Syrië – Stalingrad van West-Europa´s multiculti

Screenshot_33

(Door: Wolfgang Hübner – Vertaling: E.J. Bron)

Of ze nu uit Frankfurt am Main in Duitsland, Cardiff in Engeland of Lille in Frankrijk komen – overal vanuit West-Europa stromen jonge moslims voor de “Heilige Oorlog” naar het vreselijk verwonde burgeroorlogland Syrië of onlangs ook naar de mislukte staat Irak. Deze jonge moslims bezitten in de regel het Duitse, Britse of Franse staatsburgerschap, ze zijn in deze landen opgegroeid, naar school geweest en gesocialiseerd. Voor velen van hen hebben Duitse, Britse of Franse leraren, maatschappelijk werkers, opleiders en niet in de laatste plaats politici met enorm veel financiële middelen hun best gedaan.

Des te radelozer zijn nu al diegenen die er van overtuigd waren met multiculturele ideologie, begripvolle pedagogiek en heel veel geld de integratie van jonge mensen te kunnen bereiken, die op zoek zijn naar een culturele en religieuze identiteit die zij in de samenlevingen van West-Europa, die vrij zijn van principes en geloof, niet kunnen en willen vinden. De uittocht van jonge moslims naar Syrië of Irak, die voor niet weinig van hen de weg naar de vroege dood zal zijn of reeds werd, is het duidelijkste bewijs voor de volledige mislukking van alle dromen, theorieën en ideologieën van de mooie nieuwe multiculturele en veelsoortige maatschappij. Alleen diegenen die hierover gedroomd, gefantaseerd en ervan geprofiteerd hebben, maar haar mislukking niet willen beseffen, kunnen dit ontkennen.

Met een onverstoorbare leerresistentie staan de vooral in de pedagogiek, sociale industrie en de politiek talrijke voorvechters van multiculturele ideeën erop dat de fatale ontwikkeling alleen maar aantoont dat niet hun “geneesmiddel” tot nu toe geen effect heeft gehad, maar dat veelmeer de dosis van de door hen voorgeschreven geneesmiddelen enorm verhoogd dient te worden. Dat is pure waanzin, maar het is een waanzin die zich net zolang in West-Europese samenlevingen als kankercellen zal uitbreiden totdat brede volksbewegingen hieraan vastberaden een einde zullen maken.

Dit einde van een intussen al lang ook in West-Europa bloedige dwaalweg kan niet alleen of hoofdzakelijk met een rationele discussie bereikt worden. Er zal een omvangrijkere geestelijke, maatschappelijke en politieke ommekeer voor nodig zijn om een foutieve ontwikkeling te corrigeren, die de staten en volkeren van West-Europa enorm in hun existentie bedreigt. Het zijn echter niet de van avontuur, roem en paradijs met maagden dromende Allahstrijders uit Frankfurt am Main, Cardiff of Lille die met hun uittocht naar de Oriënt West-Europa bedreigen. Het zijn veelmeer en vooral de politici en partijen die dwepen met “verscheidenheid”, die ondanks de overduidelijke mislukking niet kunnen of willen erkennen dat niet de dosis van niet werkende geneesmiddelen moet worden verhoogd, maar dat de behandeling van het probleem fundamenteel anders moet worden aangepakt.

Wat moet er dus gebeuren? De eerste, absoluut noodzakelijke, genezende stap is de al lang noodzakelijke meerderheidsconsensus over het feit dat multiculti gastronomisch, maar niet maatschappelijk mogelijk is. Daarom zullen de West-Europese volkeren er vanaf nu op moeten staan: de integratie van immigranten uit cultuurvreemde wereldregio´s moet gevolgd worden door assimilatie! Voor moslims betekent dit niet het opgeven van hun religie, maar de privatisering en rangschikking van hun religie in de seculiere, maar christelijk beïnvloede landen en samenlevingen van West-Europa. En wie dat niet wil accepteren, mag zijn geluk zoeken in Syrië of Saoedi-Arabië – niet echter in Frankfurt am Main, Cardiff of Lille.

Wie integratie en assimilatie stimuleert, moet echter ook positieve identiteit bieden. In het jaar 2010 hebben de Vrije Stemmers in Frankfurt am Main geformuleerd: “Wie succesvol en duurzaam wil integreren, heeft zelf een positieve identiteit nodig. Een samenleving, die m.b.t. de eigen nationale en culturele identiteit een negatieve relatie heeft, is niet tot integratie in staat.”

