Lidl pakt uit met halalvoeding tijdens ramadan

Screenshot_4

De supermarktketen Lidl lanceert een aanbod voor mensen die meedoen aan de islamitische vastenperiode ramadan. Die begint dit weekend.

‘Vanaf maandag bieden we in 70 winkels onder andere halalpizza, halalfrikandellen, Turks brood en couscous aan’, zegt Evelyne Raymaekers van Lidl België in De Tijd. De producten worden niet in alle vestigingen van de harddiscounter aangeboden. ‘We bieden ze aan in streken waar veel moslims wonen. Voorbeelden zijn Koersel, Heusden-Zolder, Maasmechelen, Anderlecht, Molenbeek en Schaarbeek.’ Na de ramadan zal het aanbod in een aantal winkels standaard worden aangeboden. ‘Maar we weten nog niet exact in welke winkels’, aldus Raymaekers.

Lees verder>>>
(h/t Miesje)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, Graaien. Bookmark de permalink .

73 reacties op Lidl pakt uit met halalvoeding tijdens ramadan

 1. Tom Hendrix zegt:

  Tja, de oude Romeinen zeiden het al; ” Pecunia non olet”, geld stinkt niet! En derhalve verkoopt men z’n eigen principes.

  Like

 2. bigljohn zegt:

  Niks bijzonders is deze vermelding van verkoop van halal voer in sommige Lidl winkels. Albert Heijn had in de XXL AH in Tilburg ook lange tijd halal voer in de aanbieding, in een koeling. Sinds enkele maanden zien we deze koeling niet meer. Sinds lange tijd wordt deze rommel ook verkocht in vele Nederlandse scholen en kantines. Met de vermelding erbij dat aldaar GEEN gewoon vlees meer te verkrijgen is, maar alleen dat halal varkens voer. Om de Hoog-geachte Heren Moslims te gerieven, en ons alweer een oor aan te naaien ! Als dit zo door gaat, worden onze vrouwen nog eens verplicht om met een boerka rond te lopen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik heb tenminste ooit eens halal saucijzenbroodjes van de AH geprobeerd -ook al omdat de gewone even uitverkocht waren- en na één hap de rest in de groene kliko gedonderd: Kraak noch smaak aan die dingen.
   Goeie les voor de volgende keer: Je moet ook geen halal troep kopen, uit principe eigenlijk al niet.

   Like

   • Driek zegt:

    En nou kan iedereen hier wel roepen dat je geen voedsel moet kopen bij de Lidl, die trouwens wat betreft kwaliteit en prijsniveau goed staat aangeschreven, maar ik kan moeilijk dagwerk gaan maken van boodschappen doen, want voor zover ik weet zijn alle supermarkten overgegaan op halal. En halal geldt alleen voor vleeswaren. Ik ben trouwens vegetariër. Dus die vergiftigde vette rotzooi die ik in die vriezers zie liggen hoef ik niet te eten.

    Like

   • delamontagne zegt:

    “hallala-saucijzenbroodje”, ! dat valt me vies van U tegen. Als het vleesproducten hier betreft, kijken we goed of er geen “hallal” opstaat. Mochten we zoiets perongeluk hebben gekocht, gaat ,t naar de vulnis. Met andere etenswaren iets minder zorgvuldig.Anders heb je een dagtaak eraan. Wat die Lidl,Fr betreft. Die verkopen hier die hallal-troep niet. Mischien in Parijs.
    http://www.lidl.fr/cps/rde/www_lidl_fr?country=FR&zipcode=93370&city=MONTFERMEIL&street=1 rue des Perriers&ar=6&nf=true&changestore=1
    Ik zie nu dat ze hetzelfde verkopen als hier..

    Like

  • geit zegt:

   bij mijn dochter op de hbo allen Halal vlees geen normaal geslacht vlees te krijgen

   Like

 3. Cathja zegt:

  Worden er in moslimlanden ook karbonaadjes en ham verkocht, desnoods voor de toeristen?
  Dacht het niet!

