AH-dhimmitude/graaien

Screenshot_3

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t José)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

48 reacties op AH-dhimmitude/graaien

 1. roger catrysse zegt:

  Proficiat voor deze onderkruipers en een grote eer? voor multicultureel Nederland

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Hopelijk lopen hun winkels vol met deze tapijtvreters !

  Like

  • johannes zegt:

   en winkel dieven

   Like

  • Driek zegt:

   Ons landje begint steeds meer in het teken te staan van de islam, en deze misdadige ideologie ontneemt ons de zin van het bestaan, maar blijkbaar willen onze bewindslieden dat wij, burgers, een leeg en zinloos bestaan gaan leiden, volledig overgeleverd aan de duivelse listen van die heerszuchtige tirannieke islam. Maar de tijd nadert alras dat de ogen van het Nederlandse volk worden geopend, plotsklaps zullen zij niet langer verblind zijn door de sussende woorden van hun regeringsleiders, zij, burgers, zullen hun krachten verenigen, en hun vreselijke wraak op de Mohammedanen voor het hun aangedane onrecht, zal zich manifesteren in een ware Bartholomeusnacht, alle volgelingen van Mohammed worden dan vogelvrij verklaard. En de beschamende overblijfselen van een primitieve godsdienst, de heidense moskeeën, de gebedshuizen en minaretten zullen worden gebruikt om onze wegen te plaveiden. Niks geen gejammer meer van gebedsoproepen vanaf de minaret, de woningnood zal met het verdwijnen van het schorremorrie zijn opgelost, en onze Hollandse blonde vrouwen kunnen opgelucht adem halen, want zij kunnen zich frank en vrij overal bewegen zonder bespuwd en voor hoer te worden uitgescholden. In de steden zal ’s avonds weer een rumoerige vrolijkheid heersen en verdwenen zijn dan de ongenadige roofovervallen en geweldplegingen op zwakke lieden die geen verweer hebben. Niks geen nutteloze gesprekken met ministers die zelf geen raad weten, en als ze verstandig zijn maken zij zich zo snel mogelijk uit de voeten, want zij zullen ongenadig worden gestraft.

   Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    Driek,ik hoop toch zo dat dat snel mag gebeuren!Ik wil mijn kinderen niet achterlaten in een verkankerde maatschappij!

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Driek: 21.39. uur, op 30/6. O wat hoop ik dat mee te maken, beste meneer Driek!

    Like

   • Jan zegt:

    In 2008 schreef een PvdA’er (wie anders, want die hebben niets met democratie, noemen dit ‘sociaal-democratie’ wat natuurlijk zoiets is als een islamitische democratie), een moslimse en sympathisant van Hizb-ut-Tahir dat Nederland een bomaanslag nodig heeft om wakker te worden. Zij bedoelde dat niet positief om de slapende figuren op het Binnenhof met de neus op de realiteit te drukken maar om te laten merken dat Nederland (ook) van hen hen is. Het element heette Bouchra Ismaili en hier een fragment in het bericht:

    ’Luister goed jij vuile gek WIJ BLIJVEN HIER hahahahahah VAL DOOD’ staat in een e-mailbericht dat de Rotterdamse PvdA-politica Bouchra Ismaili zondag verstuurde naar een man die zich ’Jos Parbleu’ noemt. De Rotterdamse PvdA-fractievoorzitter Peter van Heemst zegt dat de onbekende man aan honderden raadsleden in het land hatemails heeft gestuurd. „Voor Bouchra was de laatste e-mail die zij van de man kreeg de druppel”, verklaart hij de woedende reactie van Ismaili. „Maar zij had hierop niet moeten reageren.”

    In die laatste e-mail staan echter geen dreigende woorden van Parbleu zelf, maar wel twee citaten die de omstreden islamitische beweging Hizb Ut Tahrir eerder had geplaatst op de eigen website. Die tekst luidde: ’Wij zijn het niet eens met de vrijheid van meningsuiting want wij verwerpen de democratie’ en ’Wat jullie nodig hebben is een zware bomaanslag’. Parbleu zou dit bericht naar meerdere raadsleden hebben verstuurd als waarschuwing voor het islamitische gevaar.

    Ismaili is van Marokkaanse afkomst en sinds de vorige gemeenteraadsverkiezingen lid van de deelraad Charlois. Sinds de overwinning van de PvdA in de Maasstad zitten veel onervaren Rotterdammers in de deelraden, veelal voor de PvdA. Volgens de deelraadvoorzitter, Dick Lockhorst (PvdA), speelt de onervarenheid van de politica een rol. „Net als alle nieuwe politici heeft zij ook trainingen gehad: hoe om te gaan met de media, het politieke werk en met bedreigingen.”

