PvdA,CDA,VVD ,D66,GL,CU,SP,50+ mee aan de ISLAMISERING, en het pamperen van HAATBAARDEN!

  Like

  • John Wolf zegt:

   Juist die moeten er eerst aan ,nog niet zo lang geleden werd er niet over gezeverd tegen de muur

   Like

  • Driek zegt:

   Beste meneer Hendrix, het is toch om je te verbijten, dat al die partijen, PvdA,CDA,VVD, D66, GL, CU, SP en 50 + , actief bezig zijn om ons in het verderf te storten, en dat we daar helemaal niets aan kunnen doen. Ik blijf het onbegrijpelijk vinden, dat redelijk verstandige lieden heulen met een misdadige ideologie, een criminele organisatie die onder het mom van een godsdienst ons leven op aarde tot een hel gaat maken. En het enige wat wij doen, en kunnen doen, is onze gal spuwen op deze site. Onze nakomelingen zullen ons, over ons graf heen, heel wat vervloekingen toewensen. Ik vind het onbegrijpelijk, dat in zo’n korte tijd, ons landje, en dat geldt voor heel Europa, zo snel naar de afgrond helpt.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Driek: 19.55. uur, op 29/6. Beste Driek, inderdaad is het zover gekomen. En het is voor mij niet te geloven, dat een VERRADER Pechthold, met zijn rebellenclub in de peilingen van de RODE HOND, op 26 zetels zou staan. Maar ik heb al eerder beweerd, dat de grote massa van onze bevolking, het ALLEMAAL blijft slikken, en zich gedragen als ZOMBIES, compleet apathisch!

    Like

 2. lucky bee zegt:

  Helemaal mee eens uitroeien moet wij deze vereniging.

  Like

 3. Jean zegt:

  Als puntje bij paaltje komt dan zullen wij ons eerst vreken op de verraders onder eigen volk de lafaards die onze beschaving verpatsen voor de postjes en de poen, wij zullen ons eigen volk, onze kinderen en kleinkinderen beschermen met alle middelen, nooit zal onze beschaving die achterlijke gewelddadige barbaren accepteren noch respecteren, die smeerlapperij MOET verboden worden in ons land. Er moet dadalijk mee gestopt worden aan moslims nog 1 eurocent te verknoeien.

  Like

 4. Ahava zegt:

  Michael, ga door, verspreid de waarheid en houd vol!

  Like

 5. windwens zegt:

  In 45-45 hadden ze hier een uitdrukking voor alleen was deze toen misplaatst. Dat gebeurt wel vaker maar dit is toch wel het prototype van untermenschen. I rest my case.

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Elke gelovige moslim, nogmaals doch nu met nadruk, “elke gelovige moslim” is in potentie een jihadist. Alle gematigde moslims zullen als het erop aankomt een niet bestaande factor blijken te zijn die alleen bestaat in de wens denk wereld van onze progressieve medemens. De slachting zal straks enorm zijn onder alle Europese burgers die weerloos overgeleverd zijn aan deze idioterie. De Jihad en alle moordpartijen die erbij horen is het mohammedaanse geloof in zijn meest pure vorm. Waar diep gelovige christenen in de voetsporen treden van mensen als de vermoorde Pater Frans van der Lugt, zullen diep gelovige moslims het voetspoor van hun profeet volgen en tot hun enkels gelijk de profeet waden in het bloed van hun ontelbare slachtoffers.

  Like

 7. windwens zegt:

  Ik ga vast pillen sparen die me lekker suf maken, en als het dan zover is dat mijn fijne regering mijn veiligheid niet meer kan garanderen. Dan wil ik dat mijn kop er af gaat, want dan wil ik wel op zeker spelen dat ik mocht ik mezelf vergist hebben en er bestaat een hemel dat ik niet weer bij dit zooitje terecht kom.

  Like

  • Driek zegt:

   @windwens zegt:Ik ga vast pillen sparen die me lekker suf maken, en als het dan zover is dat mijn fijne regering mijn veiligheid niet meer kan garanderen…..