Wat in 2010 geformuleerd werd met het oog op de Frankfurter en Duitse omstandigheden klopt meer dan ooit. Maar diegenen, die op dit moment in Syrië het bloedige Stalingrad van hun illusies en ideologieën beleven, zullen in 2014 ook niet die weg naar de positieve identiteit willen gaan, die niet alle, maar ook niet weinig jonge Allahstrijders tegen verruwing, verwonding of de dood in de Oriënt kunnen behoeden. De sociale industrie en de koppige aanhangers van een postnationale negatieve identiteit, die alleen overwonnen zou kunnen worden in de multiculturele “verscheidenheid”, zij zullen blijven proberen om jonge mannen, die op zoek zijn naar avontuur, geloof en ervaringen, met holle bezweringen en een steeds grotere verspilling van belastinggeld af te houden van een verschrikkelijke dwaalweg.

Het waanzinnige geloof in de “eindoverwinning” was destijds en is nu niet het geloof van de meerderheid van het volk. Maar de ideologen en profiteurs van deze waanzin zullen in 2014 net zomin als in 1943 hun historische nederlaag toegeven. Om hierop te wachten, is niet alleen naïef, maar al lang levensgevaarlijk. Want één ding weten we heel zeker: het aantal slachtoffers en verwoestingen was na Stalingrad veel hoger dan daarvoor. Wie van de geschiedenis wil leren, moet daaruit zijn conclusies trekken.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Wolfgang Hübner

Vertaald en bewerkt door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Jihad, Multiculti, Syrië. Bookmark de permalink .

25 reacties op Syrië – Stalingrad van West-Europa´s multiculti

 1. Willie zegt:

  ”Wie van de geschiedenis wil leren, moet daaruit zijn conclusies trekken.”

  Feit is dat men blijkbaar NOOIT iets geleerd heeft uit de geschiedenis , dus die zal zich blijven herhalen tot in den treure

  Like

  • Charles Martel zegt:

   Dat is de reden waarom geschiedenis in het onderwijst wordt vervalst (d.i. afgeschaft). Geschiedenis is de ergste vijand van de islam en islam is een misdrijf tegen de mensheid.

   Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  En de partijen verantwoordelijk voor deze waanzin, zijn in Nederland, het CDA, de PvdA,VVD en uiteraard D66. Zolang men blijft stemmen op dergelijke partijen, gaat de waanzin Multi-Culti gewoon door, mark my words.

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Ik heb liever niet dat moslims assimileren. Er kan namelijk niet (nooit) op vertrouwd worden zolang ze moslim blijven. taqiyya, taqiyya en nog eens taqiyya.
  Moslims hebben het geduld zeer lang voor te wenden aan onze kant te staan en ons te laten geloven dat ze geassimileerd zijn.
  Alle moslims, zonder uitzondering terug naar de zandbak. Dat zal voor velen als heel pijnlijk worden ervaren maar het KAN NIET ANDERS!

  Like

  • exter39 zegt:

   Dit is DE kans van het westen laat ze massaal af reizen naar Syrië of waar ook , maar draai achter hun kont de grens op slot, mooier kunnen we er niet van af komen , want die daar naar toe willen zullen hier nooit iets goeds voort brengen , en als ze daar allemaal zijn ,de boel plat gooien daar.

   Like

  • Jean zegt:

   1.000% mee eens, vraag en eis ik al jaren, nergens en nooit wil ik in kontakt komen met die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij en de lafaards onder eigen volk dat ons verraad aan die vuiligheid MOET veroordeeld worden te beginnen met die (M)aalstroom en vanRAMPuin en co.

   Like

 4. Erik Bink zegt:

  Afgezien van de wat gezochte beeldspraak “Stalingrad” – behalve in die zin dat deze het begin van het einde van de multiculturele droom symboliseert en dat daarin de auteur misschien gelijk heeft -, zit er mijn inziens toch een grote misvatting in zijn betoog en wel de volgende:

  “Voor moslims betekent dit niet het opgeven van hun religie, maar de privatisering en rangschikking van hun religie in de seculiere, maar christelijk beïnvloede landen en samenlevingen van West-Europa.”
  Want die “privatisering” en “rangschikking” met betrekking tot de islam zijn, om ook maar een beeldspraak te gebruiken, een “houten ijzer”. Deze staan in tegenspraak met de eigen aard van de islam, die nu juist op een totale expansie is gericht en wars is van werkelijke aanpassing. Integendeel. Syrie en Irak zijn daar de actuele bewijzen van.