    Ismaili noemt Parbleu in haar mail een zielige duivelsaanbidder en terrorist, verteerd door haat.
    http://www.trouw.nl/tr/nl/4324/Nieuws/article/detail/1276902/2008/01/17/Woede-mail-brengt-PvdA-politica-in-verlegenheid.dhtml

    Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    Nooit had men mogen toestaan dat raden,besturen,kamerleden en ministers uit iets anders kunnen bestaan dan geboren Nederlanders!

    Like

 3. lucky bee zegt:

  AH betekent dat Abdul Hassan of zo iets?

  Like

 4. Marc Bouwman zegt:

  Dan zal Albert Heijn het voortaan met alleen islamitische klanten moeten doen!

  Like

  • bigljohn zegt:

   Marc Bouwman; En die zijn er helaas meer dan zat. Twee en een half miljoen potentiele kopers (Moslims) in Nederland. En voor geld is alles te koop, worden mensen vernaggeld, en gooien zakenlui nationaal en internationaal waardevolle principes overboord. Het geld wat stom is maakt werkelijk alles recht wat krom is !

   Like

 5. lucky bee zegt:

  Ik heb daar geen last van in de supermarkten koop ik alleen varkensvlees , die is nergens hallal, en is erg lekker.

  Like

 6. janfreak zegt:

  Hoezo kontenkruipers? Waarmee maar weer bewezen is wat de Romeinen reeds wisten, Pecunia Non Olet ( vertaling voor de moslims: Geld stinkt niet.)

  Like

 7. Bob Fleumer zegt:

  Daar hoef ik dus ook al niet meer naartoe, wat een afgang; pecunia non olet!

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Appie blijft op de kleintjes letten!
  Elke binnen te harken cent telt natuurlijk!
  http://www.retailnews.nl/nieuws/Hrcy0YT7EeOSgiIACiAWJg-0/ah-plaatst-ramadan-displays.html

  Like

 9. Monalisa zegt:

  Als kale slager hadden we 35 jaar geleden dit al, maar je mag niks zeggen,@Monalisa

  Like

 10. guusvelraeds zegt:

  En dat terwijl het Kerst en Paasbrood bij dezelfde grootgrutter Feestbrood werd en de kerstbomen langzaam maar zeker verdwijnen uit het straatbeeld van onderworpen Nederland. We zullen afwachten hoe Nederland gaat reageren bij de eerste terreur aanslagen van de # bornhere generatie.

  Like

 11. Cathja zegt:

  Walgelijk dit! Waarom de nadruk leggen op de vastentijd van moslims? Hangen ook spandoeken bij AH als de Joodse medemensen hun Pesach vieren?
  Ik heb daar nooit iets van gemerkt.
  Waarom niet?

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Eens met vorige reageerders.

  Like

 13. delamontagne zegt:

  Nog nooit gezien hier in Fr ( in ,t frans dan he.) Even op m,n lijstje zetten voor volgende week: spuitbus fluorescerende verf meenemen……………….

  Like

 14. Joost Visser zegt:

  Overdag dus lege schappen, immers op scholen mogen kindertjes van andersgelovigen niet eten omdat dat pijnlijk is voor de moslimkindjes en na zonsondergang alles volgooien met zoetigheden? Knappe logistiek. Koop niet meer bij moslimcollaborateurs. Even een rondje straat gedaan. Tijdens de ramadam gaat het gros elders inkopen.

  Like

  • bigljohn zegt:

   Joost Visser; Dat gaat een beetje moeilijk worden, want iedere supermarkt voert halal producten. Of je moet bij de kleine zelfstandige je inkopen doen, in zover die er nog zijn. Maar je moet dan wel een dikke portemonee hebben.

   Like

   • bigljohn zegt:

    En dat was ik nog vergeten; Veel halal producten worden in de supermarkt als zodanig helemaal NIET benoemd, maar worden anders benoemd cq vernoemd. Net zo’n shit als de titel; biologisch product, of biefstuk van van Ierse koeien. Mijn oma zei het al; zaken doen is de mensen voor de gek houden. Je laat de mensen teveel betalen voor een product, en laat het veel mooier lijken dan dat het is. Zoals in de huidige tijd; Gezien op de TV. Toddenboer Roy Donders met zijn huispak, juichpak, juichpet. Stevige prijzen voor todden die snel aan de sleet geraken. Daar wil je toch niet mee gezien worden. Massahysterie !

    Like

   • Joost Visser zegt:

    Het gaat niet om die para halaproducten. Het gaat om de actie.