  Like

  • roger catrysse zegt:

   Alles voor de islamieten en niets voor ons, als ze halal voedsel verkopen in de Lidl dan zet ik daar geen stap meer binnen

   Like

  • delamontagne zegt:

   Alleen het vragen ernaar: 10 zweepslagen. Als de “mutaween” (De Politie ter promotie van Deugd en Voorkoming van Ondeugd ) ziet dat je het Bar-b- Que,t…………volgen er drastischer maatregelen.

   Like

  • BertG. zegt:

   Een tijdje geleden was er toch iets in het nieuws dat ze in Egypte alle varkens hadden afgemaakt met gruwelijke foto’s erbij.
   Wat deden ze dan met al die varkens daar?
   Als waakvarken gebruiken of zo? Om schapen bijeen te drijven, een herdersvarken?

   Like

 4. Vederso zegt:

  Dus, gewoon niet meer naar de Lidl, dan kom je ook niet in gewetensnood.

  Like

 5. BertG. zegt:

  Nou is de lidl en de aldi inderdaad een winkel waar je meeste schommelende tenten voorbij ziet waggelen en tegen gaat komen. En ik vind het 1 van de meest vervelende winkels ook nog.
  Altijd verschrikkelijk druk en vol met lange kassa rijen. Ik kom er nooit.

  Maar al jaren is in elke winkel geen normale kip meer verkrijgbaar, net zo als 99% van alle kaas producten.
  En ik denk dat de meeste hier zo’n stuk “halal” kaas in hun koelkast hebben liggen zonder dat je er over nagedacht hebt. Wedden?
  Of je moet het speciaal bij een boer opgehaald hebben.

  Like

 6. baksteen zegt:

  De Moslims gaan vasten, leuk, en wat doen ze dan, dan gaan ze meer en luxer eten. Een dodelijke ideologie die het gezond verstand van ieder mens om zeep helpt.

  Like

  • ASTRID zegt:

   JA IDD MEER EN LUXER ETEN, ( OMDAT ZE MOETEN VOELEN , HOE T IS OM HONGER TE HEBBEN ) SLAAT NERGENS OP, IEMAND DIE ECHT HONGER HEEFT, KAN DAARNA Z N PENS NIET VOL ETEN , IDIOTE CULTUUR !!!!

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @baksteen: 16.44. uur.op 29/6. Ja, en als de nacht valt, VRETEN ZE ZICH TE BARSTEN! Dit is gewoon zo onnozel en lachwekkend, en de RODEN en de GOEDMENSEN geloven en ondersteunen het!

   Like

 7. Trucker zegt:

  Ben nog nooit naar een lidelgedoe geweest en zal er zeker nooit een voet binnenzetten en lees ik dit artikel zou ik denken zij die er wel binnenstappen financieren de islam(iet).
  Vraag blijft of de IDIOOT die een lidel binnengaat dit weet/wakker van ligt of zal liggen.
  To hell with this crap.

  Like

  • Rick zegt:

   Beste Trucker. Door het gevoerde NL / EUSSR financiële (wan-)beleid zijn hele volksstammen autochtone landgenoten aangewezen op winkels zoals de Lidl en Aldi. Is géén kwestie van “wakker van liggen”, maar púre noodzaak 😦

   Like

   • Trucker zegt:

    Goed mogelijk dat mijn reactie iets te kort door de bocht is Rick want vanuit die invalshoek had ik het nog niet bekeken.
    Welgemeende excuses dus aan zij die geen andere mogelijkheid hebben dan deze handelszaken te betreden.
    Dit feit (mensen bijna verplichten naar aldi of lidl te laten gaan om boodschappen te doen) is er gekomen door de falende overheid (ook in Vlanderen is dit zo).
    Een overheid die er niet voor schroomt om MILJARDEN euro’s uit te gevenb aan islamieten, dit is een boom waar blijvend aan geschud wordt en steeds geld uitvalt.
    Heb het al vaker gepend in vlaanderen bezuinigen ze op budgetten voor gehandicapten, wezen of andere mensen die in schrijnende situaties verkeren.
    De FUCKING KLOTE FUCKING islamiet krijgt ALLES wat hij vraagt is het een kloterige illegaal of een misdadiger of wat dan ook die kraan voor de islamiet gaat nooit dicht.
    Ik ken mensen met een pensioentje van 700 euro ZEVENHONDERD euro en een klote islamiet die illegaal binnenkomt wordt geregulariseerd en krijgt een uitkering LEVENSLANG van over 800 euro een klootzak die nog geen dag iets heeft gedaan (zelfs indien hij een oud vrouwtje in elkaar zou stampen kan dit steeds blijven krijgen).
    OPRUIMEN DIE ROTZOOI