  Like

 5. aquarius4422 zegt:

  Alleen de PVV kan ons nog redden van de totale ondergang.

  Like

 6. Yvonne van Cleef zegt:

  Tom.ik denk dat er tussen nu en 2 jaar een ommekeer gaat plaatsvinden;er gaan langzaam maar zeker meer ogen open en het leven wordt met de dag onleefbaarder.Ieder mens heeft een grens:tot hier en niet verder!En,alhoewel die van ons al lang bereikt is,heeft de rest nog wat meer tijd en ellende nodig,schijnbaar!Maar dat de wal het schip keert,daarvan ben ik overtuigd!

  Like

 7. lucky bee zegt:

  Mischien wil God het zo dat al die ongenode moslims zo terug keren naar het MO. Wij moeten alleen zorgen dat ze niet meer terugkeren.En daar hun einde vinden.(72 maagdjes je weet wel.)

  Like

 8. Antivenin zegt:

  De schrijver heeft het helaas nog steeds niet begrepen, wat blijkt uit: “Voor moslims betekent dit niet het opgeven van hun religie, maar de privatisering en rangschikking van hun religie in de seculiere, maar christelijk beïnvloede landen en samenlevingen van West-Europa.” Tja, dat is iets wat dus nooit niet gaat gebeuren.

  Als het Westen een toekomst wil hebben, dat zit er helaas niets anders op dan de islam met wortel en tak uit te roeien, net als het nazisme. Doen we dat niet, dan kunnen we ook hier in Europa toestanden verwachten als in Syrië. Het zal nog wel een poosje duren, maar uiteindelijk is het onvermijdelijk.

  1400 jaar bloedvergieten in naam van de islam, 250 miljoen doden om deze “religie met het zwaard te verspreiden en nog hebben onze zo van hun superieure intelligentie overtuigde elites niets geleerd…

  Like

  • paulzwueste zegt:

   @Antivenin. Inderdaad! Ik had dezelfde gedachte! Dit kàn helemaal NIET! De schrijver die overigens ’n heel helder artikel schrijft wil toch niet beseffen dat die mohammedanen niet in onze samenleving mogen leven! Weg ermee!

   Like

 9. Jan zegt:

  Zijlstra: “Wat ISIS doet hoort dus bij de islam, want ik hoor geen tegengeluiden van moslims” Lamyae Aharouay in de gordijnen en laat zien wat inteelt veroorzaakt: “Laat ik Isis eens vergelijken met alcoholisten. En moslims met gematigde drinkers.”

  Halbe Zijlstra, fractievoorzitter van de ooit liberale VVD, werd door GeenStijl-tv gevraagd of hij een verband zag tussen de islam en het optreden van Isis. Hij vond het tijd dat ‘allerlei mensen die gelieerd zijn aan de islam’ zich zouden uitspreken tegen de daden van Isis. Imams moesten eens zeggen dat wat Isis doet niet bij de islam hoort. “En als ze dat niet doen, geven ze impliciet aan dat het wel zo is.”
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4492/Nederland/article/detail/3679206/2014/06/28/Spreek-niet-alle-moslims-aan-op-de-djihad-van-Isis.dhtml

  Like

 10. Sjaak zegt:

  Mo(slim) ?
  Mohemmedaner-Troyaner !

  Like

 11. Charles Martel zegt:

  Een nieuwe psychoot is in ons midden opgestaan; zijn naam is Abu Bakr al-Baghdadi, de wredige woesteling. De linkse media nemen de allah zo welgevallige kop-in-het-woestijnzand-houding aan, richting Mekka.

  Like

 12. Jean zegt:

  Waarom wordt Nederland en België vergeten in het rijtje?
  Ook hier loopt van dat barbaars uitschot rond, opruimen die gevaarlijke troep.

  Like

 13. ali zegt:

  mooi hoor

  Like

 14. paulzwueste zegt:

  Het kan nog véél mooier! Wacht maar af.

  Like

 15. fleckie zegt:

  moskeeen zijn in feite ……….’VEROVERD GEBIED’!, DOOR DE ISLAM, dus dat volk zit in feite al ‘verankerd’ via die gebouwen in dergelijke landen, zij hebben immers die grond gekocht waarop die gebouwen moeten geplaatst worden.. DAARBIJ eisen ze ook nog behoorlijke subsidies.
  [Er is wel een vraag’ Waar blijft de SCHOONHEIDSCOMMISSIE. of iets dergelijks, die beslist hoe of een gebouw er mag ‘uitzien’? en of het ‘past’ bij/in de omgeving.]

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s