Al Jazeera: Drie ontvoerde Israëlische jongens dood gevonden

Screenshot_4

Met updates – De drie ontvoerde Israëlische tieners Gilad Shaar (16), Naftali Frenkel (16) die ook de Amerikaanse nationaliteit heeft en Eyal Yifrach (19) zijn dood gevonden nabij Hebron op de Westelijke Jordaanoever. Dat meldt Al Jazeera. De drie verdwenen op donderdag 12 juni toen ze aan het liften waren in de bezette Palestijnse Westelijke Jordaanoever. Israël denkt dat ze zijn ontvoerd door de terroristische organisatie Hamas.

Update 19.33 – RTL Nieuws correspondent Roel Geeraedts meldt:

Bevestigd: lichamen van drie gekidnapte jongens gevonden. #israel#palestijnen

— Roel Geeraedts (@RGjournalist) June 30, 2014

Update 19.30 – Het Israëlisch Kabinet komt in een spoedzitting bijeen om 20.30 uur Nederlandse tijd.

Lees verder>>>
(h/t Miesje/Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, Barbarisme, Hamas, Islam, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

46 reacties op Al Jazeera: Drie ontvoerde Israëlische jongens dood gevonden

 1. Sjaak zegt:

  Israel heeft god zij gedankt, niet zulke vieze vuile lamzakken
  aan de macht en geven deze geitenneukers de rekening hiervoor
  terug ! GARANDEERD !

  Like

 2. windwens zegt:

  Dat het maar een hele gepeperde rekening mag zijn.

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Vandaag ook het plat partijdige NOS journaal gezien. Correct deden ze melding dat de drie (door Palestijnen opzettelijk vermoorde jongens) dood in een veld gevonden zijn. Maar als na trap moest het NOS als afsluiting van het item, U weet wel voor het broodnodige evenwicht melding doen dat bij de zoektochten naar de drie de afgelopen dagen “”ook Palestijnen”” om het leven gekomen zijn. Met andere woorden, het mag erg zijn dat deze tieners vermoord zijn, maar Israël nog snel met de dood van Palestijnen belasteren zodat alles weer in evenwicht komt is natuurlijk voor het NOS journaal van nog groter belang dan louter alleen mededeling doen van de dood van deze drie onschuldige Israëlische tieners.

  Like

 4. Infidel Pride zegt:

  Het viel mij gewoon op dat er de laatste dagen helemaal geen internationale druk op de palestijnen werd gevoerd i.v.m. deze ontvoering (helaas nu moord).
  Terwijl iedereen kan aanvoelen wat er nu gaat gebeuren.

  Het zal allemaal we te veel moeite kosten. Energie die je straks beter kunt steken in de veroordeling van de Israëlische reactie op hamas.
  Hopelijk heeft Israël schijt aan die veroordeling en drukken ze nu eens een keer echt goed door en elimineren ze alle leden van hamas, islamia jihad, enz….

  Like

  • de 13de imam zegt:

   Inderdaad ja. Nu fatah met hamas samenwerkt had het westen echt druk op de palestijnse autoriteiten kunnen zetten. Dat hebben ze nagelaten aangezien de meeste van onze leiders joden al evenzoveel haten als de arabieren dat doen. Nu is het aan Israël om flink door te pakken, en om zich vooral geen reet aan te trekken van de buitenlandse kritiek die los zal barsten op het moment dat Israël in het offensief zal gaan.

   Like

 5. johannes zegt:

  voor iedere tiener 1000 geiten neukers

  Like

 6. johannes zegt:

  als voorproefje

  Like

 7. Cathja zegt:

  Wat een vreselijk bericht voor de ouders en familieleden van deze jonge jongens! Ze hebben tussen hoop en vrees geleefd, de wereld keek mee, en nu dit….
  Israël zal deze drievoudige moord vergelden, daar kunnen de daders verzekerd van zijn.
  Ze kunnen zich beter maar op het ergste voorbereiden!

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  In en in triest! Sterkte voor de nabestaanden!

  Like

 9. Willie zegt:

  Deze volgende comment vond ik op Bare Naked islam : Mona
  June 30, 2014 @ 3:00 pm

  NUKE THE MFers.

  enne , GROOT gelijk daarmee

  Like

 10. likoednederland zegt:

  Gaat Nederland nu ook salarissen aan de moordenaars van de tieners financieren, zoals het nu nog doet bij alle andere Palestijnse massamoordenaars?

  http://likud.nl/2014/06/verbijsterende-antwoorden-minister-timmermans-geen-rem-op-salarissen-voor-palestijnse-terroristen-en-thuiszittende-ambtenaren/

  Like

  • breget zegt:

   Als het aan Fransje Timermans ligt zeer zeker die kraait victorie 3 minder .

   Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Domme vraag de fondsen en advocaten staan al klaar !

   Wanneer gaan jullie BIBI,s ballen poetsen, go with the flow gaat nu niet meer op !

   Of bevalt het goed de lapdog van obama te zijn ?

   Like

  • windwens zegt:

   Knap he en als je hier gewoon omdat je verslaafd ben drie keer een fles wijn heb gepikt krijg je twee jaar cel. Waarna je alles kwijt ben huis, haard en geen cent als je de deur weer uitkom. Goed geregeld we brengen dit geld gewoon naar moordenaars en dan is het helemaal oké. Timmer fransje timmert niet zo hoog geloof ik.

   Like

  • heleen zegt:

   Hoelang kan die krankzinnige Timmermans zo doorgaan? Hoelang kunnen we dat nog met zijn allen blijven verdragen ?

   Am Israël Chai !!!!!

   Like

 11. bigljohn zegt:

  Het Israëlisch Kabinet komt in een spoedzitting bijeen om 20.30 uur Nederlandse tijd….. En alweer alleen maar weer bla, bla, bla ? De tijd dat Israel vernietigend toesloeg naar zijn vijanden ligt heel erg ver achter ons. Als Israel zijn ballen niet toont, wordt het om de haverklap ondergesneeuwd door allerlei smerige kritieken, die zowel vanuit de vijandelijke kring, alsmede uit de hele wereld komen. Respect is in de huidige tijd niet iets wat je zomaar komt aanwaaien. Het moet verdiend worden. Ik hoop dus in deze dat we nu eens van Israel gaan horen, al heb ik er wel een hard hoofd in. Zet hem op Israel, laat zien dat je ballen hebt ! Zoals Feijenoord zingt; Geen woorden, maar daden. En ik voeg er aan toe; Leve Israel !

  Like

 12. breget zegt:

  Dit is de ware mentaliteit van een moslim ,moorden en niets anders en daar nog trots op zijn hoe mesjokke ben je dan ,Maar met een iq van nul tot 1weet je niet beter.

  Like

 13. Yvonne van Cleef zegt:

  Triest;het zal je kind maar wezen.

  Like

 14. johannes zegt:

  die schijnheilige obama heeft al gesproken over een terreurdaad en roept op om niets te doen wat tot escalatie leidt. de oetlul ban hoopt op samenwerking tussen Israel en degeiten neukers om de daders te vinden.timmer fransje sprak zowaar van een laffe daad,en sprak zijn medeleven uit.
  allemaal zijn ze bang dat de geitenneukers klapjes gaan krijgen ,want dan moeten ze met hun vroomstegezicht Israel weer terecht wijzen,zo dat de geitenneukers weer kunnen roepen dat ze –
  Israel weer overwonnen hebben

  Like

  • Cathja zegt:

   Israël is al zo váák opgeroepen om terughoudend te zijn als ze werden aangevallen. Obama doet het in zijn broek als Israël werkelijk zou laten zien waartoe ze in staat zijn!
   Je kunt maar beter de vriend dan de vijand van Israël zijn. Wat mij betreft slaat Israël nu keihard terug. Het moet maar eens afgelopen zijn met het jennen en uitdagen. Ik zou het niet pikken als er steeds beschietingen zouden plaatsvinden, en nu deze ontvoerde en vermoorde jongens weer.
   Israël moet stoppen met tolerantie.
   Tijd voor gerechtigheid!!

   Like

 15. Igor zegt:

  Smerige kindermoordenaars, of ze nu ISIS, HAMAS, HEZBOLLAH, AL QAIDA, AL NUSRA heten, maakt niet uit, het zijn en blijven smerige islamitische woestijnbarbaren.
  En huichelaar Zimmerfranz vond het heel erg deze moorden.
  Vandaag nog alle betalingen aan die barbaren stopzetten, dan pas ben je geloofwaardig Franske.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Igor: 02.16. uur. Beste Igor, dat zal deze TimmerfranSS, ook wel de grootste MOSLIMKONTLIKKER te noemen, NOOIT doen! Want deze paardekop en de andere verraderpolitici, zullen weer krijsen: ” MAAR DAT IS NIET DE ECHTE ISLAM”.