    Like

   • Rick zegt:

    Ja man…Het is huilen met de pet op 😉

    Like

 8. Geronimo zegt:

  Wat er ook van zij, ik stap nooit ergens nog ter wereld een Lidl winkel binnen. Principieel. Zo simpel zit dat. Idem dito wat Albert Heijn betreft en alle anderen die menen deze rommel afkomstig van het gemeenste dierenleed, daardoor boordevol stresshormonen en dus ongezond tot en met (vandaar hun hitsigheid tijdens de Ram Madam !) te moeten verkopen ter wille van de aanhangers van de godsdienst van deze Wrede afgod-hersenspinsel, cultus van dood en verderf, zelfs al moet ik daardoor weer terug naar de gewone kruidenier/slager bij gebrek aan alternatieven. Het is het enige wat ze kennen, geld. Daarmee kun je ze treffen. Bijgevolg, laat iedereen het kenbaar maken (en het ook doen !), dat ze niet langer dergelijke winkels bezoeken, zelfs al kost het iedereen wat extra centen. Als we niets doen, laten we ons afslachten als lammeren bij gebrek aan ruggengraat, en hebben we geen recht meer van spreken. Wie voor halal en dat hele islam gedoe is, ga gerust verder naar die winkels, wie er tegen is, laat het dan ook DAADWERKELIJK blijken. Zo zit dat.

  Like

  • Rick zegt:

   Iedere supermarkt keten maakt zich hieraan, in meer of meerdere mate, “schuldig”. Ben zéér benieuwd wáár U uiteindelijk nog Uw boodschappen gaat halen 🙂

   Like

 9. Yvonne van Cleef zegt:

  Dat wordt dus nooit meer een rondje liddl!

  Like

 10. oud-marinier zegt:

  WANNEER HOUDT DIT “GEKUT” nu eens op….? De Islamieten willen vasten …prima.., willen HALAL producten…prima….In hun EIGEN regio dan wel graag…..Daar hoeft men anderen toch NIET mee op te dringen…Is GVD toch hun eigen keuze….NIKS geen werkgevers die zich hier over hun hoofd moeten breken… Wil je NIET vreten …prima…MAAR als je bij mij wil werken…? Dan wel op MIJN voorwaarden ….Lijkt me toch niet zo moeilijk.

  Like

  • BertG. zegt:

   Een ingebakken NSB kruideniers mentaliteit om het iedereen naar de zin te maken, zolang het maar geld oplevert.
   Moet jij eens proberen in Afrika, een NL’se kolonie beginnen en eisen dat iedereen alleen nog stamppot mag eten met rookworst.
   Ik denk dat ze je dan ergens weg stoppen waar je nooit meer uit komt.

   Like

 11. Tistochwat zegt:

  Je kunt het de moslims niet genoeg naar de zin maken en daar moeten we natuurlijk met z’n allen ons best voor doen.
  BAH! Ik vrees dat we meer ‘halal’ rommel in huis hebben dan we (mogen) weten!

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Tistochwat zegt:
   28 juni 2014 om 17:39
   Ik vrees dat we meer ‘halal’ rommel in huis hebben dan we (mogen) weten!

