Mijn Marokkanenprobleem

Screenshot_8

(Door: Wans Horst)

Ik heb er een probleem mee als Marokkanen mij proberen te vertellen hoe ik me in mij in mijn eigen land zou moeten gedragen, dreigend met geweld. Dankzij de zeer lage drempel om een Nederlandse nationaliteit te verkrijgen, kan zomaar iedereen die dat lucratief vindt deze te verkrijgen, zeggen dat het z’n eigen land is. Dat moet dus anders. Er moet een wet aangenomen worden dat mensen met een dubbel paspoort die zogenaamd niet hun andere paspoort kunnen kwijtraken, het Nederlandse sowieso niet krijgen of mogen behouden. Het is zeer belangrijk dat er geen enkele sprake is van een dubbele loyaliteit om zodoende de Nederlandse cultuur te behouden.

De meeste mensen ontwijken moslims, die zich superieur wanen in verhouding tot de Nederlandse staat en/of zijn oorspronkelijke inwoners, verder kaaskoppen genoemd, vanwege de dreiging met geweld en om die reden niet bepaald gesocialiseerd zijn met kaaskoppen. De kaaskop betaalt wel. Dat is het enige waar hij goed voor is. In dat opzicht is er een groot vergelijk tussen aanhangers van de profeet en de hedendaagse politiek van D66, PvdA, CDA, VVD en GroenLiegt, waar ook CU en SGP hen geen strobreed in de weg zal liggen op weg naar invoering van de sharia. De SP wil ook alleen maar meer culturele verrijking, althans heeft zich daartegen niet afgezet.

Wat is culturele verrijking eigenlijk? Als je de kaaskoppen (melk) mengt met buitenlands stemvee (cacao) krijg je chocolademelk. Alhoewel dat méér (en volgens sommigen lekkerder) is dan alleen melk valt het bestanddeel melk niet meer op, is het feitelijk weggedrukt. De Nederlandse nuchtere cultuur is bijna geheel weggedrukt. Niet eens ten faveure van een Europese cultuur, maar van een cultuur die anti-Europa is. Dat is iets dat de voormalige Oostblokkers goed zien, zij zijn geen lieverdjes — iets wat in Nederland zeer belangrijk lijkt te zijn voor een prettig leven.

Mensen die er toch voor kiezen om Nederlander te blijven, moeten de Nederlandse normen en waarden van vóór 1975, de rechterlijke macht en de kroon expliciet onderschrijven. Dus geen Koning Abdullah, maar Koning Willem.

Op het moment dat zij enige blijk geven voor kaaskoppen een bedreiging te vormen door intimidatie, oproep tot invoering van de sharia of geweldsdelicten, moet daar een forse sanctie op staan. Daarbij denk ik aan het afnemen van de Nederlandse nationaliteit, waardoor deze personen stateloos worden en in detentie gezet moeten worden, omdat illegaliteit strafbaar moet zijn. Deze criminelen zullen een te hoge last opleveren voor het gevangenissysteem, ook financieel gezien, dus zal er een overeenkomst met Rusland moeten worden gesloten om de stroom illegalen zich nuttig te laten maken. Resultaat zal zijn dat de stroom afneemt. We kunnen dit uiteraard alleen doen als we weer grenzen hebben en niet onder de plak van de EU onze dagen moeten slijten. Geef Rutte een fijne baan in Europa, overlaad die man met geld, geef hem alles waar hij een paal van in zijn broek krijgt, maar alsjeblieft laat de burger met rust!

Niemand wil Marokkanen hebben, zelfs in de Arabische wereld worden deze mede-moslims bespuugd, in Marokko zelf worden deze Berbers uitgelachen en vanuit deze onzekerheid is de constante intimidatie van de kaaskop geboren. Waarom zouden wij dat moeten pikken, waarom blijft men niet in Marokko? Omdat men in Marokko weet dat de Marokkanen die niet uit het Rifgebergte komen hen stevig zullen aanpakken als zij zich daar net zo gedragen als hier.

Waarom zou ik oplossingen aandragen die faciliteren dat de Marokkaan in Nederland blijft en daarmee de kaaskoppen met irreëel schuldgevoel (niet-PVV’ers) tevreden te stellen, terwijl de enige oplossing voor Marokkanen zou zijn om terug te gaan naar Marokko, alwaar zij dan het probleem mogen oplossen.