   Beste meneer windwens, dat met die pillen wordt niks, en er bestaat een hemel, heus, geloof me. Desalniettemin adviseer ik u een flinke voorraad weed aan te leggen, er gaat niets boven een goeie joint.

   Like

 8. d.day zegt:

  Veel respect voor Michael Stürzenberger! Zo iemand zouden we hier ook moeten hebben.
  Alle regeringen in Nederland en elders In Europa hebben vanaf de jaren ’70 mee gewerkt aan de islamisering van het Westen d.m.v. de onbeperkte massa-immigratie van moslims met behoud van hun eigen cultuur: zij hoefden niet te integreren. (Lees Eurabië van Bath Y’or). De ellende waarin we terecht zijn gekomen is het rechtstreekse gevolg van dit beleid.

  Like

 9. BertG. zegt:

  “Sajjad en Muafia zijn op straat vastgebonden en gemarteld. Vervolgens werden hun hoofden afgehakt, terwijl de familieleden schreeuwden dat ze de echtelieden een lesje hadden geleerd, omdat ze de eer van de familie hadden geschonden. Geen van de omstanders probeerde de moord tegen te houden”, aldus een woordvoerder van de politie.
  http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2014/06/pasgetrouwd_stel_onthoofd.html

  Like

 10. Charles Martel zegt:

  Millennia lang hebben ze gemoord en geroofd in naam van krijgsgodin Allat, Nu hebben ze haar gesluierd en heet ze allah; de schrijfwijze in het Arabisch is volledig identiek, evenals de roof en moord-cultuur.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Men moet zich afvragen wat de uitspraken waard zijn, van mensen die zijn aangesloten bij een beweging (islam), die opzegging van het lidmaatschap met de dood bestraft, die haar leden (moslims) liegen aanraadt wanneer dat in het voordeel van de islam is, die andersdenkenden (atheïsten, christenen,boeddhisten) te vuur en te zwaard wil bestrijden, te beginnen met de Joden, en die zich tot dit alles geroepen weten, omdat ca. 1500 jaar geleden, een zgn. omnipotent wezen, hoog in de hemelen, het een analfabeet ( MO de PEDOPROFEET) zo heeft opgedragen!

  Like

 12. Theresa Geissler zegt:

  Ja, Michael Stürzenberger, onze kleine dappere boodschapper in München, wat U uitdraagt is de zuivere waarheid die iedereen ter harte zou moeten nemen. Maar men is bang voor de waarheid. Doodsbang. Dat is de enige reden, dat de massa tot nu toe niet wenst te hóren…..
  Wie beweert er nog, dat de mens van een hoger gehalte is dan het dier?
  Struisvogels, om maar een voorbeeld te noemen, reageren precies hetzelfde!

  Like

  • Ekster zegt:

   Er zijn inderdaad veel struisvogels onder ons, maar ik ben bang dat er nog veel meer onwetenden en misleiden onder ons zijn. De struisvogels kennen in principe het gevaar, maar prefereren er niet te veel bij stil te staan (onder het motto: na ons de zondvloed/we zien wel waar het schip strandt). De struisvogels weten dat er gevaar is maar zien geen mogelijkheid iets te doen.

   De onwetenden zijn de dommen en ongeinteresseerden. In principe kunnen zij snel tot inzicht komen als ze geconfronteerd worden met de feiten. Eerlijke informatie in de media zou wonderen kunnen doen voor deze mensen.