   Like

 16. fleckie zegt:

  PALESTIJNEN.:Dit deels, in Palestina binnengedrongen arabische volk, wat zich de naam ‘palestijnen’ heeft aangemeten en grotendeels op andere landen parasiteert, ‘,is in feite helemaal niet waard om,(zoals Israel doet) moeite te doen voor een betere levensstandaard,voor dit volk,dat Israel ook nog moet tolereren naast zich, nadat ze het voor enorm veel geld aangekochte land meestendeels tot ontwikkeling gebracht hebben,en ook nog misdadige acties ondervindt,zoals weer eens een schandalige ontvoering , met dodelijke afloop, voor onschuldige jonge mensen.
  Uit ‘En zij werden verstrooid onder alle volken’ van W.Keller, uitg.La Riviere & Voorhoeve-Zwolle,
  pag.459,’Eindelijk een eigen staat, De bescherming van de nederzettingen en steden tegen Arabische overvallen wordt verzorgd door de Hagana,een gewapende organisatie voor zelfverdediging,die zich van alle terreur onthoudt,Maar ook deze is in de ogen van de Engelsen illegaal, en de leden worden,indien’op heterdaad betrapt’,gevangene genomen en alle wapens worden verbeurd verklaard.Het mandaatbestuur onderneemt evenwel niets tegen de GEWAPENDE ARABIEREN, die met DUIZENDEN in PALESTINA INFILTREREN.Het land lijkt op EEN grote heksenketel.Eindelijk besluit de Engelse regering in het voorjaar van 1947 haar mandaat neer te leggen.Het probleem van Palestina wordt aan de Ver.Naties voorgelegd.
  In de zomer van 1947 maakt een bijzonder comite,de UNSCOP,een reis door het land.Wanner het zijn rapport overlegt,besluit de vergadering v.d.Ver.Naties op 29 november Palestina in een Joodse en een Arabische staat te verdelen. OP 14 mei l1948,voor te middernacht de laatste Brit Palestina verlaat,roept David Ben-Goerion in Tel Aviv de nieuwe staat Israel uit. …..De dag daarop begint de oorlog.: Vijf arabische legers dringen van alle kanten het land binnen.Transjordanie,Syrie,Libanon,Jemen, Irak en SAOEDIE-ARABIE;daarbij hebben zich groepen vrijwilligers uit SOEDAN en de Noord-Afrikaanse staten aangesloten. De toestand van de Israeli’s is wanhopig,zij zijn onvoldoende bewapend,hun gebied is verregaand versplinterd en vele nederzettingen liggen verstrooid in het arabisch gebied. Nauwelijks iemand ter wereld geeft hun nog een kans.Arabische vlugschriften en radiostations roepen alle palestijnse arabieren,voor zover ze niet tegen de Joden vechten, op om het land zo snel mogelijk te verlaten en in de arabische nabuurstaten het einde van de vijandelijkheden af te wachten.Binnen een week zouden de gevechten ten einde zijn en de Joden in zee gedreven.Maar die week wordt tot een maand en op 11 juni stemmen de arabieren,blij met een adempauze,in met de door graaf Folke Bernadotte als bijzonder vertegenwoordiger v.d.Ver.Naties aangeboden wapenstilstand.Nauwelijks is deze beeindigd of ze slaan weer met hernieuwde kracht toe.Maar weer verliezen ze deze door hen uitgelokte oorlog.In een strijd op leven en dood redden de Israeli’s hun land en hun staat voor zichzelf en voor de Joden OVERAL ter WERELD die er willen TERUGKEREN.
  Op 14 febr,1949 komt in het nieuwe deel van Jerusalem de Knesset,het eerste parlement,bijeen.Dr.Chaim Weizmann wordt de eerste president v.d.nieuwe joodse staat.David Ben-Goerion zijn minister president.In 1950 wordt de ‘wet op terugkeer’ van kracht:’iedere Jood is gerechtigd naar Israel te emigreren’……….NA tweeduizend jaar was de kring gesloten- op de berg ZION in Jerusalem wappert het schild van David. De verstrooiden van overal ter wereld hadden hun aloude vaderland teruggewonnen-Israel,het land der belofte,waar de wieg van het joodse volk had gestaan……….Nadat de arabische landen 19 jaar lang hadden verklaard zich nog steeds in staat van oorlog met Israel te beschouwen,nadat zij tal van sabotagedaden op Israelische grondgebied hadden gepleegd-onder meer door de daartoe speciaal opgeleide fedajien-,nadat Egypte steeds het Suez-kanaal voor alle Israelische schepen en vaartuigen van en naar Israel dicht had gehouden,sloot men tenslotte ook de straat van Tiran af. Nadat de arabische landen voortdurend de totale vernietiging van Israel en zijn joodse bewoners hadden gepropageerd,wist dit kleine land in slechts zes dagen tijds,van 5 tot 10 juni 1967 de gezamenlijke aanval van Egypte,Jordanie en Syrie af te slaan. Voor het eerst sinds 1948 kreeg Israel weer toegang tot de oude stad JERUSALEM en tot de KLAAGMUUR, de rest van de tweeduizend jaar oude TEMPEL.’
  ##############################################################################.