   Klopt. We eten meer halal troep dan we weten.
   We eten o.a. halal milner kaas, halal smeerkaas zoals,slankie, halal suiker van glls, halal babyvoeding, en we drinken ook halal melk. (Bewust geen H-letters)
   Door de producten niet te voorzien van een label waaruit men kan opmaken dat men een halal product koopt, dwingen de multinationals ons respect te hebben voor de wetgeving van de islam…. ……….de wrede sharia.

   Like

 12. lucky bee zegt:

  Lidl is een Duitse Firma , maar ook nederlandse firmen verkopen Halal vlees Albert Hein bvb.

  Like

 13. Igor zegt:

  In onze prachtwijk is er behalve de Lidl ook nog een islamitische supermarkt, niet zo’n kleintje neen zelfs een heel grote.
  Omdat er in die Lidl alleen maar tenten lopen, maar ook omdat ze nergens met hun jatten vanaf kunnen blijven wat ik vrij goor vind, en ik uit principe niet naar een islamitische supermarkt ga, omdat ik daar hetzelfde beeld aantref, ben ik verplicht om in een andere wijk of stad mijn boodschappen te doen. En dat doe ik dan bij een Plus markt, betere produkten, zeker vlees en vleeswaren en geen knijpende en graaiende vingers en stiekeme proevers, dus niet goor.

  Maar het grootste + punt bij de + is GEEN TENTEN.

  Like

 14. Geronimo zegt:

  Nog altijd niet zo moeilijk om elders te kopen, althans niet bij ons. Er zijn nog genoeg gewone kruideniers, slagers, superettes etc. die daar nog niet aan meewerken, en waar je ook je inkopen kunt doen.
  Als je er naar toe gaat, laat het hen bij de eerste gelegenheid weten waarom je klant wordt bij hen. Dat zal ze steunen om daar in de toekomst niet aan mee te doen. Laat de grote ketens die menen aan deze smeerlapperij te moeten meewerken, gewoon links liggen. Boycot ze, breng ze op de hoogte daarvan, ook van het waarom van je protest. Daar houden ze echt niet van. Schrijf ze aan, laat hen weten dat ze je verliezen als klant door deze halal-smeerlapperij. Ik weet het, gecoördineerde actie is heel moeilijk, maar zoveel mogelijk lijsten met handtekeningen van gelijk gezinden overmaken, kan misschien toch wel enige druk uitoefenen.
  Gewoon wat commentaar leveren op een of andere blog, en verder de armen in de lucht steken, helpt al zeker niet. Door deze houding van berusting in het onvermijdelijke, bewerkstellig je alleen maar de eigen ondergang. Het is juist dat gebrek aan strijdvaardigheid vanuit de maatschappij dat deze collaborateurs meer en meer vrij spel geeft. Zwijgend je hoofd erbij neerleggen, doen alsof je neus bloedt, is dat een alternatief?
  Als je niet ageert uit principe, doe het dan uit gezondheidsoverwegingen, voor je eigen bestwil dus, want geloof me, dergelijk “gestrest vlees” is uitermate ongezond.
  Een maatschappij die over zich heen laat walsen, verdient haar vrijheid niet. Het is meer dan tijd dat we dat “wrede beest” dat islam heet, uit onze beschaafde Westerse wereld bannen, gewoon omdat deze racistische ideologie van haat en verderf en onderdrukking hier in geen enkel opzicht thuis hoort. Wij zijn toch beschaafde mensen, of niet !
  De onverschilligheid tegenover het fenomeen islam in onze maatschappij komt in grote mate omdat men juist deze cultus van dood en verderf blijft zien als een godsdienst van de vrede, een godsdienst als een andere. Die brave moslims. Laat ze toch halal vlees eten, wat is daar nu mis mee? Vrijheid van godsdienst toch.
  Al de uitwassen van de islam brengt men zo terug tot enkele slechte individuen/groepen die deze vredige religie misbruiken en dus onrecht aan doen. Dat de islam zelf middels het haat-boek dat koran heet, daadwerkelijk de oorzaak is van zoveel dood en verderf in de huidige wereld, daaraan gaat men voor het gemak voorbij. Welk vernuftig boek toch is die koran, een boek vol haat en racisme dat de plegers van geweld beloont met eeuwig leven, hen openlijk aanzet tot racisme en het doden van niet gelovige medemensen. Geen gewetenswroeging kan hun deel zijn, want het is een goddelijke missie. Makkelijker kan toch niet. Gelegitimeerde moordenaars in naam van de allerhoogste. Het staat er open en bloot in, en de aanhangers laten het de wereld ook nog met fierheid open en bloot weten. Niets ontziend doden in naam van allah.
  Richt maar eens een nieuwe politieke partij op, met in de doelstellingen enkele punten uit de koran, en zie hoe lang het zal duren voor deze partij, terecht(!), wordt verboden wegens racistisch e.a.
  We zijn feitelijk in staat van oorlog, het hele Westen, maar de meesten beseffen het nog niet eens. We staan onverschillig toe dat onze maatschappij het “beest” voedt dat ons straks zal verslinden. Dat is de harde realiteit.
  Herinner je de woorden van Erdogan: “The term ‘moderate islam’ is ugly and offensive. There is no moderate islam. Islam is islam”