Nederland kan blijven zoals het altijd geweest is, of beter zelfs, als we geen rekening hoeven te houden met buitenlandse invloeden. Daarom moet alles in het werk worden gesteld om de Nederlandse cultuur te behouden en dan denk ik niet aan de oprichting van een museum…

De multiculturelen kunnen vrij reizen naar ieder land om cultuur op te snuiven, maar wat zij nu doen en al decennia lang doen, is het vernietigen van de Nederlandse cultuur, het minder divers maken van deze wereld, de creatie van een wereldwijde monocultuur. Daar mogen zij wel eens mee ophouden.

Door:
Wans Horst
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie, Krankzinnigheid, Marokkanen, Multiculti, Nederland. Bookmark de permalink .

23 reacties op Mijn Marokkanenprobleem

 1. Driek zegt:

  Zeer kort en bondig neergeschreven, meneer Wans Horst, uw artikel is weer uitstekend. Mijn complimenten hoor.

  Like

 2. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  VOOR MIJ IS HET HUN DREIGING EN GEWELD!

  Like

 3. breget zegt:

  Een moslim is geboren uit een aftandse vrouw dus naar hun eigen maatstaven niets en komen naar hier met een uitgestoken hand als van een bedelaar die in alle moslimlanden zijn te vinden op elke hoek van de straat .

  Like

 4. windwens zegt:

  IK vertrouw er geen 1 hoe aardig ze ook willen doen of hun best doen het te willen zijn. Er is altijd dat stemmetje in mij dat ik toch kafir ben en niets meer, wat gelijk staat aan je mag er alles mee doen want het is toch minderwaardig en/of uitschot

  Like

 5. Yvonne van Cleef zegt:

  Geweldig stuk;hopelijk verdiepen een paar politici zich hier in,maar dat zal wel niet;op naar het reces en de ‘welverdiende”vakantie!!!

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Ze begrijpen het allemaal wel daar in Den Haag, maar men doet de grootst mogelijke moeite om Wilders geen gelijk te hoeven geven. Ze vertegenwoordigen niet de burgers, zij vertegenwoordigen hun ego. Het zijn net kleuters!

   Like

   • Jean zegt:

    Wans,
    Waren het maar kleuters die zijn nog vatbaar voor realiteit die willen nog leren, politiekers is gewoon ordinair parasiterend zootje verderf met schadelijke gevolgen voor de samenleving een samenleving die ze constant plunderen om hun decadent profitariaat te kunnen onderhouden.
    Politiekers zijn het laagste van het laagste in een samenleving, ik weiger steeds die vuiligheid een hand te geven, zelfs een blik gun ik ze niet.

    Like

 6. Bob Fleumer zegt:

  Wij moeten de islam in Nederland boycotten, geen zaken of boodschappen doen, koopt Nederlandse waar dan helpen wij elkaar!

  Like

  • koddebeier zegt:

   Dat doe ik al jaren……….geen Turkse slager, geen Marokkaanse groenteboer, etc, niet in de winkel of op de markt. En niet op vakantie naar een islamitisch land omdat het zo lekker goedkoop is !!

   Like

 7. Marokkanen en eigenlijk alle Arabieren die proberen de Nederlanders hun wil op te leggen door invoering van wetten die in hun oorspronkelijke thuisland ook niet blijken te werken zijn zo dom dat wat ze ontvlucht zijn hier willen bewerkstelligen. Hoe dom kan je zijn. Helaas is het zo dat de gemiddelde Nederlander niet meer nadenkt en daardoor kritiekloos stemmen op de verkeerde politieke partijen die de werkende Nederlander als pinautomaat gebruiken. Ook het blijven luisteren naar onze politieke leugenaars, gesponsord door linkse staatsmedia worden we overvoerd met vaak verkeerde waarheden. Ik begrijp het wel, het is namelijk gemakkelijker om dingen te geloven die als zg waarheid worden voorgeschoteld. We hebben uiteindelijk zelf er voor gezorgd dat het paard van Troye hier vaste voet heeft gekregen. Toch denk ik dat nog niet alles verloren is, maar dan moeten we aktie ondernemen. En schijt hebben aan wat linkse regel makers ons door de strot duwen. Helaas, zachte bezems vegen niet schoon. De bezem moet er door, zowel politiek gezien alswel door allochtonen die het Nederlander schap niet waardig zijn een rotsblok te geven en naar de zandbak terug te sturen. Daarna, als dit al geen afschrikwekkend middel is, de meeste haatkerken ofwel moskeeën met de grond gelijk maken. Wedden dat de rest dan ineens een stuk rustiger worden? Misschien willen ze zelfs een positieve bijdrage leveren om te mogen blijven in Nederland

  Like

 8. delamontagne zegt:

  Toch spotten ze in Fr ook met de multiculti-maatschappij.
  Een Franse mop. Obama et Hollande discute devant une machine à remonter le temp.
  Obama se met devant la machine et dit “que seront les USA dans 10 ans ?”
  La machine réponds: Cela sera le pays le plus riche , plus de pollution, plus de chomage !
  ………..
  Hollande se met devant la machine et dit ” que sera la france dans 100 ans ?”
  Il regarde la machine pendant 5 min les yeux grands ouverts ! ……………Obama dit: Ollande que pasa?
  Dis moi ce qu’il y a écris sur la machine? .
  Hollande dit: je peux pas te dire Barack
  Obama insiste:” Aller dit moi ce qu’il y a d’écrit ”
  Hollande crie ” JE PEUX PAS TE DIRE, C’EST ECRIT EN ARABE” !
  ///////////
  Obama en Hollande staan te discusieren, voor een machine die de toekomst kan voorspellen.
  Obama gaat voor het apparaat staan en zegt:”hoe zal de U.S. er over 10 jaar uitzien? ”
  De machine zegt:”Het zal het rijkste land zijn,met de meeste vervuiling en de grootste werkloosheid”.
  Dan moet Hollande, deze zegt” hoe zal Frankrijk er over 100 jaar uitzien?”.
  Met opengesperde ogen kijkt hij minutenlang naar de machine, zonder iets te zeggen.
  ………………..Obama:”zeg eens Ollande, wat is er aan de hand ? ?” Wat heb je te horen gekregen ?
  Hollande zegt:”Ik durf je het niet te vertellen Barack “.
  Obama houdt aan: “zeg eens, wat was het antwoord? “.
  Hollande:” Ik durf je het haast niet te zeggen, …………….. HET IS IN ,T ARABISCH ” ! ! !

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  prima artikel van U Wans Horst. Ik blijf van mening, dat zo lang de politieke elite van: VVD,CDA,PvdA,D66, met hulp van Groen Liegt, de CU,SP,PvdD, 50+ , nog overwegend de meerderheid aan zetels in de 2e slaapkamer blijven hebben, er helaas niets zal veranderen. Dan gaat deze ELLENDE de Multi Culti samenleving gewoon door. Verder ben ook ik van mening, dat als een Marokkaan c.q. een moslim zich niet wil aanpassen aan ONS, geboren Nederlanders, hij/zij behoort op te donderen!

  Like

  • Zonder onderscheid, want aan discriminatie doen we niet, allemaal een enkeltje naar de zandbak waar ze als mollen zijn uit gekropen. Het is al veel te ver gekomen. Je zou bijna hopen op een goede terroristische aanslag in Nederland, misschien worden we dan wakker.

   Like

   • apollonia652014 zegt:

    Maar daar worden ook onschuldige burgers mee getroffen. Lijkt me ook niet helmaal de bedoeling. Ik begrijp het standpunt heel goed. Er moet iets gebeuren om ze in DenHaag de rolluiken te openen. Ze zijn blind en zullen dit wel altijd blijven ook.

    Like

   • Wans Horst zegt:

    Deze “onschuldige burgers” hebben verzaakt om Nederland te beschermen tegen hun geloofsgenoten/landgenoten, hebben dus geen loyaliteit aan Nederland en zijn dus minstens zo erg. Moslims en Marokkanen die zich actief verzetten tegen de uitholling van de Nederlandse cultuur, compleet geïntegreerd zijn, de sharia niet willen invoeren en zich als voorbeeldige burgers gedragen moeten hier kunnen blijven. Anders niet. Dat is toch niet onredelijk?

    Like

   • Ik was ook niet van plan om iets te nuanceren. Het gaat over een harde bezem of een zachte. In mijn opinie veegt een harde bezem beter schoon. De politiek zou zich eens moeten verdiepen in de geschiedenis. En ze zouden best eens naar Griekenland moeten luisteren. Die hebben al veel ervaring vanuit het verleden.

    Like

 10. lucky bee zegt:

  Hun meiden worden besneden dus geen hemel op aarde kan je met ze beleven,ik mag mijn lievelings vlees niet eten, het is voor ze Harram.(varkensvlees),en ik blijf niet bij Marokkanen alleen, maar bedoeld alle moslims.Ze aanbidden Allah en dat is niet onze God van Abraham, Izaak, Jacob en Mozes.
  Hier kan je lezen wie Allah werkelijk is.
  http://www.hinduism.co.za/kaabaa.htm
  Niet eens Shiva zelf maar zijn vrouw.Kali of Durga, ook Allah genoemd

  Like

 11. Wans Horst zegt:

  Duitse Algerijnen met een dubbel paspoort zullen gisteren (2-1) wel een kleine identiteitscrisis hebben meegemaakt.