  Like

  • fleckie zegt:

   Dr.Werner Keller,(de auteur van’En zij werden verstrooid onder alle volken) werd in 1909 in Anhalt geboren.Hij studeerde rechten in Berlijn,Rostock,Zurich,Geneve en Jena. Na 1933 had hij een functie bij het gerechtshof te Berlijn,vervolgens trad hij op als repetitor voor studenten in de rechten en tevens begon hij in die tijd zijn werk als schrijver.Zijn eerste artikelen stonden in het ‘Berliner Tageblatt”. Reeds in juli 1939 werd hij bij het leger ingelijfd.Anti-Hitler als Keller was,zocht en vond hij aansluiting bij Duitsers met eenzelfde houding.Sinds 1942 was hij lid van een illegale groep in Berlijn.Het onvermijdelijk gebeurde:tegen het einde v.d.oorlog sloeg de Gestapo toe en arresteerde hem.Wegens het het smeden van hoogverraderlijke complotten en het helpen van Joden werd hij ter dood veroordeeld.De geallieerden waren sneller dan zijn beulen en in 1945 werd hij door de oprukkende legers in TORGAU bevrijd.Na de oorlog begon hij weer met schrijven en zijn bekendste werk was :”DE BIJBEL HEEFT TOCH GELIJK”. Het verscheen voor het eerst in 1955 en bereikte alleen in Duitsland al een oplage van meer dan een miljoen………..Dr.Werner Keller heeft zich in Ascona gevestigd,een schilderachtig stadje aan het Lago Maggiore,ver van het rumoer van de Duitse – politiek.

   Like

   • fleckie zegt:

    WERNER KELLER; ‘En zij werden verstrooid onder alle volken”,de geschiedenis v.h.jjodse volk na het bijbelse tijdvak……….. De bekende dr.Werner Keller,gevierd om zijn wereldsucces’DE BIJBEL HEEFT TOCH GELIJK’ ,heeft de taak op zich genomen tweeduizend jaar lang de lotgevallen v.d. kinderen v.h.bijbelse volk te volgen.Zijn boek onthult twintig eeuwen op een schouwtoneel dat de hele wereld is.Het geeft het bijna onbegrijpelijke verhaal van een volk dat ons voor het grootste raadsel v.d.wereldgeschiedenis plaatst,Het schildert zijn leven in de verstrooiing,zijn nood en leed, maar laat daarnaast zijn grote bijdragen zien tot de cultuur en de wetenschap van vrijwel alle continenten.Er is GEEN volk op aarde dat ooit zoveel heeft beleefd en zich desondanks wist te handhaven.Het boek van Werner Keller laat u iets vermoeden v.d.geweldige innerlijke kracht die het Jodendom in zijn lange,lange ballingschap staande hield………..Aan de hand van een langdurige studie die hem de halve wereld deed bereizen,heeft Keller een reportage samengesteld vol spannende onthullingen en dramatische gebeurtenissen.Hij begint bij de verwoesting v.d.Tempel en eindigt bij de glorieuze stichting v.d.joodse staat Israel. ……….De decors wisselen telkens:in alle werelddelen en op alle oceanen,OVERAL HEBBEN DE JODEN HUN BIJDRAGEN GELEVERD.Juist zoals zij in de bijbelse tijd vaak aan de bitterste beproevingen werden blootgesteld,zo sloeg ook tijdens hun ballingschap onder de volken het noodlot telkens en telkens weer genadeloos toe. De tijdperken die hun rust en vrede brachten,werden meestal gevolgd door terugslagen van veel langere duur en door barre nood en vervolging.Maar evenals het joodse volk de overheersing d.d.Romeinen en de stormen v.d.Grote Volksverhuizing had doorstaan,vond het ook zijn weg door de duisternis v.d.Middeleeuwen en moderne tijd.Zij die vierduizend jaar geleden onder het slavenjuk v.d.Egyptenaren zuchtten hebben de eeuwen overleefd en hebben voldoende kracht behouden om het huis van hun dienstbaarheid en zijn bondgenoten verpletterend te slaan.