    Like

   • Tempelier. zegt:

    Dan moet je bij de kassa, met een volle rij eens vragen of er een halalcertificaat op dat product zit, dit moeten ze namelijk vermelden op de verpakking, en dan dood leuk terug leggen met de opmerking dat je niet tot allah bid !!!

    Like

 15. johannes zegt:

  van al hal hoef ik dus ook niks meer

  Like

 16. joop zegt:

  Mensen steek de fik dr in en laat dit de eerste vlag zijn die we verbranden van deze achterlijke coeltoer

  Like

 17. Rick zegt:

  Gewoon varkensvlees in die halal schappen dumpen.
  Kunnen ze de hele mikmak weg donderen wegens “besmet”.
  Wij moeten zorgen dat het die grootgrutters meer kost dan oplevert 🙂

  Like

 18. win zegt:

  BAH! net als de HEMA, en da s van huis uit notabene een joods bedrijf.

  Like

 19. Giny zegt:

  Over haat zaaien gesproken
  In Almere Buiten is een moskee in de nacht van vrijdag op zaterdag beklad met een hakenkruis.
  De voorzitter van de moskee, Jamal Bouzerouh, zegt daar het volgende over” Geheel onverwacht
  komt de bekladding niet, hij ziet een verband tussen de bekladding en de grote achterban voor
  de PVV in Almere” Dit zag ik aankomen, Almere heeft zoveel aanhangers van de PVV, ik zie die
  politieke partij als racistisch, een kind doet zoiets niet!
  Er staan nu vrijdag , voorafgaand aan het vrijdag gebed een soort van bewaking en er komen camera’s. Mocht er zich weer een incident plaats vinden, willen ze hekken om de moskee
  hebben, een gesprek met de burgemeester, want de gemeente draait dan voor de kosten
  op, omdat ze financieel daar niet op hebben gerekend. enz enz.
  Te lezen op Almere Dichtbij!
  Alles, maar dan ook alles krijgt dat tuig voor elkaar, onze normen en waarden zijn niets meer
  waard, welkom in Moslimland. Frits Huis, wethouder van Leefbaar Almere heeft het startsein
  voor deze haatbaarden via BNR al gegeven, teveel PVV stemmers in Almere, op de vraag wat
  hij er aan gaat doen, hij gaat de PVV bestrijden!
  Dit laten wij toch niet gebeuren!!!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Giny: 01.36. uur. Inderdaad schandelijk, Giny. En ondertussen, steken moslimextremisten alle kerken “in de fik”, in hun contreien!

   Like

  • Rick zegt:

   “Mocht er zich weer een incident plaats vinden, willen ze hekken om de moskee”
   Gelukkig kan je daar dan weer wel een Molotov Cocktail overheen gooien 🙂

   Like

   • Cathja zegt:

    Je kunt hele ‘leuke’ dingen aan een hek hangen…..! Een soort van versiering, zeg maar.
    We doen toch ‘alles’ om het onze medelanders naar de zin te maken?
    Gewoon de boel wat opleuken.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    ’n Raketwerper lijkt me praktischer.

    Like

  • Tempelier. zegt:

   Kan die eikel dat bewijzen, dat degene die dat hakenkruis erop gezet heeft een PVV-er is ? Wij kunnen wel bewijzen dat veel ellende veroorzaakt wordt door moslims, mogen wij hen nu ook bestrijden, want ja er wonen er zoveel in Almere.

   Like

 20. Igor zegt:

  Ze kunnen hun produkten steken, daar waar nooit de zon schijnt.

  Smerige laffe dhimmi’s.

  Like

 21. heleen zegt:

  Nooit meer naar de LIDL en naar Albert Heijn.
  Daar ga ik wel nog eens langs om aan te kondigen dat ik er geen voet meer zet en waarom!

  Like

 22. ali zegt:

  AH doet het openlijk de rest doet het achterbaks.
  Welke winkel doet het niet?
  Dat zou ik wel eens willen weten .

  Like

 23. Blaffertje zegt:

  Bah!
  Wat en kontlikkers.
  “t was toch al niet mijn favoriete super.

  Like

 24. koddebeier zegt:

  Ja die nederlandse grutters verkopen desnoods hun eigen vader en moeder aan de islamieten.
  Onderkruipers !!!

  Like

 25. Jade zegt:

  Stel je eens voor… Een landelijke boycot van Albert Heijn.
  Net zolang tot het moslim pleasen is afgelopen.

  Like

 26. Leo zegt:

  Appie Halal Happie, kap hier effe lekker mee.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s