Identities and diversity within intercultural societies

Screenshot_6

(Door: Marjolein Faber)

De Raad van Europa geeft aan dat culturele diversiteit van essentieel belang is voor een humane samenleving en een stabiel Europa. Daarom wil men meer ruimte gegeven voor meer culturen, die door de immigratiestroom Europa in gepompt worden. En culturele gewoonten van het bestaande Europa die niet stroken met deze instroom moeten worden geëlimineerd. Burgerrechten moeten geharmoniseerd worden voor alle burgers, ongeacht hun achtergrond of culturele origine. Maar wat wordt er dan geharmoniseerd? Wordt ons huidige burgerrecht geharmoniseerd met de sharia? Want men wil ook van iedereen de culturele en religieuze banden erkennen en eerbiedigen. Er zijn in Europa thans al shariarechtbanken. Voor vrouwen is dit een ware nachtmerrie.

Het rapport geeft aan dat er een halt moet worden toegeroepen aan antidemocratische, populistische, xenofobische partijen. Hier wordt xenofobie verward met realisme. Door deze partijen te ridiculiseren en te demoniseren hoeft men het niet meer te hebben over de echte problemen. Ook wordt er gemakkelijk aan voorbij gegaan dat de politici van deze partijen op democratische wijze gekozen zijn.

Meer dan 50% van de Europese bevolking wijst de multiculturele samenleving af. De populistische partijen zijn de enigen die dit deel van de bevolking in deze vertegenwoordigen.

En de politieke elite? Trekt die zich dit aan? Nee, het volk moet heropgevoed worden. Te beginnen op de kinderdagverblijven en vervolgens tijdens de gehele schooltijd. Leraren moeten geschoold worden om de zegeningen van de multiculturele samenleving in de kinderbreinen te laten kiemen, terwijl de imams doorgaan met het haat zaaien tegen de minderwaardigen. Nu al worden Nederlandse schoolkinderen gedwongen tot een moskeebezoek. Ook moeten de media aangespoord worden om de multiculturele samenleving te bewieroken en te ageren tegen de populistische partijen. En met een handvol euro’s is dat zo voor elkaar.

Dit rapport heeft als doel om vooral de islam ruimte te geven om tot volle wasdom te laten komen binnen Europa. Er wordt zelfs aangegeven dat de historie van Europa niet te verklaren is zonder de islamitische bijdrage op de diverse vlakken zoals wetenschap, kunst, literatuur en filosofie. Hier wordt de islam verward met het gebied Midden-Oosten. Zodra de islam dominant werd in dit gebied kwam er nog weinig hoogstaands uit. Islam leidt tot passiviteit. Dat ziet men ook terug in het aantal Nobelprijzen, slechts 7 Nobelprijzen op 1,4 miljard moslims. Ter vergelijking, 187 Nobelprijzen uit een joodse bevolking van 12 miljoen. Dit loopt ook parallel met de achterstand in de islamitische landen ten opzichte van het moderne Israël.

Voor een hoger welvaartsniveau komen de immigranten naar Europa. In Europa aangekomen, willen ze het hier maken zoals het in het land van herkomst is. Kunt u het nog volgen?

Dit rapport pleit voor een multiculturele samenleving. Men gaat voorbij aan het feit dat de islam dominant wil zijn en zich aan geen enkele ander cultuur aanpast. Hoe sterker de islam wordt binnen Europa, des te agressiever deze zal worden. Het is niet voor niets dat het eens multiculturele Midden-Oosten nu een monocultuur is. En dan geeft het rapport ook nog aan dat culturele diversiteit herkend moet worden als innovatieve factor.  Op het moment dat de islam dominant wordt in Europa worden wij teruggeworpen naar de Middeleeuwen en daar is niets innovatiefs aan.

Door:
Marjolein Faber
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Populisme", Appeasement, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, Eurofielen, EUSSR, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Marxisme, nieuw fascisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

14 reacties op Identities and diversity within intercultural societies

 1. janfreak zegt:

  Het enige advies dat ik kan geven is, flikker in alle Europese landen de moslims er uit, voordat het te laat is. Laat ze allemaal maar emigreren naar het zojuist uitgeroepen kalifaat.

  Like

  • koloth zegt:

   We kunnen beter de EU met al z’n zegeningen er uit flikkeren, dat is de oorzaak van al deze ellende.
   Daarna die Islam in het zand laten zitten en boycotten.

   Like

 2. Cathja zegt:

  We kunnen slechts twee dingen doen: respect en aanpassing EISEN van diegenen die binnen de Europese grenzen willen wonen en werken, óf ze dwingen om te vertrekken, met inbegrip van alles wat met hun cultuur te maken heeft!
  Leuker kunnen we het echt niet maken. Wij willen onze Europese culturen, hoe divers ook, graag in ere houden. Niks vermenging. Dat is ontkenning van de soevereiniteit van ieder Europees land!

  Like

 3. Joost Visser zegt:

  Ik neem aan dat de samenstellers van het rapport op werkbezoek gaan naar ISIS om de puntjes op de ´i´ te zetten hoe te harmoniseren in westeuropa.

  Like

 4. Driek zegt:

  Dank zij onze bewindslieden dringt de islamitische heilsbelofte sluipenderwijs door tot de Nederlandse burgers, die totaal onwetend en verschrikkelijk naïef het journaal op de TV volgen en het leugenachtige nieuws in de dagelijkse couranten.