   Veel erger zijn de misleiden; dat zijn degenen die er heilig van overtuigd zijn dat alle godsdiensten even erg, danwel even goed zijn. Zij zijn het slachtoffer van jarenlange indoctrinatie en weigeren in te zien dat ze het verkeerd zien. Dat zou hun hele wereldbeeld doen instorten en dat willen ze niet. Die mensen bestrijden de waarheid het felst; de apologeten, ontkenners en wegkijkers. Dat zijn van die gegoede types (links of rechts) op de spreekwoordelijke grachtengordel. Zelf hebben ze een mooi inkomen en dito huis in een blanke wijk. Die mensen vinden van ons dat we niet moeten zeuren. Ken veel voorbeelden van dergelijke types; ze zijn onverbeterlijk. Die lui zijn niet te overtuigen. Zij kunnen alleen zelf tot inzicht komen. Zij zijn het die nog steeds op al de eerder genoemde k*tpartijen stemmen.

   Like

 13. Hermans Annie zegt:

  Er bestaan sinds de jaren 1986 al voorspellingen v zuster Beghe uit België dat een wild en onrein volk bij ons terreur en moord gaat zaaien,vooral de katholieke geestelijkheid zal het meest worden getroffen!Laat C. Peeters maar voortdoen met zijn gezwam dat er meer moskeeën en meer imans
  moeten komen,ja hij staat echt voor de Cd&v!

  Like

 14. Jan zegt:

  ISIS belooft de Ka’aba in Mecca te zullen vernietigen en hen die de steen aanbidden zullen vermoorden.

  ISIS: We will ruin the Kaaba after capturing Saudi Arabia
  Baku. Rashad Suleymanov – APA. Representatives of the Islamic State in Iraq and the Levant (ISIS) stated that they will ruin the Kaaba after capturing Saudi Arabia.
  APA reports quoting Turkish media that ISIS wants to take control of Arar city of Saudi Arabia and start operations here.
  ISIS member Abu Turab Al Mugaddasi said that they would destroy the Kaaba in Mecca: “If Allah wills, we will kill those who worship stones in Mecca and destroy the Kaaba. People go to Mecca to touch the stones, not for Allah.”
  http://en.apa.az/news/213369

  Like

 15. JJ-B-Good zegt:

  Waarom werden wij ruim tien jaar geleden uitgemaakt voor NAZI’s… tien jaar geleden hadden wij dit soort zaken al is aan de kaak gesteld !!!! KUT Moslims… Nog langer geleden voorspeld door Jan Maat… Er is een minister vermoord.. PIM Fortuyn.. NEEE ik ben niet van de NVU… gewoon wakker… waarom is iedereen nu in paniek…. het is al te laat.. dankjewel. Stelletje Huichelaars… en landverraders Slaap lekker door.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Quote:
   “Stelletje Huichelaars… en landverraders Slaap lekker door.”

   Bedoel je daar de reaguurders op mijn site mee misschien? Dan was dit uw eerste en tevens laatste reactie!!

   Webmaster

   Like

 16. Pingback: De opmars van de demonen van IS(IS) | Het orakel van Nederland

 17. Pingback: De opmars van satans demonen | E.J. Bron

 18. Pingback: De opmars van satans demonen | Weeswaakzaam

 19. Pingback: BOINNK!!! | Uit het Nieuws, door Franklin ter Horst

 20. Moskee Bouwers en Jihadi’s!
  Moskee Bouwers zijn geen vredesactivisten!

  Het is onvoorstelbaar dat D66,VVD, christenen, moderne academici en sociaal democraten de islam blijven propageren als een zachtmoedige en vredelievende godsdienst. Dat wordt gelogenstraft door honderden gewelddadige teksten uit koran en hadith, zowel als door de gewelddadige islamitische geschiedenis en jihadisten van nu!

  Groeiend verzet van de bevolking tegen het migratie en moskeebouw wordt nog steeds door de overheid genegeerd. De overheid volhard in het verdwaasde beleid, waardoor de toestand steeds sneller escaleert. VVD, net als D66, PVDA en CDA, wilt de moskeebouw in Nederland niet ontmoedigen…! Een broeinest van jihadisme in Nederland is juist de moskee geworden. Dit zijn geen onschuldige constituties, het is beslist geen plaats waar aan kinderen ‘een gematigde versie van de islam’ wordt bijgebracht. 
  Jihadistische hebzucht en de stelling dat de hele wereld aan mohammed toebehoort en aan hem belasting moet betalen voor het onderhoud, wordt nu ook in Nederlandse moskeen gepropageerd…

  Niettemin blijft VVD net als PVDA, CDA en D66, de islam propageren als de godsdienst van de vrede en vergeet men maar liever de veertien eeuwen durende veroveringsoorlogen tegen het gekerstende Europa.