  Like

  • delamontagne zegt:

   Als die outrage nu eens eens “a great deal more people” zou gaan betreffen dan “some offended customers”, GAAT ER WELLICHT IETS VERANDEREN………….

   Like

 15. windwens zegt:

  @ Geronimo ik zit in een omgeving waar ik vergeven wordt doordat knielende volk dat ik al jaren kost beu ben. Het is nu zelf zo erg dat ik zelfs bij de Appie Heijn niet meer mijn vertrouwde vegetarische producten kan kopen omdat deze uit Israel komen. Omdat dit knielende kut volk overal klaag en een boycot op zet. Doen ze dat niet dan overvallen ze z’n winkel net zolang tot deze uit zichzelf op rot. Zo heb ik hele wat winkels zien verdwijnen en al wat er voor in de plaats komt zijn halal vreetschuren. U gaat mij toch niet vertellen dat ik dit over mezelf heb afgeroepen he.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Uw zin:”………….de Appie Heijn niet meer mijn vertrouwde vegetarische producten kan kopen omdat deze uit Israel komen. “, heb ik niet begrepen.
   Is het nu zo dat A.H. geen Israelische Producten meer verkoopt, ze die boycotten. Of zie ik het verkeerd. Over een week komen we voor ,t eerst sinds lang weer voor korte tijd naar NL. Mijn vrouw wil dan ook bepaalde artikelen kopen, die hier niet zijn te krijgen. (alhoewel vrijwel alles hier ook te koop is, maar niet typisch NL-producten ).
   Maar winkels die Israel products boycotten hoef ik niet.
   Als ik verder zo de gemiddelde reacties lees krijg ik de indruk dat ALLE winkels in NL zowat “ge-islamiseerd”zijn. Dat wordt een cultuur-shock volgende week.
   We gaan naar een randgemeente van Rotterdam en ik wil ook nog een keer naar Amsterdam……………..

   Like

   • Rick zegt:

    Naar Amsterdam!!??? Dit meent u toch niet serieus? 😉

    Like

   • windwens zegt:

    Bese Delamontagne ja net als bij het PGGM die niet meer zaken doet met Israel zo doet mijn Appie Heijn niet meer mee met de vega producten die zij altijd verkochten met veel verve. Zij zouden niet buigen nou, die bij mij in de buurt, die is gezwicht. Maar wat ik al reeds eerder schreef. Hier zijn echt letterlijk alle winkels weg overvallen en in elke vrij gekomen winkel kwam er een kniel beul. Het is al zo erg dat ze nu elkaar in de wielen zitten. Als je dan als Nederlander ( ja zo praat men hier ) daar een boodschap doe omdat je even snel iets moet hebben dan moet je drie keer mee tellen of ze je niet belazeren en elke prijs moet je op de kassa controleren ander betaal je dubbel dan wel drie dubbel. Aan gezien ik niet een vehikeltje heb waar mee ik een dorp verder kan reizen ben ik afhankelijk van mijn buurt. Ik weet niet hoelang u bent weg geweest maar die cultuur -shock die kan ik u niet besparen.