    Like

 17. Jan zegt:

  Amerikaanse juntaleider tegen Netanyahu: “Treurig, maar waag het niet maatregelen te nemen”

  “The United States condemns in the strongest possible terms this senseless act of terror against innocent youth. I also urge all parties to refrain from steps that could further destabilize the situation. As the Israeli people deal with this tragedy, they have the full support and friendship of the United States.”
  http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4536503,00.html

  Woorden, zelf een fascist, leugenaar, moordenaar en terrorist en handlanger van Hamas waardig.

  Like

 18. Jan zegt:

  Reactie moslim-nazi’s:

  Arabs Attacked IDF Ambulance Transporting Bodies of Murdered Israeli Teens (PHOTO)
  http://www.algemeiner.com/2014/06/30/report-arabs-attack-idf-ambulance-transporting-bodies-of-murdered-israeli-teens-photo/

  Like

 19. Vederso zegt:

  Terwijl bijna alle news media in de wereld aandacht besteden aan deze moord op 3 teenagers heeft DDS even pauze en maakt zichzelf ongeloofwaardig.

  Like

 20. Tempelier. zegt:

  Hier komt vergelding voor en terecht. En laat die VN eens zijn klep dicht houden over hou de rust erin. Stelletje hypocrieten !!
  http://www.nu.nl/buitenland/3816705/vn-vragen-terughoudendheid-van-israel-vondst-tieners.html

  Like

 21. Jade zegt:

  Triest, ik had liever gezien dat die jongens levend naar huis kwamen.
  Enfin, de kranten zullen wel weer bol staan van de “onmenselijke”
  vergeldingsaanvallen.

  Like

 22. Jan zegt:

  Familielid van vermoorde Muhammed Abu Khdeir tijdens protest gewond. Juntaleider in Amerika ziedend en compleet over de rooie (tot de dag van vandaag heeft de juntaleider met geen woord gerept over de drie vermoorde Joodse jongens terwijl een van hen Amerikaans staatsburger was, maar ja, die was Joods, dus niet interessant, Psaki kende de namen zelfs niet, zo groot is de interesse*)

  minuut 4:40
  * http://www.youtube.com/watch?v=Z9-0R0hpJjE

  Like

 23. Jan zegt:

  IDF caught terror cell leader that kidnapped three Israeli teens; admits financing by Hamas Gaza

  The IDF has caught the alleged leader of the terror cell that kidnapped and murdered Naftali Frenkel, Gilad Shaar and Eyal Yifrach HY”D (May God Avenge their blood) in June. The terrorist, Hussam Kawasme, has admitted that Hamas in Gaza financed the operation.
  http://israelmatzav.blogspot.nl/2014/08/breaking-idf-caught-terror-cell-leader.html

  Rick Meulensteen, medewerker Een Ander Joods Geluid: “HAMAS de schuld geven heeft als doel een Palestijnse eenheidsregering koste wat kost in diskrediet te brengen, terwijl deze inter-Palestijnse verzoening juist de kans op vrede en een tweestatenoplossing dichterbij kan brengen.
  http://www.joop.nl/opinies/detail/artikel/27649_wie_heeft_de_moord_op_3_israelische_tieners_op_zijn_geweten/

  Hamas werd aangewezen als schuldige en Israel begon met collectieve wraak op de Palestijnen. Hamas bleek uiteindelijk niet de dader te zijn,….

  Mijn moeder kwam langs en vertelde me dat ze in de tram een paar joodse mensen zag. Na een tijdje stond ze uit ongemak op en ging verder zitten.

  Als Nederland decennialang bezet zou zijn zouden wij ook tunnels graven. We zouden ook wapens verzamelen en ze oppakken. We zouden ook ‘terroristen’ zijn.
  http://tofikdibi.tumblr.com/post/93859868233/mijn-radicalisering

  Echter, Gaza wordt niet bezet en dus raakt de vergelijking kant noch wal. Overigens, fijn om te weten wat voor vieze familie hij heeft.

  Like

 24. Jan zegt:

  Kidnappers van de drie ontvoerde Israëlische jongens dood geschoten

  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/185434

  Prima, is de enige oplossing, kunnen niet geruild worden.

  Like

 25. Tom Hendrix. zegt:

  Gelukkig Nieuwjaar Israël!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s