  Uitspraken van de profeet Mohammed over de heilige oorlog

  Door moslims wordt Mohammed altijd afgeschilderd als vredelievend, zachtmoedig, edelmoedig, vergevingsgezind, nobel, rein, enzovoorts. De juistheid daarvan kan iedereen zelf beoordelen aan de hand van onderstaande hadith teksten.

  SUNAN ABU-DAWUD, BOEK 14: Jihad 

  14.2473: Er zal geen einde komen aan migratie tot het berouw ophoudt en berouw zal niet eindigen voor de zon opkomt in het Westen.

  14.2478: Een deel van mijn gemeenschap zal blijven vechten voor het recht en hun tegenstanders overwinnen tot de laatste van hen vecht met de antichrist

  14.2493: Hij die uittrekt in naam van Allah en sterft of wordt gedood is een martelaar, of zijn nek breekt door een val van zijn paard of kameel, of wordt gestoken door een giftig schepsel, of sterft in zijn bed, of door welke dood dan ook, is een martelaar en zal naar het paradijs gaan.

  14.2497: Wie niet deelneemt aan een krijgstocht (jihad) of die uitrust, of goed zorgt voor de familie van een krijger zal door Allah worden getroffen met een plotselinge ramp.

  14.2498: Gebruik uw bezit, uw persoon en uw tong in de strijd tegen de meetgodendienaars.

  14.2520: De krijger krijgt zijn beloning en degene die hem zijn uitrusting geeft krijgt zijn eigen beloning en die van de krijger.

  14.2526: Drie dingen vormen de grondslag van het geloof: Niemand te doden die zegt: ”Er is geen God behalve Allah”en hem geen zondaar te noemen ongeacht welke zonden hij begaat en hem niet van de islam te excommuniceren voor welke handeling dan ook. En de heilige oorlog zal worden gevoerd zonder ophouden, vanaf de dag dat Allah mij als profeet heeft gezonden tot de dag dat het laatste lid van mijn gemeenschap met de antichrist zal vechten.

  14.2535: Allahs apostel zei: Als iemand vecht in Allah’s naam gedurende de korte tijd tussen het twee maal melken van een kameel, zal hij verzekerd zijn van het paradijs. Als iemand Allah oprecht verzoekt om gedood te worden en dan sterft of gedood wordt zal hij de beloning van een martelaar krijgen.

  14.2610: De apostel van Allah beval hem Ubna aan te vallen en de plaats te verbranden.

  14.2626: Wanneer de apostel van Allah op krijgstocht ging zei hij: O Allah, gij zijt mijn hulp en mijn steun; Door u ga ik voort, door u val ik aan, en door u vecht ik.

  14.2631: Wanneer de profeet op krijgstocht ging deed hij altijd of hij ergens anders heen ging en zei hij : oorlog is bedrog.

  14.2632: Allah’s apostel benoemde Abu Bakr tot onze commandant en wij vochten met enige heidenen, die wij ‘s nachts aanvielen en doodden. Onze oorlogskreet was die nacht “doodt; doodt;” Salamah zei: die nacht doodde ik eigenhandig heidenen van zeven huishoudens.

  14.2635: Mij (de profeet) is bevolen tegen mensen te vechten tot dat zij getuigen dat er geen God is behalve Allah, dat Mohammed zijn dienaar en zijn apostel is, zij zich bij het gebed in de zelfde richting keren, eet wat wij slachten en bidden zoals wij. 

  14.2660: De meest genadige mensen zijn gelovigen die anderen doden.