    Like

 16. delamontagne zegt:

  Ik moet wel naar de Lidl, al was het alleen maar voor ,t Duitse bier. Dat Franse bier mot-ik-niet. Is niet te drinken. Ik hoor hier allemaal o.a. reacties over “schommelende tenten,hoofd-doeken etc. Maar lees nergens over “gehoofd-doekte-cassieres”.

  Like

  • BertG. zegt:

   Heel eerlijk gezegd ken ik geen enkel merk Frans bier, dus ik kan me er iets bij voorstellen dat dat niet te drinken is. Als het al verkrijgbaar is in NL.
   Wat is b.v. een bekend merk Frans bier? Of is dat er zelfs niet eens.

   Ik had een keer ruzie in de Lidl met een chef over me helm (pothelm met open voorkant, geen integraal helm dus) omdat ik niet goed zichtbaar zou zijn, terwijl de meeste klanten daar rond liepen in een complete woestijn uitrusting, dus totaal niet zichtbaar.
   Of de man stront in ze ogen had vroeg ik en wat hij van ze de andere klanten vond w.b. de zichtbaarheid omdat deze er bij liepen als zwarte spoken.
   Nee, me helm was het probleem, niet zijn verstopte klanten.
   Ik heb ‘m opgehouden (me helm) en de man werd alleen maar bozer.
   Ik heb ‘m recht in ze gezicht hard uitgelachen, de lafaard.
   Dus waarschijnlijk zwaar gefrustreerd over al ze verstopte klanten en voor het gemak zocht hij een blanke uit met een helm om tegen los te gaan.
   De verkeerde dus, die even niet mee wou kruipen met zijn wensen over zichtbaarheid.
   Want die moslims dorst hij niet aan te spreken hierover.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Het bekendste Fr biermerk is Kronenbourg. Verder zijn er wel veel bijzondere biersoorten te koop, maar bier zoals duits of Belgisch is er niet. Lidl verkoopt dus die Duitse bieren hier en die zijn lekker. Maar als ik zo de reageerders hier lees, wordt het wel een “belevenis” voor ons, DAT boodschappen doen in NL. Ook cassieres met stofdoek op hun kop?? Nog nooit meegemaakt. Zijn daar al mopjes over, om hen daar op aan-te-spreken, anders moet ik er nog een gaan verzinnen! !

    Like

   • BertG. zegt:

    Kronenbourg is hier volgens mij alleen bij slijterijen te koop en via internet.
    Ik ga het een keer proberen. Ik heb een plaatje gevonden op google, blauw met een rood kruis en wit in het midden. Kronenbourg 1964

    Like

 17. johannes zegt:

  de schijt voor de lidl kom ik dus nou ook niet meer

  Like

 18. Geronimo zegt:

  Wel, geachte Delamontagne, neem me niet kwalijk of voel je zeker niet beledigd, dat is nu net datgene wat ik zo vreselijk vind. Naar de Lidl om Duits bier. Hoe krijg je het nog door je strot. Dat is nou net de houding waar die verraders op rekenen.
  Neem integendeel je wagen, rij b.v. naar België net over de grens, stop je koffer vol met Belgisch bier, en vergeet dat Duitse gerstenat als je het niet buiten de Lidl kunt kopen. Ik zou nog liever kraantjes water drinken dan bier uit de Lidl. Je zult aangenaam verrast worden door je nieuwe ontdekkingen en dat Duits bier niet meer missen. Sla desnoods een voorraad in voor een jaar, en ontzeg die “Lidl-collaborateurs uw zuur verdiende centen. Zo draag je je steentje bij aan die boycot. Alles vergt een inspanning, ook de boycot van een keten als deze verfoeilijke Lidl, Albert Heijn incluis.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Beledigd ben ik niet hoor, maar…………pak even je wagen en rijd naar Belgie.! !
   Ik woon hier dichter bij Spanje dan bij Parijs, laat staan Brussel of Rotterdam.
   Iemand op blog schreef al :”Als je consequent alle zaken wilt vermijden die iets aan hallal doen, wordt het moeilijk boodschappen doen”.
   Hier wonen nauwelijks muslims en hallal aanbiedingen voor WIE ? ? Ik ging bovendien eens kijken of Lidl in de ïslam-infested-gebieden” zoals rond Parijs, dan wel hallal-aanbiedingen heeft. NIET DUS.
   Waarom zou ik niet bij Lidl hier in Fr boodschappen doen, omdat ze in dat “bij-de-hante”Nederland wel HALLAL-voer verkopen bij Lidl