  In het boek van Claudia Koonz, “Moeders in het Vaderland”, Uitgave Meulenhof Amsterdam, 1987, lezen wij hoe de fascistische ideologie, na de machtsovername van Adolf Hitler, op het dagelijks leven van de gewone Duitse huisvrouwen heeft ingewerkt en hoe de nazi’s die simpele vrouwen wisten te winnen voor hun uitgesproken vrouwonvriendelijke programma’s. Ze werden uitgenodigd een avondcursus “Nationaal Socialisme’ te volgen, met de leerboekjes van de partijfilosoof Alfred Rosenberg.
  Op de openbare lagere scholen kregen de kinderen huiswerk te maken over het Nationaal Socialisme. Alle bestaande schoolboeken werden verbrand, daarvoor in de plaats kwamen lesboeken waarin het Nationaal Socialisme werd verheerlijkt.

  Gertrud Scholtz –Klink was het hoofd van het Vrouwenbureau onder Hitler. Deze vrouw Klink zorgde ervoor dat vrouwen op een natuurlijke wijze er toe kwamen om het ‘biologische middelpunt’ te vormen in een nieuwe maatschappij die werd gedreven door “nationalistische en raciale macht.

  “Zonder de moed, de kracht en de standvastigheid van vrouwen, meisjes en moeders in het derde Rijk zou het Duitsland van vandaag ondenkbaar zijn”, aldus Klink in 1938.

  Het is gewoon griezelig het te moeten constateren, maar zo langzamerhand gaan wij die kant ook op.

  Like

  • windwens zegt:

   Uw wijsheid is onze wijsheid, het is daarom heel vreemd dat hier het Mein Kampf verboden is terwijl in elke islamitische staat dit boek verslonden wordt van kaft tot kaft. Ik heb het idee dat men daar dit boek beter uit het hoofd weten dan dat ander k*t boek van ze. Door dat wij het niet mogen lezen, ligt hierin meteen de onwetendheid verscholen die men wel kan zien wanneer men die boek we kent. Het is een enorm saai zeik boek daar gaat het niet om maar het werp wel licht op de geschiedenis en men kan het lezen vanuit de tijdgeest. Wat meteen maakt dat de geschiedenis zich gewoon herhaald en weer is het Joodse volk de klos en kind van de rekening.

   Like

   • Charles Martel zegt:

    Dat boek dat we niet mogen lezen is minder haatdragend dan dat andere boek dat regelrecht oproept tot moord.en toch ongestraft wordt verspreid. In Mein Kampf is er geen enkele oproep om te moorden. Overigens is ondertussen de rol van grootmoefti van Jerusalem ook aan het licht gekomen.

    Like

 5. Joke Bosman zegt:

  zolang ze hier zijn is er alleen maar ellende inbraken overvallen oude mensen die in elkaar worden getrapt plus ze kunnen met dr poten niet eens van onze jonge meisjes af blijven dat volk is een gevaar voor de samen leving laat rutte en pechold en de rest van dit kabinet die kakkerlakken maar in huis nemen

  Like

 6. Republikein zegt:

  En maar rapporten schrijven, ja, we moeten nog veel leren.
  Het doet me denken aan het volgende mopje!
  http://www.ebaumsworld.com/jokes/read/456414/

  Like

 7. Bob Fleumer zegt:

  Lees het boek! Bat Ye’or heeft een verklarend boek geschreven over hoe de EU ons verkwanseld heeft aan de islam in ruil voor olie. Het heet Eurabia en het is zeer leerzaam!
  De EU is een kanker voor zijn bewoners.

  Like

 8. lucky bee zegt:

  Zo lang als de immigranten de zelfde God aan bidden als wij, is daar niets te zeggen.Maar handelt het om mensen die andere God als wij aanbidden dan is onze God, mordikus hier tegen.Lees de 10 geboden exodus 20 vers 1-26. Geen uitvinding van mij.

  Like

 9. Charles Martel zegt:

  Die domme ‘Raad? zal het nooit leren: islam is een misdaad tegen de menselijkheid en tegen de mensheid. Het wordt dagelijks opnieuw bewezen: Irak Syrie, Nigeria, Centraal Afrika, Kenia, Bokoboko, al-shabaab, de islamitische jeugdbeweging, enz.

  Like

 10. delamontagne zegt:

  Voor wie nog mocht twijfelen
  aan de achterlijkheid van die “idioten”…………………….
  ‘Ook baby’s moeten boerka dragen’
  Een Saoedische geestelijke heeft voor grote ophef gezorgd door ouders op te roepen baby’s een boerka aan te doen. Sheikh Abdullah Daoud meent dat de gezichtssluier nodig is om pasgeboren meisjes te beschermen tegen seksuele agressie.
  Het tv-interview waarin Daoud de gewraakte uitspraken doet stamt al van eind vorig jaar, maar de beelden verspreiden zich nu als een lopend vuurtje over internet.

  Like

 11. Charles Martel zegt:

  “Op het moment dat de islam dominant wordt in Europa worden wij teruggeworpen naar de Middeleeuwen”. Dit is een understatement: Europa wordt teruggeworpen in steentijd. Het is een misvatting dat het islamonazisme in de 7e eeuw is ontstaan: duizende jaren lang hebben ze geroofd, geplunderd en gemoord in naam van Allat; in de 7e eeuw hebben ze allat gesluierd en er allah van gemaakt. Voor de rest is er aan die roof en moord-ideologie niets veranderd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s