  14.2664: Doodt de oude mannen die heiden zijn, maar spaar hun kinderen.

  14.2681: Wij vochten samen met AbdurRahman. Vier ongelovige vijanden werden bij hem gebracht. Hij beval dat zij in gevangenschap moesten worden gedood.

  14.2685: Op de dag van de slag van Badr stelde de profeet het losgeld voor de mensen uit het voor-islamitische Arabië op vierhonderd dirhams per hoofd.

  14.2697: Wij waren op expeditie met AbdurRahman. Sommigen stalen van de oorlogsbuit. De apostel van Allah verbood iets van de buit te nemen voordat die werd verdeeld.

  14.2715: De apostel van Allah oordeelde dat een krijger recht had op wat hij roofde van de man die hij doodde en dat dit niet verdeeld hoefde te worden in vijfden.

  14.2730: Het leger bestond uit vijfduizend mannen, waarvan driehonderd ruiters. Hij gaf twee delen van de buit aan de ruiters en een deel aan het voetvolk.

  14.2737: De profeet stuurde een detachement naar Najd. Ik ging met hen mee en kreeg overvloedige rijkdom. Onze commandant gaf ieder van ons een kameel als beloning. Daarna kwamen wij bij de profeet die de oorlogsbuit onder ons verdeelde. Nadat hij een vijfde deel voor zich zelf had genomen kreeg ieder van ons twaalf kamelen.

  14.2756: Ik hoorde de apostel van Allah zeggen: als je geen gezant was zou ik je onthoofden. Maar vandaag ben je geen gezant. Daarop beval hij een helper om hem te doden. Hij onthoofde hem op het marktplein.

  14.2781: Wie met heidenen omgaat en met hen leeft is een van hen.

  Moskee Bouwers zijn geen vredesactivisten! ISIS voert Koran’s Jihad uit!

  “Gematigde moslims” bouwen geen middeleeuwse megamoskeen! Moskee Bouwers in Nederland zijn niet gematigd! Er bestaan verschillende vormen en fases van Jihad, moskeebouw is een belangrijke stap voor de jihad, dit is afbakening, waarin opvoeding en training beoefend kan worden.

  Alle moskeen in Nederland propageren dat de islam niet in staat is toe gedeeld te worden, en wordt geheel aangenomen met zijn credo en systeem en het is niet toegestaan (Jaiz) om een deel van zijn wetten te verloochenen. (DIT IS PUUR FUNDAMENTALISME)

  Het moet ieder weldenkend mens duidelijk zijn dat deze islamieten nieuwe burgeroorlogen gaan ontketenen in welke westerse samenleving dan ook… Jihad, heilige oorlog van Moslims wordt door koran en hadith expliciet en nadrukkelijk gecommandeerd.

  Het is pure grootheidswaanzin zoveel moslims daartoe uit te nodigen! Uit meest islamitische landen stromen nog steeds ongeschoolde migranten en zogenaamde asielzoekers, voor wie hier geen werk is, naar ons uitkeringsparadijs.

  De verkondiging van haat en verachting jegens ongelovigen en het verbod op contact met ongelovigen houd moslims in een isolement omtrent de megamoskeen. Ruwweg 79 % van de moslims leeft hier van uitkeringen met weinig zicht op verbetering, zelfs nog in de derde en vierde generatie. 

  De overheid zal een eind moeten maken aan het voornaamste wapen van de islam, immigratie en moskeebouw! Megamoskeen met de hoge minaretten zullen immers de allergrootste islamitische migratiestromen ooit naar het Westen te stimuleren en wordt de Westerse samenleving en democratische rechtsorde voorgoed vernietigd.

  Met Vriendelijke Groeten,

  Victor Leman, Florac Bosch, H. Westerdam, P. Westerdam, S. Leobergen, Arto Troyer, S. E. Konne, A. Thores, L. H. Dekker. W. Karmann, N. Korser, H. Vlaams, Berna Akker, R. E. Zycke, Adriana T., E. Born

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s