   Like

  • Frans Brassens zegt:

   Geronimo, als ik me goed herinner waar Delamontagne ooit zei te wonen in Frankrijk, wordt dat een forse reis voor hem naar de Belgische grens en terug…

   Wij hebben hier in de buurt óók een Lidl waar ik vrij regelmatig kom. Een poosje heeft daar een hoofdoek zitten incasseren maar die was al weer gauw verdwenen. Wij wonen hier (nog) met een overvloed aan discriminerende Nederlanders en er zal wel iets gebeurd zijn in het contact tussen dat vuige publiek en de filiaalhouder neem ik aan. Hoe dan ook: Ik verwacht van dat discriminerende tuig (inclusief mezelf) weer enig ‘commentaar’ dat het lokale assortiment wellicht kan beïnvloeden.

   Like

 19. Republikein zegt:

  Lekker dichtbij die LIDL, goed en goedkoop.
  De mazzel .

  Like

 20. delamontagne zegt:

  Rick zegt:
  29 juni 2014 om 13:16
  ………………………..
  Naar Amsterdam!!??? Dit meent u toch niet serieus?
  Toch wel, 2 heel ouwe tantes opzoeken. Een woont op Iepenplein. Daarvan daan ga ik door de 2e Oosterparkstraat naar Lineausstr lopen. Naar de plek waar Theo v Gogh is vermoord. 2 keer 800 m, moet te doen zijn voor me.
  Het is tenslotte de plek waar “,t begin-van-.t-einde-van-NL”, begon. Pessimistisch gedacht.

  Like

  • Rick zegt:

   Zoals U het beschrijft heeft het meer weg van een “bedevaart” 🙂
   Wens U in ieder geval een plezierig verblijf in NL en een geslaagd uitstapje naar Amsterdam.

   Like

 21. Jan zegt:

  Eet smakelijk! Halal-shit in New York

  Worst of the wurst
  http://nypost.com/2011/07/17/worst-of-the-wurst/

  Like

 22. BertG. zegt:

  Dit is een beleefdheid mededeling van mij. Dat ben ik jullie wel verplicht.
  (mocht iemand zich afvragen waar BertG. gebleven is)
  Ik zal hier echt nooit meer terug te vinden zijn omdat ik het volledig gehad met de ronduit schokkende uitingen van lucky bee die mij veel te ver gaan. Er zijn grenzen.
  Bedankt aan iedereen voor de plezierige tijd en de vele discussies.
  En dat het u alle verder goed mag gaan in de strijd.
  (een uitgebreide mail hierover heb ik naar e.j.bron gestuurd)
  gr. BertG.

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Jammer,Bert;kun je er niet gewoon overheen lezen?Is ook een oplossing!