  Like

 12. paulzwueste zegt:

  Schizofrenie komt zeven maal vaker bij marokkanen voor dan bij Nederlandse jeugd.
  Dit zegt alles!

  Like

 13. medelander zegt:

  Merendeel van de Marokkanen is niet op te voeden , wat denk je van hun ouders en de eerdere generaties ? Denk je nou echt dat die beter waren ? , zo is hun cultuur , ze hebben een andere manier van leven en opvoeden. Iedereen die anders is wordt als tegenstander en vijand gezien , en niet alleen de Hollander of kaaskop. Islam is een belangrijke bijzaak , maar er zijn meerdere islamitische volken die in Nederland leven , alhoewel ook zij botsen met de Nederlandse cultuur , is het probleem met Marokkanen nog erger. Marokkanen weten niet wanneer ze moeten stoppen , roepen hun mensen niet tot de orde , dat komt niet voor in hun gemeenschap. Je geeft een mede-Marokkaan geen standje omdat hij een ander terroriseert , discrimineert of aftuigt. Dat ben je een verrader en geen echte Marokkaan. Marokkanen komen voor elkaar op , tegen alle redelijkheid in , met dit volk valt over het algemeen dan ook niet te redeneren of te onderhandelen. Buig of sterf , zo zitten ze in elkaar. Het is me opgevallen dat zelfs kleine Marokkaanse kinderen anderen mogen uitschelden en minachten zonder dat er ook maar 1 persoon in die gemeenschap zijn smoel opentrekt of er iets van zegt. Ze doen alsof ze het niet horen , alsof het niet bestaat. Loop jij vervolgens naar dat kind toe om hem te corrigeren ,dan breekt de hel los , en zijn die stille vreedzame ouderen ineens wel te horen ,maar dan moet je zorgen dat wegkomt. Dit volk hoort niet thuis in een multi-culturele samenleving , Marokkanen leren van huis af bepaalde dingen over niet-moslims en andere culturen , vanaf een bepaalde vroege leeftijd gaan ze de straat op en krijgen snel door dat ze niets voorstellen. En niets voor hebben op anderen , ze hebben niet het vermogen en ook niet de motivatie om op een legale manier ver te komen in de maatschappij. Om niet onder te doen voor anderen ,daaruit begint die ellende , samenscholen en terreur in verschillende vormen is het gevolg. Ongelovelijk dat dit al zo lang aan de gang is en door mag gaan zonder dat ook maar iemand hier iets aan doet. Nederlanders schelden op alle buitenlanders , terwijl het gros van buitenlanders niet echt een probleem is , Nederland heeft een Marokkanen probleem en ze trekken alle andere allochtonen die wel iets ervan proberen te maken binnen hun vermogen , mee in de ellende. In Marokko zelf zijn ze al anders en leven in een autonoom gebied , ze voelen zich ook anders dan de andere Marokkanen , laat staan totaal andere volken en culturen. Deze mensen raken volledig in de war als ze iets voor hun neus zien gebeuren wat ze niet kennen. Geloof me ,ze slaan op hol , en in hun gedachte moet er meteen wat tegen ondernomen worden. Ze kunnen ,mogen of willen niet meedoen aan socialiseren en dat maakt ze zo stront vervelend ,want dan ontnemen ze anderen ook meteen van de gelegenheid en Nederland geeft gewoon toe en accepteert dit al jaren. Als je vervolgens ontdekt hoe laf en laag ze individueel zijn , dan maakt dit een persoon woedend. Je kan ”vrienden” met ze worden als je diep buigt en laag gaat , dit ligt niet in de aard van de meeste mensen , en dan is het altijd oppassen want als buitenstander ben je de zwakste schakel in hun midden. Ze zijn niet niet te vertrouwen. Kritiek op hun soort nemen ze op alsof je het over hun broer of zusje hebt , je ziet een bepaalde pijn en belediging in hun gelaat en houding , als ze niet tegen je in durven te gaan , nemen ze afstand van je. Het was eigenlijk al heel lang bekend hoe moeilijk en onhandelbaar Amazighen zijn , een klein beetje research had veel ellende kunnen voorkomen , volgens mij zijn ze nog echt 2 tandjes erger dan de gearabiseerde Algerijnen uit Frankrijk. Dit wekt bij mij als allochtoon soms het idee dat men dit met een bepaalde opzet gedaan heeft , een keer zal het genoeg zijn , dan kan men meteen alle buitenlanders uit dit land en Europa verwijderen. Op de goedkoopste manier uiteraard.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s