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Bert, dit hebben we nu al verschillende keren gehad.
   Ik zit hier zelf welgeteld een jaar en drie maanden en in die tijd ben je minstens twee of drie keer verdwenen, altijd vanwege Lucky bee.
   Maar je bent telkens ook weer terug gekomen. Voor mij is dat een aanwijzing hoeveel deze site in de grond voor jou betekent.
   En dan vraag ik me toch af -zonder te beweren dat ik het niet begrijp- zijn hij en zijn uitlatingen voor jou dan zó onoverkomelijk, dat je telkens weer afhaakt?
   Ze ZIJN schokkend, dat is waar, maar ze zijn tegelijkertijd zo duidelijk die van een wazige, oude Calvinist die in zijn eigen ideeën is vastgeroest.
   Daarnaast zijn zijn uitlatingen nooit tegen iemand persoonlijk gericht, dus ze zijn geen aanval op iemand in het bijzonder, ook niet op jou.
   Ik houd ook niet van die dingen, maar op déze manier kan ik er mijn schouders over ophalen.
   En weet je, dat is volgens mij ook de reden dat E.J. hem nooit een ban gegeven heeft: Dat het nooit persoonlijk wordt. Dàt zou de limit zijn, schat ik. Maar die overschrijdt hij nu eenmaal niet.
   Daarnaast: Lucky bee hèb je er niet mee, als je weg gaat, maar genoeg anderen hier wèl.
   Mij bijvoorbeeld en Tom Hendrix, vergis je daar niet in:
   Toen Tom vorig jaar Mei terug kwam van vakantie, en jij nèt de eerste keer vertrokken was, zei ik dat terloops tegen hem in een comment en zijn eerste reactie was: “Wat jammer zeg, dat BertG. niet meer deelneemt aan onze discussies. Maar,” voegde hij er aan toe, “misschien komt Bert wel terug. Ik hoop het maar.” Zelf geloofde ik dat toen niet erg, maar hij kreeg nog gelijk óók.
   En daarna nog eens. Zóveel betekent dit kennelijk voor jou, Lucky bee of niet.
   ’t Is en blijft jouw beslissing. Ik kan daar verder niets aan doen. Maar ik hoop wel dat je dit nog leest.
   Héél misschien wil E.J. je wel met één mail-zinnetje meedelen, dat ik dit comment geschreven heb, dat zou fijn zijn. Maar ik dring niet aan. Ook bij jou niet.
   Ik hoop alleen èrgens dat je er nog eens over wilt nadenken: Je bent een tóffe mede-reageerder, een goeie kameraad.
   Laat nou niet alles schieten voor iemand, die zó duidelijk de weg kwijt is, vraag ik je toch nog.
   Want je wordt hier, weet ik zeker, door velen erg gewaardeerd.
   Theresa.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ BertG: 10.12. uur. Wat rot en jammer, Bert. Ik waardeer jouw manier van reageren, en we hoeven het niet altijd met elkaar eens te zijn. Ja, ook ik vind dat de betreffende persoon, veel te ver gaat in zijn uitingen. Ondanks mijn christen zijn, ben ik van mening dat ieder mens, MIJN NAASTE is, en dat ik iedereen met respect en menswaardig dien te behandelen. Doe ik dat niet, dan volg ik Jezus niet na, en dien mij diep te schamen. Bert overdenk je beslissing nog eens, please!

   Like

 23. Monalisa zegt:

  BertG. waar staat het dat hij te ver is gegaan hebt niet alles gelezen, had de link er even bij gezet, ik vind dit treurig dat wij zo met elkaar om gaan. gr Monalisa

  Like

 24. Cathja zegt:

  Jammer Bert, dat je je genoodzaakt voelt om vanwege een ander reageerder af te haken. We zullen het moeten respecteren, maar het is wel spijtig!
  Het ga jou ook goed!

  Like

 25. Driek zegt:

  Meneer BertG, overdrijft u niet een beetje? U lijkt een beetje op Heintje Davids, die nam ook steeds weer afscheid van haar publiek, en ze kwam steeds weer terug, alle Amsterdammers hielden het op een gegeven moment voor gezien, het was toen het Heintje Davids-syndroom. Dat iemand de reacties van die Lucky bee serieus neemt, ik begrijp dat werkelijk niet, en ik vind dat iedereen zich op deze site mag uiten, zolang we de fatsoensnormen in acht nemen. En ach, die dwaze godsdienstige reacties van Lucky, ieder dorp heeft zijn dorpsgek, dus ook de site van E.J. Bron. Maar misschien heeft u iets aan deze wijsheid:

  “Als je loslaat, houden de omstandigheden op een probleem te zijn”.
  (Weg van Lao-tse)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s